Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!

Εγω ψηφιζω Κλέλια, η Νενα εχει λίγες μερουλες ακομη μιας και η μικρη ειναι ψηλά και το πάνε για φυσιολογικό τοκετο - αν και μετα την εξεταση την ειχα πρωτη υποψηφια...

Φωτεινη ή η γιατρος σου σου δημιουργει αγχος ή εχεις επηρεαστει απο κτ αλλο..Ηρεμησε και το μωρο σου θα βγει στην ωρα του..

Τα φιλια μας στην Ploegisi και στην Τσιπουριτσα μας που μας μετεφερε τα νεακια της...

Γιωτα πολύ μου αρεσε το φωτιστικο, το εχει παρει ομως το ματι μου σε ξενο site πολλυ πιο φθηνο...Θα θυμηθω που και θα σου πω

Αγγελικη !!!Λίγη ξεκουουουραση τωρα και κανεις τα υπολοιπα σιγα σιγα, τα βαρια φυγανε......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξερω γιατι θελει,αλλα με ρωτησε αν εχω ακομα τα πετρωματα ψηλα,εγω τα εχω οχι πολυ συχνα ομως.Κι αν εχει να φυγει σε κανενα συνεδριο στο εξωτερικο που παει συχνα???χμμμ δεν εχω τιποτα αλλο να κανω απο το να περιμενω μεχρι την τεταρτη

Βασω το ιδιο μαμ θα φαμε :):):):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Μπήκα να γράψω νεάκια από την ploegisoula μας αλλά βλέπω ότι με πρόλαβε το ψαράκι μας! Κι εμένα μου είπε ότι είναι καλά και σε αναμονή. Και σας στέλνει την αγάπη της!

Γιωτίτσα πολύ ωραία η επιλογή χρωμάτων κι εμείς ήμασταν ανάμεσα στο λαχανί και το πορτοκαλί, τελικά καταλήξαμε σε πορτοκαλί κρεβατάκι οπότε επιλέξαμε και αντίστοιχα χρώματα τοίχου, όσο για το Winnie σου με ξετρελαίνει!

Το 2ο φωτιστικό μου αρέσει πιο πολύ νομίζω ίσως γιατί ταιριάζει και με τα δικά μου χρώματα (και είναι πιο οικονομικό αν δεν κάνω λάθος), όχι ότι το πρώτο δεν είναι όμορφο, απλά έχει μακρύ καλώδιο, αλλά αυτό μπορεί να διορθώνεται δεν ξέρω…

clelia κι εγώ θέλω πολύ να κρατήσουμε την tv αλλά το επιχείρημα του αντρούλι είναι ότι το νέο σύνθετο θα έχει κάτω μπουφέ και θα μπορούμε να βάλουμε τα βιβλία μου και τα album λόγω έλλειψης χώρου… η παλιά tv δυστυχώς δε θα χωράει…… και θα πρέπει να φύγει με μεταφορική για το χωριό του, γιατί στο αυτοκίνητο δε χωράει με τίποτα…….

Φωτεινούλα μην κάνεις άσχημες σκέψεις, αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Τετάρτη πάρε ξανά τηλ. τη γιατρό σου και ρώτησέ την τι θέλει γιατί έχεις αγχωθεί, δε νομίζω να αρνηθεί να σου πει. Σαν πρώτη μέρα στο σπίτι δικαιολογείται λίγη αϋπνία, είναι και η περίοδος προσαρμογής!

Φιλιά πολλά

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Βάσω λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να έχουμε μια έννοια παραπάνω, μη σου γίνει εμμονή όμως, όλα θα πάνε καλά!

stone μου καλή σου ημέρα!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Να' μαι κι εγώ πάλι! Αφού σας έλειψα είπα να κάνω δυναμικό come back!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να σχολιάσω όλα όσα γράψατε αλλά θέλω να σταθώ σε ένα δύο πραγματάκια.

Πρώτα από όλα δεν απαγορεύονται οι πλακίτσες "γέννησα.. α όχι σαν έκανα ΄πλάκα!" Νενάκι μου ακούς καμάρι μου;

Φωτεινή με γειά το καινούργιο σας σπιτάκι, εύχομαι μόνο γέλια να ακούγονται στο καινούργιο σας ξεκίνημα! Επίσης είναι νωρίς για να γεννήσεις καλά σου λεει η Κλέλια, δεν εχεις κάποιο λόγο!

Μαμάλευτεράκι, μια χαρά πάνε όλα! να δεις που στο τέλος τελειόμηνη θα γεννήσεις!!!!!!! σκόρδα καλέ!

Αγγελικούλα μου ξεπατωθήκατε καλέ! Με γειά και με χαρά όλα, ακούγονται τέλεια! αλλά να προσέχεις μικρό μου! Από τον καναπέ σου παρακαλώ να διατάζεις βασίλισσα! :)

Ειρήνη μου ευχαριστώ για τις ευχές και τις προτροπές... ;) φιλιά! οσο για τον γιατρό σου και την εγκυκλοπαίδεια γέλασα δυνατά!

Πετρούλα μου δεν με πήρε μαζί του ο Μπόνο γιατί και να ήθελε δεν μπορώ να σας αφήσω τέτοιες μέρες που ετοιμαζόμαστε για τις χαρές του October Power και με τα Πανηγυρικά Προεόρτια του (κλέλια, νένα ίσως και η ισούλα, η δέσποινα;)

Δόκτωρ άσε τις μαιζονέτες δεν είναι για την ιδιοσυγκρασία σου! άκου με! ;)

(χρόνια στα μπετά ξέρω ....)

Ελενάκι μου νομίζω ότι εσύ είχες την πιο ήσυχη εγκυμοσύνη από όλες! φτου φτου φτου, ούτε κιχ δεν έχεις βγάλει και με 2 ζουζούνια να σε τρέχουν! θέλω από καιρό να το πω ότι είσαι η Ηρεμη Δύναμη του october power!

Γιωτίτσα τέλειος ο winnie εμένα με ξετρελαίνει το γαιδουράκι!!!!!!!! λατρεία! όσο για τα χρώματα άψογα μου ακούγονται! Το 2o φωτιστικό μου άρεσε πάρα πολύ, θα ταιριάζει τέλεια!

Μαρηκρισάκι μου <3

Μαμουνάκι όλα καλά, είδες; μα αφού είσαι στο october power καλέ!

Κλέλια .... φιλί!

κι επειδή οι μέρες το προστάζουν.......

ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αααα

εγώ πιστεύω ότι η πρώτη θα είναι η Κλέλια, εκεινη άνοιξε το καφέ μας, έκανε σεφτέ όπως έγραψε... εκεινη θα κάνει σεφτέ και στη γέννα....!!!! λέω εγώ τώρα!

Διαφημίσεις

Πετρούλα μακάρι να καταφέρεις να το βρείς το σαιτ γιατι η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη.

Φωτεινη αποκλείεται να στο πάρει νωρίτερα λόγω λιγων πετρωμάτων στην κοιλιά απλως σε είχε εννοια και ούτως ή άλλως στον ένατο οι περισσότεροι γιατροι θέλουν να σε βλέπουν κάθε εβδομάδα.

Βάσω σε καταλαβαίνω κι εγω εχω αρχίσει να ανυπομονώ, εχω και λίγο αγχος αλλα περισσότερο είναι ανυπομονησία. Καλοφάγωτες οι φακές.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Βασούλα καμία αγωνία παρακαλώ! όλα καλά θα πάνε !!!!!! :)

για τον θηλασμό και τις τροφές που λέγατε κάποια στιγμή, στην αδερφή μου έχουν απαγορέψει τον μαιντανό γιατί κόβει το γάλα. Το πιθανοτερο είναι να το γνωρίζεται, αλλά επειδή δεν τα έχω διαβάσω όλα αναλυτικά, είπα να το αναφέρω

:)

τσιπουράκι όντως δυναμικό come back! Προς το παρόν τον καναπέ στολίζουν διάφορα διακοσμητικά από τα έπιπλα που πετάξαμε :mrgreen:

Κορίτσια τι με έχει πιάσει σήμερα; είμαι όλο διαδρομές σαλόνι-ψυγείο, δεν παλεύεται η κατάσταση…… :oops: γκρρρρρ και να φανταστείτε ότι δεν έχω τέτοιες τάσεις γενικώς…… :roll: άντε να περάσει η ώρα να έρθει ο Αλέξης να ξεχυθούμε στους δρόμους για τις γνωστές αναζητήσεις μας! :-P

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική η μπεμπα ζητάει να φάει γι αυτο μην της χαλάς το χατήρι, καλη βολτίτσα και καλά ψώνια.

Τσιπουρίτσα το απόγευμα θα σου κάνω παράθεση την παράσταση που έχουμε παραγγείλει για τον τοίχο θα ξετρέλαθεις.

Γιωτίτσα λίγο δικαιολογία μου ακούγεται αυτό με τη μπέμπα που ζητάει….. και τα πήρα με την πάρτη μου γιατί ανέβηκα στη ζυγαριά……….., περίπου 1,5 κιλό από χθες;;;;;; είναι δυνατόν;;;;;;;;; Ντροπή μου. Θα ξαναρχίσω τα νερόβραστα/ανάλατα μπροκολο-καροτο-κολοκυθάκια από αύριο, μιας και σήμερα θα συνεχιστεί η κατάχρηση με μπριζολίδια απ’ το χωριό……… αυτό μαγειρεύω, αχ βρε μάνα τι μου κάνεις;;;;;;

Ναι ναι βάλε μας την παράσταση για το μπεμπεδοδωμάτιο να ξεχάσω λιγάκι τον πόνο μου, είμαι σίγουρη ότι είναι τέλεια!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ένα βιαστικό γεια από μένα...στα γρήγορα είδα ότι παίζει στοίχημα και ψηφίζω Νένα...

Παραθέτω το παράξενο όνειρό μου....(το έχω βάλει και στο fb)

Κορίτσια σήμερα ξύπνησα έχοντας δει ένα πολύ παράξενο όνειρο!

Με το που ξύπνησα άρθρωσα το όνομα " Ζώης"....

Μετά συνειδητοποίησα ότι ονειρεύτικα μια ανδρική φωνή(δεν είδα πρόσωπο) η οποία μου είπε: " Θα κάνεις αγοράκι και θα το ονομάσεις Ζώη!!!!"

Ομολογω ότι ταράχτηκα λίγο....Δεν έχουμε κανέναν στο σόι με τέτοιο όνομα, ο...ύτε το είχαμε συζητήσει ποτέ.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εγώ πιστεύω ότι η πρώτη θα είναι η Κλέλια, εκεινη άνοιξε το καφέ μας, έκανε σεφτέ όπως έγραψε... εκεινη θα κάνει σεφτέ και στη γέννα....!!!! λέω εγώ τώρα!

:D Πού το θυμήθηκες καλέ???? Ορίστε το πρώτο μνμ εδώ:

Καλησπέρα!!

Εγώ κάνω σεφτέ?? Καλά να πάθω, αφού έσπευσα να κάνω τεστ πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου! :D

Λοιπόν, με ΤΕΡ=31/12/2009 και βάσει διαφόρων sites που βρήκα, έχω ΠΗΤ=7/10/2010.

Προς το παρόν το μοναδικό νέο που έχω είναι ότι η β-χοριακή μου από 95 που βρέθηκε, μετά από 48 ώρες πήγε στο 189, πράγμα τέλειο όπως είπε ο γιατρούλης μου...

Αυτά...

Σας περιμένω λοιπόν, είμαι επί της υποδοχής :D !!

Συγκινήθηκα τώρα!!

Αγγελική φάε παιδί μου, δεν είπαμε να κατεβάσεις ένα προφιτερόλ (σλουρπ), αλλα φάε χωρίς φόβο και πόνο!! Όσο για το 1,5 κιλό, από την μια μέρα στην άλλη αποκλείεται να το έχεις πάρει... Τουαλέτα πήγες καλή μου??

vasdeli εμείς τα είπαμε!! Ο μπέμπης έχει άποψη!!:D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσια πειτε μου αν σας αρέσει αυτο το φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο, είναι λιγο τσιμπημένο 130 ευρω αλλα χαλάλι.http://www.fotistika-epipla.gr/products/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2439&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=1

Γιωτίτσα αν σε ενδιαφέρει πάντως αυτό το στιλ, βρήκα και αυτό http://www.diavgia.gr/vm.html?page=shop.product_details&flypage=gk_flypage.tpl&product_id=130&category_id=6 σε τιμή μείον 100 ευρώ από το site που παραθέτεις!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική συμφωνω με την Κλελια αποκλείεται να πήρες εναμιση κιλό απο χθές και έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πάρει πολλά κιλά γενικώς και στον ένατο δεν αυξάνεται σχεδον καθόλου το βάρος της μητέρας. αυτή είναι η παράσταση με το Winnie η οποία θα μπεί ψηλα πάνω απο την κούνια της μπέμπας.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280363025362&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Κλελια πολύ συγκινητικό αυτο με το πρώτο μύνημα.

Vasdeli πολυ περίεργο το όνειρό σου.

Γιωτίτσα σκέτη ζωγραφιά!!!!! Γλυκούλη που είναι!!!!

Όσο για το 1,5άρι έτσι λέει η ζυγαριά, λέτε να είναι κατακράτηση; (clelia πήγα :P ) Στον 8ο μήνα είμαι πάντως, έχω ακόμα καιρό για τον 9ο....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...