Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πλοηγησουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματακια μου ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρηκα παρα πολυ που η ψυχολογια σου ανεβηκε!!!!!!πιστευω οτι ειναι το καλυτερο αυτο που σου ειπε ο γιατρουλησ με την εισαγωγη...θα εισαι σε πολυ καλα χερια και με το καλο θα γεννηθει η πανεμορφη γκουγκουφκιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το δωματιακι ο αντρουλησ σου σιγουρα θα στο κανει υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!

(...μαλλον καποια θα σασ την σκασει πρωτη-νενακι κ κλελια..)λετε?με το καλο ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi με το καλό!!!!! Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι!! Μέσα στο νοσοκομείο είσαι πλήρως ήσυχη ότι όοοοοολα θα πάνε καλά!!

Πάρε βιβλιαράκια και φορτιστή κινητού!!

Το μωρό σας θα βγει πανέτοιμο για να ξεκινήσει την ζωή του!!!

Ειρήνη τέλειες οι ροζουλί προίκες!! I like it lot-a lot-a lot!!

σευχαριστω για τισ προικουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι βιβλιαρακια...κι εγω θα στο λεγα,περιοδικα και θα περασει ο καιροσ σαν νερακι!!!!!!!!!!!!ουτωσ ή αλλωσ ειναι πλεον γλυκια η προσμονη!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλα με την Ploegisi, θα είναι πολυ καλύτερα τωρα που θα παρακολουθείτε στο νοσοκομείο και ευτυχώς έχει καλή ψυχολογία.

Ειρηνη οι προίκες σου είναι πολύ τζουγου τζουγου μου αρέσουν πολύ.

Κλελια μου φαίνεται στο καφε θα αρχίσουμε τα στοιχήματα για το ποια θα γεννησει πρώτη, εσυ, η Νενα ή η Ploegisi. Πλάκα κάνω ευχομαι να γεννήσουμε όλες καλά και υγιή μωρα και ας πάρει την πρωτιά οποια θέλει, αρκει να κάνει καλό ποδαρικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ελενάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και τη μικρή σου! Είναι πολύ σημαντικό που έχεις καλή ψυχολογία. Θα περιμένουμε τα νέα σου με μεγάλη αγωνία και χαρά. Σύντομα θα είσαι μανούλα και όλα τα άλλα θα αποτελούν παρελθόν. Έχεις τις καλύτερες ευχές από όλες μας και τις θετικές μας σκέψεις.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

αγαπούλες μου καλή σας ημέρα!

διάβασα στα πολύ γρήγορα γιατί φεύγουμε σε λίγο αλλά ήθελα να δω νέα της ισούλας μας! μπράβο αγαπούλα μου με το καλό η γκουγκουφκίτσα <3

να απαντήσω στα ερωτηματα:

ελενα μου δεν θα με χάλαγε μπεζ - εκρου κουρτίνα, ούτε θεωρώ ότι θα είναι φλατ, θα έχει άλλο στυλ, για αυτό υπάρχουν διαφορετικά πράγματα για να ικανοποιούν το κάθε στυλ! θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και πολύ ανοιχτό πράσινο ή λαχανί παστελ, δείχνει πολύ όμορφο σε γάζα έτσι όπως περνάει το φως :)

αγγελικούλα μου σκέψου και το μωβ- λιλά με το πορτοκαλί! προτότυπο αλλά πολύ όμορφο!

σε όλες τρελά φιλιά και να αναφέρω ότι δεν έχω γουρουνιάσει στις διακοπές, ελπίζω να γυρίσω στα ίδια! την δευτέρα έχω διαιτολόγο! επίσης άμεσα θα βρω καινούργιο σπιτάκι!!!!!! το έχω δει πολύ θετικά!

φιλιάαααααα σας και στην κοιλιά σας!

Διαφημίσεις

Ισιιιιιιιιιιιιιι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:razz:

Με το καλο κοριτσακι μου να μπεις μεσα και εκει θα εισαι σε σιγουρα χερια και οποτε πρεπει θα στην βγαλουνε την μικρουλα σου!!!ολα θα πανε καλα περιμενουμε νεα σου με ανυπομονησια....!!!!!πολλα πολλα φιλακια!!!!:P:p:p

Μια που μιλατε για προικα να πω και εγω εχετε οι Αθηναιες εκει το premama και μιλατε κιολας???εγω ημουνα αναμεσα σε ονειρα και μετα ειδα της παραπανω εταιριας και ευτυχως εχει παραρτημα και Λαρισα οποτε τα πηρα απο εκει και ερχοναται την Τριτη!!!

Παντα,σετ σεντονια.παπλωματοθηκη,υπνοσακο και 2 πανες με λαστιχο για την αλλαξιερα ολα ασορτυ φυσικα 153.00!!!και εχει και πολυ μοντερνα σχεδιακια!!

Αντζελικα μου σουπερ η μπεμπουλα σου κοριτσακι μου!!!:Dαντε καλα μαστωρεματα τωρα!!!

Κλελουκο κανενα νεο εχουμε???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.....

οσο προλαβα να διαβασω διαβασα...

ειμαι κομματια σωματικα..χωρις να κανω τιποτα απολυτως απλα επιβλεπω αντε και τοποθετησα μερικα πραγματακια στην κουζινα.

Ellian μου κι εγω guy laroche της μικρης μου 190 ευρω....

Το Σαββατοκυριακο θα τρεχουν τα ποδαρακια του αντρουλη μου.

Να βαζει απο εδω κι απο εκει,να κανει τρυπουλες.... και την Κυριακη θα κοιμαμαι στο κρεβατακι μου επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςςς..................

Πλοηγησουλα χαιρομαι που το ηθικο σου , τα κεφια σου ειναι ανεβασμενα ολα :-P.

εν τω μεταξυ οι συσπασουλες ολο και συχνοτερες ...για αυτο κι εχω γινει ενα με την καρεκλα...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ploegisi ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια!ευχομαι ολοψυχα 'καλη λευτερια'!!!θα σε εχω στο μυαλο μου και θα σου στελνω τη θετικοτερη ενεργεια που υπαρχει...

κοριτσακια μου να ρωτησω κατι χαζο?πως ξερετε οτι εχετε συσπασεις?τι ακριβως αισθανεστε?ποσο διαρκει?καντε μου μια περιγραφη...για να ξερω αν εχω κι εγω βρε παιδι μου!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Χρύσα μου το απόγευμα έχω γιατρό, κλασσικά θα μπω το βράδυ να σας γράψω νεότερα!!

Ελένη να σε ρωτήσω: από ένα site που έχω παραγγείλει μου έδωσαν tracking number της DHL. Μπήκα στο www.dhl.com να δω πού βρίσκεται η παραγγελία μου, βάζω το νούμερο αλλά λέει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα... Τι λάθος κάνω??

Φωτεινή κοντεύει η Κυριακή!!! Τέλος η μετακόμιση!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βασω αυτην την ερωτηση την εκανα και εγω στην γιατρο μου την δευτερα που πηγα :D.με ρωτησε τι νιωθω και της ειπα κατι χτυπηματακια κατω χαμηλα... και μου λεει οτι ειναι αυτα στο μικρο αρχικο τους σταδιο.Μου ειπε πως θα καταλαβω οτι γενναω :D:Dγιατι της ειπα δεν ξερω αν θα το παρω χαμπαρι:o

Clelia αφου ξεμπερδεψα με το παλιο σπιτι και τον χαζοσπιτονοικοκυρη μου και πηρα τα λεφτα μου πισω ;) Ολα καλα μας ειναι ...Τωρα απλα θ'απολαμβανωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια πολυ γουσταρω, τοση θετικη ενεργεια στο OCTOBER POWER!!!! Ετσι ανεβασμενες σας θελω!!

Ελενακι για σενα το λεω! Μια χαρα θα πανε ολα κοριτσι μου, μου αρεσεις που εισαι χαρουμενη και χωρις αγχος, γιατι δεν υπαρχει λογος να συμβαινει το αντιθετο. Θα εισαι στα καταλληλα χερια και θα εχεις σουπερ φροντιδα. Οσο για το δωματιακι της γκουγκουφκιτσας, εχει την γλυκα του να το ετοιμασει ο μπαμπας (σου το λεω κι εγω που θα το ετοιμασει το μωρο και περιμενω να δω τι θα κανει ;) ). Παρε φορτιστη, αφου δεν θα εχουμε υπολογιστη τουλαχιστον να σου στελνουμε κανενα sms να μαθαινουμε νεα(μην ανησυχεις, δεν θα σε ζαλισουμε, χιχιχιχι). Πολλα φιλακια!!!

Τσιπουριδιον μου αρεσει που δεν βγηκες απο το προγραμμα σου και σε συγχαιρω, εισαι δυνατη. Επισης μου αρεσει που αλλαζεις σπιτακι και εισαι χαρουμενη. Συμβουλη εληφθη και θα ακολουθηθει κατα γραμμα (θα παω σημερα να κοιταξω για λαχανι γαζα).

Ηλιανα μου σε ρωτησα για το στυλο, γιατι συνηθιζεται να χαρασσονται μονο τα αρχικα σε στυλο και αναπτηρες, βεβαια τωρα αν τιθεται θεμα κλοπης αλλαζει.

Ειρηνη πολυ μα πολυ ωραιες οι προικουλες για τις κορουλες σου! Χαρουμενες και κοριτσιστικες! αντε με το καλο η εσωτερικη να γινει εξωτερικη για να τα χαρει (αν και η αληθεια ειναι οτι μονο εμεις χαιρομαστε με αυτα και σιγουρα οχι τα παιδια...)

Βασω οι συσπασεις ειναι σαν να πετρωνει η κοιλια σου, δηλαδη μπορεις να ψηλαφησεις αγγιζοντας την οτι ειναι σαν μια μπαλα, συνηθως συνοδευεται απο ελαφρυ πονακι( εγω νιωθω πονακι σαν αυτο της περιοδου), φανταζομαι οτι αυτοι οι πονοι οταν θα ερθει η ωρα θα γινουν πολυ εντονοι και θα το καταλαβουμε Φωτεινουλααααααααα :):) . Μακαρι να μην το καταλαβαιναμε χιχιχι

Τελικα βρηκα παντα και παπλωμα (και μαλιστα πολυ οικονομικα) και χαρηκα γιατι ησυχασα, θα παρω επιπλεον κουβερτουλα μερινος αφου δεν κανει να χρησιμοποιησουμε το παπλωμα για φετος (αληθεια αυτο δεν ξερω γιατι αλλα ο,τι λενε οι γιατροι....) και σετ σεντονακια και τελος. :) ειναι αυτα http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=935&cat=36&mCat=2&page=5

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Χρύσα μου το απόγευμα έχω γιατρό, κλασσικά θα μπω το βράδυ να σας γράψω νεότερα!!

Ελένη να σε ρωτήσω: από ένα site που έχω παραγγείλει μου έδωσαν tracking number της DHL. Μπήκα στο www.dhl.com να δω πού βρίσκεται η παραγγελία μου, βάζω το νούμερο αλλά λέει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα... Τι λάθος κάνω??

Φωτεινή κοντεύει η Κυριακή!!! Τέλος η μετακόμιση!!

Μήπως πρέπει να μπεις στη DHL της χώρας όπου έκανες τη παραγγελεία και θα σου έρθουν τα πράγματα;

Εμένα το link υπήρχε στο μαιλ που μου έστειλε η εταιρεία και με πήγαινε στη γερμανική DHL.

Και έχει νέα ενημέρωση από χθες. Έφτασαν και είναι καθοδόν. Μάλλον από Δευτέρα θα τα πάρω επιτέλους!!!!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Βασω αυτην την ερωτηση την εκανα και εγω στην γιατρο μου την δευτερα που πηγα :D.με ρωτησε τι νιωθω και της ειπα κατι χτυπηματακια κατω χαμηλα... και μου λεει οτι ειναι αυτα στο μικρο αρχικο τους σταδιο.Μου ειπε πως θα καταλαβω οτι γενναω :D:Dγιατι της ειπα δεν ξερω αν θα το παρω χαμπαρι:o

Clelia αφου ξεμπερδεψα με το παλιο σπιτι και τον χαζοσπιτονοικοκυρη μου και πηρα τα λεφτα μου πισω ;) Ολα καλα μας ειναι ...Τωρα απλα θ'απολαμβανωωωωωωωωωωωωωωωωωω:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

φωτεινη τον ιδιο φοβο εχω κι εγω!οτι θα γεννησω και θα εχω αμφιβολιες για το τι ακριβως μου συμβαινει...η μαμα μου γελαει οποτε της το λεω,και μου λεει οτι οταν ερθει η στιγμη θα το καταλαβω αμεσως!!!:tongue:

καλη σου απολαυση λοιπον!;)

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Τελικα βρηκα παντα και παπλωμα (και μαλιστα πολυ οικονομικα) και χαρηκα γιατι ησυχασα, θα παρω επιπλεον κουβερτουλα μερινος αφου δεν κανει να χρησιμοποιησουμε το παπλωμα για φετος (αληθεια αυτο δεν ξερω γιατι αλλα ο,τι λενε οι γιατροι....) και σετ σεντονακια και τελος. :) ειναι αυτα http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=935&cat=36&mCat=2&page=5

Ελένη μου ρίξε μια μάτια εδώ για προίκα εγώ έχω τον υπναρουλη λαχανί στην σελιδα 18 πολυ ομορφο άνοιξε τον κατάλογο να δεις κ τιμεσ

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?CID=3&page=listview

:tongue::tongue:

ploegisi ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια!ευχομαι ολοψυχα 'καλη λευτερια'!!!θα σε εχω στο μυαλο μου και θα σου στελνω τη θετικοτερη ενεργεια που υπαρχει...

κοριτσακια μου να ρωτησω κατι χαζο?πως ξερετε οτι εχετε συσπασεις?τι ακριβως αισθανεστε?ποσο διαρκει?καντε μου μια περιγραφη...για να ξερω αν εχω κι εγω βρε παιδι μου!!!

Τις προπαρασκευαστικές συσπάσεις δεν είναι απαιραίτητο να τις καταλάβεις. Τις συσπάσεις του τοκετού θα τις καταλάβεις μην ανησυχείς :-P

Μόνο σε αυτή την εγκυμοσύνη κατάλαβα ότι έχω συσπάσεις. Τις νιώθω σαν πόνους περιόδου που σταδιακά κλιμακόνται και υποχωρούν και συνοδεύονται από πέτρωμα της κοιλιάς μου. Δεν διαρκούν πολύ ούτε έχουν μεγάλη ένταση. Είναι σαν να νιώθεις τη κοιλιά σου σταδιακά να σκληραίνει και να σε πονάει. Όταν οι συσπάσεις είναι έντονες και ανά 5 λεπτά καλά θα ήταν να τηλεφωνήσεις στο γιατρό σου, ίσως και νωρίτερα.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...