Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααα ξεχασα να σας πω τα νεακια μου!!!!

σημερα ειχα ραντεβου με τον γιατρο την γνωστη μηνιαια εξεταση.Ολα ειναι μια χαρα,εχει καλη αναπτυξη το ζουζουνι μου και μου αναφερε : πολυ πιθανον να ειναι κοριτσι!!!!!!yes yes yes yes !!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα εγκυούλες!!!

Να σας κερασω ενα ζεστο καφεδάκι..

1492176tduqjjhmov.gif

μην τρελαίνεσαι με τον σίδηρο, εγώ όταν έχω τόσο κάνω πάρτυ!!!!! (χωρίς να έχω στίγμα κλπ) θα παρεις λίγο σίδηρο και θα είσαι σούπερ δυνατή!

επίσης προτείνω μπρόκολο σε συνδιασμό με κρέας (η βιταμίνη c βοηθάει στην απορόφηση του σιδήρου)

επίσης : οχι γαλακτοκομικά με πρωτεινή γιατί ακυρώνει τον σίδηρο

σας τα λέω εκ πείρας γιατί παίρνω σίδηρο όλη μου τη ζωή

:)

Σε ευχαριστω πολύ κοριτσακι μου για την ενθαρρυνση..Γενικα οι τιμες του αιματοκρίτη μου ειναι στα ορια αλλά θα το ενισχυσουμε και θα ειμαι οκ..

περιμενω να ερθει αυριο να παω να κανω εναν υπερηχο εδω γιατι φοβηθηκα πολυ με τους πονους που εχω..ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπακι:cry::cry::cry::cry:

ειδα οτι ξεκινησατε διασυνδεσεις με το φατσοβιβλιο αλλα δεν θυμαμαι ποιες απο ολες!!! στειλτε μου κανα πμ να φατσομπουκιαστουμε!!

Δεσποινα όλα θα ειναι καλά, προσπάθησε να ξεκουραζεσαι, το ξερω οτι με το παιδι ειναι δυσκολα κι ακομη πιο δυσκολα ειναι αν δεν εχεις βοηθεια..Προσπαθησε να κανεις τα απαραίτητα, φαγητό και τα του μωρου..Αληθεια εχετε καμια γυναικα να σας βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου;;;

Σου στελνω πμ για το fb..

σημερα ειχα ραντεβου με τον γιατρο την γνωστη μηνιαια εξεταση.Ολα ειναι μια χαρα,εχει καλη αναπτυξη το ζουζουνι μου και μου αναφερε : πολυ πιθανον να ειναι κοριτσι!!!!!!yes yes yes yes !!!!!!

Μπραβο Νένα!!Σου ευχομαι να πάνε όλακαλά και να ειναι όπως τα θες...ΡΟΖ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπράβο Νένα!! Μπράβο!! Με το καλό, πάντα τέτοια καλά νέα να έχεις!!

Εγώ σήμερα θα πάω στον γιατρό για το καθιερωμένου ραντεβουδάκι μας! Θα κανονίσουμε ραντεβού και για αυχενική.

Έχω λίγο άγχος... Πιστεύω πάντα θα έχω άγχος όταν θα πηγαίνω στον γυναικολόγο μου... Αλλά δεν με νοιάζει, τουλάχιστον με αποζημιώνει το γεγονός ότι φεύγω χαρούμενη από εκεί...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέραααααα!!!

Stone ευχαριστούμε για το καφεδάκι!!!!

Clelia άντε να μάθουμε τα αποτελέσματά σου! όλα καλά θα πάνε

nenaki ροζουλάκι?? άντε βρε! ποιος στη χάρη σου!!!

despina100 wellcome back!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

stone thanks για το καφεδακι!!!

despoina καλωσηρθες απο τα λημερια μας! Ταλαιπωρηθηκες μωρε κι εσυ και το παιδακι σου, τουλαχιστον ελπιζω να συνηλθατε. Οσο για το στεφανι, αντε υπομονη θα ερθει και θα παρεις τα ισια σου!!

nenaki τι ακουω???ΚΟΡΙΤΣΙ???!!! τελεια!!!!! Αντε τωρα ξερεις, φιογκους, δαντελιτσες και κοτσιδακια! Αχ τι καλα!!

clelia πας γιατρο κι εχεις αγωνια???κι εγω το ιδιο καθε φορα... Αλλα οπως λες κι εσυ χαλαλι το αγχος, αρκει να πηγαινουν ολα καλα! Οπως και θα πηγαινουν!!

Κοριτσια ηρθε η μαμα μου χθες βραδυ και σημερα το πρωι φαγαμε βασιλικο πρωινο, κρουασαν, βουτηματα, κεικ, μαρμελαδες, τι να σας λεω. Ευτυχως παω στις 10 στην δουλεια και παω με το πασο μου το πρωι. Εχει κι ο αντρας μου αδεια και ειμαστε τελεια. Τελικα με τι χαιρεται ο ανθρωπος...να εχεις υγεια και αγαπημενους ανθρωπους γυρω...(φιλοσοφησα παλι)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας και χαρά σας!

despoina καλώς μας ήρθες!!!! περαστικά σας και όλα καλά θα πάνε, άντε να έρθει το στεφάνι σου να σε χαλαρώσει!!!!!!! πάρε και τον γιατρό σου ένα τηλεφωνάκι πάντως, δεν βλάπτει

κλέλια περιμένουμε ενημέρωση, λες να μάθεις και το φύλο;

νενάκι εύγε, με γειά η πιθανή κοράκλα!!!!!!! άντε και στα δικά μου!!!!! ;)

stone ευχαριστούμε για το καφεδάκι όχι σαν την ellain που δεν μας έστειλε τίποτα από το βασιλικό πρωινό που πήρε σήμερα @%$@#% χιχιχιχιχι

για να δούμε τί θα γίνει με το γεμιστά κολοκυθάκια.... θα μας στείλει;;;;;

κοριτσάκια πήγα στην ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω τίποτα!!!! χάρηκα πολύ γιατί δεν το περίμενα, για χρόνια έπαιρνα θηροξίνη και την είχαμε σταματήσει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά μου είχε πει ότι μάλλον στην εγκυμοσύνη θα χρειαζόμουν, πάλι καλά! δούλεψε μόνο του το σύστημα

κατά τα άλλα η μούρη μου είναι σκ%@#%!!!!!!

έχω βγάλει κάτι απαίσια σπυράκια μπιμπίκια κοκκινίλες!!!!!! είμαι ένα τέρας! εγώ που ούτε στην εφηβεία δεν είχα σπυράκια! αφήστα τα είμαι να με κλαις!:oops:

και δεν βλέπω και την ellain να στέλνει κάτι να παρηγορηθώ......:evil:

Νenaki, κοριτσάκι μάλλον, μπράβο πολύ χάρηκα.

Clelia καλα αποτελέσματα και περιμένουμε΄τα νέα σου απο το γιατρό.

Δέσποινα περαστικά σου και υπομονή μεχρι να γυρίσει ο αντρούλης σου, σε καταλαβαίνω απολυτα γιατι και εμενα όταν λείπει τρελαίνομαι.

Εllain μπραβο που είσαι τόσο χαρούμενη, μερικά πράγματα που για άλλους είναι καθημερινα για καποιους άλλους είναι τόσο ξεχώριστα γιατι τους λείπουν και εγω αυριο θα πάω να δω τη μανούλα μου γιατι μου έχει λείψει απίστευτα.

Τsipoura κάνε υπομονή στον τεταρτο μήνα εξαφανίζονται όλα τα σημαδια και γίνεται το δέρμα σαν να φοράς την καλύτερη κρέμα. Φράπα μιλάμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; εγώ επειδή σήμερα έκανα απεργία από το πρωι τρέχω και μαζεύτηκα τώρα και φυσικά είμαι πτώμα.

άντε μπράβο το πρώτο ροζ μωρό στην παρέα

αλο κλελια...οχι δυστυχως δεν εννοω αυτους τους πονους...μοιαζουν με συσπασεις για αυτο εχω φοβηθει..ειναι σαν να ειμαι στον 7ο και να κλωτσαει το μωρο!! δεν ξερω πως αλλιως να τους περιγραψω! ασε με τα εχω κανει πανω μου... :cry::cry::cry::cry: και δεν μπορω...θελω το στεφανι μουυυυ......γαμω τη δουλεια του...μονο αυτος με ηρεμει σε κατι τετοια..μονη μου ολο το χειροτερο σκεφτομαι...:cry::cry::cry::cry:

πήρες το γιατρό σου τηλέφωνο και προπάντος είπαμε θετική σκέψη.

σου στέλνω πμ

Μπράβο Νένα!! Μπράβο!! Με το καλό, πάντα τέτοια καλά νέα να έχεις!!

Εγώ σήμερα θα πάω στον γιατρό για το καθιερωμένου ραντεβουδάκι μας! Θα κανονίσουμε ραντεβού και για αυχενική.

Έχω λίγο άγχος... Πιστεύω πάντα θα έχω άγχος όταν θα πηγαίνω στον γυναικολόγο μου... Αλλά δεν με νοιάζει, τουλάχιστον με αποζημιώνει το γεγονός ότι φεύγω χαρούμενη από εκεί...

άντε ρε κλελια να μας πεις τις σου είπε ο γιατρός περιμένουμε

Κοριτσια ηρθε η μαμα μου χθες βραδυ και σημερα το πρωι φαγαμε βασιλικο πρωινο, κρουασαν, βουτηματα, κεικ, μαρμελαδες, τι να σας λεω. Ευτυχως παω στις 10 στην δουλεια και παω με το πασο μου το πρωι. Εχει κι ο αντρας μου αδεια και ειμαστε τελεια. Τελικα με τι χαιρεται ο ανθρωπος...να εχεις υγεια και αγαπημενους ανθρωπους γυρω...(φιλοσοφησα παλι)

καλως τη δέχτηκες τη μανούλα σου. είδες τι είναι αυτές οι μαμάδες όλο περιποίηση.

Κορίτσια καλησπέρα!!!!Ειμαι φρέσκια φρέσκια στην παρέα!!!Μόλις τωρα γράφτηκα στο site!Ανοίκω και γω στις μανούλες Οκτωβρίου με ΠΗΤ 15/10!!!Εύχομαι και γω σε όλες μια πολύ καλη εγκυμοσύνη!!!!

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

hroukaki καλώς ήρθες!! Όλα καλά να σου πηγαίνουν πάντα!!

Δέσποινα τι έγινε με τα πονάκια? Πήρες τον γιατρό? (η γαϊδούρα δεν σου το ρώτησα αυτό στο πμ, τέσπα)

tsipoura πολύ ωραία νέα που δεν θα πάρεις άλλα φάρμακα!! Κάπου λέγανε οι παλιές (χωρίς αυτό να είναι σίγουρο), πως όποια βγάζει σπυράκια κλπ στην εγκυμοσύνη της και γενικά αγριεύει το πρόσωπό της θα κάνει μωράκι με τσουτσουνάκι!!! Βλακείες βέβαια είναι αυτά, απλά σου το αναφέρω. Δεν μας νοιάζει! Μας νοιάζει πώς κάνει τσίσα του?? Καλά να είναι και να μας μοιάζει (καλά, ας πάρει το ύψος του μπαμπά του, αυτό το επιτρέπω :tongue: ).

Λοιπόν, πήγα χθες στον γιατρούλη μου και είδαμε το νινί μου το οποίο είναι τεράαααααστιο, είναι 3,37cm, τα ποδαρίνια και χερίνια του διακρίνονται πεντακάθαρα και όταν το βλέπαμε από πάνω (από κεφάλι προς τα κάτω) κουνούσε τα χεράκια του πέρα-δώθε :D. Κολυμπούσε μωρέεεεεεεε!!! Η καρδούλα του χτυπάει 177 φορές το λεπτό και η μαμά του είναι πολύ χαρούμενη.

Επίσης η μαμά του έχει στίγμα (πώς γίνεται να είναι αιμοδότρια δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...). Ο μπαμπάς του δεν έχει, οπότε όλα καλά.Κακό δεν έκανα σε αυτούς που έδινα αίμα. Για να ξαναδώσω αίμα θα πρέπει να ρωτήσω τον αιματολόγο μου. Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει, αλλά κάποια πράγματα ας τα ξέρω.

Το κύριο χαρακτηριστικό της δικής μου μορφής στίγματος είναι ότι ο αιματοκρίτης μου κάνει βουτιά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (ήδη πήγε 33 από 42,4 που ήταν τον Νοέμβριο, και θα ακουμπήσει μέχρι και το 26). Γι' αυτό τον λόγο θα παίρνω περισσότερο φυλικό οξύ, μπορεί καθόλου σίδηρο επειδή πρόβλημα σιδήρου δεν έχω. Θα μιλήσει ο γυναικολόγος μου με τον αιματολόγο μου και θα μου πει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Αυχενική θα κάνουμε στο ΜΗΤΕΡΑ (μου είπε το όνομα ενός πολύ ειδικού επιστήμονα που κάνει αυχενικές, αλλά δεν το θυμάμαι), θα είναι και ο γιατρούλης μου μπροστά. Λογικά θα την προγραμματίσουμε κατά τις 25-30 Μαρτίου, δεν ξέρω, θα μου τηλ...

Αυτάαααα... Κατά τα άλλα όλα καλά, έχω πάρει από την αρχή της εγκυμοσύνης 1,8 κιλά (ακρίβεια όμως, εεε??) και η πίεσή μου είναι η υψηλή 10 (μια χαρά δλδ).

Α! Επίσης αυτό που ένιωθα στην ηβική περιοχή: ΝΑΙ!! Είναι η μήτρα μου που έχει πρηστεί επειδή το νινί μου κολυμπάει και μεγαλώνει!!! :D:D:D (μην μου πει καμιά τπτ για την κοιλίτσα μου, γιατί: ΑΑΑΑΑΑ!! :tongue::tongue:)

:D

GEXxp3.png

Συνέχεια επειδή ξέχασα: ρώτησα τον γιατρό μου τι να βάζω για τις ραγάδες και μου είπε ότι συνιστά ανεπιφύλακτα βαζελίνη σε κοιλιά, γοφούς και στήθος. Αν δεν μου αρέσει επειδή είναι πολύ λιπαρή μπορώ να βάλω μία της fissan, αλλά προτιμά βαζελίνη. Νομίζω πως είπε ότι μπορώ να την χρησιμοποιώ απο τώρα, αλλά επειδή δεν το θυμάμαι 1000% θα τον ρωτήσω όταν μου τηλ μετά που θα μιλήσει με τον αιματολόγο μου (εννοείται πως σε όποια γκαστρούλα της είπε ο γιατρός της να μην χρησιμοποιεί βαζελίνη, να ακούσει τον δικό της γιατρό. Απλά αναφέρω τι μου είπε εμένα ο γιατρούλης μου)

GEXxp3.png

clelia πολύ εύχαριστα τα νέα σου μπράβο χεράκια και ποδαράκια εεε μεγάλωσε μωρέ το νινί

αφού δεν έχει ο άντρας σου στίγμα όλα μια χαρά δεν χρειάζεται να ανησυχείς άλλο.

εγώ συνεχίζω ακάθεκτη με τις ανακατωσούρες και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. πότε θα περάσουν;;;:mad:

την προηγούμενη φορά ξέχασα και εγώ να τη ρωτήσω για την βαζελίνη όταν θα με δει όμως για την αυχενική μετά το πάσχα θα θυμηθώ να ρωτήσω.

Πω πω καλε ποσο γραψατε??????????χαμος η μανουλες Οκτωβριου!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κλελια μου τι καλα!!!!!δηλαδη και εγω αυριο θα δω χερακια και ποδαρακια ξεκαθαρα???ειμαι ενθουσιασμενη!!!!!Να ναι καλα τα παιδακια μας!!!:P:p

Αυτο που λες για τα σπυρακια το ελεγε και εμενα η γιαγια μου και ρε γ.....το και εγω εχω βγαλει πολλα ουτε στην περιοδο δεν ειχα τοσα:evil:.Εμεις με την Τσιπουρα θα ειμαστε η εξαιρεση του κανονα:tongue:

Επισης τι ειναι αυτο με την βαζελινη ρε παιδια?? αλλοι να αφηνουν και αλλοι οχι αμαν τους και αυτοι ας συνεννοηθουνε!!

hroukakι καλως ηρθες!!!!οπως ειδες ειμαστε παρα πολλες και γινομαστε ολο και περισσοτερες:mrgreen:

Νενακι πολυ ωραιο ποδαρικο μας εκανε η τσουπριτσα σου χαιρομαστε ιδιαιτερος!!!!Γερα να ναι τα καμαρια μου!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...