Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια πειτε μου αν σας αρέσει αυτο το φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιο, είναι λιγο τσιμπημένο 130 ευρω αλλα χαλάλι.http://www.fotistika-epipla.gr/products/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2439&category_id=31&option=com_virtuemart&Itemid=1

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Χρυσα μου, εμεις απο το παιδικό μας εχει μείνει το φωτιστικό και εχουμε παραγγείλει απο το e-Bay ενα τεράστιο στίκερ με το Winnie και είναι έτοιμο, όσο για την βαλίτσα και τα ρούχα της μικρής δεν εχω ξεκινήσει να τα ετοιμάζω ακόμα, λεω την άλλη εβδομάδα, τα εχω όμως όλα απο θέμα αγορών.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και με το καλο να υποδεχτουμε τισ 2 πριγκιπισσουλεσ(νενασ κ κλειωσ)ισωσ και τριτη ,τησ ισουλασ μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλ οταν πηγαινετε για εξεταση καθε φορα ο γιατρος δεν σημειωνει την πορεια κυησης σας?που τα σημειωνει αυτα?

φυσικα και εχει μαρη....

μα που το εχει?κι εγω εχω το βιβλιαριο τησ αγγελικησ αλλα δεν εχει πουθενα χωρο γι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα καπου λεει ποσα κιλα ηταν η μαμα οταν γεννησε κ αν θυμαμαι τι φαρμακα πηρε?

Νένα, μάλλον έτσι όπως λέει η Δέσποινα, το βιβλιάριο μας το δίνουν μαζί με το μωρό πακέτο όταν το πάμε σπίτι :D.

Ο γιατρός μου σημειώνει την πορεία της κύησης σε ένα χαρτί που έχει στο ιατρείο του και εκεί υπάρχει όόοοοολο το ιστορικό μου, σε κάθε επίσκεψη το βάρος και η πίεσή μου και επίσης έχει σε ένα ντοσιέ όλες τις αιματολογικές εξετάσεις που έχω κάνει...

Δέσποινα το βιβλιάριο που έδωσες σε Link είναι πολύ όμορφο!! Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ σαν μωρό!! Αυτό θα μας δώσουν εμάς??

Άλλη με πόνους!! Βρε έτσι θα μας πάτε σκατούλες μου?? Ξάπλα και ηρέμησε!!

παντωσ κι εμενα την τελευταια μερα που την πηρα σπιτι ,μου εδωσαν και το βιβλιαριο!!!!μαλιστα οταν θα παει ο ευτυχησ πατερασ για να εισπραξει απο το ικα+να παει και ληξιαρχειο πρεπει να το εχει μαζι....

οπωσ και τησ κλελιασ ,ετσι κι εμενα εχει χαρτια που σημειωνει ολο μου το ιστορικο!!!!..μαλιστα θελω να του πω για την πλακα,οταν γεννησω να μην το πεταξει γιατι που θα ξαναβρει ΤΕΤΟΙΟ ιστορικο!!!!!!προχτεσ μου λεγε<μα εσυ ολα τα εχεισ!!!!!>και του λεω<καλα γιατρε αυτο το εχω ξαναπει.....οτι αν ανοιξεισ τον τομο τησ μαιευτικησ,δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να μην το περασα....>και μου λεει<το ονομα σου θα λεει μεσα!!!:tongue::tongue::tongue:>

παντωσ περσυ στην αγγελικη το ιδιο με το δικο μου βιβλιαριο μασ εδωσαν!!!!!!

Οσο για το υπόγειο ναι δεν θα ειναι ολες τις ωρες κατω ουτε και μονος του -αν και ειναι τελειος αδειο απο αλλα πραγματα- απλα για να ξεδινει και θα κατεβαινουμε μαζι τις ωρες που θα κοιμαται ο μπεμπουλης ή με τον μπαμπα του οταν ερχεται απο τη δουλεια για να μην βλέπει συνεχεια το μωρο αυτοκολλητακι μου..

Μαμουνακι αν θες τη γνωμη μου,ζητα κτ αλλο, την πήρα κι εγω με σπίτι μεζονετα και δεν τη χρειαστηκα ποτε..ακομη μες το κουτι ειναι να φανταστεις..Το θεωρω μεγαλη βλακεια, που θα πάμε δλδ και δεν θα ακουσουμε το μωρο ή ποσο βαρια μπορει να κοιμηθουμε και να μην παρουμε γραμμη οτι κλαίει..Ζητα κτ απο προικα, πχ ρηλαξ, καθισμα φαγητου (για αργοτερα), εναν ατμομαγειρα, ή αποστειρωτη μπιμπερο..ειναι τοοοσα πολλά

πολυ ωραια η σκεψη σου με το υπογειο!!!!!!!!!

ναι οσο για την ενδοποικοινωνια....την ειχα κ εχω κι εγω αλλα παρολο που το σπιτι μασ ειναι μεγαλο ,ποτε δεν την χρησιμοποιησα!!!!!!!!την χρησιμοποιησα μονο καποιεσ φορεσ που ελειπα και κατεβαζα τον δεκτη στην μαμα μου ωστε να την εχει τον νου τησ!!!

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για συμβουλες σας..οι γνωμες βεβαια διιστανται..και ακομα δεν ξερω τι να κανω..ψαχνω μηπως και βρω απο καμια φιλη μου που να μην τη χρειαζεται πια..αν δε βρω θα πω να μου την παρουν.

μπορεισ να παρεισ μια με 30 ευρω που εχουν τα τζαμπο!!!!!!κι εγω απο εκει την πηρα ,απλα για να την εχω...γι αυτο και δεν χαλαλησα πολλα χρηματα σε αυτην...

τα κακά αποφάσισα τελικά μετά από πολύ σκέψη να μην στείλω από αύριο το Λευτέρακι παιδικό :-(:sad::-(

τουλάχιστον όχι τώρα γιατί μέχρι να προσαρμοστεί θα σταματήσει μόλις γεννήσω όποτε δώρο άδωρο

αύριο πρωί θα πάω να συζητήσω της λεπτομερείες πως

θα κρατήσουμε την θέση και να πληρώσω την εγγραφή και

τους 3 πρώτους μήνες

από γενάρη βλέπουμε νομίζω πως θα κάνω το σωστό για εκείνον δεν θέλω να τον φορτώσω με άλλη μια έννοια τώρα

τι λέτε κάνω καλά?

μα γιατι να μην τον πασ?τωρα πιστευω ειναι η καλυτερη εποχη!!!!!!!!οταν θα γεννηθει το μωρο θα ειναι πιο δυσκολα να τον πασ γιατι ο λευτερακησ θα το εκλαβει οτι τον πηγαινεισ για να καθεσαι εσυ με το νεο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!ενω αν παει απο τωρα θα του ελθει πιο <ελαφρυα..>.

να σου πω και εμενα μου λενε διαφοροι να την παω αλλα ειναι και μολισ 15 μηνων η αγγελικουλα μου...και απο την αλλη λεω οτι θα τα καταφερουμε!!!!αν δω ομωσ οτι δεν <παει η κατασταση>ισωσ το σκεφτω!!!!

αλλα αν ειχα ηδη σκοπο και στο μυαλο μου (ποσο μαλλον εσυ που εχεισ ηδη κανει εγγραφη+πληρωσεσ κιολασ..)εννοειται οτι θα την πηγαινα απο τωρα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kalhmera καλημέρα σε όλες

\IRINI83 καλή μου μονό εσένα διάβασα δεν θα τον πάω γιατί από σήμερα κρεβατώναμε και άρχετε η πέρα να περάσει αυτήν η εβδομάδα να κλείσω τις 34 προέχει ο μπέμπης και βλέπουμε για τον παιδικό έξαλλου η θέση υπάρχει και από γενάρχη τον πάω ούτος η άλλος μόλις γεννούσα θα τον κρατούσα σπίτι για 2-3 μήνες όποτε τζάμπα προσαρμογή άσε που τώρα είναι μια χαρά άγεις κ ν πεια εκεί κινδυνέψουμε και με ιώσεις και δεν θέλω εγώ να είμαι νοσοκομείο κ ο μικρός πίσω μου άρρωστος

:tongue::tongue:

Γκαστροπεπελάρες μου!!!!! καλή εβδομάδα!!!!!!!!

το ξέρετε ότι για πολλές από εσάς αυτή θα είναι η τελευταία Gastroεβδομάδα;;;;!!!!!! έλα και τρελαίνομαι :) :) :) και ... ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!

Εμεις γυρίσαμε αλλά το σκ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω και να γράψω γιατί είχαμε διάφορες δουλίτσες κλπ, θα προσπαθήσω τώρα να τα δω! σας φιλώ και εύχομαι να είναι μία υπέροχη εβδομάδα για όλες μας!

<3

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!

Μαράκι τι όμορφο Σ/Κ περάσατε!

Γιωτίτσα δεν είχα χθες ύπνο… Από τα καλύτερα θέματα ο Winnie για μένα, πολύ μου αρέσει! Λέω να βάλω έναν στη ντουλάπα, αλλά θα περιμένω πρώτα να έρθουν τα πράγματα για να μην το βαρύνω πολύ, θα συγκρατηθώ. Το φωτιστικό από το Link δεν θα κάνει πολλές σκιές στον τοίχο; Σε τι αποχρώσεις είναι το δωμάτιο;

chris, irini, μαμαλευτερακι καλημέρα!

τσιπουρίτσα καλή προσαρμογή!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Τσιπουρίτσα καλως ήρθες και καλό χειμώνα.

Μαμαλευτεράκι υπόμονη και ξεκούραση και θα περάσει και αυτη η εβδομάδα, λίγο έμεινα ακόμη.

Αγγελική το δωμάτιο είναι το μισό κατω λαχανί ανοιχτο και το πάνω κιτρινάκι και εχει όλο το δωμάτιο θεμα το Winnie, δεν ξερω αν θα κάνει σκιές στον τοίχο αυτο δεν το έχουμε σκεφτεί αλλα είναι απο τα λίγα φωτίστικα που μας αρέσουν παρόλο που έχει πάρα πολλα χρώματα. δεν μου αρέσουν καθόλου αυτα τα χάρτινα που είναι σαν φούσκες. Θα δουμε βέβαια γιατι εχουμε στο μυαλο μας και ενα άλλο απο ενα αγγλικο σαιτ.

Αγγελική για δες και αυτο, αν και είναι λιγο προβληματικο στην παραγγελία γιατι οι περισσότεροι δεν το στέλνουν Ελλάδα.http://www.netlighting.co.uk/cgi-bin/trolleyed_public.cgi?action=showprod_MASS400963410

Ηλιάννα τέλεια τα νέα σου!! Το μωρό αύξησε το αμνιακό του, τι καλά!! Μπράβο, μπράβο!! Όσο για τα "κακά" νέα, δεν μου φαίνονται τόσο κακά... Όσο το μωρό θα είναι λεχούδι, άσε μην του κολλήσει καμιά ιωσούλα! Μετά τον πας από Ιανουάριο, αφού δεν χάνετε και την θέση!

Γιωτίτσα μου άρεσε πολύ το φωτιστικό, είναι πολύ παιδικό!! Και το δεύτερο μου άρεσε πιο πολύ!!

Αγγελική και εγώ θα έλεγα άσε την τβ για πιο μετά... κατά τον Φεβρουάριο που θα έχει πάλι εκπτώσεις και εσείς θα έχετε εξοφλήσει τα περισσότερα από τα έξοδά σας...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια έστειλα μήνυμα στην Ισούλα μας και μου απάντησε:

"Καλημέρα! Ανταπόκριση από Ιπποκράτειο: είμαι σταθερά καλά, οι πιέσεις δεν ανεβαίνουν ευτυχώς, το ζάχαρο ρυθμίστηκε ικανοποιητικά κ η μπεμπούλα δεν βιάζεται να βγει! Οπότε είμαι σε αναμονή και περαιτέρω έλεγχο και βλέπουμε, Ενημέρωσε κ τα κορίτσια. Δώσε τα φιλιά μου κ σας σκέφτομαι! "

οπότε Η Γκαστροκόρη μας Κλέλια ή Γκαστροκόρη μας Νένα πάνε για πρωτιά!

λέτε να βάλουμε στοιχηματάκι; :rolleyes::rolleyes:

ή είναι ντροπή; :oops::oops:

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

ωραια τα νεα βιβλιαρια!

να ρωτησω κατι ασχετο βρε κοριτσια?επειδη θελουν να μου παρουν απο τωρα δωρο την ενδοεπικοινωνια, εσας σας χρησιμευσε? μηπως ειναιαχρηστο δωρο κ να ζητησω κατι αλλο? εσεις τη χρησιμοποιησατε? γιατι κανει καπου 80-100 ευρω..

Καλημερααααααααα κοριτσαρες...Μολισ γυρισα απο το κομμωτηριο :D:Dκαι εκει που με χτενιζε η κοπελια χτυπαει το σταθερο του κομμωτηριου ηταν η μαμα μου και μ'εψαχνε μιας και το κινητο εκει δεν επιανε... σε ψαχνει η γιατρος σου μου λεει και σηκωνομαι και την περνω τηλ..θελω να σε δω αυτην την τεταρτη μου λεει τρομαξα...εγινε κατι και δεν το ξερω της λεω...οχι απλα σ'ειχα εννοια ολο το σκ και εσυ μου ειχες αφησει το παλιο σου κινητο και δεν μπορουσα να σε βρω πουθενα..και τωρα της λεω ερχομαι και τ'απογευμα οτι θελετε..οχι οχι την τεταρτη νωρις νωρις μου λεει...παιδια λετε να θελει να μου το βγαλει νωριτερα???:confused::confused:

θελει να με βλεπει ανα 8 μερες μου λεει....

Μαμουνακι εγω βλεπω την νυφη μου με την ενδοεπικοινωνια και την εχει βολεψει κι εμενα οταν τον κραταω τον μικρο μερικες φορες καλο ειναι , εγω τωρα σκεφτομαι να παρω με καμερα το ειδα σε μια φιλη της προαλλες και ηταν τελειο... να θελω να ειμαι στο μπαλκονι και θα την βλεπω οτι κι αν κανει...τωρα απλα θελω να δω ποσο κοστιζει η καμερουλα....

Σας ειπα οτι η πρωτη νυχτα στο νεο σπιτι ηταν χαλια???

4:30 κοιμηθηκα... εκοβα βολτες στο σπιτι ,κοιταγα τα παραθυρα συνεχεια αν ειναι κλειστα και πηγαινα απο την τηλεοραση στο σαλονι στην τηλεοραση στο δωματιο..ο αντρουλης ζζζζζΖΖΖΖΖΖζζζ κοιμοταν του καλου καιρου...ποτε θα μου φυγει ο φοβος που εχω απο το προηγουμενο σπιτι δεν ξερω :|:|

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή κορίτσι μου γιατί να θέλει η γιατρός σου να γεννήσεις νωρίτερα?? Αφού δεν έχεις κάποιο θεματάκι... Εγώ έχω, η μαμαλευτεράκι έχει, η Ploegisi έχει... Εσύ?? Δεν αποφασίζουν οι γιατροί να τα βγάλουν τα μωρά έτσι αυθαίρετα και χωρίς λόγο. Να μου πεις ότι είσαι στην 38η εβδ, θα το καταλάβαινα... Εσύ κοντεύεις να μπεις στην 36η, χωρίς λόγο όχι δεν θα γίνει τοκετός!! Θα σου το γράψω όσες φορές θέλεις μέχρι να πειστείς!! Δεν θα γεννήσεις νωρίτερα!!

Όσο για το σπίτι, λογικό είναι να είσαι ανήσυχη... Ήταν η πρώτη μέρα χθες, δεν νομίζω να έχει να κάνει με την προηγούμενη διάρρηξη, απλά εγκλιματίζεσαι!! Καλορίζικο και πάντα μα πάντα χαρές!!

edit: τώρα το είδα, είσαι 35 εβδ, δεν υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις τώρα λέμε!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπουρίτσα ευχαριστούμε για τα νέα της Ισούλας, είναι πολυ καλά μπράβο, πλάκα θα έχει το στοίχημα της πρώτης γέννας. Εγω ψηφίζω οτι θα γεννήσει πρώτη η Νένα, η Κλέλια εχει λίγο ακόμα ετσι πιστευω.

Κλελια μου και μενα το δευτερο μου αρέσει λίγο περισσότερο, θα έρθει σήμερα το αμόρε και θα το συζητήσουμε και θα δούμε τελικα πιο θα πάρουμε.

Φωτεινη οι πρώτες μέρες ελιναι λίγο δυσκολες σε ενα καινούργιο χώρο αλλα σιγα σιγα θα το συνηθίσεις και θα γίνει το σπιτάκι σου.

καλημερα κοριτσαρες μου!ειμαστε ολες καλα...χαιρομαι πολυ!πλησιαζει ο καιρος να κρατησω αγκαλια το κοριτσακι μου και τα συναισθηματα ειναι αναμικτα...ενθουσιασμος και φοβος κυριαρχουν...αααχ!ποτε περασε ο καιρος!!!

ασχολουμαι με το δωματιο της μικρης μας,αυριο-μεθαυριο το πολυ θα τελειωσω πιστευω!ομορφο γινεται!

μαγειρεψα φακες,μια χαρα γινανε.ειχαμε καιρο να φαμε...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...