Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

tsipoura έτσι είναι τα νυχτοπερπατήματα!!! χιχιχιχι :mrgreen::-D:mrgreen::-D άντε κουράγιο!

IRINI83 καιρό είχαμε να σε δούμε! όλα καλά???

σήμερα κι εγώ φαγάκι της μαμάς θα προσπαθήσω να φάω! λείπει ο αντρούλης μου σε επαγγελματικό ταξίδι, οπότε θα έρθει ο αδερφούλης με το ταπεράκι γεμάτο σαρμαδάκια (λαχανοντολμάδες) της μανούλας, με πολύύύύύύύύύύ αυγολέμονο!!! της είπα να μου βάλει και για αύριο η λιγούρου!!! άντε να δω αν θα καταφέρω να τα τσακίσω!!! ευτυχώς δε θα μαι μόνη μου, αν και το απόγευμα έχω πάλι μαθήματα που δεν πάει άλλο να τα αναβάλω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτα που νοιωθουμε ολες σε αυτη τη φαση ειναι πραγματι απο την κινηση των οργανων προκειμενου να βρει η μητρα της θεση της καθως απο εδω και περα θα αλλάζει μεγεθος..

Εμεις θα αισθανθούμε το εμβρυακι μας μετα τον τεταρτο μηνα..

Ολα στην ώρα τους θα γινουν, μη βιαζεστε..

Εγω ειναι η αληθεια οτι βιαζομαι πολυ:mrgreen::mrgreen: ζεν μπολω να το καταπολεμησω με τιποτα ειμαι περιπτωση!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα σας μέλλουσες μανούλες! Η δική μου ΠΗΤ είναι 31/10/2010 αν όλα πάνε καλά... Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά γιατί το Δεκέμβρη του 09 είχα μια παλίνδρομη και τώρα λίγες μέρες αφότου έμαθα ότι είμαι έγκυος παρουσίασα καφέ υγρά... Ο γιατρός μου είπε να αυξήσω τα utrogestan σε τρία την ημέρα και να μείνω ξάπλα μέχρι να σταματήσουν. Από εχτές δεν ξαναείδα καφέ υγρά αλλά έχω αγχωθεί πως κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό. Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν την παλεύω..

Εσυ μεινε ξαπλα και ολα καλα θα πανε ειδικα αφου σταματησαν και τα καφε.....ουουουου ζουπερ!!!!και για να μην στεναχωριεσαι οριστε και εγω ξαπλα ειμαι οποτε εχεις και παρεα....θα περασει ο καιρος που θα παει και μετα που θα τα νιωθουμε θα ξεαγχωθουμε λιγουλακι:P

Ολα καλα θα πανε!!!!:mrgreen:

γειά σου Μιμίκα!

εδώ στο october power όλα καλά θα σου πάνε να δεις!!!!!!!!!!

σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα υπέροχο ροζ μωρό!!!!!!

Μαρη Τσιπουρα!!!:-D:-D:-D:-D εισαι απιθανηηηηηηηηη!!!καλε σε λιγο θα σε φωναζω ροζμαρηη!!!:P:p

καλημέρα κοριτσάρες!!! :)

είχα καιρό να μπω, έμεινα στο κρεβάτι για λίγες μέρες με ζαλάδες και εμετούς, αλλά σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος!!!

σας διαβάζω όλες και τα λέμε σε λιγάκι!!!

γεια σου ploegisi αντε ηρεμησε και εσενα το στομαχι σου βλεπω ε???επιτελους!!!!!! ασε και εγω εχω αρχισει να πιναω να εχω ορεξη βρε παιδακι μου που ειχα ξεχασει πως ηταν!!!

Ποιος σου είπε ότι αγχώθηκα?? Χάρηκα καλέ!! Και είναι κάτου από την κοιλίτσα, στην ηβική περιοχή.

Το κατάλαβα επειδή όταν διάβασα πως κάποιες γυναίκες στην εβδομάδα που είμαι μπορούν να νιώσουν την μήτρα τους λίγο πρησμένη σε εκείνο το μέρος, μου φάνηκε λίγο κουλό και το βράδυ της ίδιας ημέρας ένιωσα το σημείο ακουμπώντας το χέρι μου και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση :D και χαίρομαι το χαζοχαρούμενο!!

:confused::confused::confused:

εγω δεν το βρισκω αυτο που λετε εχω προβλημα???:roll::roll:να προσεξουμε τις απαντησεις μας πρακαλω:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μαρη Τσιπουρα!!! εισαι απιθανηηηηηηηηη!!!καλε σε λιγο θα σε φωναζω ροζμαρηη!!!

αχαχαχχαχχαχααααααααααααααα

κορίτσια δεν ξέρω να κάνω παράθεση, ποια μπορεί να βοηθήσει το άσχετο ψάρι;

Μαρη Τσιπουρα!!! εισαι απιθανηηηηηηηηη!!!καλε σε λιγο θα σε φωναζω ροζμαρηη!!!

αχαχαχχαχχαχααααααααααααααα

κορίτσια δεν ξέρω να κάνω παράθεση, ποια μπορεί να βοηθήσει το άσχετο ψάρι;

Ελα θα σε βοηθησω εγω.οταν θελεις να απαντησει σε μια μονο θα πας εκει που το εγραψε και θα πατησει το κουμπι δεξια που λεει quote οποτε θα απαντησεις στο συγκεκριμενο.

εαν θελεις τωρα να απαντησει σε πανω απο μια για να μην το κανεις ενα ενα οπως σου ειπα κανεις τα εξης:

πας πχ στη Stone πατας το κουμπι διπλα απο το quote που εχει δυο κομματα και αυτο κοκκινιζει ελαφρα αλλα δεν γινεται τιποτα.Συνεχιζεις εσυ πας σε αυτο που εγραψε πχ η Ελαιν πατας παλι το ιδιο κουμπι παλι κοκκινιζει ελαφρως αυτο αλλα δεν γινεται τιποτα.Μετα θες να πας και σε αυτο που εγραψα και εγω αλλα δεν θελεις να απαντησεις και σε καμια αλλη οποτε τοτε σε μενα πατα το QUOTE και σε βγαζει στο γνωστο παραθυρο μονο που τωρα ειναι τα κειμενα και των τριων κοριτσιων!!! και απαντας σε καθεμια εκει που τελειωνει αυτο που ειχαν πει!!!για προσπαθησε να δουμε μηπως χρειαζεται να σου πω και κατι αλλο

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris τις είχα πρήξει χθες με την χαζοχαρουμενίασή μου ότι νιώθω εκείνο το σημείο λίγο πρησμένο και χαιρόμουν... Δες τα χθεσινά που γράφαμε... Αλήθεια, μέχρι πότε θα είσαι ξάπλα??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

τσιπουριτσα μακαρι να ημασταν κοντα να σου εστελνα μια μεριδουλα (και δυο και τρεις αν ηθελες), το σκεφτομαι τωρα και μου ξανατρεχουν τα σαλια (μου τρεχουν εδω και μια εβδομαδα). Το βρισκω δυσκολο να τα βρεις εξω, εκτος απο κανενα μαγειριο, αλλα και να βρεις καλυτερα μην τα φας γιατι εχουν κιμα και στους δυσκολους καιρους που διανυουμε ο κιμας απ' εξω δεν ειναι ο,τι καλυτερο...

ploegisi κι εγω το αυγολεμονο σκεφτομαι, θελω ο,τι εχει αυγολεμονο, λαχανοντολμαδες που ειπες κι εσυ, κολοκυθια, γιουβαρλακια, οσο πιο ξυνο τοσο πιο καλο, λετε να κανω αγορι ;)

chris καλα τι εισαι εσυ βρε παιδι μου??? Πληρως ενημερωμενη μιλαμε!!! Σωστη!

Παρτε κι ενα ενδιαφερον αρθρο που παρεθεσε καπου μια κοπελα, ειναι του Νικολαϊδη για οσες τον ξερουν, που ιδρυσε το FMF (Fetal Medicine Foundation), πρωτοπορος στις αυχενικες και τις β επιπεδου.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=150640&ct=33&dt=13/04/2003

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Stone όλα καλά? μόνο δικά σου νέα δεν έχουμε βρε!!!

Ploegisi ευχομαι γρηγορα να σταματήσουν οι αναγούλες σου και να συνελθεις απο αυτο το βραχνα..

Κοριτσια σας διαβαζω ανελιπώς και καθε μερα προσπαθω να σας γραφω, πότε τα καταφερνω και πότε οχι..

Η αληθεια είναι οτι εχω αρκετο χρονο στη δουλεια και προσπαθω απο εδω να τα λέμε..Εμπαινα και απο το σπίτι αλλά πλέον σχολάω με πλήρες ωραριο και ο χρονος μου στο ιντερνετ περιοριζεται μονο κατα τις ωρες που κοιμαται ο μικρος..Την υπόλοιπη μερα ειναι πολύ απαιτητικός και θελω να του αφιερωνω το χρονο μου πριν αρχισω να βαραίνω και εγκαταλειπω...

Εχω και μια φαρμα στο fb και εχω κολλήσει και εκει λίγο να ξεδινω...χαχα

Τα νεα μου λοιπόν ειναι οτι χτες εκανα προγεννητικό έλεγχο και ειναι ολα καλά πλήν του σιδηρου που ειναι στο 36,5..Δεν εδειξα ακομη τις εξετασεις στο γιατρο μου, θα το κανω μες τη βδομαδα..

Μαλλον θα μου ξεκινησει σιδηρο λέω εγω..

Σας φιλώ και ευχομαι ενα καλό μεσημερι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τα νεα μου λοιπόν ειναι οτι χτες εκανα προγεννητικό έλεγχο και ειναι ολα καλά πλήν του σιδηρου που ειναι στο 36,5..Δεν εδειξα ακομη τις εξετασεις στο γιατρο μου, θα το κανω μες τη βδομαδα..

μην τρελαίνεσαι με τον σίδηρο, εγώ όταν έχω τόσο κάνω πάρτυ!!!!! (χωρίς να έχω στίγμα κλπ) θα παρεις λίγο σίδηρο και θα είσαι σούπερ δυνατή!

επίσης προτείνω μπρόκολο σε συνδιασμό με κρέας (η βιταμίνη c βοηθάει στην απορόφηση του σιδήρου)

επίσης : οχι γαλακτοκομικά με πρωτεινή γιατί ακυρώνει τον σίδηρο

σας τα λέω εκ πείρας γιατί παίρνω σίδηρο όλη μου τη ζωή

:)

Ελα θα σε βοηθησω εγω.οταν θελεις να απαντησει σε μια μονο θα πας εκει που το εγραψε και θα πατησει το κουμπι δεξια που λεει quote οποτε θα απαντησεις στο συγκεκριμενο.

εαν θελεις τωρα να απαντησει σε πανω απο μια για να μην το κανεις ενα ενα οπως σου ειπα κανεις τα εξης:

πας πχ στη Stone πατας το κουμπι διπλα απο το quote που εχει δυο κομματα και αυτο κοκκινιζει ελαφρα αλλα δεν γινεται τιποτα.Συνεχιζεις εσυ πας σε αυτο που εγραψε πχ η Ελαιν πατας παλι το ιδιο κουμπι παλι κοκκινιζει ελαφρως αυτο αλλα δεν γινεται τιποτα.Μετα θες να πας και σε αυτο που εγραψα και εγω αλλα δεν θελεις να απαντησεις και σε καμια αλλη οποτε τοτε σε μενα πατα το QUOTE και σε βγαζει στο γνωστο παραθυρο μονο που τωρα ειναι τα κειμενα και των τριων κοριτσιων!!! και απαντας σε καθεμια εκει που τελειωνει αυτο που ειχαν πει!!!για προσπαθησε να δουμε μηπως χρειαζεται να σου πω και κατι αλλο

τα κατάφερα δασκάλα!!!!!!!!!!! ευχαριστώ!!!!!!

Διαφημίσεις

αλοοοο.....να μαι και εγωωωω....

εχω να μπω μερες και παλι πανικος εγινε!!!δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!

τι να πρωτοσχολιασω που μεχρι να τα διαβασω ολα μπερδευτηκα και ξεχασα ποια εγραψε τι:shock::shock::shock:

το μονο που θυμαμαι ειναι το blog της νενας!!:oops::oops::oops: ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!! ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!! (Πετσι και κοκκαλο εισαι παιδακι μου!!με συγχισες!!! μονο εγω ειμαι χοντρη μανα επιτελους??:evil::evil:!!!!)

κοριτσα εγω περασα μια κολασμενη εβδομαδα...ειχα τη μικρη με γαστρεντεριτιδα και κολλησα και εγω και ειχα που ειχα εμετους τωρα εχω ρεψει!!!:cry::cry::cry::cry: εχω 5 μερες να βαλω μπουκια στο στομα μου:cry::cry::cry: και ειμαι ενα ρακος...:cry::cry::cry::cry:

και εχω συνεχεια τρελους πονους και με εχει φαει το αγχος..ειμαι και μια εβδομαδα τωρα στη ζακυνθο γιατι λειπει το στεφανι σε ταξιδι και με εφερε στο πεθεριδιο για να μην ειμαι μονη μου με το παιδι στα χαλια μου...ευτυχως γιατι θα με ειχαν βρει τεζα στην αθηνα μεχρι να γυρισει...

περιμενω να ερθει αυριο να παω να κανω εναν υπερηχο εδω γιατι φοβηθηκα πολυ με τους πονους που εχω..ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπακι:cry::cry::cry::cry:

ειδα οτι ξεκινησατε διασυνδεσεις με το φατσοβιβλιο αλλα δεν θυμαμαι ποιες απο ολες!!! στειλτε μου κανα πμ να φατσομπουκιαστουμε!!

Άντε βρε Δέσποινα και σε σκεφτόμουνα σήμερα!! Λέω: πού χάθηκε αυτό το μοντέλο το προηγμένο??

Περαστικούλια σου βρε!! Άσχημο αυτό με γαστρεντερίτιδα, εύχομαι να είστε καλύτερα - εσύ και η μικρή σου...

Όταν λες πόνους εννοείς πονάκια χαμηλά?? Τα έχω μια στο τόσο, δεν είναι ιδιαίτερα έντονα ή ενοχλητικά τα δικά σου, εύχομαι. Από ό,τι έχω καταλάβει είναι επειδή η μήτρα μεγαλώνει, κάνει βόλτες και δεν ξέρω και γω τι άλλο...

Φιλάκια!!

GEXxp3.png

Άντε βρε Δέσποινα και σε σκεφτόμουνα σήμερα!! Λέω: πού χάθηκε αυτό το μοντέλο το προηγμένο??

Περαστικούλια σου βρε!! Άσχημο αυτό με γαστρεντερίτιδα, εύχομαι να είστε καλύτερα - εσύ και η μικρή σου...

Όταν λες πόνους εννοείς πονάκια χαμηλά?? Τα έχω μια στο τόσο, δεν είναι ιδιαίτερα έντονα ή ενοχλητικά τα δικά σου, εύχομαι. Από ό,τι έχω καταλάβει είναι επειδή η μήτρα μεγαλώνει, κάνει βόλτες και δεν ξέρω και γω τι άλλο...

Φιλάκια!!

αλο κλελια...οχι δυστυχως δεν εννοω αυτους τους πονους...μοιαζουν με συσπασεις για αυτο εχω φοβηθει..ειναι σαν να ειμαι στον 7ο και να κλωτσαει το μωρο!! δεν ξερω πως αλλιως να τους περιγραψω! ασε με τα εχω κανει πανω μου... :cry::cry::cry::cry: και δεν μπορω...θελω το στεφανι μουυυυ......γαμω τη δουλεια του...μονο αυτος με ηρεμει σε κατι τετοια..μονη μου ολο το χειροτερο σκεφτομαι...:cry::cry::cry::cry:

Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!!

Μάλλον από την ταλαιπωρία που πέρασες θα είναι,τι να πω... Πήρες τον γιατρό σου μήπως σου έδινε κάποιο χαπάκι για να μην νιώθεις έτσι??

GEXxp3.png

ειναι κανεις εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?

ωχ σαν πολυ αντιλαλο να εκανε η φωνη μου!!!!μαλλον παλι μονη μου τριγυριζω!!!

ας ξεκινησω λοιπον με την σειρα!

Καλησπέρα σας μέλλουσες μανούλες! Η δική μου ΠΗΤ είναι 31/10/2010 αν όλα πάνε καλά... Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά γιατί το Δεκέμβρη του 09 είχα μια παλίνδρομη και τώρα λίγες μέρες αφότου έμαθα ότι είμαι έγκυος παρουσίασα καφέ υγρά... Ο γιατρός μου είπε να αυξήσω τα utrogestan σε τρία την ημέρα και να μείνω ξάπλα μέχρι να σταματήσουν. Από εχτές δεν ξαναείδα καφέ υγρά αλλά έχω αγχωθεί πως κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό. Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν την παλεύω..

mimika καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις ενα υγιεστατο μπεμπακι.Πως πηγε η επισκεψη?

καλημέρα κοριτσάρες!!! :)

είχα καιρό να μπω, έμεινα στο κρεβάτι για λίγες μέρες με ζαλάδες και εμετούς, αλλά σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος!!!

σας διαβάζω όλες και τα λέμε σε λιγάκι!!!

που εισαι εσυ κοριτσι???ευχομαι ετσι οπως λες αλλος ανθρωπος να εισαι απο εδω και περα!!!σου στελνω πμ.

Καλημερούδια στις όμορφες εγκυούλες :)

παιδάκια χθες ήμουν έξω όλη την ημέρα μέχρι τις 12 το βράδυ (είχα κάτι δουλίτσες μετά το γραφείο, μετά πήγα στους γονείς μου και μετά βρέθηκα με την κουμπάρα μου που ήρθε από την Γαλλία και είχα να την δω 9 μήνες), κουράστηκα απίστευτα πολύ

σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα!!!! πήγε 9:30 και σηκώθηκα (πόναγε όλο μου το σώμα) έτσι θα είμαστε τώρα;;;;;;

δεν το ξανακάνω τέτοιο πράγμα, θα μου πάρει 2 ημέρες να συνέλθω

φιλάκια σας :D

αχ σουρτουκακι τσιπουρακι εσυ!!!!καλοπερνας!!!αλλα αυτα τα κανουμε σαββατοκυριακο οταν δεν δουλεουμε!!!!

τι εγινε με την ενδοκρινολογο?

ολα καλα κοριτσακι,το σιδηρο το εχουμε σαν νερακι!!!δε νομιζω να υπαρχει εγκυμονουσα και να μη παιρνει σιδηρο..

αλοοοο.....να μαι και εγωωωω....

εχω να μπω μερες και παλι πανικος εγινε!!!δεν σας προλαβαινω λεμε!!!!

τι να πρωτοσχολιασω που μεχρι να τα διαβασω ολα μπερδευτηκα και ξεχασα ποια εγραψε τι:shock::shock::shock:

το μονο που θυμαμαι ειναι το blog της νενας!!:oops::oops::oops: ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!! ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!! (Πετσι και κοκκαλο εισαι παιδακι μου!!με συγχισες!!! μονο εγω ειμαι χοντρη μανα επιτελους??:evil::evil:!!!!)

κοριτσα εγω περασα μια κολασμενη εβδομαδα...ειχα τη μικρη με γαστρεντεριτιδα και κολλησα και εγω και ειχα που ειχα εμετους τωρα εχω ρεψει!!!:cry::cry::cry::cry: εχω 5 μερες να βαλω μπουκια στο στομα μου:cry::cry::cry: και ειμαι ενα ρακος...:cry::cry::cry::cry:

και εχω συνεχεια τρελους πονους και με εχει φαει το αγχος..ειμαι και μια εβδομαδα τωρα στη ζακυνθο γιατι λειπει το στεφανι σε ταξιδι και με εφερε στο πεθεριδιο για να μην ειμαι μονη μου με το παιδι στα χαλια μου...ευτυχως γιατι θα με ειχαν βρει τεζα στην αθηνα μεχρι να γυρισει...

περιμενω να ερθει αυριο να παω να κανω εναν υπερηχο εδω γιατι φοβηθηκα πολυ με τους πονους που εχω..ελπιζω να ειναι καλα το μπεμπακι:cry::cry::cry::cry:

ειδα οτι ξεκινησατε διασυνδεσεις με το φατσοβιβλιο αλλα δεν θυμαμαι ποιες απο ολες!!! στειλτε μου κανα πμ να φατσομπουκιαστουμε!!

επππππππππππ εσυ κι αν χαθηκες!!!αλλα σε καταλαβαινω απολυτα,και εμεις την προηγουμενη βδομαδα ειμασταν χαλια.

ευχομαι να αναρρωσετε συντομα κοπελα μου γιατι με παιδι δεν παλευεται η κατασταση.αντε να ερθει κ η αυριανη μερα να δεις το στεφανι σου να παρεις λιγο τα πανω σου..πω πω πω εγω δε θα αντεχα..να μας πεις και νεα απο τον υπερηχο που θα κανεις..

οσο για το blog σε ευχαριστω κοριτσαρα για τα καλα σου λογια!!!με συγκινειτε!!!σου στελνω πμ.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...