Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρη Νενα τι εξελιξη θριλερ ηταν αυτη!!!

διαβαζα με τοση αγωνια λες και εβλεπα ταινια ηταν απαπα!!!!:D

Αυτο οτι με την εξεταση προκαλουν τοκετο το εχω ακουσει και εγω οποτε σου ευχομαι να μην χρειαστεις τεχνητους!!!!ολα καλα να πανε κοριτσι μου αντε οχι τιποτα αλλο για να μην σε προλαβει η Κλελια:tongue::tongue::tongue:

τσιπουριτσα μου καλως μας ηρθες!!!!!γιουπι γιουπι γιουπι...ειδες σου ειπαμε εμεις καμια δεν θα γεννησει μεχρι να ερθεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αααααααχ καλε ζηλευουμε για χθες.....πρεπει να ηταν φανταστικα!!!!:roll::roll::roll:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και νινακια!!!

Αντζελικα μου θα σε δειρω σαν πολυ δεν κουραζεσαι εσυ???προσεχε και μαζεψου μην σε πιανει ενθουσιασμος και ζοριζεις τον οργανισμο σου ακους;:eek:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια...

ξημερωσε και σημερα και ειμαι εδω!!ευτυχως η νυχτα ηταν σχετικα καλη.

Αυτο με την κολπικη εξεταση για τοκετο κ εγω το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα δε το πιστευω,και στις 2 εγκυμοσυνες απο τον 8ο με κοιτουσαν ετσι αλλα τιποτα.ενω ο δικος μου γιατρος δε με ποναει,αυτος νομιζα θα με ξεκοιλιασει..

συνεχιζουμε και σημερα!!!

αγγελικη μου αντε ωραια βαψατε και το δωματιο..ολα γινονται σιγα σιγα ,αλλα εσυ μη καταπιανεσαι και με πολλα!

καλημερα χρυσακι!!

κοριτσια δε ηθελα να σας αγχωσω εχθες αλλα ημουν απο μονη μου αγχωμενη οπως καταλαβατε..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα κοριτσακια....

Νενακι χαιρομαι που περασε ησυχα η νυχτα σου.

Εδω εγω ειμαι αγχωμενη που εχω ακομα δρομο για να σε φτασω κιολας...δεν θα εισαι εσυ ?

Ελα ομως ηρεμησε για να ειναι ηρεμο και το μπεμπεδακι μας...

Το μεγαλο μωρο μου εμενα κανει ακομα νανι , το λυπαμαι να το ξυπνησω μετα απο τοση κουραση που εχει τραβηξει με τα ξενυχτια της δουλειας και την μετακομιση....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νένα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη μου τα νερά έσπασαν πάνω στη γυναικολογική καρέκλα λίγα λεπτά αφότου ο γιατρός με είχε εξετάσει.

Φωτεινή πάτε σπίτι σας σήμερα; Με το καλό!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Αχχχ ναι σημερα θα κοιμηθουμε στο δικο μας κρεββατακι επιτελους,αντε γιατι πιαστηκα στης μητερας μου :cry::cry:.

Δεν ξερω χαιρομαι πραγματικα που μπαινω σ'αυτο το σπιτακι.Βλεπω και το δωματιο της μικρης που θα στολιστει σε λιγες μερες με τα επιπλακια της και τρελαινομαι απο χαρα :P:pΗδη ειναι η καλαθουνιτσα της εκει μεσα,αυριο θα παω να παραλαβω το καροτσι που με πηραν τηλ οτι ηρθε...να το συναρμολογησουμε και να το χαζευω κι αυτο χαχαχα.Αυριο θα μας φερει και η κουνιαδα μου ενα ριλαξ που της πηρε δωρο.

η ντουλαπα της γεμισε με ρουχαλακια πω πω πω...

Να ρωτησω πρεπει να αποστειρωσω απο τωρα τα μπιμπερο ? να τα βγαλω απο τα κουτακια τους η ειναι ακομα νωρις???:confused::confused::confused:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω φωτεινη μου.Με το καλο να πατε στο σπιτακι σας και να σας ερθουν ολα βολικα!!

Ελενη σοβαρα?ειχες παει δηλ για μια τυπικη εξεταση και σε κρατησαν για να γεννησεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καποια στιγμη ρωτησα την γιατρο μου να με δει λιγο απο κατω και μου ειπε ειναι νωρις ακομα οταν θα ειναι θα σου οω, αν κι εγω για αλλο ηθελα να με δει και το ξερει απλα τωρα για να ψαξει ειναι απαγορευτικο μου ειπε.Τωρα στις 15 που εχω ραντεβου δεν ξερω τι θα μου κανει....Σημερα κοβω και το μαγνησιο οτι πιο μεχρι το βραδυ.Αυτο τωρα γιατι το κανει???χμμμμμμμμμμμμμμμμ

Καλε εδω την δευτερα που εκανα το ντομπλερ διπλα μοιυ μια κοπελα στην 36 η εβδομαδα ηταν και της λεει ο γιατρος γεννας...τρομαξε η κοπελα τι γενναω του λεει αφου δεν εχω πονους... με το στομα ανοικτο μειναμε και γελαγαμε....Τωρα τι εγινε δεν ξερω εγω εφυγα μολις τελειωσα την εξεταση

9zlup2.png

Σε ευχαριστω φωτεινη μου.Με το καλο να πατε στο σπιτακι σας και να σας ερθουν ολα βολικα!!

Ελενη σοβαρα?ειχες παει δηλ για μια τυπικη εξεταση και σε κρατησαν για να γεννησεις?

Ακριβώς Νένα, είχα πάει για επίσκεψη και μόλις τελείωσε την εξέταση και ακόμα δεν είχα κατέβει από τη καρέκλα και μου έλεγε ότι σε 1-2 μέρες γεννάς του λέω γιατρέ νερά και έτρεχαν όλοι. Ούτε τη τσάντα μου είχα μαζί μας, τίποτα. Βέβαια μόλις είχα κλείσει την 40η εβδομάδα, ο μικρός ήταν ακριβής στο ραντεβού του!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!!

Νενάκι νενάκι.... Και χάρηκα! Λέω θα ξυπνήσω και θα έχεις στείλει sms σε κάποια, η οποία με την σειρά της θα μας ενημερώσει για ύψος και βάρος της μπουμπούς!! Μην απολογείσαι καλέ που μας "άγχωσες". Κατ' αρχήν δεν μας άγχωσες, εγώ προσωπικά χαιρόμουν που θα γεννήσεις. Λίγο αυτό με την αναμονή μέχρι να έρθει ο σύζυγος και το ότι ήσουν μόνη σου, αυτό ναι με έβαλε σε έννοιες... Αλλιώς, αυτά είναι χαρμόσυνα βρε!! Αυτό που μπερδεύτηκα: έχει βιβλιάριο το αγέννητο κοριτσάκι?? Λίγο με κούφανε, ιδέα δεν είχα! Πάντως επειδή είσαι δευτερότοκη πιστεύω πως θα γεννήσεις χωρίς τεχνητούς!! Σου έκανε και την εξέταση, οπότε διευκολύνονται περισσότερο τα πράγματα...

Φωτεινή μου, νομίζω πως το νερό δεν έχει να κάνει με την συχνοουρία στο σημείο που είμαστε. Δλδ και τπτ να μην έχεις πιεί, το δρομολόγιο κρεβάτι-τουαλέτα δεν το γλιτώνεις. Και καλό θα είναι να πίνεις νερό κορίτσι μου... πολύ νερό... Θα αφυδατωθείς, ακόμα ζέστη έχει!!

Ειρήνη!! Και το δικό μου μωρό γέμισε το τελευταίο λουλουδάκι του!! Για δες!! Όπως επίσης και της chris πήγε τέρμα δεξιά!! Τι καλάααααααα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κοριτσάκια, διαβάζω είχαμε ενα σαββατόβραδο θρίλερ.

Νενάκι αντε με το καλό, μας άγχωσες λίγο αλλα οπου να ναι γεννάς και θα κρατάς τη μπουμπουδένια σου αγκαλιά.

Clelia και εσυ το επόμενο σαββατοκύριακο θα είσαι μανούλα, απίστευτο δεν ακούγεται;

Μαρακι και Ελένη όλα καλα με τα μπεμπάκια σας.

Mamounaki ξεκουράσου όσο μπορείς, λες να μας κάνεις εσυ την έκπληξη τελικά;

Τσιπουρίτσα η επιστροφή σου στην Αθήνα ήταν τέλεια δεν μπορείς να πείς, άρχισε με την τελειότερη συναυλία, τουλάχιστον απο ότι άκουσα.

Αγγελική όλα καλά με το δωμάτιο αλλα νομίζω οτι δεν πρέπει να κουράζεσαι τόσο, έχεις ακόμα καιρό μπροστά σου, όλα θα γίνουν, όσο για την μοξαξιά που με ρώτησες παλευεται τελικά γιατι ευτυχως είναι υπηρεσία καθε τριτη μέρα δηλ. δυο βράδια κοιμάται σπίτι και ένα στο στρατόπεδο μεχρι τις 14/9 που είναι και η τελευταία υπηρεσία.

Φωτεινη με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας σήμερα. Να πίνεις νερό γιατι τα οφέλη του υπερτερούν του βραδυνού ξυπνήματος.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κοριτσάκια και καλή Κυριακή να έχουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου με κατατρομαξεσ μεχρι να σε διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατσε να δεισ που μπορει να εχουμε σημερα τα γεννητουρια σου!!....αφου σε ξεπατωσε κ στον πονο το αλλο ντοκτορι....για να δουμε!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια ειχα κι εγω χτεσ πονουσ...αρκετα εντονουσ αλλα σημερα τιποτα!!!!ηταν εντονεσ συσπασεισ(πιο εντονεσ κ επιπονεσ απο αυτεσ που ειχα εωσ τωρα)και μαλιστα πολυ χαμηλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...μαλιστα ειχαν και διαρκεια κ σε τακτα διαστηματα......αλλα οπωσ βλεπετε ειμαι ακομα εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

κλελια μπηκεσ κι εσυ επισημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι ωραιο το λουλουδακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα σημερα μενετε σπιτακι ε?αντε καλοριζικο κ ευχομαι να γεμμισει μονο χαρουμενεσ στιγμεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε αγγελικακι ποτε τα προλαβατε τοσα πραγματα ματια μου????!!!!!!!!!!

προχτεσ μονο που τα εγραψεσ ειχα κατααγχωθει!!!!!!!!!!!!!!!!!...και σημερα το μπεμποδωματιο ειναι πανετοιμο!!!!!!!!!!!!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι σευχαριστω για το αποσμητικο ...θα παω να τα ψαξω..(ελπιζω να ειναι και αοσμα λογω θηλασμου να μην τα μυριζει η μωρουδενια μου)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γιώτα ναι!! Μέσα στην εβδομάδα θα έχω το μωρό μουουουου!!!

Κορίτσια, έγραψα καινούριο θέμα σχετικά με θηλασμό στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1687125#post1687125. Αν θέλετε όσες γνωρίζετε, για απαντήστε μου εκεί να τα έχω μαζεμένα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

να σου απαντησω εδω οτι θυμαμαι σχετικα με τροφεσ!!!!

λοιπον καλο ειναι να αποφευγεισ τα οσπρια ,εστω τον πρωτο καιρο.επισησ και μου ειχαν πει εκ των υστερων ομωσ οτι και τα πολλα γλυκα και οι σοκολατιτσεσ αντεδεικνυται γιατι <ξεσηκωνουν >τα μωρουλινια.οπωσ ειπεσ κι εσυ τα γαλακτωκομικα...

αυτα..αν θυμηθω κατι αλλο θα στο πω !!!αν ειπα κατι λαθοσ ασ με διορθωσουν οι πιο εμπειρεσ!!!!!!ρωτα και την μαια σου αν εχει κατι υποψιν τησ ή και τον παιδοντοκτορ!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα κι απο μενα!Η μερα μοιαζει χειμωνιατικη και ετοιμαζω γιουβαρλακια σούπα..

Νενα δεν ειναι το πιστευεις ή οχι , ειναι μεθοδος καποιων γιατρων η προκληση τοκετου με τη δαχτυλικη εξεταση..

Ειρηνη λές να πλησιαζει και η δικη σου ωρα??Πάντως μεχρι τελος της εβδομαδας θα ακουστει ενα october baby cry!!Εν αναμονη λοιπόν και καλα γεννητουρια ευχομαι σε ολες μας!!!

Αγγελικη με γεια τα καλουδια σας!!Εγω ακομη να ξεκουνηθω...:?:-?Τωρα μου ηρθε ιδεα να συμμαζεψουμε το υπογειο απο κουτες και διαφορες αλλες σαβουρες και να το κανω playroom για τον Ανασταση, να κατεβασω δλδ ολα τα παιχνιδια κτ και να παιζει εκει και να κανει εκει τις ταρζανιες του..Εχω μεγαλη ανασφαλεια με ολα αυτα τα βαρια παιχνιδια μες τα ποδια μας και κυριως στου μπέμπη...

Εχω καιρο ακομη...ε?????:shock:

Φωτεινη με το καλό να μπειτε στο σπιτακι σας!!Αυριο που θα ξυπνξσεις να δεις ποσο ομορφα θα αισθανεσαι που θα αντικρυσεις καινουριο περιβαλλον..

Εγω πάλι σε αυτη την εγκυμοσυνη καθολου βραδυνο δρομολογιο..Στην προηγουμενη ειχα πολλες αυπνιες και επισης πολλα δρομολογια..Αυτη η εγκυμοσυνη πραγματι ηταν μακραν καλύτερη και πιο ευχαριστη!!!

Να εχουμε μια καλή Κυριακη!!

Τσιπουριτσα που εισαι καλέ???Σε πήρε ο bobo μαζι???(καλα τον ειπα???:confused:)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...