Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κουκλίτσες!

Γυρίσαμε από τον Ελευθεριάδη (ντοπλεράκι)!

Όλα τέλεια, το μωράκι μας έχει κεφαλική προβολή, το αμνιακό μια χαρά, το ίδιο και ο πλακούντας, η ροή αίματος super, καρδούλα-στομαχάκι όλα μια χαρά. Έχουμε ένα καλό μωράκι όπως μας είπε στα 1800 γρ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι!!!!!!!!

Χτυπήσαμε και την κρεπούλα μας!!!!!!

Αποσυνδέουμε τώρα το pc, για να λύσουμε το γραφείο και να το ξαποστείλουμε. Το μωρό είπε όμως ότι θα μου το συνδέσει στο τραπέζι προσωρινά. Ελπίζω να σας διαβάσω αύριο!

Φιλιά πολλά σε όλες

κοριτσάκια μου θέλω να σας πω ότι μπήκα το απόγευμα, διάβασα τα νέα σας και είχα γράψει μια ποστάρα... να.... με το συμπάθειο αλλά επειδή είχα ώρα που έγραφα είχα αποσυνδεθεί και τα έχασα όλα! γκρ......:mad:

δεν αντέχω να τα ξαναγράψω αλλά θέλω να σας πω ότι μίλησα με την ισούλα μας είναι καλά και ξεκουράζεται στο σπιτάκι της, είπε ότι θα μπει κάποια στιγμή να μας πει τα νέα της :)

γυρίσαμε από φαγητό (Κυρία με μπριζολίτσα και το λατρεμένο μας κολοκύθι..... για να μαζεύομαι σιγά σιγά... )

μπήκα για να δω την μικρή μας... και όλα τέλεια τέλεα!

μπράβο αγγελικούλα μου! επίσης να σου πω ότι το πορτοκαλί με ξετρελαίνει αλλά με προσοχή να μην είναι πολύ έντονο! όσο για την μπορντούρα, εμένα μου αρέσουν πολύ! :) με γειά και με χαρά λοιπόν!

Μαρηκρισάκι μου και η δικιά σου η μπου μπου θρεφτάρι το μανάρι μου μπραβο φτου φτου φτου <3

και όλα τα μωράκια μας!

Ελενα προτείνω γάζα, με λίγο συνθετικό στην ύφανση της ώστε να "στέκει" καλύτερα και να μην χρειάζεται και σίδερο!

ήθελα να σας πω ότι υπάρχει ένα αλάνθαστο φάρμακο για την πίεση, το λεύκωμα, το σάκχαρο και όλα τα συναφή και είναι τα :

ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

σας τα στέλνω λοιπόν, να προσέχετε τις κοιλίτσες σας και τα κέφια σας!

σας θέλω power!!!!!

μάκια <3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουρα μου γλυκιά ήρθες από διακοπές πως είσαι πως πάει η δίαιτα που εγώ βλέπω πως δεν χρειάζεσαι λέμε τώρα αλήθεια γιατί την κάνεις ?

:tongue::tongue:

Clelia και τσιπουρίτσα μου σας ευχαριστώ! :D

Ο η/υ πλέον στολίζει το τραπέζι μας…… :tongue:

2η αποστολή «εξολόθρευση γραφείου» εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Πάει κι αυτό. Αύριο έχει σκάψιμο τοίχου-πρίζες-σοφάτισμα-αγορά σχετικών υλικών και γενικά τέτοιου είδους δουλειές – καθώς και προετοιμασία για βάψιμο…

τσιπουρίτσα τι μπορντούρα προτείνεις με το πορτοκαλί; Κάτι σε μπλε ή λαχανί πως θα σου φαινόταν; Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Ευχαριστούμε και για τα νεάκια της ploegisoulas!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα κουκλίτσες!

Όλα τέλεια, το μωράκι μας έχει κεφαλική προβολή, το αμνιακό μια χαρά, το ίδιο και ο πλακούντας, η ροή αίματος super, καρδούλα-στομαχάκι όλα μια χαρά. Έχουμε ένα καλό μωράκι όπως μας είπε στα 1800 γρ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι!!!!!!!!

Χτυπήσαμε και την κρεπούλα μας!!!!!!

Αποσυνδέουμε τώρα το pc, για να λύσουμε το γραφείο και να το ξαποστείλουμε. Το μωρό είπε όμως ότι θα μου το συνδέσει στο τραπέζι προσωρινά. Ελπίζω να σας διαβάσω αύριο!

Φιλιά πολλά σε όλες

Καλημέρα!

Μπράβο Αγγελική μου! Μια χαρά η μπουμπούκα!!! Με το καλό, κούκλα μου!

Τσιπούρα, παιδί μου! Πού είσαι; Ξέρεις πόσες φορές την είχα πατήσει εγώ έτσι με τα ποστ όταν ήμουν με το κλόπι ίντερνετ;:mad: Μετά έκανα copy το μήνυμα πριν το ποστάρω για καλό και κακό!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!! Παρασκευη σημερα και μαλιστα δροσερη δροσερη!!

Αγγελικουλα μια χαρα η μπουμπου σου, αντε να μπαινουμε στην τελικη ευθεια σιγα σιγα. Καλη τυχη με τα μερεμετια σημερα :)

Ηλιανα μια χαρα μου φαινεται το δωρακι της γιατρου, θα το εκτιμησει σιγουρα, ακουσα οτι θα γραψεις επανω το ονοματεπωνυμο, μαλλον εννοεις τα αρχικα της ετσι?

Τσιπουρακι γλυκο κι εγω το παθαινω αυτο με την αποσυνδεση και γκρρρρρρρρ!! Αντε μπες οποτε μπορεις να μας γραψεις σεντονακι να μας πεις πώς τα περασες. Ευχαριστω για την συμβουλη με την κουρτινα, θα παω σημερα και θα την ζητησω ετσι οπως μου ειπες με λιγο συνθετικο. Ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. Δεν μου αρεσουν τα πολλα χρωματα, το δωματιο του παπιου ειναι απαλο κιτρινακι, το ιδιο και η κουνια, και σκεφτομαι αν ειναι και η προικα μπεζ-λευκο θα ειναι ολα πολυ παλ?? (η μαμα μου λεει οτι θα ειναι αχρωμο και φλατ). Εσυ που εισαι ειδικη τι προτεινεις?

γεια σου ρε vasdelaki, κι εγω αφου την πατησα 2-3 φορες που ειχα γραψει πανωσεντονο-κατωσεντονο και ειχα γινει πυρ και μανια που χαθηκε, τωρα παντα αντιγραφη για σιγουρα. Να μας μαθεις εκεινα τα κολπακια για παρκαρισμα που λεγαμε.... ;)

Πηγα εχθες για προικα στο ΛΗΤΩ, εμεινα 2 ωρες, δεν μου αρεσε τιποτα και εφυγα απραγη. Η πωλητρια πρεπει να με εβρισε οταν εφυγα κι ειχε δικιο. Ηταν απο εκεινες τις μερες που δεν μπορεις να αποφασισεις με τιποτα. Τουλαχιστον δεν την κουρασα, μονο χαζευα. Παντως ρε κοριτσια μου φαινεται και κοροιδια να δωσω για παπλωμα και παντα Guy Laroche 270 ευρω και με σεντονια και μια ψιλη κουβερτα να φτασω τα 400!! Ελεος! Σκεφτομαι να παρω σεντονια, κουβερτα χοντρη και λεπτη και μια παντα μονοχρωμη που θα της κανω γαζια κατα το δοκουν... Γιατι οπως λεει κι ο μπαμπας μου, δεν εχει ακομα δημιουργηθει αυτο που θα με ικανοποιησει :)

Παω για ψωμι, τα λεμε αργοτερα φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες μου Angelique1981 τι δουλείες με φούντες είναι αφτες καλό μου ποπό κουραστικά που τα διάβασα

ellain ολόκληρο το όνομα θα γράψουμε μου είπε πως μια τέτοια πένα είναι στόχος κλοπής στα νοσοκομεία δεν το είδα ακόμη

εγώ προίκα πήρα της πιερο πολύ ευχαριστημένη και παρά πολύ όμορφα τα χρώματα δυο χρόνια τα έπλενα κ δεν έπαθαν τίποτα το πάπλωμα όμως τέλειος αχρησιμοποίητο με υπνόσακους τιν έβγαλα

:tongue::tongue:

Kοριτσια καλημέρα τι μου κάνετε; Εγω καλα αραχτη στο σπίτι.

Αγγελικουλα όλα τέλεια με τη μπουμπού σας μπράβο.

Ellain δες και στην εταίρεία Ονειρα για προίκες μωρού εχει πολύ καλή ποιότητα και λίγο καλύτερες τίμες απο τα Guy Laroche.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γεια σου ρε vasdelaki, κι εγω αφου την πατησα 2-3 φορες που ειχα γραψει πανωσεντονο-κατωσεντονο και ειχα γινει πυρ και μανια που χαθηκε, τωρα παντα αντιγραφη για σιγουρα. Να μας μαθεις εκεινα τα κολπακια για παρκαρισμα που λεγαμε.... ;)

Πηγα εχθες για προικα στο ΛΗΤΩ, εμεινα 2 ωρες, δεν μου αρεσε τιποτα και εφυγα απραγη. Η πωλητρια πρεπει να με εβρισε οταν εφυγα κι ειχε δικιο. Ηταν απο εκεινες τις μερες που δεν μπορεις να αποφασισεις με τιποτα. Τουλαχιστον δεν την κουρασα, μονο χαζευα. Παντως ρε κοριτσια μου φαινεται και κοροιδια να δωσω για παπλωμα και παντα Guy Laroche 270 ευρω και με σεντονια και μια ψιλη κουβερτα να φτασω τα 400!! Ελεος! Σκεφτομαι να παρω σεντονια, κουβερτα χοντρη και λεπτη και μια παντα μονοχρωμη που θα της κανω γαζια κατα το δοκουν... Γιατι οπως λεει κι ο μπαμπας μου, δεν εχει ακομα δημιουργηθει αυτο που θα με ικανοποιησει :)

Παω για ψωμι, τα λεμε αργοτερα φιλακια

Anytime Ελένη μου...Αν και είμαι σίγουρη ότι θα τα ανακαλύψεις μόνη σου, όταν έρθει η ώρα!!!

Ωραίο το κολπάκι με την αντιγραφή του μήνύματος!;)

Κορίτσια, μην ξοδεύεστε με την προίκα...μπορείτε να βρείτε πολύ πιο οικονομικά στα συνοικιακά μαγαζάκια...

Λοιπόν, παίρνω τους νέους που μόλις ξύπνησαν, πάμε παραλία θαλασσίτσα για μπουγάτσα και καφεδάκι-γαλατάκι μετά φαγάκι έξω! Τα λέμε το απογευματάκι!

Φιλιά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίνες!!

Ηλιάννα αφού κατάφερες και βρήκες τόσο νέα γιατρό και σου έτυχε ξεφτέρι, μια χαρά... Είναι και μικρή, η καλύτερη των περιπτώσεων δλδ για σένα...

Τσιπούρα ευχαριστούμε για τα νέα της Ploegisi!! Σήμερα επιστρέφετε από Σπέτσες? Καλό χειμώνα με γεμάτες μπαταρίες και ανανεωμένοι!!

ellain καλά κάνεις και το σκέφτεσαι για την προίκα του μωρού... Πατάνε στην αδυναμία και την ανυπομονησία μας... Πάνε καλά?? Παραπάνω από 100.000 δραχμές για προίκα μισού μεγέθους?? Γι' αυτό ψωνίζουμε από το ίντερνετ και βρίσκουμε πράγματα στην μισή τιμή και μετά κλείνουν τα μαγαζιά τους και κλαίαιαιαιαινε!!!

vasdeli καλά να περάσετε!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?σημερα ξυπνησα με πονακια...λετε?αλλα μαλλον οχι!!!κρυωμα θα ειναι!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα για την μικρη τσαχπινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωτίτσα σε ευχαριστώ πολύυ! Μην αγχώνεσαι βρε, τόση θετική ενέργεια που δίνουμε εδώ η μία στην άλλη, είναι πολύ περισσότερη από μία ευχή την ημέρα της γιορτής μου...

κλελια αυτο που εγραψεσ μου εμεινε!!!!!!ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα παρακαλω να φτασουμε σε 20 μερες περιπου τα 3400 για να βγει μια 3αρα η τσαπερδονα μου συν Θεο:roll::roll::roll:

ξανα φτου φτου σκορδα για το μπεμπεδακι τησ χρυσουλασ!!!!!!!!!!!!!μια χαρα θα φτασει τισ 20 μερουλεσ η τσαπερδονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσιπουρα μου γλυκιά ήρθες από διακοπές πως είσαι πως πάει η δίαιτα που εγώ βλέπω πως δεν χρειάζεσαι λέμε τώρα αλήθεια γιατί την κάνεις ?

α ηλιαννα μου δεν εισαι η μονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολεσ μασ τησ το εχουμε πει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα δεν πειραζει....απλα τωρα με την διαιτουλα θα ειναι μια σουπερ τσιπουρα και μαλιστα κομψοτατη μανουλα με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσιπουρακι γλυκο κι εγω το παθαινω αυτο με την αποσυνδεση και γκρρρρρρρρ!!

εγω παλι το παθαινω με το αγγελιξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!θυμαστε ποσεσ φορεσ σασ εγραφα κ ερχοταν κ μου κλεινε τον η/υ????:tongue::tongue:

Kοριτσια καλημέρα τι μου κάνετε; Εγω καλα αραχτη στο σπίτι.

ελενακι πηγα να σου απαντησω αλλα επειτα ειδα οτι ειχε απαντησει για μενα η γιωτουλα!!!!!!!!!!!!!!

η εταιρεια που σου λεει ειναι παρα πολυ καλη σε ποιοτητα και λογικη τιμη!!!!!εγω απο αυτην την εταιρια πηρα τησ αγγελικησ και τωρα παλι στην νεοτερη πριγκιπισσα παλι απο αυτην πηρα!!!!!

πηρα σετ κουνουπιερα,παντα σεντονακια και παπλωμα(αν κ αυτο δεν το χρησιμοποιησαμε...λενε οτι κατα το πρωτο ετοσ δεν ενδεικνυται...),γυρω στα 200 ευρωπουλακια!!

μαλιστα ελεγα τωρα να μην αγορασω παλι προικα αφου τησ αγγελικησ ειναι ολοκαινουρια,αλλα να τα παρει πια ολα μεταχειρισμενα η καημενη πριγκιπισσουλα μου???:rolleyes::confused:

κι εγω στα λητω ειχα παει αλλα δεν ειχε ιδιαιτερη ποικιλια οπωσ περσυ...(οπωσ και στα ορχεστρα που πηγα...)και μου ειπαν λογω αυγουστου οτι εγινε αυτο και καινουρια θα φερουν απο 15/9 και επειτα...

Λείπει ο μπαμπάς μας και θα το κάψουμε!!! Πρόγραμμα γιοκ αυτές τις μέρες!:D

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

η προικα τησ αγγελικουλασ μου,

http://www.oneira.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=610&window=popup

και αυτη ειναι τησ νεοτερησ πριγκιπισσασ,

http://www.oneira.gr/image.php?object_type=detailed&image_id=658&window=popup

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!

εννοείται ότι δε σας διάβασα, ελπίζω όλες να είστε καλά! και να είναι και σούπερ και όλα τα μωράκια σας! δε γέννησε καμιά, αυτό το έμαθα!!!

ποια έλεγε ότι θα γεννήσει πρώτη??? βρε!!!!!!! λέτε να σας προλάβω όλες!?!?!?!?! λέτε να τη βγάλω παρθενάκι τη γκουγκουφκίτσα μου??? ε κουμπαρα? για να μου τη λέει η vasdeli μας, αλλά δε με νοιάζει! γερή να γεννηθεί και τίποτε άλλο!

λοιπόν, τα νέα μου! αυριο πάω θεσσαλονίκη και μπαίνω ιπποκράτειο! για πλήρη παρακολούθηση! θα μείνω εκεί μέχρι να γεννήσω, και πιθανότατα, θα είναι και σύντομα, εκτός αν αποφασίσουν να πέσουν οι πιέσεις και το λεύκωμά μου!

δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο ηρέμησα σήμερα το πρωί που μου το είπε ο γιατρός! δε γινόταν άλλοσ το σπίτι να μετράω και να μην ξέρω τι γίνεται!

το απόγευμα θα ξέρω λεπτομέρειες για όλα, μάλλον θα είναι και ο γιατρός μου όταν θα γεννάω μιας και είναι εξωτερικός συνεργάτης του ιπποκρατείου, αλλά και να μην είναι, πηγαίνω συστημένα σε δικό του άτομο.

οπότε ετοιμάζω βαλίτσα και την κάνω! όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να τα λέμε από δω μέσα, θα σας ενημερώνω όποτε μπορώ με sms...

πραγματικά δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω και να σας σχολιάσω, αλλά είμαι σίγουρη ότι είστε όλες τέλεια! σας φιλώ γλυκά μια μια και θα χαίρομαι να μαθαίνω νέα σας!!!

(είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, δεν έχω κανένα άγχος και καμιά στεναχώρια, το μωρό μου θα γεννηθεί έτσι όπως πρέπει και θα γυρίσουμε μαζί στο σπιτάκι μας χαρούμενες! το δωματιάκι το αναλαμβάνει ο μπαμπας εξ' ολοκλήρου, τα πράγματα θα έρθουν στις 9 του μήνα!)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΠΕΛΕΣ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!!!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ploegisi με το καλό!!!!! Καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι!! Μέσα στο νοσοκομείο είσαι πλήρως ήσυχη ότι όοοοοολα θα πάνε καλά!!

Πάρε βιβλιαράκια και φορτιστή κινητού!!

Το μωρό σας θα βγει πανέτοιμο για να ξεκινήσει την ζωή του!!!

Ειρήνη τέλειες οι ροζουλί προίκες!! I like it lot-a lot-a lot!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...