Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia εύχομαι το καλύτερο για σένα και τη κορούλα σου!

vasdeli ξέρεις αν οι τρίτεκνες μανούλες δικαιούνται ακόμα εκείνο το εφάπαξ επίδομα που έδινε ο ΟΓΑ ή έχει καταργηθεί; Καλά θα ήταν να το πέρναμε, θα ήταν μια βοήθεια.

εμείς έχουμε αύριο ραντεβού με το γιατρό μας επιτέλους! Να δω αν θα κάνει καμιά εκτίμηση αν και δεν πιστεύω να γεννήσω πολύ νωρίτερα, άντε τέλος Σεπτεμβρίου.

Καλό βράδυ κορίτσια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειααα σααςς!!! εδω ειμαι και εγω....

ploegisoula σου ευχομαι τα καλυτερα!!με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!

μαρη κλελια το πες και το κανες!!! σε μια εβδομαδα γενναααςςς!!!! τωρα με κινδυνο να φανω γαιδουρα, θελω να σε ρωτησω κατι...(μη με βρισεις αλλα με τοσες ενεσεις που βαρας μπερδευτηκα!). Γιατι σε παει με προκληση απο τωρα ο γιατρος??? :oops::oops::oops:(μη βριζεις λεμε!)

νενακι που εισαι???????δεν πιστευω να εισαι σε κανα μαιευτηριο και να μην μου εχεις στειλει μηνυμα ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!

Χαζευα τα πραγματακια που πηρατε και ειναι ολα πολυ ωραια (με μια μικρη προτιμηση στην ellain που εχουμε το ιδιο γουστο:tongue:)..

εγω δεν εχω παρει τπτ θα κρατησω της μελινας για το μπεμπη (αυτη: http://a.imageshack.us/img444/3653/pb300129.jpg και θαφτιαξουμε παιδικο στη μελινα τωρα στο καινουριο σπιτι (ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΠΤ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ:evil:)

Κατα τα αλλα τα εχω δει ολα με τις συσπασεις..πλεον ουτε στο περιπτερο δεν μπορω να παω με τα ποδια γιατι στη διαδρομη διπλωνομαι απο τους πόνους..το ντοκτορι με ξεκιναει nst την τριτη μαζι με την πρωτη κολπικη εξεταση (μπλιαξ!)..μεχρι τοτε τιποτα νεωτερο!!

Και μια ερωτηση για τις σαλονικιες!!! ΤΟ ΤΡΙΛΟΦΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ??? Καποιος το ειπε στο στεφανι μου και με εχει πρηξει λεμε!!! για πειτε αποψη!!!

Clelia εύχομαι το καλύτερο για σένα και τη κορούλα σου!

vasdeli ξέρεις αν οι τρίτεκνες μανούλες δικαιούνται ακόμα εκείνο το εφάπαξ επίδομα που έδινε ο ΟΓΑ ή έχει καταργηθεί; Καλά θα ήταν να το πέρναμε, θα ήταν μια βοήθεια.

εμείς έχουμε αύριο ραντεβού με το γιατρό μας επιτέλους! Να δω αν θα κάνει καμιά εκτίμηση αν και δεν πιστεύω να γεννήσω πολύ νωρίτερα, άντε τέλος Σεπτεμβρίου.

Καλό βράδυ κορίτσια!

Ελενη μαζι μας βλεπω...

να σε ρωτησω κατι???? εχω αγχωθει πολυ με τη γεννα ρε γμτ!! επειδη ξερω τι με περιμενει!!! τελικα ειναι πιο ευκολη η δευτερη ναι ή οχι??για σενα πως ηταν??

Ελενη μαζι μας βλεπω...

να σε ρωτησω κατι???? εχω αγχωθει πολυ με τη γεννα ρε γμτ!! επειδη ξερω τι με περιμενει!!! τελικα ειναι πιο ευκολη η δευτερη ναι ή οχι??για σενα πως ηταν??

εδώ ώρες ώρες εγώ αγχώνομαι που πάω για τη τρίτη :P

τη δεύτερη φορά γέννησα με πρόκληση επομένως ήταν διαφορετικά, του άντρα μου του φάνηκε πιο γρήγορη και εύκολη, εγώ θα έλεγα ότι οι πόνοι ήταν πιο έντονοι. Πάντως επειδή ξέρεις τι σε περιμένει συνεργάζεσαι νομίζω καλύτερα για να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα :)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

εδώ ώρες ώρες εγώ αγχώνομαι που πάω για τη τρίτη :P

τη δεύτερη φορά γέννησα με πρόκληση επομένως ήταν διαφορετικά, του άντρα μου του φάνηκε πιο γρήγορη και εύκολη, εγώ θα έλεγα ότι οι πόνοι ήταν πιο έντονοι. Πάντως επειδή ξέρεις τι σε περιμένει συνεργάζεσαι νομίζω καλύτερα για να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα :)

ωχ παναγια μου...:?:-?:?

και δεν με λες κατι αλλο...

σε ποια εβδομαδα γεννησες το δευτερο???νωριτερα ή αργοτερα???ρε γαμωτο δεν αντεχω παλι να παω στην 41η θα φρικαρω τελειως λεμε!!!

Διαφημίσεις

όχι γέννησα νωρίτερα μια και υπήρχε διαστολή, εμπέδωση και η μικρή ήταν 3560 και εκείνη τη μέρα ο γιατρός δούλευε στο νοσοκομείο και δε χρειαζόταν να τον πληρώσω. Ο γιατρός μας το ζήτησε και εμάς μας βόλευε λιγάκι να πάμε χωρίς άγχος. Ήταν να γεννήσω περίπου 20 Απριλίου και γέννησα 12. Αυτή τη φορά θέλω να περιμένω όμως, Να δούμε τι θα πει αύριο και ο γιατρός μας τώρα!

Το πρώτο το είχα γεννήσει την ΠΗΤ αφού σπάσανε τα νερά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

όχι γέννησα νωρίτερα μια και υπήρχε διαστολή, εμπέδωση και η μικρή ήταν 3560 και εκείνη τη μέρα ο γιατρός δούλευε στο νοσοκομείο και δε χρειαζόταν να τον πληρώσω. Ο γιατρός μας το ζήτησε και εμάς μας βόλευε λιγάκι να πάμε χωρίς άγχος. Ήταν να γεννήσω περίπου 20 Απριλίου και γέννησα 12. Αυτή τη φορά θέλω να περιμένω όμως, Να δούμε τι θα πει αύριο και ο γιατρός μας τώρα!

Το πρώτο το είχα γεννήσει την ΠΗΤ αφού σπάσανε τα νερά.

δηλαδη μια βδομαδουλα νωριτερα εε..πφφφ..ρε γαμωτο...βαρεθηκα..θελω να γεννησω τωρα δεν γινεται???κουραστηκα λεμεεεεεεεε!!!!!!!!:(:(:(:(

Και για μένα παρόλο που δεν είχα κάποιο πρόβλημα αυτή η εγκυμοσύνη ήταν η πιο δύσκολη και κουραστική, με τις λιγότερες αντοχές.

Και ενώ οι δικές μου αντοχές τείνουν να εξαφανιστούν τα δυο μου τερατάκια γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερα στις ζημιές και τις σκανταλιές.

Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε καλά καλά αλλά δεν ξέρω πως θα αντέξω

Από τη στιγμή που έχεις ήδη συσπάσεις και πόνους λες να πάρεις παράταση;

Την κολπική εξέταση τι τη θέλουνε; Για να δούνε αν έχεις διαστολή; Ελπίζω να την αποφύγω προς το παρόν.

Η προίκα της Μελίνας μια χαρά θα είναι για τον μπέμπη. Και όταν με το καλό πάτε στο νέο σας σπίτι θα το φτιάξετε σιγά σιγά έτσι όπως θέλετε.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

clelia μια βδομαδα εμεινε μονο,ε? όλα καλα να πανε κοριτσακι!

για την εκπτωση παντως εμενα το γραφει καθαρα..."ισχυει σε ολα τα δωματια"

οντωςμας δουλευουν..τεσπα!

το απογευμα παρελαβα το πολυκαροτσι μας inglesina zippy αλλα δεν τοχω συναρμολογησει ακομα..ειμαι πολυ κουρασμενη..ειχα και κοσμο κ μαθημα..παω για νανι! καληνυχτααααα!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Xaaaaaaaaa

mamounaki! Καλά κάνεις και κάνεις μαθήματα ανώδυνου κ εγώ είχα κάνει και πολύ με βοήθησαν όλες η πληροφορίες που μου έδωσε η ποπη είναι καταπληκτική

Clelia τέλεια όλα με τα καλό κοπέλα μου άντε ξεκίνησαν τα γεννητούρια γιουπιιιιιιιιιʼʼ

Αλήθεια μήπως σου είπε πόσο ήταν το αμνιακό απλά να κάνω σύγκριση με εμένα κ τις εβδομάδες

:P:p:pΤα πρωτα γεννητουρια ολε...ολε...ολε...

Δηλαδη φευγεις απο το club του Οκτωμβριου??? κλαψψψψψψψ

Αφου η μικρη μας ειναι καλα ολα τ'αλλα ειναι περιττα :D

Γιατί να φύγει καλέ????????????/ άκου εκεί τι λες όλες οκτωμβιου παουρ είμαστε ααααααα αααααααα

\

Ελενη μαζι μας βλεπω...

και εγώ αυτό θέλω να μάθω πες πλιζζζζζζζζζζζζ

:tongue::tongue:

Και για μένα παρόλο που δεν είχα κάποιο πρόβλημα αυτή η εγκυμοσύνη ήταν η πιο δύσκολη και κουραστική, με τις λιγότερες αντοχές.

Και ενώ οι δικές μου αντοχές τείνουν να εξαφανιστούν τα δυο μου τερατάκια γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτερα στις ζημιές και τις σκανταλιές.

Ούτε ένας μήνας δεν έμεινε καλά καλά αλλά δεν ξέρω πως θα αντέξω

Από τη στιγμή που έχεις ήδη συσπάσεις και πόνους λες να πάρεις παράταση;

Την κολπική εξέταση τι τη θέλουνε; Για να δούνε αν έχεις διαστολή; Ελπίζω να την αποφύγω προς το παρόν.

Η προίκα της Μελίνας μια χαρά θα είναι για τον μπέμπη. Και όταν με το καλό πάτε στο νέο σας σπίτι θα το φτιάξετε σιγά σιγά έτσι όπως θέλετε.

αστα ρε ελενη..ειναι πολυ δυσκολη η εγκυμοσυνη οταν εχεις ηδη ενα μικρο παιδι..πολυ μεγαλη η κουραση.και εμενα η μικρη απο οτι εχεις καταλαβει ηδη ειναι διαολακι..ολη μερα με τρεχει και πλεον δεν εχω καθολου αντοχες.εχω τεραστια κοιλια και με εχει τσακισει η μεση μου..και στενοχωριεμαι κιολας γιατι νομιζω πως την παραμελω αρκετα αλλα τι να κανω ρε γαμωτο, κουραζομαι πολυ..πραγματικα σε θεωρω ηρωιδα που πας για το τριτο!!

την κολπικη εξεταση την κανουν για να δουν την διαστολη..και ποναει φοβερα! προς το παρον την απεφυγα προχθες γιατι ειχα παει μονη μου στο νοσοκομειο και της ειπα να μην το κανει γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν μπορουσα καν να περπατησω μετα την εξεταση..στην επομενη επισκεψη ομως δεν την γλυτωνω..

τωρα με τις συσπασεις δεν ξερω καθολου τι γινεται...στη μελινα δεν ειχα..ειναι πρωτογνωρη εμπειρια και δεν ξερω αν σημαινει κατι..η αληθεια ειναι οτι και στο ντοκτορι δεν ειπα ποσο εντονες ειναι, απλα οτι εχω συσπασεις και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο στην εβδομαδα που βρισκομαι και να προσπαθω να μην κουραζομαι (ναι καλα!!δεν γινεται αυτο λεμε!!!με τοσα τρεχαματα που μας βρηκαν τωρα!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...