Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις δεν είναι απαιραίτητο να τις καταλάβεις. Τις συσπάσεις του τοκετού θα τις καταλάβεις μην ανησυχείς :-P

Μόνο σε αυτή την εγκυμοσύνη κατάλαβα ότι έχω συσπάσεις. Τις νιώθω σαν πόνους περιόδου που σταδιακά κλιμακόνται και υποχωρούν και συνοδεύονται από πέτρωμα της κοιλιάς μου. Δεν διαρκούν πολύ ούτε έχουν μεγάλη ένταση. Είναι σαν να νιώθεις τη κοιλιά σου σταδιακά να σκληραίνει και να σε πονάει. Όταν οι συσπάσεις είναι έντονες και ανά 5 λεπτά καλά θα ήταν να τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου, ίσως και νωρίτερα.

κακος συμβουλος το αγχος!κι εχω αρκετο...ολα θα πανε καλα...ευχαριστω!:D

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ελένη μου ρίξε μια μάτια εδώ για προίκα εγώ έχω τον υπναρουλη λαχανί στην σελιδα 18 πολυ ομορφο άνοιξε τον κατάλογο να δεις κ τιμεσ

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?CID=3&page=listview

Ηλιανα πολυ ωραια πραγματακια!! Μου αρεσαν και τα σεντονακια και αν δεν κανω λαθος τα ειδα στο ΛΗΤΩ. Για να δουμε πού θα καταληξουμε τελικα :D

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain μου είναι πολύ όμορφο αυτό που βρήκες και σε τέλεια τιμή!!! Όταν εγώ σας λέω ίντερνετ και πάλι ίντερνετ, κάτι ξέρω!!

Ελένη όλα τα έκανα: έψαξα και στην dhl Αγγλίας και στην dhl.com. Τα συγκεκριμένα δεν έχουν αργήσει, από περιέργεια κοιτούσα... Έχει αργήσει χαρακτηριστικά μία παραγγελία με θήλαστρο, επιθέματα κλπ και τα έχω κρανιοπάρει!! Είναι στις 11 εργάσιμες από την στιγμή που έγινε η φόρτωση!! Με τι έρχονται, με το τραμ το τελευταίο??

Κορίτσια εγώ συσπάσεις δεν έχω νιώσει... Αυτό που νιώθω είναι πόνος χαμηλά στην κοιλιά όταν κινούμαι. Όταν είμαι ακίνητη τπτ!! Είναι όπως ο πόνος της μέσης, αλλά χαμηλά στην κοιλιά... Βέβαια εγώ παίρνω trofocard από τις 12 εβδομάδες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

μακαρονια με σαλτσα καροτου!

ευκολη νοστιμη και υγιεινη συνταγη...σημερα μου την ειπαν,την εφτιαξα και την προτεινω!

ενα κρεμμυδακι τριμμενο

2 σκελιδες σκορδο τρομμενο

λιγο ελαιολαδο

καλο τσιγαρισμα στα παραπανω

προσθετουμε

3-4 μετρια καροτα τριμμενα στον τριφτη(χοντρη πλευρα)

αλατι-πιπερι

λιγο νερακι και βραζουμε για 10-12 λεπτα

προσθετουμε 200ml κρεμα γαλακτος light

σιγοβραζουμε τη σαλτσα για 3-4 λεπτα ακομα και κατεβαζουμε απο τη φωτια.

βραζουμε 1/2 κιλα σπαγγετι η ζυμαρικα που προτιμουμε,σουρωνουμε και περιχυνουμε τη σαλτσα μας πανω στα ζυμαρικα.σερβιρετε με τυρι της αρεσκειας σας!

το δοκιμασα με τυρι φετα και ταιριαζει υπεροχα!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ploegisi όλα καλά κοπέλα μου να πάνε όλα καλά από καρδιάς να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα

chris 81καλοριζηκα όλα περιμένουμε φωτογραφίες κ από την δίκια σας προίκα

Clelia άντε να δούμε τι θα σου πει πότε λες να μπεις εσύ για γέννα ?

βασω79 καλά έτσι νόμιζα κα εγώ μια χαρά θα καταλάβεις θα είναι πρωτόγονο αλά θα το καταλάβεις μητρικό ένστικτο θα δεις κ θα με θυμηθείς

ellain πέρα από όμορφα είναι κ καλά ποιοτικός όλα από εκεί τα πήρα σεντόνια τα πάντα και υπνόσακους πολύ ευχαριστημένη από ποιότητα

Α να προσθέσω ότι αυτήν η βιοτεχνία μπορεί να σου ραψη ότι θες από τα σχέδια που βλέπεις

Clelia όντος το ιντερνέτ έχει ποιο καλές τιμές αυτό κοίταζα πριν στην προίκα που πήρα ότι τα πηρα πολυ ακριβότερα σχεδόν διπλασία τιμή πριν δυο χρόνια από τι τα έχει τώρα στο ιντερνέτ αλά χαλάλη ηλικρινα τα κατά ευχαριστήθηκα πλύνε βαλε ήταν όλα δεν ξεθώριασε κανένα χρώμα

βασω79 υπέροχη συνταγή αλά χωρίς αλάτι όλα ίδια είναι πλέων:(:(:(:(

:tongue::tongue:

Ploegisi με το καλό κοριτσι μου!!!!Ευχομαι με εναν πόνο και εναν πολύ ευκολο τοκετό..οταν θα ξαναδεις το σπιτακι σας θα εχεις γεματη αγκαλια!!!Για σκεψου....:D:D

Ξεκινας με την καλύτερη ψυχολογια κι αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο όλα!!!

Με υγεια στις προικες σας!!!Πολύ ομορφες, αλλες πιο κοριτσιστικες αλλες πιο ουδετερες, όλες όμως ετοιμες να ζεστανουν τα μπουμπουκακια μας!!!

Ελένη μου με δυο παιδια που να μη νοιωσεις συσπάσεις..προσπαθησε να ξεκουραζεσαι κι εσυ!!Εκνευριστηκα πολύ που δεν πήραν τον Δημητρξ στον παιδικο , όπως και το Θοδωρη της Μαριας..Αυτοι οι παιδικοι όλοι τα ιδια σκ$τα ειναι!!!Και πως να μην ηταν αφου απο τους δημαρχους διοικουνται...υπηρχε περιπτωση να ειναι καλύτερο το σκηνικο???

Ελενα τι εγινε με την προικα του παιδιου?Διαβασα για τη γιαγια που εσπευσε να δωσει πληροφοριες, την καημενουλα...

Τσιπουρα μου καλή επιστροφη!!!!Πολύ γελασα χτες με τα οσα εγραψες, το κραξιμο δλδ!!:D:D

Πήγα σε εργοδοτη και ΙΚΑ και ηρθα με τις τσεπες γεματαες αλλα ως ποτε????χαχα

Πάντως τον τοκετο τον εξασφαλισαμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ploegisi με το καλό κοπέλα μου να πάρεις την γκουγκουφίτσα σου αγκαλιά. οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου.

εγώ το χω ρίξει στα ψώνια τώρα που μπορώ να κουνηθώ λίγο ακόμη αν και το βράδυ χτυπάω κάτι αυπνίες που στριφογυρνάω στο κρεβάτι σαν την σβούρα μέχρι να κοιμηθώ.

εγώ την προίκα την είχα πάρει από το πρατήριο τη guy laroche κάπου στον κηφισό είναι, κοντά στα κτελ, πάπλωμα, σεντόνια και πάντα 190 ευρώ και τώρα αυτή θα χρησιμοποιήσω.

όσο για τις συσπάσεις όταν έρθει η ώρα μην ανυσηχείτε θα τις καταλάβετε

ποια έλεγε ότι θα γεννήσει πρώτη??? βρε!!!!!!! λέτε να σας προλάβω όλες!?!?!?!?! λέτε να τη βγάλω παρθενάκι τη γκουγκουφκίτσα μου??? ε κουμπαρα? για να μου τη λέει η vasdeli μας, αλλά δε με νοιάζει! γερή να γεννηθεί και τίποτε άλλο!

λοιπόν, τα νέα μου! αυριο πάω θεσσαλονίκη και μπαίνω ιπποκράτειο! για πλήρη παρακολούθηση! θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω, και πιθανότατα, θα είναι και σύντομα, εκτός αν αποφασίσουν να πέσουν οι πιέσεις και το λεύκωμά μου!

Όλα θα πάνε καλά!

Έρχεται η γκουγκούφω, είμαι σίγουρη ότι θα την βγάλεις παρθενάκι(χε, χε!) γερή και καρακουκλάρα σαν την μάνα της!!!!:tongue:

Φιλιά πολλά!

Το είχα πει εγώ ότι σε βλέπω να γεννάς πρώτη(εκτός άλλων απροόπτων!)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

καταρχην να ευχηθω στην ploegisula να πανε ολα καλα με το μωρακι της...

σου στελνουμε όοοολη τη θετικη μας ενεργεια!!!

σημερα εκανα μαθηματα τοκετου με μαια μου..μας ειπε λοιπον οτι ολες εχουμε συσπασεις αλλα δεν τις καταλαβαινουν ολες οι κοπελες...φυσικα οταν σπασουν τα νερα ή οταν αρχισουν οι πονοι γεννας το καταλαβαινουμε...

οταν οι πονοι εχουν συχνοτητα καθε 10-15 λεπτα ειδοποιουμε γιατρο και οταν εχουν συχνοτητα καθε 5 λεπτα ξεκιναμε για μαιευτηριο.

καναμε και προβα αναπνοων και σφυξιματος με στρωματακια...βεβαια απο τη θεωρια μεχρι την πραξη.....!!!

την τριτη εχω μαθημα θηλασμου!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

clelia ρωτησα τη μαια για την εκπτωση των 200 ευρω στο ΜΗΤΕΡΑ που λεει αν εχουμε κανει τις εξετασεις εκει, και μου ειπε οτι εκτος απο αυχενικη, βεπιπεδου, ντοπλερ θελει και τις πρωτες εξετασεις προγενετικου που καναμε για στιγμα, ηπατιτιδες κλπ...δυστυχως εγω τις εκανα αλλου αυτες. θα το ξαναρωτησω παντως..τοσες εξετασεις εχω κανει εκει κριμα ειναι

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αγαπούλες!!

Όλα καλά στον γιατρούλη!! Η μπέμπα είναι πολύ καλά, δεν παρουσίασε ταχυπαλμία τόση ώρα στο ιατρείο, το αμνιακό είναι στα ίδια επίπεδα...

Κλείσαμε ραντεβού στο ΜΗΤΕΡΑ την Τρίτη για ντόπλερ και αν χρειαστεί NST... Αν δεν αλλάξει κάτι τότε, κλείνουμε ημερομηνία τοκετού για Πέμπτη ή Παρασκευή!!! :D :D

mamounaki δεν θυμάμαι αν το έγραψα, όταν ρώτησα στο ΜΗΤΕΡΑ για την έκπτωση των 200 ευρώ μου είπε ότι ισχύει, αλλά μόνο για το οικονομικό τρίκλινο. Την μία έτσι λένε σε μένα, την άλλη ζητούν όοοοοοοολες τις εξετάσεις σε σένα, μου φαίνεται ότι μούφα η υπόθεση... Αν έκανες αυτό και αν έκανες το άλλο... Γιατί δεν μας το λέγατε κύριοι εδώ και 6 μήνες να το γνωρίζουμε και να κάνουμε το κουμάντο μας?? Άσε, δούλεμα χοντρό!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγαπούλες!!

Όλα καλά στον γιατρούλη!! Η μπέμπα είναι πολύ καλά, δεν παρουσίασε ταχυπαλμία τόση ώρα στο ιατρείο, το αμνιακό είναι στα ίδια επίπεδα...

Κλείσαμε ραντεβού στο ΜΗΤΕΡΑ την Τρίτη για ντόπλερ και αν χρειαστεί NST... Αν δεν αλλάξει κάτι τότε, κλείνουμε ημερομηνία τοκετού για Πέμπτη ή Παρασκευή!!! :D :D

mamounaki δεν θυμάμαι αν το έγραψα, όταν ρώτησα στο ΜΗΤΕΡΑ για την έκπτωση των 200 ευρώ μου είπε ότι ισχύει, αλλά μόνο για το οικονομικό τρίκλινο. Την μία έτσι λένε σε μένα, την άλλη ζητούν όοοοοοοολες τις εξετάσεις σε σένα, μου φαίνεται ότι μούφα η υπόθεση... Αν έκανες αυτό και αν έκανες το άλλο... Γιατί δεν μας το λέγατε κύριοι εδώ και 6 μήνες να το γνωρίζουμε και να κάνουμε το κουμάντο μας?? Άσε, δούλεμα χοντρό!!

:P:p:pΤα πρωτα γεννητουρια ολε...ολε...ολε...

Δηλαδη φευγεις απο το club του Οκτωμβριου??? κλαψψψψψψψ

Αφου η μικρη μας ειναι καλα ολα τ'αλλα ειναι περιττα :D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...