Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι ακομη εδω...περιμενω τον αντρα μου...αγχωθηκα αποτομα τωρα κ με επιασε ριγος..προσπαθω να μη το σκεφτομαι..ευτυχως την μικρη την εχω στην γιαγια της..αν τελικα μπω για γεννα θα σας ενημερωσω με sms,αν οχι οταν γυρισω θα γραψω..ευχαριστω για το ενδιαφερον σας..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Έλα γεννάμε??? Το πρώτο μωρό μας θα είναι γεννημένο την 5η Σεπτεμβρίου?? Άντε βρε Νένα!! Με το καλόοοοοο!!!

am13 σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, και εσένα σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς!! Ναι, σε μονόκλινο θα είμαι και θα ζητήσω το μωρό να είναι στο δωμάτιο ακόμα και την νύχτα (μετά που θα μου την φέρουν από την παρακολούθηση). Όλοι μου λένε ότι θα ξεπατωθώ, καθώς βλέπεις αυτές οι 5 μέρες είναι τόσο μα τόσο κουραστικές (μη χ@σω)!!

Και εγώ για τουαλέτα πάω κάθε 2 ώρες!! Σιγά μην είναι για προετοιμασία του οργανισμού για τις αϋπνίες που έρχονται! Είναι επειδή τα ροζ μωρά μας πατάνε την φούσκα :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Νένα όλα θα πάνε καλά, άλλωστε είναι κάτι που το έχουν περάσει εκατομμύρια μανούλες εδώ και χιλιάδες χρόνια και εσύ το έχεις ξαναζήσει και σου χάρισε ήδη μια πανέμορφη κορούλα και σε λίγες ώρες ίσως να κρατάς και τη δεύτερη στην αγκαλιά σου. Αυτό να σκέφτεσαι! Οι πόνοι θα περάσουν, η μικρή θα είναι κοντά σου.

Καλύτερα να περιμένεις τον άντρα σου σπίτι αν οι συσπάσεις δεν είναι πιο συχνές από 5 λεπτά. Στο σπίτι θα χαλαρώσεις καλύτερα και είναι πιο οικείο από ότι το νοσοκομείο.

Όλα να πάνε τέλεια και θα περιμένω να διαβάσω αύριο τα νέα σου!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κορίτσια με έχετε μπερδέψει με τις εβδομάδες και τους μήνες. Έχω την εντύπωση ότι αύριο μπαίνω στο μήνα μου. Κάνω λάθος; Και ο γιατρός σήμερα νομίζω το ίδιο μου είπε. Στις 36 εβδομάδες δεν αρχίζει ο 9ος;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

νενακι ψυχραιμια χαλαρωσε οσο μπορεις γιατι οσο σφιγγεσαι τοσο πιο δυσκολο θαναι ακου λιφη απτην αγαπημενη σου μουσικη τουλαχιστον μεχρι ναρθει ο καλος σου.

κλελια μου εμενα με πιεζει πλε μωρο οχι ροζ.αληθεια γιατι πεντε μερες καισαρικη θα κανεις??/

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Έλα γεννάμε??? Το πρώτο μωρό μας θα είναι γεννημένο την 5η Σεπτεμβρίου?? Άντε βρε Νένα!! Με το καλόοοοοο!!!

am13 σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, και εσένα σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς!! Ναι, σε μονόκλινο θα είμαι και θα ζητήσω το μωρό να είναι στο δωμάτιο ακόμα και την νύχτα (μετά που θα μου την φέρουν από την παρακολούθηση). Όλοι μου λένε ότι θα ξεπατωθώ, καθώς βλέπεις αυτές οι 5 μέρες είναι τόσο μα τόσο κουραστικές (μη χ@σω)!!

Και εγώ για τουαλέτα πάω κάθε 2 ώρες!! Σιγά μην είναι για προετοιμασία του οργανισμού για τις αϋπνίες που έρχονται! Είναι επειδή τα ροζ μωρά μας πατάνε την φούσκα :tongue:

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις το μωρό δίπλα σου. Σίγουρα ίσως με τη καισαρική τη πρώτη μέρα να είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά δε θα έχεις λίγη βοήθεια; Είναι σημαντικό και για το μωρό που 9 μήνες γνωρίζει μόνο εσένα αλλά και για τους γονείς γιατί έτσι σιγά σιγά μαθαίνουν το μωρό τους και όταν γυρίζουν σπίτι έχουν μια ιδέα τι τους περιμένει και προσαρμόζονται καλύτερα.

Το Δημήτρη μόνο το πρώτο βράδυ μου το είχανε κρατήσει και αυτό γιατί δεν είχα κοιμηθεί ένα 24ωρο και η μητέρα μου επέμενε κυρίως. Τον έδωσα λοιπόν κορίτσια αλλά έκλαιγα από τις τύψεις, δεν ήθελα! Να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ Clelia, άλλωστε εσύ θα είσαι η μανούλα του.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ελένη ναι μπαίνεις στον μήνα σου αύριο λογικά (αν και τυπικά έχεις ήδη μπει εδώ και 2-3 ημέρες). ΠΗΤ έχεις 5/10?? Εννοείται ότι θα κάνω αυτό που θέλω εγώ για το νινί μου!!

μαμαλευτεράκι ροζ είναι όλα τα μωράκια βρε!! Ανεξαρτήτως φύλου!! Αν ήταν μπλε θα ήταν στρουμφάκια :tongue: :tongue:. Πλάκα κάνω!! Ροζ πάντως εννοώ και τα αγοράκια (αφού είναι ροζ και έχουν ροζ πατουσάκιαααα!!!)

am13 ναι με καισαρική θα γεννήσω... Μην με βάλεις να πω τον λόγο please, χθες έγραψα ολόκληρο κατεβατό επειδή δεν θυμόντουσαν η Δέσποινα και η Νένα. Εν κατακλείδι: διαβήτης κύησης και ολιγάμνιο, θα γεννήσω με το που μπω στον μήνα μου... Αλλά ούτως ή άλλως καισαρική ήθελα, φοβάμαι τον φτ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

3 Οκτωμβρίου βγαίνει και ημερολογιακά και υπεροχογραφικά σύμφωνα με το σημερινό υπέρηχο.

Καληνύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Αντε Νένα με το καλό κοριτσι μου!!!Εγω πιστευω οτι ηρθε η ωρα σου, αλλωστε σε μια εβδομαδα κλείνεις το μηνα σου!!

Περιμενουμε και επίσημα να ακουσουμε τα ευχαριστα!!

Κοριτσια μην πανικοβαλλεστε!!!Απο εδω και περα τετοια θα έχουμε...;);)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια επεστρεψα απο το νοσοκομειο...

με εξετασε αλλος γιατρος απο τον δικο μου,με την κολπικη εξεταση με σακατεψε,ετσι δε βογγηξα ουτε στην γεννα.τελος παντων.Το μωρο πολυ χαμηλα εμπεδωμενο,αμνιακο,πλακουντας ολα οκ,ειπε εχω 1 διαστολη και οτι δε νομιζει να φτασω μεχρι την παρασκευη.αντε να δουμε,τωρα ειμαι καπως καλυτερα.

Εντωμεταξυ αντι να παρω το βιβλιαριο της μικρης,πηρα το βιβλιαριο της μεγαλης..οτι βρηκα μπροστα μου..βαλαμε και τις βαλιτσες στο αυτοκινητο και πλεον ειμαι στην αναμονη..μακαρι να με πιασουν πονοι κ να γεννησω χωρις τους τεχνιτους..

Καλο ξημερωμα σε ολες σας!!φιλακια πολλα!!σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Πωπω ρε Νενα κι εγω πόνεσα τωρα ετσι οπως την περιεγραψες την εξεταση γμτ!!!Μακαρι μεχρι το πρωί να εχετε εξελιξη που ειναι πολύ πιθανον μιας και με την εξεταση μπορει να σου προκαλέσει και τοκετο ο γιατρος...

2η φορα μας την "φερνεις" ε???;););)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πω πω τωρα οτι προλαβα να διαβασω γιατι τα ματακια μου κλεινουν ,με οδοντογλυφιδες τα κραταω για να μπω για ντουζακι... πριν λιγο μπηκαμε στο πατρικο μου .... αυριο κοιμομαστε οριστικα στο σπιτακι μας....

Νενακι ελα λιγο υπομονη ...

μαμαλευτερακη για πιπι μου τρεχω τα βραδυα αστα να πανε,σημερα δεν επινα νερο απο της 8 και κατι τ'απογευμα και με ειδε ο συζυξ κ αρχισε και μοιυ εφερνε τα μπουκαλακια μ και του λεω παρτα κια βαλτα στην θεση τους εγω νερο δεν πινω αλλο τελος θελω να κοιμηθω εκει αυτος πινε πρεπει να πιεις νερο... πωπωπωπωπ δεν αντεχεται λεμε αλλο .....

παω νακανω ντουζακι θα τα πουμε αυριο καποια στιγμη πιο χαλαρα κι ευχομαι νενακι οτι κι αν γινει να πανε ολα καλα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Νένα μέχρι να φτάσω στο τέλος κόντεψα να λιποθυμήσω!!!:D

Νόμιζα ότι θα σε κρατούσαν...τεσπα!

Με το καλό και όποτε να είναι, εξάλλου είσαι στις μέρες σου!

Stone και Ελένη,ευχαριστώ για τις πληροφορίες περί ΟΓΑ. Τελικά είναι το επίδομα των 2000 ευρώ, μακάρι να το πάρουμε και να μην έχει καταργηθεί.

Τσιπούρα, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου με τους U2!!! Είχα πάει κι εγώ στην συναυλία τους το '97 στην Θεσσαλονίκη! Να φανταστείς, τότε με είχαν καλέσει αναπληρώτρια στις Κυκλάδες και καθυστερούσα την πρόσληψη επί 1 βδομάδα για να προλάβω να τους δω....:oops:

Κλειώ σε μια βδομάδα θα την έχεις αγκαλίτσα!!!!:P:p:tongue:

am13 πολλά φιλιά!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα/Καλημέρα κοπελάρες!

Ξεπατωθήκαμε σήμερα, αλλά το δωμάτιο βάφτηκε! Είμαι καλά μη φωνάξετε :tongue:

Βέβαια το σπίτι είναι κ@λος μιας και κάναμε σκαψίματα, αλλά οκ σιγά σιγά θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους!

Ειρηνάκι μπράβο μπήκες στο μήνα σου, οποιαδήποτε στιγμή από δω και πέρα σου επιτρέπουμε να γεννήσεις, όσο αργότερα βέβαια τόσο καλύτερα!!!!!

Stone thank you!

Τσιπούρα καλωσόρισες κουκλίτσα μου!

μαράκι και Ελένη μια χαρά τα νεάκια σας, συγχαρητήρια

νενάκι και clelia η ώρα η καλή!!!!!!!! Νενάκι μου τι άγχος βραδιάτικα; Όλα καλά όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμουνάκι δεν πήγες στο γιατρό να σε δει;

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω γιατί δεν με κρατούν τα πόδια μου, ελπίζω να με πάρει και ο ύπνος! :D

Φιλιά πολλά σε όλες και να έχουμε όμορφες εξελίξεις!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...