Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aααα και τωρα που το θυμηθηκα!!!Vasdeli το επίδομα για τους τριτεκνους το παιρνουν ολοι, ανεξαρτητως ταμειου απο τον ΟΓΑ, κοιτα μην το ξεχασεις οταν ερθει η ωρα!!!!

Μακαρι να μην αλλαξει κτ και να το παρουμε κι εμεις οταν με το καλό κανουμε και τα επόμενα μωρακια μας...:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ νιώθω έντονες σύσπασης αυτές στις μέρες τα να πω παντός το πρωί στο μηχάνημα δεν έδειχνε κάτι έντονο να είναι ο μικρός που κλοτσά τόσο πολύ και να το περνώ για σύσπασης?

θα δούμε πάλι αύριο που θα πάω

liana. Εγώ ποτέ δεν κοιμόμουν πολύ αλά μια χαρά βολεύομαι από κοιλία μερικές φορές από ανχος δεν κοιμάμαι και αχώ πολύ

FwTeiNi δεν κατάλαβα από ούρα η

Από δυάρια είχες νυχτερινα δρομολόγια γιατί αν είναι από ουρα μερικές φορές σκέφτηκα κ τον καθετήρα εγώ τρομάρα μου

nenaki αχ εμείς κάθε ώρα που περνά είναι σπούδεα α από εβδομάδα να τελείωση το καπνό η πεθερά και θα μείνω ακίνητη

είναι κ εκείνη πολύ κουρασμένη όμως τις έχουν πριστι τα πόδια αλά δεν γίνετε διαφορετικά προέχει ο μπέμπης τώρα

ειλικρινά άρχισα να φοβάμαι

αλά σκάφτομαι πέρασαν δυο εβδομάδες από την ήμερα που είχαμε την πρώτη απολια

περνά ο καιρός και μεγαλώνει το ζουζούνι μέσα μου ευτυχώς παναγία μου

IRINI83 πως παλουκώθηκες με ενα μωρό στο κρεβάτι?

ρούχα κτλ ποιος φαγητό σκούπα ?

Clelia αν είναι το γάλα να το δίνεις στο μωρό θα είναι αποστερημένο μην ανησυχείς ξέρουν στης κλινικές

ουφ σας διάβασα εμείς μια χαρά είμαστε και ναι είμαστε 33 εβδομάδες άλλεσ σ3 θέλουμε να μπούμε στον μήνα μας και αν γίνει αυτό ούτε θερμοκοιτίδες ούτε τίποτα θα τον πάρω σπιτάκι με την μια μακάρι παναγία μου δύο ξάπλα στο σπίτι και μια στο νοσοκομείο και ήρθε κ ο μπέμπης πότε πέρασε ο καιρός

:tongue::tongue:

vasdeli η Ίσι είναι μια χαρά, πολύ αισιόδοξη και ήρεμη (έτσι τουλάχιστον λέει, αλλά την πιστεύω). Μέχρι και πριν από λίγο μου έστειλε μνμ... Μάλλον θα "έχασε" το δικό σου αν ταυτόχρονα κάποιος της έστειλε άλλο μνμ...

Το site είναι www.bce-europe.com. Πριν κάνεις παραγγελία κάνε εγγραφή. Έτσι, πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου στείλει στο e-mail σου εκπτωτικό κουπονάκι νομίζω 5 ευρώ, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκείνη την στιγμή!!

Να σε ρωτήσω: μου είπες ότι πρέπει να αποστειρώνω το θήλαστρο. Στο μαιευτήριο αποστειρωμένο δεν θα μου το φέρνουν?? :confused:

Nαι, έμαθα νέα της! Μου έστειλε μήνυμα τελικά μετά από λίγο! Όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστώ για το σάιτ!

Εννοείται ότι θα στο φέρουν αποστειρωμένο, έτοιμο για χρήση!! Απλά σου το είπα για να το διευκρινήσεις και εκεί...Ποτέ δεν ξέρεις!

Vasdeli περναν οι εβδομαδες και για σενα..Μεχρι να γεννησουμε ολες και να σαραντισουμε εσυ θα μπαινεις στο μηνα σου!!!

Το site που ειχε δωσει η Κλέλια για τα προΪοντα της weleda ειναι το www.bce-europe.com

Αν περνάνε λέει...Ούτε που το κατάλαβα πότε έφτασα τις 22 βδομάδες και σε λίγο θα μπω στον 6ο...

Aααα και τωρα που το θυμηθηκα!!!Vasdeli το επίδομα για τους τριτεκνους το παιρνουν ολοι, ανεξαρτητως ταμειου απο τον ΟΓΑ, κοιτα μην το ξεχασεις οταν ερθει η ωρα!!!!

Μακαρι να μην αλλαξει κτ και να το παρουμε κι εμεις οταν με το καλό κανουμε και τα επόμενα μωρακια μας...:tongue::tongue:

Εννοείς αυτό των 2000 ευρώ μετά τη γέννα; Ή είναι κάποιο άλλο; Πού να ρωτήσουμε;

Αφού σιδέρωσα 2 πλυντήρια ρούχα, καιρός για μια μακαρονάδα ολικής αλέσεως με κιμά...:D Την λατρεύουν και οι νέοι.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Bικυ και Ελένη δειτε παρακατω ενα απόσπασμα της εγκυκλιου και για περισσότερες πληροφορίες στο site του ΟΓΑ www.oga.gr ή απευθυνθειτε στον ανταποκριτη ΟΓΑ του δημου σας..

Νομιζω πως μεχρι τελος του 2010 ειναι εξασφαλισμενες αυτες οι παροχες, για το νεο ετος θα πρεπει να γινει εκ νεου εγκριση...

Παροχές ΟΓΑ

για τις τρίτεκνες οικογένειες

Ο Ο.Γ.Α., ως εντολοδόχος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, χορηγεί επιδόματα δημογραφικού χαρακτήρα σε πολυμελείς οικογένειες οι οποίες συμβάλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Η επιδοματική πολιτική του ΟΓΑ βασίζεται σε μια σειρά από σημαντικές παροχές και μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία για την πολύτεκνη και τρίτεκνη μητέρα και αφορούν περισσότερες από 500.000 οικογένειες. Οι παροχές αυτές χορηγούνται ανεξαρτήτως εισοδηματικού κριτηρίου.

Επίσης, έχει ληφθεί μέριμνα και όσον αφορά την ασφάλιση της αγρότισσας που είναι μητέρα περισσότερων του ενός τέκνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΟΓΑ υλοποιεί τις ακόλουθες πολιτικές ενίσχυσης αυτών των οικογενειών:

1. ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΗ 2.000 

Εφάπαξ παροχή ποσού 2.000 ευρώ χορηγείται στη μητέρα που αποκτά από 1-1-2006 και μετά τρίτο παιδί ή παιδί πέραν του τρίτου (τέταρτο, πέμπτο κλπ) και για κάθε ένα από τα παιδιά αυτά, ανεξάρτητα από κάθε άλλο επίδομα, μισθό σύνταξη, αμοιβή, αποζημίωση ή εισόδημα. Το ποσό αυτό απαλλάσσεται από κάθε φόρο, τέλος, εισφορά ή κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Σε περίπτωση που η μητέρα αποβιώσει ή είναι υπαίτια για εγκατάλειψη των παιδιών της ή διακόψει οριστικά τη συγκατοίκησή της με αυτά, η παροχή καταβάλλεται στο πρόσωπο που έχει την ευθύνη διατροφής των παιδιών.

Το μέτρο αυτό ισχύει από 01/01/2006 και υλοποιείται από τον ΟΓΑ.

ΝΟΜΟΙ/ΦΕΚ/Π.Δ.ΥΠ.ΑΠ./ΕΚΓΥΚΛΙΟΙ: αρ. 1 του Ν. 3454/2006 (ΦΕΚ 75/Αʼ/7.4.2006).

2. ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Στη μητέρα που έχει ή αποκτά 3 ζώντα τέκνα χορηγείται, από την 1-1-2008, μηνιαίο επίδομα 42,70 ευρώ (για το 2008, το οποίο αναπροσαρμόζεται κατʼ έτος ανάλογα με το δείκτη τιμών καταναλωτή) για κάθε άγαμο παιδί της κάτω των 23 ετών, το οποίο ισούται με το επίδομα που καταβάλλεται για κάθε παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Το πολυτεκνικό επίδομα χορηγείται για το 3ο παιδί μετά τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του (δηλαδή μετά τη διακοπή καταβολής του επιδόματος του τρίτου παιδιού).

ΝΟΜΟΙ/ΦΕΚ/Π.Δ.ΥΠ.ΑΠ./ΕΚΓΥΚΛΙΟΙ: παρ. 1 έως 4 του άρθρου 6 του Ν. 3631/2008 (ΦΕΚ 6/Αʼ/29.1.2008).

3. ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στη μητέρα που έχει ή αποκτά τρίτο παιδί χορηγείται, μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του, επίδομα που ανέρχεται στο ποσό των 170,86 ευρώ μηνιαίως (για το 2008, το οποίο αναπροσαρμόζεται κατʼ έτος ανάλογα με το δείκτη τιμών καταναλωτή). Η μητέρα και το επιδοτούμενο παιδί πρέπει να μένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα. Τo επίδομα αυτό είναι δυνατόν να χορηγηθεί στον πατέρα, μόνο στην περίπτωση που η σύζυγός του με την οποία απέκτησε τα τρία παιδιά απεβίωσε ή έχει εγκαταλείψει αυτόν και τα παιδιά.

ΝΟΜΟΙ/ΦΕΚ/Π.Δ.ΥΠ.ΑΠ./ΕΚΓΥΚΛΙΟΙ: παρ. 1 του άρθρου 39 του Ν. 2459/1997 (ΦΕΚ 17 Βʼ).

Επισηµάνσεις:

α) Δικαιούχοι των προαναφερόμενων παροχών (εφάπαξ παροχής, πολυτεκνικού επιδόματος τρίτου παιδιού και επιδόματος τρίτου παιδιού) είναι οι:

• Έλληνες πολίτες

• Ομογενείς αλλοδαπής υπηκοότητας που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και διαθέτουν Δελτίο Ομογενούς

• Πολίτες κρατών-μελών της Ε.Ε

• Πολίτες κρατών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάϊν) και της Ελβετίας

• Αναγνωρισμένοι πρόσφυγες (Ν.Δ 3989/1959, Α.Ν 389/1968)

• Ανιθαγενείς που διέπονται από Διεθνείς Συμβάσεις (Ν.139/1975)

• Δικαιούχοι του ανθρωπιστικού καθεστώτος παραμονής στην Ελλάδα (άρθρο 8 Π.Δ 61/1999)

• Πολίτες άλλων κρατών που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα και είναι γονείς τέκνων Ελληνικής υπηκοότητας

Σε κάθε περίπτωση οι δικαιούχοι των παροχών και τα επιδοτούμενα τέκνα πρέπει να μένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα.

β) Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση των προαναφερόμενων παροχών υποβάλλονται στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ του Δήμου ή της Κοινότητας που διαμένει ο δικαιούχος.

4. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Αγρότισσες, ασφαλισμένες του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής εισφορών υπέρ του ΟΓΑ, για τους κλάδους σύνταξης, ασθένειας και για το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας, επί ένα έτος, για κάθε τέκνο που αποκτούν πλέον του ενός.

ΝΟΜΟΙ/ΦΕΚ/Π.Δ.ΥΠ.ΑΠ./ΕΚΓΥΚΛΙΟΙ: παρ2 άρθρο 7 του Ν. 3227/2004 (ΦΕΚ Αʼ31).Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων www.oga.gr (Τηλ. κέντρο 213-1519100, 210-3322100 ή Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων 1510).

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γυρίσαμε για να πάμε....

IRh2YWp0-hg

ήταν σαν όνειρο!!!!!!!!!!!

ο διπλανός μου θα έχει να λεει ότι είχε μία τρελή δίπλα του που ούρλιαζε στον Bono :' πάρε με μαζί σου!!!!!!!!"

αχ ήταν όνειρο! θα σας διαβάσω το απόγευμα και θα σχολιάσω! προς το παρόν είμαι σε παραζάλη!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

εμείς σήμερα κάναμε το doppler. όλα είναι μια χαρά ο μικρούλης έχει πάρει θέση αν και είναι ακόμη ψηλά, είμαστε 2370 gr, αμνιακό μια χαρά και από τι μου είπε η γιατρός τέλος του μήνα με αρχές του άλλου φαίνεται ότι θα γεννήσω. :P

προς τις 20 του μήνα θα πάω να με ξαναδεί και θα δούμε τότε πιο σίγουρα.

να πω την αλήθεια ανυπομονώ δεν αντέχω άλλο πλέον έχω βαρύνει τόσο που δεν αντέχω να πάρω τα πόδια μου. και την κοιλιά μου ώρες την νιώθω τόσο βαριά ακόμα και όταν κάθομαι που λέω θα πέσει κάτω.

τσιπούρα πρέπει να περάσατε τέλεια απ'ότι φαίνεται χτες.:D

άντε κλέλια ούτε μια βδομάδα δεν έμεινε και μετά θα έχει την μικρούλα αγκαλιά.

Γύρισα και εγώ από το γιατρό αφού κάναμε μια στάση στο παιδότοπο για καφέ, πήγαμε σουπερ μάρκετ και παραγγείλαμε σουβλάκια γιατί μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε ρεύμα.

Τα νέα μας είναι πολύ καλά. Ο υπέρηχος συμφωνεί με την ΠΗΤ για 3/10, ο γιατρός θέλει από εδώ και πέρα να περπατάω, η μικρή είναι με το κεφάλι κάτω, αμνιακό καλό, πλακούντας καλός, όλα καλά και μικρή είναι 2700 και κάτι. Κολπικά ευτυχώς δε με είδε και μου είπε από εδώ και μπρος να πηγαίνω κάθε εβδομάδα.

vasdeli

Το site είναι www.bce-europe.com. Πριν κάνεις παραγγελία κάνε εγγραφή. Έτσι, πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου στείλει στο e-mail σου εκπτωτικό κουπονάκι νομίζω 5 ευρώ, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκείνη την στιγμή!!

αυτό δεν το ήξερα και έχω παραγγείλει 2 φορές :confused:! Την επόμενη φορά. Σήμερα πήρα ένα αποσμητικό χωρίς alcohol και paraben από το σούπερ μάρκετ μια και ακόμα την προηγούμενη παραγγελεία ακόμα δεν τη πήρα (πέρασε ένας μήνας :twisted:) και η επόμενη θα αργήσει μάλλον.

Ουπς, αυτό ομολογώ δεν το ξέρω...Μήπως όμως είναι για όσες είναι ασφαλισμένες στον ΟΓΑ; Εγώ είμαι στο Δημόσιο...Για πες...

πράγματι είναι για όλες ανεξάρτητα αλλά νομίζω ότι είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι καταργήθηκε. Μακάρι να το πάρουμε. Βγαίνει στο όνομα της μητέρας και μπορείς να το πάρεις μέχρι και 6 μήνες μετά τη γέννα αν δε κάνω λάθος.

γυρίσαμε για να πάμε....

IRh2YWp0-hg

ήταν σαν όνειρο!!!!!!!!!!!

ο διπλανός μου θα έχει να λεει ότι είχε μία τρελή δίπλα του που ούρλιαζε στον Bono :' πάρε με μαζί σου!!!!!!!!"

αχ ήταν όνειρο! θα σας διαβάσω το απόγευμα και θα σχολιάσω! προς το παρόν είμαι σε παραζάλη!

τσιπουρίτσα καλώς ήρθες! Όσο για τους U2 απλά ζηλεύουμε!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες. Πάω να ξαπλώσω λίγο πριν τελειώσει η ταινία που βλέπουν τα παιδιά;)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Tσιπούρα καλώς ήρθες!!!

Maraki και Ελένη χάρηκα πολύ με τα νέα για τα νινιά σας!! Μπράβο κούκλες μου, στην τελική ευθεία είμαστε λοιπόοοοοον!!!

Μαρία και εγώ το μεσημέρι αυτό σκέφτηκα και ενθουσιάστηκα: τέτοια μέρα την άλλη εβδομάδα θα έχω το ροζ μωράκι μου!! Το έστειλα μνμ και στην vasdeli, τέτοιος ενθουσιασμός μιλάμε!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Τσιπουριτσα καλως επεστρεψες!!!Το καψες εχθες ε??!!!Μπραβο!!

Ελενη και Μαρακι σουπερ τα νεα σας,αντε να τον φατε και εσεις τον μηνα σας!!!

Κλελουκο αχ την αλλη κυριακη!!!!τι χαζομαμαδες θα μα στε!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Eιρήνη μπήκες στον μήνα σου!!!!!!!

Η μπέμπα σου είναι τελειόμηνη και με την βούλα!!!!

Μπράβο, μπράβο κούκλα μου!!!!

Είδες τόση ανησυχία για να δεις στο τικεράκι (αρχικά) ένα μεγάαααλο μωρό, οσονούπω θα το αγκαλιάσεις, θα το δαγκάσεις και θα του γαργαλάς τα ροζ πατουσάκια!!!

Καλά κάνεις και τρως ψαράκια, η μπουμπού σου θα βγει έξυπνη!!

σευχαριστω κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εσυ μπενεισ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 μερουλα διαφορα εχουμε!!!!!!αντε με το καλο να κρατησεισ την ροζουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρίσαμε για να πάμε....

μία τρελή δίπλα του που ούρλιαζε στον Bono :' πάρε με μαζί σου!!!!!!!!"

χα χα!!τσιπουρα με εκανεσ και γελασσα με τον διπλανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τελεια ε?????μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΨΙΨΙΝΕΛΗΣ σου τι κανει?ειναι καλα ?

...λοιπον εχουμε και λεμε!!!!!!!!!τισ διακοπιτσεσ σου τησ πηγεσ,την διαιτουλα μια χαρα την συνεχιζεισ ,u2 ΠΗΓΕΣ ...και τωρα βαλε εντατικα μαθηματα με τιτλο <ταξιδευοντασ στην καβαλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:>ok???????

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

εμείς σήμερα κάναμε το doppler. όλα είναι μια χαρά ο μικρούλης έχει πάρει θέση αν και είναι ακόμη ψηλά, είμαστε 2370 gr, αμνιακό μια χαρά και από τι μου είπε η γιατρός τέλος του μήνα με αρχές του άλλου φαίνεται ότι θα γεννήσω. :P

μπραβο μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ωραια τα νεακια του μπεμπη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γύρισα και εγώ από το γιατρό αφού κάναμε μια στάση στο παιδότοπο για καφέ, πήγαμε σουπερ μάρκετ και παραγγείλαμε σουβλάκια γιατί μέχρι πριν λίγο δεν είχαμε ρεύμα.

τελεια νεακια κι εσυ ελενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χιλία μπραβο και στο δικο σου νινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια ποιο αποσμητικο βρηκεσ του εμποριου?αν μπορεισ πεσ το μου να το παρω!!ειναι και αοσμο?

ηλιαννα μου οταν ακουσα τον γιατρο να μου λεει οτι ξαπλα του σκοτωμου αλλιωσ θα εχουμε δυσαρεστη εκβαση (και δυστυχωσ εχω αλλη μια απωλεια σε μεγαλη κυηση) και τωρα ημουν 20 εβδομαδεσ δεν το ρισκαρα!!!!

να πω την αληθεια οποτε σηκωνομουν ξεκλεβα μια δυο δουλιτσεσ ......αλλα λιγο.και να φανταστεισ οτι παντα τα θελω στην εντελεια!!!αλλα τι να εκανα!!?!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...διαβασα πολλα και δε θυμαμαι τιποτα..

nenaki μη μας ξανακανεις τετοια πλακα γιατι κ 42εβδομαδες να πας δε θα σε πιστευουμε...αντε υπομονη ουτε βδομαδα δεν εμεινε!

τσιπουρα τελεια ε? τελικα δε σε πηρε ο αχρηστος ο μπονο μαζι???τστστσ

εγω το βραδυ ξημερωματα ειχα εντονους πονους περιοδου..ειχε πετρωσει και κοιλια..πηγα τουαλετα και ειχα λερωθει με λιγο αιματακι..εκει σκεφτηκα οτι θα γεννησω εγω πρωτη..ηπια ποσκοπαν ηρεμησα κ μετα μιλησα με γιατρο κ ειπε ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!! ξαπλα την εχω βγαλει ολη μερα..κοριτσια τα ΣΚΟΡΔΑΑΑΑ!:

Φιλακια σε ολες παω παλι να την πεσω..καλο βραδυ σε ολααααα τα κοριτσιαααα. Να προσεχετε τις κοιλιτσες σας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Συγνώμη δεν διάβασμα τίποτα :-(:sad:

Μια γρήγορη καλησπέρα

βρίσκομαι στο σπίτι τις αδερφής μου θα κοιμηθώ εδώ

μια κ εκείνη λείπει σ ε ταξιδάκι κ εστι θα μείνω μέχρι την δευτέρα:wink::wink:

Φυσικά θα πάω νοσοκομείο κανονικά απλά να μην κοιμούνται μόνα τους :-D

Δεν κάνω τίποτα να υπάρχει ένας ενήλικα στο σπίτι

ο μικρός έχει τρελαθεί με της ξαδέλφες του

κ εγώ είμαι ξάπλα η μεγάλη μου έβαψε κ τα νύχια στα πόδια γαλλικό σουπερ περιποίηση:tongue::tongue::tongue::tongue:

το μήνη λαπτοπ είναι μια γλύκα το έχω ξανά πει

στο νοσοκομείο αυτό θα έχω ελπίζω να έχει ιντερνετ να περνάνε οι ώρες μου

filiaaaaaaaaaaa se ollesssss

:tongue::tongue:

γεια σας κοριτσια και παλι...

δεν αισθανομαι πολυ καλα....λειπει και ο αντρας μου και εχω ψιλοφρικαρει....

Tι εχεις ζουζου?? μηπως γενναμε εεε??? σοβαρα τωρα τι εχεις και δεν νοιωθεις καλα??

Tι εχεις ζουζου?? μηπως γενναμε εεε??? σοβαρα τωρα τι εχεις και δεν νοιωθεις καλα??

ελα πουλακι μου εχω παρα πολλες συσπασεις και πονο..προσπαθω να μετρησω τον χρονο αλλα δε τα καταφερνω...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...