Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Και εσείς να έχετε πάντοτε ό,τι επιθυμείτε!!

am13 να ζήσετε ευτυχισμένοι και ξένοιαστοι!! Όσο για την έξοδο, λίγο χλωμό το κόβω για μένα, κοντεύω βλέπεις και είμαι από καναπέ σε κρεβάτι... Άσε που μετράω ζάχαρο κλπ, δεν θα χαρώ την έξοδο...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Και εσείς να έχετε πάντοτε ό,τι επιθυμείτε!!

am13 να ζήσετε ευτυχισμένοι και ξένοιαστοι!! Όσο για την έξοδο, λίγο χλωμό το κόβω για μένα, κοντεύω βλέπεις και είμαι από καναπέ σε κρεβάτι... Άσε που μετράω ζάχαρο κλπ, δεν θα χαρώ την έξοδο...

clelia μου αργησα σχεδον 10 λεπτα να σου ευχηθω αλλα δεν το ξερα...χρονια πολλααααα...να δεις την κουκλιτσα σου όπως επιθυμεις!γερό και καλοτυχο ναναι!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν: clelia-renoπαιδο-am13!!!

πρώτη αποστολή εξετελέσθη – εξολοθρεύσαμε το 2πλό κρεβάτι – και έχουμε 1 άδεια ντουλάπα μες τη μέση-που θα μεταφερθεί σε άλλο σπίτι, αύριο θα τακτοποιηθούν τα βιβλία σε κούτες για το πατάρι δυστυχώς, μιας και δεν υπάρχει αλλού χώρος :-(

Το απόγευμα έχουμε γιατρό για ντόπλερ και μετά θα εξολοθρεύσουμε το γραφείο (ξανά :-()

Σιγά-σιγά αδειάζει το δωμάτιο-πολυχώρος…….

Αν βρω χρόνο (χλωμό) θα κοιτάξω και στο χρωματοπωλείο…. , λέμε για πορτοκαλί αποχρώσεις… μιας και εκεί παίζουμε στα μπεμπεδοπραγματάκια μας (πορτοκαλί-εκρού). Τι λες τσιπουρίτσα μου; Μπορντούρα τι να βάλουμε;;;

Ploegisoula που είσαι;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια ευχαρίστα τα νeα μας πολύ καλές η σημερινές αιματολογικές μας

περιμένουμε και αύριο κάτι ακόμη τελικά

δεν άντεξα έβαλα κολπικό υποθετο πολύ φαγούρα το Γιούρτι μόνο δρόσιζε

Μου τηλ η γιατρός κ με άκουγε χάλια και κατάλαβε

ότι φοβάμαι πολύ κανονίσαμε μια μήνη εξπρές σηνατισουλα πριν λίγο γύρισα

και με καθησύχασε ότι δεν είναι απόλυτο το 34 γεννά και ότι να μην στενοχωριέμαι

απλα μου ειπε χτες ο εμβρυολόγος όλα τα κακά

υπάρχουν ομωσσσσσ

και τα καλά

είμαστε μου λέει 50 50

τα πάντα είναι ρευστά ειδή νιώθω πολύ καλύτερα

Επίσης ρε κορίτσια δεν μου εχει πάρει καθόλου λεφτά μέχρι στιγμής

τι να κάνω ?

είμαι καταϋποχρεωμένη απέναντι της

καθώς κα στον άντρα της που ήρθε για μένα από Λαμία προχθές είναι κ εκείνος γυναικολόγος

η γιατρός προχθές πήρε ειδικότητα κ σκεφτομαι να την πάρω ένα δώρο σαν τι να της πάρω ?

δεν με νοιάζει το κόστος

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες...

Σας προλαβα σημερα καθως παλι εκανα σπαστο υπνο ... και γιατι ειχα αγωνια ηθελα να δω που εγινε το πρωι ο σεισμος που ενιωσα :(

και τωρα θα παω να ξαναξαπλωσω γιατι μετα θα σηκωθω να σιδερωσω τα τελευταια ρουχα να τα βαλω στην ντουλαπα της μικρης και τα δικα μας ρουχα ,γιατι τ'απογευμα μπαινουν τα τελευταια πραγματα μας σπιτι.Χτες 5 ωρες 2 a/c βαζανε ολο σκουπιζα:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες μας!!

Φωτεινη εκανε σεισμο χθες? Δεν καταλαβα τιποτα, και καλυτερα γιατι πανικοβαλλομαι με τον σεισμο. Τελειωνεις με τις δουλειες σου βλεπω, τελευταια πραγματακια στο σπιτι. Αντε καλη αρχη :)

Am13 αν και αργησα, σου ευχομαι να ειστε παντα χαρουμενοι και δυνατοι να απολαμβανετε τις χαρες της ζωης :). Οσο για την συναντηση, κι εγω νομιζω θα δυσκολευτω καθως εχω σοβαρο προβλημα με την τουαλετα και δεν ξεμυτιζω πολυ, γιατι με πιανει αναγκη του εδω και τωρα :oops::oops:

μαμαλευτερακι μια χαρα σε βρισκω, μπραβο μπραβο!!! Κι η γιατρος πολυ καλη :) Οσο για το δωρακι, θα σου προτεινα μια πενα mont blanc. Ειναι ωραιο δωρο, ολοι ξερουμε την αξια του και δεν ειναι κραυγαλεο

Μια ερωτηση μηπως και εχετε καμια γνωμη. Θελω να παρω κουρτινα για σαλοτραπεζαρια και θελω το βασικο κομματι να ειναι απλο και λιτο και να παιξω απο πανω με διχτυ ή κατι τετοιο. Σκεφτομαι λινο ή γαζα. Εσεις τι λετε???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα σε ολες!!

Κλελια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για χθες!

Σου ευχομαι να εισαι υγιης και ευτυχισμενη και προς σπασιμο ολων των γυρω σου να θηλασεις το μωρακι σου μεχρι να πει, μανουλα δε θελω αλλο..

Να εχετε μια υπεροχη δροσερη μερα!!! :-D

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ δεν μπηκα καθολου ...επομενωσ να ξεκινησω με τισ ευχουλεσ!!!!

κλελια πολυχρονη και απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενη κοπελα μου και πολυ πολυ υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρενακι να χαιρεσαι την ομορφια σου!!!πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am13 να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιησ και πολυ ερωτευμενοι να ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακι μου,γειτονισσα φτου φτου σκορδα!!!!καρακουκλαρα!!!ολεσ οι φωτο σου ειναι υπεροχεσ!!!!!με το καλο να ξαναπατε σικαγο!!!φαινεται τελεια!!!!!ε????

τσιπουριτσα μου σε περιτρυγυριζει το μελλοντικο μπεμπακι σου!!!!με το καλο να ελθει και στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρδουλιτσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικουλα πολυ ωραιο χρωμα το πορτοκαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγουρα θα βρεισ στο χρωματοπολειο καποια πορτοκαλι παιχνιδιαρικη μπορντουριτσα!!!!

μαμαλευτερακι να μην στεναχωριεσαι και θα δεισ που θα τισ ξεπερασεισ τισ 34!!!!!!!!!!!!!!εγω για 36 σε κοβω!!!!!!!!!επισησ να σχολιασω οτι εισαι κουκλαρα!!!!!!!!!!(ειδα τισ φωτο σου....)!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα κ σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για το δωρο μπορεισ να τησ παρεισ ενα κομματι απο συλλογη swarovsky...

ελενακι πλοηγησουλα μου τι κανεισ??????θα ξανακανεισ λευκωμα?εχεισ πριστει κιολασ φανταζομαι ε?προσοχη κοπελιτσα μου και οσο πιο πολυ την πιεσουλα να μετρασ και ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λευκωματακι εχω κι εγω (τωρα τελευταια πριστικα...).στην γενικη ουρων βγηκε ολοκαθαρο το λευκωμα αλλα στα 24ωρα μου βγηκε 130 με οριο το 100.δεν ειναι πολυ υψιλο αλλα θελει λιγο προσοχη λογω ιστορικου....

θα ξανακανω ομωσ και την αλλη εβδομαδα!!!

παλια μου ειχε πει ενασ γιατροσ οτι για το λευκωμα κανει καλο η καταναλωση ασπραδιου και κρεασ!!!!εβραζα θυμαμαι αυγουλακια και ετρωγα μονο το ασπραδι...

ελενακι κυπραια!!!!η γαζα ειναι πολυ πολυ ωραια!!!!αλλα οταν θα πασ στο καταστημα με τισ κουρτινεσ θα σου δειξουν πολλουσ συνδιασμουσ!!!!!!

καρδουλεσ και παγωτακι σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πλοηγησουλα και κλελακι σε εσασ ενα χωρισ ζαχαρη!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!!

Τσιπουριτσα μου λειψανε τα σκκορδακια σου καλε!!!ματς μουτς!!!!:-P:razz::-P

Κλελουκο και Ρενα μου χιλιες ευχες να ειστε γερες να χαιρεστε τα μωρακια σου αν και καθυστερημενα η κακουργα!!!!:roll::roll::roll:

Μαμαλευτερακι μου και εγω νομιζω οτι θα τις φτασεις τις 36 οποτε οτι λεμε εμεις εδω γινεται ....τελεια και παυλα!!!!;)

Ελαιν αμα πας σε κανενα μαγαζι θα χαζεψεις με αυτα που θα σου δειξουνε!!!!εχουν φοβερα πραγματα απλα μερικα τα βρισκω λιγο τσιμπημενα δυστυχως!!!το διχτυ παντως καλο μου ακουγεται αν και νομιζω οτι θα βρεις κατι που ουτε το εχεις σκεφτει!!!

Χθες ειχαμε γιατρουλη ειμαστε 2735...καλα παμε και γυρω στις 20 με 23 του μηνος την περνουμε!!!!:-P:razz::-Pμου εβαλε ενα ακομα ραντεβου οπου και θα πουμε ημερα και ωρα:shock::shock::shock:δεν το πιστευω με τιποτα!!!!!!

φιλακια σε ολες σας εχω συνεχεια κοσμο ρε γμτ και δεν μπορω να σας απολαυσω:-(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Thank you, thank you για τις ευχές γκαστρούλες μου!!! Είστε πολύ καλά πλασματάκια!! :D

Αγγελική περιμένουμε νέα από το ντόπλερ... Κουράγιο με τις ετοιμασίες, σε 2-3 ημέρες πιστεύω θα έχετε ξεμπερδέψει!! Να, είδες, η Φωτεινή τελείωσε με την μετακόμιση... Άντε τώρα να ηρεμήσει... Χαμπάρι δεν πήρα από σεισμό, ούτε εγώ ούτε το πατσαβουρόσκυλο...

Ηλιάννα σου το είπα πως όλα καλά θα πάνε, κάνε υπομονή και θα δεις ότι θα δικαιωθώ!! Αφού ο γιατρούλης σου λέει για τις 34 εβδομάδες, δεν νομίζω να πας περαιτέρω, διότι καραδοκεί το ολιγάμνιο... Αλλά τα κιλά του είναι ΤΕΛΕΙΑ και έχεις κάνει ενέσεις κορτιζόνης, θα έχει ώριμα πνευμονάκια, οπότε θα είναι ένα κουκλίνι 2,5κιλο. Λοιπόν, για δωράκι αυτά που σου είπαν για πένα και swarovski είναι τέλειες ιδέες, αν είσαι πιο πολύ του θρησκευτικού μπορείς να δωρίσεις μια εικόνα ενός αγίου κλπ...

Ειρήνη :tongue:. Όταν είναι να φάω παγωτό επιλέγω την ώρα που δεν έχω υψηλό ζάχαρο (μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος) και τρώω λίγο - με ζάχαρη. Δεν το κάνω αυτό κάθε μέρα εννοείται!! Αφού έχω τέλειο ζάχαρο όλη την ημέρα εκτός από το βράδυ που κοιμάμαι...

chris το νινί σου είναι μεγάαααλο!! Μπράβο κοριτσάκι μου!! Σε περίπου 20 ημέρες λοιπόν, ε?? :D. Πότε θα πας στο επόμενο ραντεβού για να σου κλείσει ημερομηνία??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

chris περασε ο καιρος και το μωρακι σας με τελεια κιλακια!

σεισμο δεν καταλαβα αλλα ακουσα οτι εγινε στη Λειβαδια 4αρακι

fwteini μην κουραζεσαι.βαζε τους αλλους να σκουπιζουν!

κοριτσια παλι υπνηλια με εχει πιασει..δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι..λες και εχω φαει ξυλο..τι ειναι αυτο παλι? :shock::shock:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Thank you, thank you για τις ευχές γκαστρούλες μου!!! Είστε πολύ καλά πλασματάκια!! :D

Αγγελική περιμένουμε νέα από το ντόπλερ... Κουράγιο με τις ετοιμασίες, σε 2-3 ημέρες πιστεύω θα έχετε ξεμπερδέψει!! Να, είδες, η Φωτεινή τελείωσε με την μετακόμιση... Άντε τώρα να ηρεμήσει... Χαμπάρι δεν πήρα από σεισμό, ούτε εγώ ούτε το πατσαβουρόσκυλο...

Ηλιάννα σου το είπα πως όλα καλά θα πάνε, κάνε υπομονή και θα δεις ότι θα δικαιωθώ!! Αφού ο γιατρούλης σου λέει για τις 34 εβδομάδες, δεν νομίζω να πας περαιτέρω, διότι καραδοκεί το ολιγάμνιο... Αλλά τα κιλά του είναι ΤΕΛΕΙΑ και έχεις κάνει ενέσεις κορτιζόνης, θα έχει ώριμα πνευμονάκια, οπότε θα είναι ένα κουκλίνι 2,5κιλο. Λοιπόν, για δωράκι αυτά που σου είπαν για πένα και swarovski είναι τέλειες ιδέες, αν είσαι πιο πολύ του θρησκευτικού μπορείς να δωρίσεις μια εικόνα ενός αγίου κλπ...

Ειρήνη :tongue:. Όταν είναι να φάω παγωτό επιλέγω την ώρα που δεν έχω υψηλό ζάχαρο (μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος) και τρώω λίγο - με ζάχαρη. Δεν το κάνω αυτό κάθε μέρα εννοείται!! Αφού έχω τέλειο ζάχαρο όλη την ημέρα εκτός από το βράδυ που κοιμάμαι...

chris το νινί σου είναι μεγάαααλο!! Μπράβο κοριτσάκι μου!! Σε περίπου 20 ημέρες λοιπόν, ε?? :D. Πότε θα πας στο επόμενο ραντεβού για να σου κλείσει ημερομηνία??

Ελα Κλελουκο στις 13 νομιζω εγραψε στην καρτελα.Τα γραφει εκει οποτε τα βλεπω εκει.

Δεν ειναι μεγαλο μου ειπε γιατι το μηχανημα του εχει αποκλειση 400 γραμμαρια περιπου οποτε τωρα παρακαλω να φτασουμε σε 20 μερες περιπου τα 3400 για να βγει μια 3αρα η τσαπερδονα μου συν Θεο:roll::roll::roll:

εσυ ποτε θα ξερουμε ακριβη ημερα???:shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Γεια σας μανούλες!

Τι κάνετε; Διαβάζω καλά, μόνο νέα από την ισι δεν έχω...

βασδελακι μου,γειτονισσα φτου φτου σκορδα!!!!καρακουκλαρα!!!ολεσ οι φωτο σου ειναι υπεροχεσ!!!!!με το καλο να ξαναπατε σικαγο!!!φαινεται τελεια!!!!!ε????

Thank you, thank you γειτόνισσα....Έβαλα επιτέλους χθες τις φωτό που είχα αυπνίες....

Αυτό που λες για το λεύκωμα στα ούρα το είχες και στην πρώτη εγκυμοσύνη σου; Ελπίζω να είναι υπο έλεγχο, και θα είναι!:P

Σήμερα έχω παρκάρει τα παιδιά σε φιλικό σπίτι (χτες τα είχα όλα εγώ) και απολαμβάνω την καφεδούμπα μου(ναι, καφεδούμπα) στην παραλία του νησιού με το pc παρεα....

Να δώσω στην Ρένα τις ευχές μου για χθες...στο Κλελόπαιδο τις έδωσα στο fb....

Φιλάκια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσακια!

chris περασε ο καιρος και το μωρακι σας με τελεια κιλακια!

σεισμο δεν καταλαβα αλλα ακουσα οτι εγινε στη Λειβαδια 4αρακι

fwteini μην κουραζεσαι.βαζε τους αλλους να σκουπιζουν!

κοριτσια παλι υπνηλια με εχει πιασει..δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι..λες και εχω φαει ξυλο..τι ειναι αυτο παλι? :shock::shock:

Εγινε σεισμος?????:shock::shock::shock:

αχ μην μου λετε τετοια δεν τους μπορω χεζομαι πανω μου με τους σεισμους!!!!:roll::roll:

καλα καλε δεν χαιρεσαι που εχεις υπνηλια???δωρακι καλε ειναι εκμεταλλευσου το και σαπισε στον υπνο τυχερουλα!!!!εγω εχω κανει απευθειας συνδεση με τουαλετα αφου φοβαμαι μην με παρει ο υπνος εκει κανενα βραδυ απο το πανε πανε:D

chris η απόκλιση που - ίσως - έχει ο γιατρός σου δεν είναι +/-? Δλδ δεν μπορεί το μωρό να είναι κατά 100 γραμ. πχ βαρύτερο?? Τέσπα, μην σε αγχώνει το βάρος του μωρού, το έχουμε ξαναπεί: υπάρχουν μωράκια που γεννήθηκαν τελειόμηνα 2.5 κιλά επειδή έτσι! Χωρίς λόγο! Πώς άλλα γεννιούνται 4,5 κιλά?? Εγώ θα πάω αύριο στο ιατρείο του γιατρούλη για να κάνουμε καρδιοτοκογράφημα, λογικά θα μου πει να πάμε ΜΗΤΕΡΑ την άλλη εβδομάδα για ντόπλερ για να μετρήσουμε αμνιακό (υποθέσεις κάνω). Υπάρχει περίπτωση δλδ να μάθω αύριο ημερομηνία, αλλιώς την άλλη εβδομάδα...

mamounaki κοίτα να σαπίσεις στον ύπνο παιδί μου!! Εγώ σήμερα έλιωσα! Σηκώθηκα 11.30... Άσε τις δουλειές για πιο μετά, τπτ δεν σε βιάζει!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...