Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχχαχα ε μα κοριτσια δε γινεται εγω να τρωω στην μαπα και τις 40 εβδομαδες....δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλα να παθεις μαρη!!!! εγκεφαλικο κοντεψα να παθω!!!!!

σε παραταω μονη σου και εγω τωρα για να μαθεις!:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου πραγματικα ειστες φιλες!!!!!!αχ με συγκινησατε ηδη ρε γμτ...τι θα κανω οταν γεννησω?θα κλαιω που σας εχω εστω και ετσι διπλα μου...

καλα εσυ με τα βρισιδια συγκινηθηκες????τι να σου πω τωρα!!! αι μαρη πηγαινε κανε λιγο σεξ να γεννησεις!!βαρεθηκα να σε περιμενω!!!

Δεσποινα ελα κατσε λιγο ακομη!!!!!ααα σου ειπα?και εσυ θα τις φας ολες τις μερες!!!ετσι για τιμωρια!!!!!

ΚΑΚΟΥΡΓΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΑΤΙΜΗΗ!!!!!ΤΙ ΣΟΥ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ????

Διαφημίσεις

καλα εσυ με τα βρισιδια συγκινηθηκες????τι να σου πω τωρα!!! αι μαρη πηγαινε κανε λιγο σεξ να γεννησεις!!βαρεθηκα να σε περιμενω!!!

αυτό πράγματι βοηθάει!!!!

Πάω για ύπνο, καληνύχτες!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ευχομαι στην πλοηγησουλα μας να πανε ολα καλα ,και χαιρομαι που εχει ανεβασμενο ηθικο.εκει θα την περιποιηθουν καταλληλα!!!Ολα με το καλο κοπελα μου!!

Κλελουκο αντε ρε φιλη μαζι θα γεννησουμε!!!!ναι το εχω κ εγω απορια γιατι αφου ολα ειναι καλα σε βαζει τοσο νωρις για γεννα?

κοριτσια εγω κ στην πρωτη ειχα συσπασεις απο τον 6 μηνα..και γεννησα 40+.οπως κ τωρα παλι τον εφαγα ολο τον μηνα μου.απο την μια θα θελα να γεννησω νωριτερα αλλα απο την αλλη ηθελα να φτασω στο τερμα.την κολπικη εξεταση εχει καιρο που την τρωω!!!μπα δε με ποναει τοσο.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

αφου ξερω οτι και οι βρισιες ηταν με αγαπη!!εεεε???????

Μαρι θα μάς τρελάνεις εσύ τελείως δεν σε πιστεύω λέω απο αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε

σμουτσσσσσσσσσσσ εγω αμα γεννησεισ δεν σε ανοιγω θεμα για ευχεσ :confused::confused::confused:;););)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τόση ώρα σας διάβαζα, από το πρώτο μνμ της Νένας δεν πείστηκα :tongue:. Καλέ σεις!!! Θα γεννούσε και θα πήγαινε με laptop στο νοσοκομείο και επιπλέον θα έβρισκε κάρτα ίντερνετ για να μας ενημερώσει η λεχώνα?? Άλλη δουλειά δεν είχε?? Πιο εύκολο θα της ήταν να στείλει 1 sms σε κάποια από εμάς, ώστε να το γράφαμε στο φόρουμ... ΧΑ!!

Δέσποινα έχω διαβάσει/ακούσει ότι μόνο οι πρωτότοκες αργούν να γεννήσουν. Μετά το πρώτο, τα επόμενα έρχονται λίιιιγο πιο γρήγορα. Στατιστικά πάντα, δεν είναι de facto αυτό που γράφω!

Ηλιάννα ναι σε βλέπω πράσινη όταν είσαι online.

Καλά δεν ντρέπεστε που με ρωτάτε γιατί θα γεννήσω νωρίτερα?? Μου αρέσει που γράφω και κατεβατά και σας πρήζω, αλλά με γράφετε :tongue:. Πτου σας!! Εδώ ο γιατρούλης πριν από 2 εβδομάδες αμφέβαλλε αν θα έμπαινα στον μήνα μου.

Αρχίζουμε: ανέβασα διαβήτη κύησης που αντιμετωπίζεται με ινσουλίνη, οπότε ούτως ή άλλως θα γεννούσα στις 37-38 εβδομάδες και με καισαρική (όχι με πρόκληση Δέσποινα. Στις διαβητικές μαμάδες δεν προτιμούν φτ διότι το μωρό είναι ήδη κουρασμένο και τα "παίζει" κατά την διάρκεια του φτ, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις εσπευσμένα προχωρούν σε καισαρική επειδή κατεβαίνουν οι παλμοί του μωρού κλπ). Επειδή παρουσίασα ολιγάμνιο, πλέον το θέμα ήταν να φτάσω στον μήνα μου, ή έστω να "κερδίσουμε" βδομάδα-βδομάδα για να πάρει κιλά η μπουμπού, να αναπτυχθεί πλήρως κλπ... Από την στιγμή που την Τρίτη-Τετάρτη μπαίνω στον μήνα μου, μας απασχολεί να γεννήσω, αλλιώς παίζουμε ρώσσικη ρουλέτα (με το πιστόλι στον κρόταφο). Δεν έχει νόημα να περιμένουμε άλλο, άλλωστε στην 36η εβδ τα οφέλη από την περαιτέρω κύηση θα είναι σαφώς μικρότερα από τους κινδύνους...

Ηλιάννα: 11/8 είχα αμνιακό 11,97. 24/8 είχα 11,1 και 31/8 είχα 11. Σήμερα που μέτρησε ο γιατρούλης στο ιατρείο του, το έβγαλε περίπου 10,5 , αλλά οι μετρήσεις του έχουν κάποια απόκλιση από τις μετρήσεις του ΜΗΤΕΡΑ, διότι πολύ απλά τις 3 πρώτες μετρήσεις δεν τις έκανε ο ίδιος. Οπότε την Τρίτη που θα πάω ΠΑΛΙ στο μαιευτήριο είναι κυρίως για να δούμε αν έχει μειωθεί δραματικά το αμνιακό ώστε να προχωρήσουμε σε τοκετό άμεσα, ίσως κάνουμε NST για να δούμε αν το μωρό έχει ταχυπαλμία, δλδ ζορίζεται λόγω ολιγαμνίου και ζαχάρου μου. Αν δεν δείξουν κάτι διαφορετικό, τότε θα μου κλείσει ημερομηνίαααααααα για Πέμπτη ή Παρασκευή :D.

Α! Από το October Power δεν φεύγω καλέ!! Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι με ΠΗΤ 7-8/10 και αφού είχα λυσσάξει για καισαρική η χεσμεντέν, θα ήμουν μανούλα Σεπτεμβρίου, αλλά εγώ δεν σκάμπαζα!! Εγώ εδώ θα μείνω :tongue: :tongue: :tongue:. Μπουχαχα!! Τον φόβο μου να 'χετε θα σας πρήζω συνέχεια, δεν φεύγω!! :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γεννησααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τωρα τι να πω οτι πηγα και ειδα στο φεις να δω τι ωρα ειχες σχολιασει τελευταια φορα???

Καριδακο θα παθουμε εδω μεσα ...πω πω πω πω

Εγω παντως το netbookaki μοθ 8α το βαλω στην βαλιτσα μου εχςε και ασυρματη συνδεσουλα μια χαρα ... αν τα πρωινα εχω την πεθερα μου εκει πως θα περναει η ωρα μου εεε????? αφηστε που εχω και το κινητο εγω θα μπω απο εκει :-P:razz::-P:razz:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

μαμαλευτεράκι εμένα μου είπε απλά ξεκούραση... Σιγά που κουραζόμουν. Απλά το δικό μου ολιγάμνιο οφείλεται στο ότι το ζάχαρο μπορεί κατά διαστήματα να προκαλεί όχι τόσο καλή αιμάτωση στο μωρό, με αποτέλεσμα να κουράζεται και να μην κατουράει τόσο συχνά. Οπότε δεν δημιουργεί αμνιακό υγρό...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μαμαλευτεράκι εμένα μου είπε απλά ξεκούραση... Σιγά που κουραζόμουν. Απλά το δικό μου ολιγάμνιο οφείλεται στο ότι το ζάχαρο μπορεί κατά διαστήματα να προκαλεί όχι τόσο καλή αιμάτωση στο μωρό, με αποτέλεσμα να κουράζεται και να μην κατουράει τόσο συχνά. Οπότε δεν δημιουργεί αμνιακό υγρό...

Δηλ πωσ ξεκουράζεσαι εγω σήμερα που κάθισα σπίτι εκανα δουλειάς βλακεία λες ? και είναι στο 8 το δικό μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...