Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπεραα...μολις γυρισαμε απο καφεδακι και κουνιες (οχι δεν ποναω πια)..

για την ενδοεπικοινωνια εγω εχω να πω (και ντρεπομαι τρελα αλλα θα το πω) οτι ηταν το πιο χρησιμο πραγμα που μου πηραν...δεδομενου οτι ειμαι υστερικα ανασφαλης, την ειχα παντου μαζι μου..και ενω πηγα τη μελινα στο δωματιο της στο χρονο, (στο διπλα δωματιο δλδ), την ειχα καθε βραδυ τερμα διπλα στο αυτι μου:oops::oops:και να πω την αμαρτια μου...ακομα τα ιδια κανω!! εννοειται οτι ακους τα παντα σε τρελη ενταση...εχω ξυπνησει νυχτα με φωνες σεξ απο τους απο πανω μας:mrgreen::mrgreen:μα το θεο με γυμνο αυτι ισα ισα τους ακουγαμε ενω με την ενδοεπικοινωνια νομιζα οτι το κανανε στο κρεβατι μας!!!:lol::lol:

ρε συ πετρουλα μιας και ανεφερες οτι μενετε σε μεζονετα, ηθελα να σε ρωτησω πως τα εβγαλες περα με το μωρο και τις σκαλες??? τωρα στην αναζητηση σπιτιου κοιταμε και μεζονετες και προβληματιζομαι..δεν ειναι πακετο το πανω κατω??? και δεν ειναι επικινδυνες οι σκαλες με τα μαιμουνια να ανεβοκατεβαινουν??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπεραα...μολις γυρισαμε απο καφεδακι και κουνιες (οχι δεν ποναω πια)..

για την ενδοεπικοινωνια εγω εχω να πω (και ντρεπομαι τρελα αλλα θα το πω) οτι ηταν το πιο χρησιμο πραγμα που μου πηραν...δεδομενου οτι ειμαι υστερικα ανασφαλης, την ειχα παντου μαζι μου..και ενω πηγα τη μελινα στο δωματιο της στο χρονο, (στο διπλα δωματιο δλδ), την ειχα καθε βραδυ τερμα διπλα στο αυτι μου:oops::oops:και να πω την αμαρτια μου...ακομα τα ιδια κανω!! εννοειται οτι ακους τα παντα σε τρελη ενταση...εχω ξυπνησει νυχτα με φωνες σεξ απο τους απο πανω μας:mrgreen::mrgreen:μα το θεο με γυμνο αυτι ισα ισα τους ακουγαμε ενω με την ενδοεπικοινωνια νομιζα οτι το κανανε στο κρεβατι μας!!!:lol::lol:

ρε συ πετρουλα μιας και ανεφερες οτι μενετε σε μεζονετα, ηθελα να σε ρωτησω πως τα εβγαλες περα με το μωρο και τις σκαλες??? τωρα στην αναζητηση σπιτιου κοιταμε και μεζονετες και προβληματιζομαι..δεν ειναι πακετο το πανω κατω??? και δεν ειναι επικινδυνες οι σκαλες με τα μαιμουνια να ανεβοκατεβαινουν??

Δέσποινα και εμείς στην Ιταλία σε μεζονέτα μέναμε και το σπίτι μας στην Αλεξανδρούπολη αν με το καλό γυρίσουμε ποτέ μεζονέτα είναι. Εμένα προσωπικά με δυσκόλεψε αρκετά. Πολλές φορές κατέβαινα και με τα δυο αγκαλιά τις σκάλες, ήταν δύσκολο στο καθάρισμα, δεν νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο όταν έχεις μικρά παιδιά αλλά και αυτό πάλι εξαρτάται τόσο από το σπίτι όσο και από τα παιδιά.

Για τον Τρίλοφο ρώτησα την αδερφή μου που μένει Θεσ/νικη και το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι είναι ακριβή περιοχή. Είναι έξω από τη Θεσ/νικη αλλά αν οδηγείς και εσύ είναι καλά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για συμβουλες σας..οι γνωμες βεβαια διιστανται..και ακομα δεν ξερω τι να κανω..ψαχνω μηπως και βρω απο καμια φιλη μου που να μην τη χρειαζεται πια..αν δε βρω θα πω να μου την παρουν.

δεσποινα γελασα πολυ με τους απο πανω που καναν sex..:oops::oops::oops:

καλα ολα ακουνται??χαχα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για συμβουλες σας..οι γνωμες βεβαια διιστανται..και ακομα δεν ξερω τι να κανω..ψαχνω μηπως και βρω απο καμια φιλη μου που να μην τη χρειαζεται πια..αν δε βρω θα πω να μου την παρουν.

δεσποινα γελασα πολυ με τους απο πανω που καναν sex..:oops::oops::oops:

καλα ολα ακουνται??χαχα!

Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση, ελπίζω να βρεις κάποιον να σου τη χαρίσει.

Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε αρκετά αν και νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητη.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Eιναι αρκετα δυσκολο Δεσποινα αλλα τελικα το συνηθιζεις..Το θεμα ειναι οτι το σπίτι το φτιαξαμε εμεις να φανταστεις και ηταν επιθυμια του συζυγου να γινει μεζονετα, εγω ηθελα και μονοκατοικια αλλα εκεινος επεμενε..Ο Αναστ. περπάτησε 11 μηνων και ανεβοκατεβαινει με ανεση τις σκάλες απο 18 μηνων..επεσε αρκετες φορες όπως και εγω αλλα ετσι εμαθε και να προσεχει!!Τωρα κατεβαινει και με γεματα χερια να φανταστεις (δλδ με παιχνιδια) και συνεχεια τον μαλωνω αλλα για αυτον πλέον ειναι παιχνιδακι...

Ενα αλλο καλο που ευτυχως επιλεξαμε να κανουμε ειναι το..ασανσερ!Που σπανιως το χρησιμοποιω αλλα στις αρχες που ηταν το παιδι μωρο μονο με ασανσερ ανεβοκατεβαινα εχοντας τον αγκαλια, επίσης τον τελευταιο μηνα το χρησιμοποιω αρκετα..

Εχει τα καλα του και τα κακα του και εξαρταται και απο τους χωρους..Εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι που κατω ειναι μεγαλος ο χωρος και διατηρειται καθαρος απο ρουχα, παιχνιδια (χμμμ...), ασιδερωτα κλπ

Αλλοι δεν εχουν καθολου μπανιο πάνω ή κατω και αυτο τους δυσκολευει, εμεις εχουμε και κατω και πάνω..Επίσης εχω και εναν ξενωνα κατω, που εκει θηλαζα, κοιμιζα τα μεσημερια το παιδι, τον ειχα να παιζει και ξεκουραζομουν κι εγω το μεσημερι..Συνεπως επανω ανεβαινα και ανεβαινω λίγες φορες την ημερα

Ειναι αυτο που ειπα επειδη το φτιαξαμε εμεις, το καναμε με βαση τις αναγκες μας και οσο γινεται πιο λειτουργικό..

Αν σου αρεσει η μεζονετα κοιτα οπωσδηποτε το θεμα μπάνιο (και στους 2 οροφους)

Αληθεια αποφασισες για την περιοχη που θα μεινετε??

Μαμουνακι ναι, αν υπαρχει καποιος γνωστος, συγγενης ή συναδελφος ρωτα για να την δανειστεις...Να δεις αρχικα αν σου κανει σαν εργαλείο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω με την Πετρούλα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κάτω ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως παιδότοπο- ξενώνα. Εμείς είχαμε μετατρέψει όλο το σαλόνι σε παιχνιδότοπο. Και φυσικά να έχει και κάτω μπάνιο απαραιτήτως,

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Θα συμφωνήσω με την Πετρούλα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κάτω ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως παιδότοπο- ξενώνα. Εμείς είχαμε μετατρέψει όλο το σαλόνι σε παιχνιδότοπο. Και φυσικά να έχει και κάτω μπάνιο απαραιτήτως,

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! οντως το μπανιο κατω καθως και ενα δωματιο τα βρισκω υπερ-απαραιτητα!!! καλο βραδυ σε ολες!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΚΕΤΟ ???????????

Καλησπέρα μόλις κοίμισα την ομάδα 5παιδια που είναι διαμαντάκια :wink:φυσικά δεν κάνω τίποτα η αδέρφη μου είχε κάνει φαγητό για δυο ήμερεs

η μεγάλη ανίψια μου ανέλαβε τα κουζινοπλησηματα

κα ο μεγάλος ανιψιός το συμμάζεμα τον παιχνιδιών κ την ηλεκτρική

oi μικρές απασχολούν το Λευτέρη

χάρμα περνάμε ένα χάος θα βρει αύριο χιιχχιι :tongue::tongue::tongue:

νέα έχω είναι κ καλά και κακά

όπως πάρει κανείς τα κακά................

τα κάλο είναι ότι το αμνιακό αυξήθηκε gioypiiiiiiiiiiii

είμαστε στο 9

και ο μικρός μου γύρισε πηρέ θέση τοκετού επιτέλους έχει κατέβει αρκετά μια εβδομάδα μου είπε κ τα δύσκολα έφυγαν:wink:

αύριο βραδύ θα κατέβει κ η πεθερά μου να βοηθήσει αν και δεν θέλω γιατί είναι πολύ κουρασμένη αλά δεν γίνετε αλλιος τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα να κλείσουμε τις 34 κ μετα βλεπουμε

τα κακά αποφάσισα τελικά μετά από πολύ σκέψη να μην στείλω από αύριο το Λευτέρακι παιδικό :-(:sad::-(

τουλάχιστον όχι τώρα γιατί μέχρι να προσαρμοστεί θα σταματήσει μόλις γεννήσω όποτε δώρο άδωρο

αύριο πρωί θα πάω να συζητήσω της λεπτομερείες πως

θα κρατήσουμε την θέση και να πληρώσω την εγγραφή και

τους 3 πρώτους μήνες

από γενάρη βλέπουμε νομίζω πως θα κάνω το σωστό για εκείνον δεν θέλω να τον φορτώσω με άλλη μια έννοια τώρα

τι λέτε κάνω καλά?

:tongue::tongue:

Κοριτσάκια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Προσπαθώ να μην κουράζομαι πολύ αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό όπως ξέρετε. Σήμερα ένιωθα πολύ κουρασμένη σε πόδια και μέση και επίσης πολύ νυσταγμένη (αν και κοιμήθηκα αρκετά), αλλά αφού δεν έχω αλλού πόνους, δεν ανησυχώ. Ο συζυγούλης καθάρισε το παιδικό δάπεδο από τον χαμό και είμαστε οκ. Το σαλόνι είναι μπ@υρdel@ και λίγο η κρεβατοκάμαρα μας, αλλά τουλάχιστον το μπάνιο και η κουζίνα είναι στην εντέλεια!

Φωτεινή τώρα θα ονειρεύεσαι στο καινούριο σου σπιτάκι τι καλά!

Συγχαρητήρια στις μανούλες που μπήκαν στο μήνα τους!!!!!!!!! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

Γιωτίτσα καλό μου ακούγεται το δύο-μία του συζύγου!

irini λες να τους την σκάσεις εσύ τελικά και να γεννήσεις πρώτη;

Το μπεμπεδωδομάτιο πανέτοιμο δεν το λες… ολοκληρώθηκε το βάψιμο όμως και αυτό είναι καλό. Περιμένουμε ντουλάπα στις 14/9, κρεβάτι-αλλαξιέρα και καρότσι στις 23/9 και μετά ξεχυνόμαστε για μπεμπέ ρούχα-πάντες-σεντονάκια κλπ… Πρέπει να δούμε και για κουρτίνες/κουρτινόξυλα… αυτή την εβδομάδα. Επίσης περιμένουμε και το σαλόνι, δεν ξέρω πότε θα το παραλάβουμε και πρέπει να ξαποστείλουμε το παλιό. Το αντρόνι μου θέλει να αλλάξουμε την τηλεόραση και να πάρουμε σύνθετο… εγώ όμως έχω τις επιφυλάξεις μου, πέσανε πολλά μαζεμένα……. θα δούμε…, άσε που δε θέλω να αλλάξουμε tv

stone thank you! Playroom καλό μου ακούγεται!

μαμουνάκι ωραία τα νεάκια σου. Ξεκούραση λοιπόν!

νενακι για το Βιβλ. Υγείας κι εγώ δεν έχω ιδέα και φυσικά δεν το έχω… Θα ρωτήσω και την ξαδέρφη μου που μένει στις Σέρρες μήπως είναι τακτική της πόλης σας.

Μαμαλευτεράκι μπράβο για το αμνιακό σου, όσο για τον παιδικό δεν ξέρω να σου απαντήσω, ας σου πουν οι ήδη μανούλες!

Δεσποινάκι μήπως ο πόνος ήταν από την επερχόμενη χειρο-εξέταση; Πλάκα κάνω, χαίρομαι που δεν πονάς πια!!!

ploegisoula σε σκεφτόμαστε!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καληνύχτα!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα τι κάνετε εμείς όλο το σ/κ το είχαμε ρίξει στις βόλτες τώρα που μπορούμε γιατί μετά τέρμα. σήμερα θέλω να κάνω κάτι τελευταία ψώνια και αυτή τη βδομάδα να ετοιμάσω και τη βαλίτσα μου για παν ενδεχόμενο. ευτυχώς τελειώνω και με τα μωροπλυσίματα, εχτές έπλυνα και το καρότσι.

νενάκι και κλέλια άντε και μπήκατε επισήμως στην τελική ευθεία. με το καλό.

αγγελικούλα με προσοχή τις δουλειές και να ξεκουράζεσαι αρκετά.

mamounaki και εμένα η ενδοεπικοινωνία με βόλεψε αρκετά αν και όντως ακούς όλους τους ήχους γύρω σου

κανένα νέο από την ισούλα δεν είχαμε ε;

Καλημερα και καλή εβδομάδα.

Αγγελικουλα βλεπω το ξενυχτησες για τα καλα χθες. Ολα μπαίνουν σε σειρα σιγα σιγα και αφου εχετε πρόγραμμα μην αγχωνεσαι καθόλου.

Μαράκι μια χαρα το καλυτερο έκανες και το ρίξατε στις βόλτες, και όπως βλέπω απο αυτη την εβδομάδα και μετα θα είσαι πανετοιμη.

Ploegisi ελπίζω να είστε καλά και να μαθουμε νέα σου σύντομα.

Φιλια και καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!Καλη εβδομαδα να εχουμε και με το καλο να υποδεχτουμε την μπεμπα της Κλελιας μας!!!

ή μαλλον της Νενας μας??εγω λεω και τις δυο μπεμπουλες μας!!!:P:p:p

Ααααχ θα ειναι τελεια εβδομαδα!!!!:D

Δεσποινα ο Τριλοφος δεν ανοικει στις ακριβες περιοχες θα ελεγα απλα εχει ακριβα σπιτια γιατι εχει καινουρια μεγαλα σπιτια με αυλες!!!!!κυριως ομως μεζονετες.

Οσο για την μεζονετα δεν εχω προσωπικη εμπειρια μου αρεσουν παρα πολυ αλλα δεν θα μπορουσα να μεινω.Νομιζω οτι ειναι θεμα ανθρωπων αλλοι δεν τις αλλαζουν με τιποτα.Εμενα η κουμπαρα μου που δεν με ακουγε νοικιασαν και ειχαν καταληξει να βαριουνται να ανεβουν και να κατεβουν και να μαλωνουν.οταν εμεινε δε εγκυος αλλαξε κατευθειαν μολις ειδε οτι δεν τα βγαζει περα.

Απο την αλλη παλι εχει το πλεονεκτημα της αυλης που οπως και να το κανουμε ειναι υπεροχο τοσο για τα παιδια οσο και για τους γονεις!!!

Τσιπουριτσα μας που εισαι γλυκουλα??:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρα τι κάνετε εμείς όλο το σ/κ το είχαμε ρίξει στις βόλτες τώρα που μπορούμε γιατί μετά τέρμα. σήμερα θέλω να κάνω κάτι τελευταία ψώνια και αυτή τη βδομάδα να ετοιμάσω και τη βαλίτσα μου για παν ενδεχόμενο. ευτυχώς τελειώνω και με τα μωροπλυσίματα, εχτές έπλυνα και το καρότσι.

νενάκι και κλέλια άντε και μπήκατε επισήμως στην τελική ευθεία. με το καλό.

αγγελικούλα με προσοχή τις δουλειές και να ξεκουράζεσαι αρκετά.

mamounaki και εμένα η ενδοεπικοινωνία με βόλεψε αρκετά αν και όντως ακούς όλους τους ήχους γύρω σου

κανένα νέο από την ισούλα δεν είχαμε ε;

Καλα εκανες σουρτουκακι και βολταριζες!!!!ααααα πηραμε και εμεις ενδοεπικοινωνια με καμερα για να δουμε θα την χρησιμοποιησουμε ή ετσι θα παει????

Καλημερα και καλή εβδομάδα.

Αγγελικουλα βλεπω το ξενυχτησες για τα καλα χθες. Ολα μπαίνουν σε σειρα σιγα σιγα και αφου εχετε πρόγραμμα μην αγχωνεσαι καθόλου.

Μαράκι μια χαρα το καλυτερο έκανες και το ρίξατε στις βόλτες, και όπως βλέπω απο αυτη την εβδομάδα και μετα θα είσαι πανετοιμη.

Ploegisi ελπίζω να είστε καλά και να μαθουμε νέα σου σύντομα.

Φιλια και καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

καλημερα Γιωτιτσα!!εσυ πως τα πας με ετοιμασιες??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...