Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα πουλακι μου εχω παρα πολλες συσπασεις και πονο..προσπαθω να μετρησω τον χρονο αλλα δε τα καταφερνω...

μαρη σκατουλα που ειναι ο αντρας σου??? παρτον τηλεφωνο να ερθει ΓΕΝΝΑΜΕ!! Δεν ξεχωριζεις τι ειδους συσπασεις ειναι?? σου θυμιζουν τοκετο παιδι μου????με αγχωσες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τον πηρα τηλ ευτυχως ειναι στην επιστροφη,σε καμια ωρα θα ναι εδω....

κοιτα νιωθω συσπασεις οχι αφορητες,να κλαιω απο τον πονο..πραγματικα ουτε θυμαμαι τις γεννας..ασε αρχισα να τρεμω,..με επιασε συχνοουρια τωρα...

τωρα παιρνω το ν γιατρο...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νένα ψυχραιμία!!!

Πήρες τηλέφωνο το γιατρό σου;

Είσαι μόνη στο σπίτι; Δεν μπορεί να έρθει κάποιος μέχρι να επιστρέψει ο άντρας σου;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

τον πηρα τηλ ευτυχως ειναι στην επιστροφη,σε καμια ωρα θα ναι εδω....

κοιτα νιωθω συσπασεις οχι αφορητες,να κλαιω απο τον πονο..πραγματικα ουτε θυμαμαι τις γεννας..ασε αρχισα να τρεμω,..με επιασε συχνοουρια τωρα...

τωρα παιρνω το ν γιατρο...

δεν υπαρχει κανενας κοντα να ερθει μεχρι να γυρισει το στεφανι??? η μικρη κοιμαται??

Διαφημίσεις

Ααααααααααα!! Σίριαλ η Νένα μας!! Βρε λέτε να γεννάει?? Και της είπαμε να στείλει sms για να ξέρουμε τι γίνεται!!!

μαμαλευτεράκι μπράβο κορίτσι μου, έτσι να ξεκουράζεσαι!! Ξάπλα!!

mamounaki: ΞΑΠΛΑ και εσύ!! Και προσοχή!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τελεια νεακια κι εσυ ελενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χιλία μπραβο και στο δικο σου νινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια ποιο αποσμητικο βρηκεσ του εμποριου?αν μπορεισ πεσ το μου να το παρω!!ειναι και αοσμο?

Ειρήνη μου πήρα ένα της Garnier αλλά νομίζω ότι είδα πρόσφατα στη τηλεόραση να διαφημίζουν ένα παρόμοιο και της Sanex. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το υγρό κρυστάλλων που μπορείς να το βρεις και σε φαρμακεία. Απλά στο σούπερ είχε 3-4 ευρώ ενώ στο φαρμακείο 10 ευρώ. Υπάρχει σε ρολό και σπρέι.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Ααααααααααα!! Σίριαλ η Νένα μας!! Βρε λέτε να γεννάει?? Και της είπαμε να στείλει sms για να ξέρουμε τι γίνεται!!!

μαμαλευτεράκι μπράβο κορίτσι μου, έτσι να ξεκουράζεσαι!! Ξάπλα!!

mamounaki: ΞΑΠΛΑ και εσύ!! Και προσοχή!!

Είναι πιθανόν, άλλωστε είναι στις μέρες της!

Για να δούμε....

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

δε το σηκωνει ο γιατρος..

ξεκιναω για το νοσοκομειο κ ο θεος βοηθος

Νενακι ηρεμησε!!! μια χαρα θα πανε ολα!ξεκινα για το νοσοκομειο. η μικρη που ειναι?? ηρθε κανεις??

clelia μου με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα αντε να μας περιγραψεις και τις εμπειριες σου απτο μητερα μιας και γενναμε και μεις εκει.αληθεια θαχεις rooming in?νομιζω σε μονοκλινο ειχες πει θα εισαι σωστα???

vasdeli περνα γρηγορα ο καιρος γιαυτοαπολαυσε οσο περισσοτερο μπορεις αυτη την ομορφη φαση της εγκυμοσυνης.

αχ!φωτεινη πωςς σε καταλαβαινω.πινω νερο και μετα απο δυο ωρες τουαλετα με τη μια περιτο νασου πω πως το βραδυ ξυπναω τουλαχιστον τρεις φορες για τουαλετα.συν το πρωι στις εξιμιση για το γαλα του μικρου κοινως δε κοιμαμαι καθολου,αλλα τι να κανω που διψαω η αμοιρη.ετσι ημουν στη πρωτη εγκυμοσυνη αλλα στην αρχη τινα πω.πολυ λενε οτι το κανει ο οργανισμος και καλα για να συνηθησει τα ξυπνηματα για μετα .κατι σαν εκπαισευση ας πουμε που εμενα πιο πολυ με παιδευση μου μοιαζει βεβαια αλλα τελος παντων αν ισχυει ξερει η μανα φυση.

μαμαλευτερακι ξεκουρασουυυυ, ξεκουρασουυυ.το νου σουυυυ!

ιλιανα μη μιλας για αυπνιες γιατι εκτος απτο κατουρημα δε μπορω να βολευτω με τη κοιλουμπα μου και τη δυσφορια.πεντακοσια μαξιλαρια εχω τον καημενο τον αντρα μου θα τον εκτοπησω σε λιγο τςλςιως απτο κρεββατι...

νενακι αν ηρθε η ωρα με το καλο και μεναν πονο μονο πες μας γιατι αγωνιουμε

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

ο αντρας μου σχεδον φτανει...

ουφ!!!! σκατουλα μου θα σε σκεφτομαι!!! θα σου στειλω μηνυμα το πρωι!! ερχεται η μπουμπου!!!! σε θελω ψυχραιμη ολα θα πανε τελεια θα δεις!!!!

εσπασες το νημα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...