Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!ειμαι το mamounaki και ειμαι καλα...η ξεκουραση μου εκανε καλο. δεν ειχα αλλες συσπασεις με πονους..δεν γενναω ακομα..θα με δει γιατρουλης την πεμπτη εκτος αν προκυψει κατι νεοτερο.

ουτε το nenaki γεννησε..2η φορα διαβαζα με αγωνια..αντε λιγο εμεινε..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

am13 για το rooming in μας ειπε η μαια οτι στο ΜΗΤΕΡΑ υπαρχουν 2 ειδικα διαμορφωμενα δωματια για το λογο αυτο, αλλα γινονται καποια εργα ανακαινισης και δεν ηξερε αν λειτουργουν τα δωματια αυτα πια. ειπε θα ρωτησει και θα μας πει.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamounaki χαίρομαι που είσαι πολύ καλύτερα!! Να προσέχεις κοριτσάκι!!

Για rooming-in στο ΜΗΤΕΡΑ έχουν μόνο 2 δωμάτια??? Πλάκα με κάνεις???? Δλδ το μονόκλινο ήταν μονόδρομος για μένα που θέλω το μπεμπέ δίπλα μου. Έχω και ένα θέμα ότι θέλω να είμαι μόνη σαν το λεμόνι, αλλά αν δεν ήμουν τόσο κακιασμένο :tongue:, πάλι σε μονόκλινο έπρεπε να πάω για να έχω το μωρό μου συνέχεια δίπλα μου!!

Ααααααααααααααααααα!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Να ρωτησω πρεπει να αποστειρωσω απο τωρα τα μπιμπερο ? να τα βγαλω απο τα κουτακια τους η ειναι ακομα νωρις???:confused::confused::confused:

Φωτεινή, τα μπιμπερό είναι πολύ νωρίς για να τα αποστειρώσεις ακόμη!:?

Θα τα αποστειρώσεις όταν με το καλό φτάσεις στο σπίτι σου μετά το μαιευτήριο!:D

Όταν αποστειρώνονται τα μπιμπερο πρέπει κατ' αρχήν να βγαίνουν άμεσα απο τον αποστειρωτή(δεν πρέπει να μένουν μέσα στο υγρό του περιβάλλον) και να αποθηκεύονται συναρμολογημένα σε τάπερ, στο ψυγείο!;)

Σε όλες τις άλλες πολλά φιλιά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ακριβώς Νένα, είχα πάει για επίσκεψη και μόλις τελείωσε την εξέταση και ακόμα δεν είχα κατέβει από τη καρέκλα και μου έλεγε ότι σε 1-2 μέρες γεννάς του λέω γιατρέ νερά και έτρεχαν όλοι. Ούτε τη τσάντα μου είχα μαζί μας, τίποτα. Βέβαια μόλις είχα κλείσει την 40η εβδομάδα, ο μικρός ήταν ακριβής στο ραντεβού του!

α μια χαρα δηλαδη αν εξαιρεσουμε οτι πηγες λιγο απροετοιμαστη!!!μακαρι και εμενα να μου ερθουν πονοι πιο μπροστα ,μπας και αποφυγω τους τεχνιτους..

Καλημέρα!!

Νενάκι νενάκι.... Και χάρηκα! Λέω θα ξυπνήσω και θα έχεις στείλει sms σε κάποια, η οποία με την σειρά της θα μας ενημερώσει για ύψος και βάρος της μπουμπούς!! Μην απολογείσαι καλέ που μας "άγχωσες". Κατ' αρχήν δεν μας άγχωσες, εγώ προσωπικά χαιρόμουν που θα γεννήσεις. Λίγο αυτό με την αναμονή μέχρι να έρθει ο σύζυγος και το ότι ήσουν μόνη σου, αυτό ναι με έβαλε σε έννοιες... Αλλιώς, αυτά είναι χαρμόσυνα βρε!! Αυτό που μπερδεύτηκα: έχει βιβλιάριο το αγέννητο κοριτσάκι?? Λίγο με κούφανε, ιδέα δεν είχα! Πάντως επειδή είσαι δευτερότοκη πιστεύω πως θα γεννήσεις χωρίς τεχνητούς!! Σου έκανε και την εξέταση, οπότε διευκολύνονται περισσότερο τα πράγματα...

Κλελια εννοω το βιβλιαριο υγειας παιδιου και οχι το βιβλιαριο ασφαλειας.Απο την ημερα που διαπιστωνεται κυηση στο δινουν.Ε και εσυ δε το εχεις αυτο?

αντε μπηκες και εσυ στο μηνα σου!!!

Καλημερα κι απο μενα!Η μερα μοιαζει χειμωνιατικη και ετοιμαζω γιουβαρλακια σούπα..

Νενα δεν ειναι το πιστευεις ή οχι , ειναι μεθοδος καποιων γιατρων η προκληση τοκετου με τη δαχτυλικη εξεταση..

Δεν το ηξερα οτι προκαλειται τοκετος,απλα οτι μερικες το συνδεαν ετσι..οκ λοιπον..

μιαμ μιαμ γιουβαρλακια!!!

καλη ιδεα για το υπογειο,το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ναι και καποιος μαζι του..

γεια σας!!ειμαι το mamounaki και ειμαι καλα...η ξεκουραση μου εκανε καλο. δεν ειχα αλλες συσπασεις με πονους..δεν γενναω ακομα..θα με δει γιατρουλης την πεμπτη εκτος αν προκυψει κατι νεοτερο.

ουτε το nenaki γεννησε..2η φορα διαβαζα με αγωνια..αντε λιγο εμεινε..ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

αντε ωραια κοριτσακι που εισαι καλυτερα!!!ετσι να ξεκουραζεσαι!!

Γιωτα και Ειρηνη σας ευχαριστω!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

α μια χαρα δηλαδη αν εξαιρεσουμε οτι πηγες λιγο απροετοιμαστη!!!μακαρι και εμενα να μου ερθουν πονοι πιο μπροστα ,μπας και αποφυγω τους τεχνιτους..

Κλελια εννοω το βιβλιαριο υγειας παιδιου και οχι το βιβλιαριο ασφαλειας.Απο την ημερα που διαπιστωνεται κυηση στο δινουν.Ε και εσυ δε το εχεις αυτο?

αντε μπηκες και εσυ στο μηνα σου!!!

Δεν το ηξερα οτι προκαλειται τοκετος,απλα οτι μερικες το συνδεαν ετσι..οκ λοιπον..

μιαμ μιαμ γιουβαρλακια!!!

καλη ιδεα για το υπογειο,το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να ναι και καποιος μαζι του..

αντε ωραια κοριτσακι που εισαι καλυτερα!!!ετσι να ξεκουραζεσαι!!

Γιωτα και Ειρηνη σας ευχαριστω!!!

ακομα δεν γεννησες???φτου σου!!!:tongue:

εμας τα βιβλιαρια υγειας του παιδιου τα δινουν στα μαιευτηρια αμεσως μετα τη γεννα παντως!και εγω μπερδευτηκα οταν το εγραψες!

ποναω σημερα δεν μπορω να γραψω τιποτααααα....

Διαφημίσεις

clelia ευχαριστω πολυ.

εκανες πολυ καλα, εφοσον μπορεις και πας σε μονοκλινο..δεν το συζητω πολυ καλυτερα..ουτε ενοχλητικα επισκεπτηρια και το μωρακι σου συνεχεια μαζι..οσο κουραστικο κ αν ειναι αξιζει..και μπορει νακοιμηθει κ καποιος μαζι σου αν θες για βοηθεια.

δυστυχως εγω δεν μπορω γιατι εκτος του υψηλου κοστους του 1κλινου ανεβαινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το κοστος γιατρου-μαιας, οπως εχω ξαναπει.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

δηλ οταν πηγαινετε για εξεταση καθε φορα ο γιατρος δεν σημειωνει την πορεια κυησης σας?που τα σημειωνει αυτα?

Δεσποινα τι πονας καλε?ααααα εναλλαξ θα το παμε μου φαινεται..ξαπλωσε αμεσως..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

δηλ οταν πηγαινετε για εξεταση καθε φορα ο γιατρος δεν σημειωνει την πορεια κυησης σας?που τα σημειωνει αυτα?

Δεσποινα τι πονας καλε?ααααα εναλλαξ θα το παμε μου φαινεται..ξαπλωσε αμεσως..

γιατι ειχε θεση στο βιβλιαριο για αυτα??

παντως κυκλοφορησε το νεο βιβλιαριο..αν θελετε υπαρχει εδω:http://www.mwrakia.gr/images/neo-vivliario-igeias.pdf

να σαν αυτο που παραθετεις ειναι περιπου,οχι τοσο μοντερνο..

για πειτε δηλ που σας γραφουν τις μετρησεις οι γιατροι?ολες οι δευτερομανουλες τα πηρατε με την γεννηση του παιδιου σας?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Νένα, μάλλον έτσι όπως λέει η Δέσποινα, το βιβλιάριο μας το δίνουν μαζί με το μωρό πακέτο όταν το πάμε σπίτι :D.

Ο γιατρός μου σημειώνει την πορεία της κύησης σε ένα χαρτί που έχει στο ιατρείο του και εκεί υπάρχει όόοοοολο το ιστορικό μου, σε κάθε επίσκεψη το βάρος και η πίεσή μου και επίσης έχει σε ένα ντοσιέ όλες τις αιματολογικές εξετάσεις που έχω κάνει...

Δέσποινα το βιβλιάριο που έδωσες σε Link είναι πολύ όμορφο!! Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ σαν μωρό!! Αυτό θα μας δώσουν εμάς??

Άλλη με πόνους!! Βρε έτσι θα μας πάτε σκατούλες μου?? Ξάπλα και ηρέμησε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ωραια τα νεα βιβλιαρια!

να ρωτησω κατι ασχετο βρε κοριτσια?επειδη θελουν να μου παρουν απο τωρα δωρο την ενδοεπικοινωνια, εσας σας χρησιμευσε? μηπως ειναιαχρηστο δωρο κ να ζητησω κατι αλλο? εσεις τη χρησιμοποιησατε? γιατι κανει καπου 80-100 ευρω..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

τουλαχιστον εδω κλελια μας το δινουν με την κυηση...και το κουβαλαμε σε καθε επισκεψη μαζι.Δε ξερω στις μεγαλουπολεις αν εχουν αλλο συστημα..

μαμουνακι εμενα με βολεψε η ενδοεπικοινωνια,μετα τον τριτο μηνα οπου εβαλα την μικρη σε ξεχωριστο δωματιο απο εμενα.ή οταν την ειχα τα μεσημερια στο παιδικο και ειτε ημουν στο σαλονι ειτε στο μπαλκονι την επαιρνα μαζι την ενδοεπικοινωνια και με βολεψε.Τωρα σε αλλες μανουλες δε βολεψε,εγω απλα σου λεω την εμπειρια μου.

ααα να σας πω και το αλλο με την ενδοεπικοινωνια...οταν πηγα 3 μηνων την μικρη στο δωματιο της,το πρωτο βραδυ ειχα τερμα την επικοινωνια στην ενταση,με αποτελεσμα να ακουω την ανασα του αντρα μου απο το σαλονι,να ακουω απο εξω τα μηχανακια σε 3D ηχο!!ακουγα δηλ και την λεπτομερεια!!!που να κοιμηθω ετσι!!σιγα σιγα αρχισα να κατεβαζω ενταση οπου φτασαμε στο σημειο να εχω τελειως κλειστη την ενταση και μονο με το φως απο τα λαμπακια να ξυπνω..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ναι βρε Νενα κι εγω νομιζα πως κτ εγραψες λάθος για το βιβλιαριο του παιδιου..Στη γεννα μου το εδωσαν κι εμενα και σε ολες τις περιπτωσεις που γνωριζω..Πολύ προχω σας βρισκω!!!

Οσο για το υπόγειο ναι δεν θα ειναι ολες τις ωρες κατω ουτε και μονος του -αν και ειναι τελειος αδειο απο αλλα πραγματα- απλα για να ξεδινει και θα κατεβαινουμε μαζι τις ωρες που θα κοιμαται ο μπεμπουλης ή με τον μπαμπα του οταν ερχεται απο τη δουλεια για να μην βλέπει συνεχεια το μωρο αυτοκολλητακι μου..

Μαμουνακι αν θες τη γνωμη μου,ζητα κτ αλλο, την πήρα κι εγω με σπίτι μεζονετα και δεν τη χρειαστηκα ποτε..ακομη μες το κουτι ειναι να φανταστεις..Το θεωρω μεγαλη βλακεια, που θα πάμε δλδ και δεν θα ακουσουμε το μωρο ή ποσο βαρια μπορει να κοιμηθουμε και να μην παρουμε γραμμη οτι κλαίει..Ζητα κτ απο προικα, πχ ρηλαξ, καθισμα φαγητου (για αργοτερα), εναν ατμομαγειρα, ή αποστειρωτη μπιμπερο..ειναι τοοοσα πολλά

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ααα να σας πω και το αλλο με την ενδοεπικοινωνια...οταν πηγα 3 μηνων την μικρη στο δωματιο της,το πρωτο βραδυ ειχα τερμα την επικοινωνια στην ενταση,με αποτελεσμα να ακουω την ανασα του αντρα μου απο το σαλονι,να ακουω απο εξω τα μηχανακια σε 3D ηχο!!ακουγα δηλ και την λεπτομερεια!!!που να κοιμηθω ετσι!!σιγα σιγα αρχισα να κατεβαζω ενταση οπου φτασαμε στο σημειο να εχω τελειως κλειστη την ενταση και μονο με το φως απο τα λαμπακια να ξυπνω..

χαχαχα ναι ναι!!!Ακους ολους τους αλλους θορυβους πλην του μωρου γιατι αυτο το ακους πρωτα live οταν εχεις το νου σου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...