Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koριτσάκια καλημέρα.

Clelia μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για χθές και με το καλό το μωράκι σου, δεν το κατάλαβα χθες οτι γιόρταζες νόμιζα οτι έκανες πλάκα,(και δεν είμαι και ξανθιά).

Am13 να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Χρύσα μια χαρά το μωράκι σε βάρος και έμαθες και εσύ ημερομηνία, σιγα σιγά μπαινουμε σε σειρά βλέπω.

Αγγελική εχεις πήξει βλέπω, κάνε λίγο υπομονή να φύγουν αυτα τα μεγάλα και μετα λίγα λιγα τα υπόλοιπα γίνονται.

Ellain αυτα που σου είπαν οι κοπέλες είναι ωραίες ιδέες και εγω πιστευω οτι δεν πρέπει να δώσεις μια περιουσία για κουρτίνες γιατι εγω τις βαριέμαι γρήγορα και θελω να τις αλλαζω.

Καλα εγω ουτε σεισμό κατάλαβα ουτε τίποτα, ασε που είμαι κουνημένη απο μόνη μου.

Φιλια πολλα στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια πώς σας ζηλευω που κοιμαστε ετσι καλα, μπραβο, σκορδα!!! κοιμηθειτε τωρα που μπορειτεεεε!!

Χρυσακι τι μπουμπουκα ειναι αυτη??? εφτασε η ωρα μας??? αντε μια μια να παιρνουμε σειρα!! και μια χαρα κιλακια. Οσο για την αποκλιση, ο γιατρος που μου εκανε το ντοπλερ (ονοματι Ελευθεριαδης αν τον εχει ακουστα καμια και σκετο λουκουμακι.... ;) ) μου ειπε οτι συνηθως τα μηχανηματα εχουν αποκλισεις 10% πανω κατω, δηλαδη εμενα που μου τον εβγαλε 2400 μπορει να ειναι απο 2200 ως 2600. Αλλα οπως και να 'χει μια χαρα θα ναι η λουλουδενια σου, εγω γεννηθηκα τελειομηνη 2600 και ειμαι μια χαρα παιδι! :):)\

vasdeli γουσταρω παρκαρισμα και καφεδουμπα!! σε βρισκω και πολυ προχω!! απολαυσε ηλιο και καφεδακι!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γιωτίτσα σε ευχαριστώ πολύυ! Μην αγχώνεσαι βρε, τόση θετική ενέργεια που δίνουμε εδώ η μία στην άλλη, είναι πολύ περισσότερη από μία ευχή την ημέρα της γιορτής μου...

Όντως σήμερα ήταν καλό βράδυ από άποψη ύπνου. Σηκώθηκα 5-6 φορές βέβαια, αλλά δεν πτοήθηκα, συνέχισα να κοιμάμαι... Συνήθως ταλαιπωρούμαι με κάτι κουλές αϋπνίες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli γουσταρω παρκαρισμα και καφεδουμπα!! σε βρισκω και πολυ προχω!! απολαυσε ηλιο και καφεδακι!

Η μάνα θέλει καλοπέραση(για ν΄αντέξει...)

Μόλις μεγαλώσουν λίγο τα μωρούλια σας θα σας μάθω τα κόλπα.....

Προτείνω μάλιστα μια που οι περισσότερες είστε στην Αθήνα να κάνετε babysitting εναλλάξ....Ξέρετε πόσα πρωινά θα εξοικονομήσετε έτσι;:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ρε κοριτσια πώς σας ζηλευω που κοιμαστε ετσι καλα, μπραβο, σκορδα!!! κοιμηθειτε τωρα που μπορειτεεεε!!

Χρυσακι τι μπουμπουκα ειναι αυτη??? εφτασε η ωρα μας??? αντε μια μια να παιρνουμε σειρα!! και μια χαρα κιλακια. Οσο για την αποκλιση, ο γιατρος που μου εκανε το ντοπλερ (ονοματι Ελευθεριαδης αν τον εχει ακουστα καμια και σκετο λουκουμακι.... ;) ) μου ειπε οτι συνηθως τα μηχανηματα εχουν αποκλισεις 10% πανω κατω, δηλαδη εμενα που μου τον εβγαλε 2400 μπορει να ειναι απο 2200 ως 2600. Αλλα οπως και να 'χει μια χαρα θα ναι η λουλουδενια σου, εγω γεννηθηκα τελειομηνη 2600 και ειμαι μια χαρα παιδι! :):)\

ο ελευθεριαδης ειναι οντως λουκουμακι;),επιβεβαιωνω!αυτο για την αποκλιση των μηχανηματων επειδη ειχα ρωτησει κι εγω,ισχυει ετσι ακριβως.αρα η δικη μου κουκλα τωρα λογικα ειναι απο 2800-3200.πω πωωωωω...:shock:μεγαλο μπεμπε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Κορίστα ήρθα πως είμαστε ? παραγκηλα μια πένα από 230 στα166ευρω για την γιατρό μου και πάνω να γράψει το ονοματεπώνυμο της νομίζω πως θα εκτίμηση την άξια της τώρα θέλω ιδέες για την κάρτα λέω να γράψω

Καλή σταδιοδρομία

στην μοναδική γιατρο μου

με εκτίμηση ηλιανα

ΥΓ το δώρο είναι για το πτυχίο της πάω να σας διαβάσω

:tongue::tongue:

Κορίστα ήρθα πως είμαστε ? παραγκηλα μια πένα από 230 στα166ευρω για την γιατρό μου και πάνω να γράψει το ονοματεπώνυμο της νομίζω πως θα εκτίμηση την άξια της τώρα θέλω ιδέες για την κάρτα λέω να γράψω

Καλή σταδιοδρομία

στην μοναδική γιατρο μου

με εκτίμηση ηλιανα

ΥΓ το δώρο είναι για το πτυχίο της πάω να σας διαβάσω

πολυ ωραιο το δωρακι και η χειρονομια σου να της κανεις δωρο με καρτουλα συγκινητικη! θα το εκτιμησει σιγουρα! δεν ειναι η αξια του δωρου, αλλα οτι το κανεις απο καρδιας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

πολυ ωραιο το δωρακι και η χειρονομια σου να της κανεις δωρο με καρτουλα συγκινητικη! θα το εκτιμησει σιγουρα! δεν ειναι η αξια του δωρου, αλλα οτι το κανεις απο καρδιας!

Αυτό είναι

ειναι πάρα πολύ καλή μου

τηλ σχεδόν κάθε μέρα η θα βρεθούμε

δεν είναι γιατρός πλέων αλά φίλη μου

με βοηθά πολύ ψυχολογικά

κάνει τόσα για μένα αυτές της μέρες δεν ξέρω αν άλλος γιατρός το ικανέ

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Ηρθαμε χτες απο τη βολτα μας καιπερασαμε πολύ ωραια!!

Σας διαβασα λίγο στα γρηγορα, ειδα οτι ειστε ολες καλά και ετοιμαζεστε πυρετωδως για τις επικειμενες αφιξεις..Δωματιακια, προικες, ξεκαθαρισμα ρουχων, βαλιτσουλες..Ολα ετοιμαζονται!!!

Νενα και Κλέλια οι πρωτες και ευχομαι με το καλό!!!Εμεις αργουμε ακομη , προς το τελος ειμαστε..

Ρενα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, να ειναι γερη και με εναν πονο και στην δευτερη!!

Κλέλια μου να εισαι πολυχρονη και ευχομαι με το καλό να υποδεχτεις το ροζ μωρακι σου!!

Ελένη σε ευχαριστω για το μνμ ;);)

Κανω και εγω καποιες δουλιτσες και εχω ετοιμη την παραγγελια για το δωματιο του Ανασταση..

Φιλακια και παγωτακια σε ολες σας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να με πάλι ήρθα να ενημερώσω για μια προσφορά όσες φοράτε πάνες φυσικά Μόλις ήρθε ο σύζυγος από σουπερ μασουτη

έχει προσφορά μέχρι το Σάββατο τα λίμπερο

πηρέ μωρομάντιλα 2+1 δώρο 2.3ο ευρώ

και έχει όλες της πάνες -50% πηρέ δυο κουτιά για τον μπέμπη μας με 4.78 σην το ότι είχαν πανό κ δώρο μωρομάντιλα

είναι καμία εδώ ?????????/

Διαφημίσεις

Να με πάλι ήρθα να ενημερώσω για μια προσφορά όσες φοράτε πάνες φυσικά Μόλις ήρθε ο σύζυγος από σουπερ μασουτη

έχει προσφορά μέχρι το Σάββατο τα λίμπερο

πηρέ μωρομάντιλα 2+1 δώρο 2.3ο ευρώ

και έχει όλες της πάνες -50% πηρέ δυο κουτιά για τον μπέμπη μας με 4.78 σην το ότι είχαν πανό κ δώρο μωρομάντιλα

είναι καμία εδώ ?????????/

Eιδα και γω διαφημιση για libero τωρα πρεπει να βρουμε που εχει τετοιοια σουπερ μαρκετ κοντα μας. αξιζει να παρουμε με τετοια προσφορα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα κουκλίτσες!

Γυρίσαμε από τον Ελευθεριάδη (ντοπλεράκι)!

Όλα τέλεια, το μωράκι μας έχει κεφαλική προβολή, το αμνιακό μια χαρά, το ίδιο και ο πλακούντας, η ροή αίματος super, καρδούλα-στομαχάκι όλα μια χαρά. Έχουμε ένα καλό μωράκι όπως μας είπε στα 1800 γρ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι!!!!!!!!

Χτυπήσαμε και την κρεπούλα μας!!!!!!

Αποσυνδέουμε τώρα το pc, για να λύσουμε το γραφείο και να το ξαποστείλουμε. Το μωρό είπε όμως ότι θα μου το συνδέσει στο τραπέζι προσωρινά. Ελπίζω να σας διαβάσω αύριο!

Φιλιά πολλά σε όλες

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελική μπράβο κοριτσάκι μου!! Μια χαρά το τέλειο μωράκι σας!!!! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!

Ηλιάννα πολύ καλό το δώρο που της πήρες, πολύ καλή η τιμή του, πιστεύω θα το εκτιμήσει... Και από την στιγμή που λες ότι είναι σαν φίλη σου, τότε πολύ περισσότερο την χειρονομία... Αλήθεια, τι πτυχίο θα πάρει τώρα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγγελική μπράβο κοριτσάκι μου!! Μια χαρά το τέλειο μωράκι σας!!!! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!

Ηλιάννα πολύ καλό το δώρο που της πήρες, πολύ καλή η τιμή του, πιστεύω θα το εκτιμήσει... Και από την στιγμή που λες ότι είναι σαν φίλη σου, τότε πολύ περισσότερο την χειρονομία... Αλήθεια, τι πτυχίο θα πάρει τώρα?

Η γιατρός μου ήταν ειδικευομένη

και τώρα πηρέ πτυχίο μαιευτήρα γυναικολόγου

στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με παρακολουθούσε άλλος γιατρός σε απογευματινά ραντεβού είχαμε συμφωνήσει να γεννήσω μαζί του

άλλα την ημέρα που μου έσπασαν τα νερά έλειπε σε ταξίδι και έτσι γέννησα με το Χριστινιώ κ την Σκεντου

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕ ΕΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

εκτοτε έγινε η γιατρός μου την εμπιστεύομαι απόλυτα μετά είναι κ ο σύζυγος της γυναικολογοσ είναι ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής

και με παρακολουθεί κ αυτός μαζί της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...