Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθαμε από το χολιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μας μόλις ανέλαβε η ανίψια μου τον μικρό κι κάθισα ν χαλαρώσω ήρθε και το ταψί κοτόπουλο στον φούρνο με μανέστρα μιαμ μιαμ η αδελφή μου είναι σουπερ μαγείρισσα

Πήγαμε στο σχολειό από έξω φώναζε

χολιο μαμα χολιοοοοοοοο μαμαααααααα

Γιογιο τιτιιιιαααααααααα τετεησσσσσσσσσς δηλ (γιογιό θα λέει την κυρία ο Λευτέρης)

Μπήκε μεσα κάθισε αλά κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν να ελέγχει που είμαι εγώ κ καλά ήθελε να μου δήξει το κουλουράκι από πλαστελίνη η κάποια ζωάκια κτλ κάθισα σχεδόν 2 ώρες αύριο δεν θα πάμε από δευτέρα ξέκαναν τα τμήματα κανονικά κ μου είπε η διευθύντρια καλύτερα από δεύτερα θα μου δώσει και την λίστα για την γραφική ύλη και θα κανονίσουμε και τα τροφια

θετικός μου φάνηκε

περιμένω εντυπώσεις από

όλες να δούμε πως θα είναι η προσαρμογή από τα μαθητούδια μας

ΠΑΟ να φάω και ίσως ξανά μπω να σας διαβάσω ήμερα δεν θα πάω γιατρό ουφφφφφφφφφ μια ολόκληρη μέρα χωρίς νοσοκομείο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαα ευχαριστουμε πολυ!!!

Νενα σημερα εσβησε κερακια στον παιδικο-ηταν και πρωτη μερα- και την Κυριακη παρτυ σε παιδοτοπο!

ΣΑς περιμενω ολες!!!!Ξερω σας πεφτει λιγο μακρυα αλλα για την Νενα 2 τσιγαρα δρομος που λεει ο λογος!!!

Τσιπ!!!!!!!!Καλω μας ηρθες!!Πολυ ωραιο το ονειρο!!Σουπερ!!!

ellain..πωππωπωπ τι ηταν αυτο με την γιαγια!!!!!Για γελια και για κλαματα!!!

μαμαλευτερακι καλη αρχη!!!!

ειλικρινα δεν σας προλαβαινει κανεις εδω τις πρωινες κοπελιες:P:p

Καλησπερα τσουπρεςςςςςς...

Εγω περιμενω τον αντρα να ερθει απο την δουλεια να κανουμε μαμ , να ετοιμασω εγω την βαλιτσουλα γιατι το βραδυ ειχα ανησυχιες και ψιλοκοιμηθηκα μερ το ενα ματι ανοικτο γιατι φοβομουν απο τα πονακια που ειχα μηπως και γεννησω πριν την ωρα μου.

Και ο αντρας θα αποτελειωσει την μετακομισει ευεπλιστω να βαλει τα a/c σημερα και να κοιμηθουμε στο νεο μας σπιτακι ;););)

Και θα παω με την μανουλα να βαλουμε τα πραγματακια της μικρης στην ντουλαπα της να ειναι ετοιμα.Πηρα και την καλαθουνα του ανιψιου μου θα την τοποθετησω και το δωματιο της μικρης θα ειναι ετοιμο :P:p

Οσο για την προικα θελαμε κατι ουδετερο κι οχι ροζουλι δεν ειναι και φτηνες οι προικες παναθεμα τες:(.200 ευρω στοιχισε η ρουφιανα αυτη :tongue:

Καπου πηρε το ματι μου για παιδικο σταθμο για μια κοπελα που ειναι ανεργη δεν της πηραν το παιδι.Εγω ρωταω τωρα... στον ΟΑΕΔ ειναι γραμμενη ? γιατι αν ειναι μπορει να παρει μια βεβαιωση οτι ειναι γραμμενη εκει και ειναι ενα μοριο οτι ψαχνει για δουλεια αλλα δεν βρισκει.Εμεις στην Υπηρεσια οταν μας το ζηταγανε το διναμε και να σας πω και κατι? Γιατι οι Αλλοδαποι τα γνωριζουν καλυτερα αυτα κι οχι εμεις ??ολες ετσι κανοιυν καθε χρονο και βλεπουμε τα παιδακια τους να ειναι μεσα στο παιδικο και τα δικα μας αποξω.. κριμα δεν ειναι ?:(:(:(:(:(

Renah να σου ζησει να τα χιλιασει...να την δεις οπως λαχταρας

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλό μήνα κι από δω κοριτσάκια!

Χαίρομαι για τα νεάκια σας και για τα μπεμπάκια σας.

Ploegisoula περιμένουμε νεώτερα.

Renah να χαίρεσαι το θησαυρό σου

Ένα έχω να πω σε όλες μας: Johnson όχι πια δάκρια (Ειρήνη, μαμαλευτεράκι κλπ)

Τσιπουράκι πάντα θετική!!!!!!

Εγώ όπως είπαμε… στο τρέξιμο, είμαι στη δουλεία, ευτυχώς μόνο για 3 ημέρες, τελειώνω σήμερα οριστικότατα……..

Απογεύματα τρέχαμε για δουλίτσες, κλείσαμε κρεβατάκι και καρότσι για το μωρό, καθώς και σαλόνι-τραπέζι!

Ταυτόχρονα αδειάζουμε το δωμάτιο του μωρού, (ήταν υπνοδωμάτιο - αποθήκη - γραφείο απ’ όλα), φεύγει κρεβάτι, ντουλάπα, γραφείο με pc κλπ, ήταν και χώρος αποθήκευσης βλέπε χαλιά κλπ, οπότε καταλαβαίνεται τι δουλειά έχει πέσει… (μόνο και μόνο για να αδειάσει η ντουλάπα και να αποθηκευτούν τα βιβλία, που οεο; Στο πατάρι….)

Η μετακόμιση θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (μακάρι) συν τα ηλεκτρολογικά (μεταφορές πριζών) και ελπίζουμε να προλάβουμε βάψιμο το Σάββατο. Πρέπει να λύσουμε-πετάξουμε 2πλό κρεβάτι/στρώμα, να μεταφέρουμε την παλιά ντουλάπα στο σπίτι του πεθερού μου, να λύσουμε/πετάξουμε το γραφείο-καρέκλα η/υ και να αδειάσουμε την κρεμαστή βιβλιοθήκη (που θα τη χρησιμοποιήσω μετέπειτα για παιχνιδοθήκη)

Να δω από πού θα σας διαβάζω, θα το συνδέσουμε το pc;;;;;;;;;;…. Και βιάζεστε να γεννήσετε μερικές! Πως θα μαθαίνω νέα;;;;;;

Μετά πρέπει να στεγνώσει το δωμάτιο, θα περιμένουμε τη ντουλάπα, πρέπει να καθαριστεί (είναι και τεράστια…) και μετά σιγά-σιγά να έρθουν και τα μπεμπέ και να αρχίσουμε αγορές ρούχων και όλων των σχετικών - πλύσιμο/τοποθέτηση κλπ, ξέρετε εσείς……..

Sorry που δε σχολιάζω περισσότερα, σας φιλώ όλες και μια-μια ξεχωριστά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

φωτεινη καλο το κολπο με τον ΟΑΕΔ, ειλικρινα δεν το ηξερα. Θα χρειαστει σιγουρα καποια στιγμη!

Αγγελικη με λιγα λογια τρεχεις και δεν φτανεις κι εσυ, ελα να κανουμε παρεα! Μονο που εγω ετσι κι αλλιως δεν μπορω να κανω τιποτα αφου η μετακομιση θα ειναι εκτος πολης...

Ηλιανα μια χαρα τα πηγε το μαναρακι σου στο σχολειο, αντε καλη αρχη :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα εμενα ξεχασες αλλα δεν πειράζει, αντι για παγωτό προτιμω μια κρέπα σοκολάτα.

Το ονειρό σου είναι προφητικό και το ξέρεις, το μωρό είναι κάπου στο δρόμο κι ερχεται, καλά να περνας και με το καλό να μας έρθεις την Παρασκευή.

σε θυμήθηκα καλό μου πριν δω ότι έγραψες! το Νενάκι μας ξέχασα :( αλλά της στέλνω ένα τεράστιο φιλί!

γυρίσαμε από θάλασσα ήταν μία μαγεία σήμερα! πήγαμε σε μία εκπληκτική παραλία - κάπως δύσβατη αλλά τα καταφέραμε με την μηχανή!

τώρα έχω βάλει 1-2 πλυντήρια, θέλω να συμμαζέψω την κατάσταση μην αφήσω το χάος πίσω μου, αν και αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός και μπορέσουμε θα πρέπει να κάνουμε μία απαραίτητη επισκευή στο σπιτάκι γιατί όταν έχτιζαν εδώ οι μάγκες έπαιρναν νερό από την θάλασσα και τώρα με τα χρόνια έχουν αρχίσει να επιρρεάζονται μέχρι και τα σίδερα στις κολώνες! ελεος!!!!

κανονικά έπρεπε να έχει γίνει ήδη η επισκευή γιατί όσο το αφήνουμε τόσο χαλάει το καημένο αλλά δυστηχώς τα οικονομικά μας δεν το επέτρεψαν, είδωμεν στο μέλλον!

έλενα γέλασα πάρα πολύ με την γιαγιά σου και την τραπεζαρία!!!!! αφού διάβασα ότι τακτοποιήθηκε το θέμα μια χαρά, γιατί μέχρι να το διαβάσω κράταγα την ανάσα μου!!!

όσο για τους παιδικούς σταθμούς είναι πραγματικά απαράδεκτη η κατάσταση διότι αν δεν εργάζεται η μητέρα δεν τα παίρνουν! αν είναι δυνατόν!!!! επίσης αν δουλεύει σου λένε ξεπερνάτε το οικονομικό όριο δεν έχετε ανάγκη! απαράδεκτοι! λες και αν παίρνεις ένα μισθό σου περισεύουν για ιδιωτικό παιδικό σταθμό! ντοπή τους!

κουμπαρούλα μου τα νέα σου;;;;; για να πω την αλήθεια για σένα μπήκα!

έχω αρχίσει να σκέφτομαι την επιστροφή και δεν θέλω!!!!! θέλω κι αλλες διακοπές! αλλά μετά σκέφτομαι τα γεννητούρια σας και :) :) :)

όσο για το όνειρό μου δεν θεωρώ ότι είναι προφητικό αλλά είμαι πολύ χαμογελαστή!

φιλιά σε όλες σας και όπως είπαμε ΠΡΟΣΟΧΗ!!!<3

τσιπουριδιον ειναι γνωστες οι λαμογιες που κανουν τα μαστορια στις οικοδομες, σημασια παντως εχει που περνατε ωραια!!!

λοιπον φιλεναδες πηρα εχθες απο το ιατρειο του γιατρου μου το γνωστο βαλιτσακι " η πιο γλυκια αναμονη" με πολλα διαφημιστικα φυλλαδια και προιοντα. Συμπαθητικο το βαλιτσακι και μπορειτε να το αποκτησετε κι εσεις τηλεφωνοντας στο 800 11 82800, κυριως γι'αυτο μπηκα να σας ενημερωσω, γραφει χωρις καμια επιβαρυνση ουτε ταχυδρομικη, αλλα καλου κακου ρωτηστε, επισης σου στελνουν και μετα την γεννα ενα αλλο βαλιτσακι με διαφορα πραγματακια (ακομα δεν ξερω τι). Οποτε αν θελετε, δοκιμαστε. Αυτα, σας χαιρετω και σας καληνυχτιζω

φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

όσο για τους παιδικούς σταθμούς είναι πραγματικά απαράδεκτη η κατάσταση διότι αν δεν εργάζεται η μητέρα δεν τα παίρνουν! αν είναι δυνατόν!!!! επίσης αν δουλεύει σου λένε ξεπερνάτε το οικονομικό όριο δεν έχετε ανάγκη! απαράδεκτοι! λες και αν παίρνεις ένα μισθό σου περισεύουν για ιδιωτικό παιδικό σταθμό! ντοπή τους!

Τσιπ μου εδω θα διαφωνισω....μια χαρα τα παιρνουν τα παιδακια κι αν δεν εργαζεσαι και αν εχεις υπερβει το οριο...αρκει να εχεις το μεσο!!!!!!!

Δυστυχως παντου ετσι ειναι!~!!!

Διαφημίσεις

Τσιπ μου εδω θα διαφωνισω....μια χαρα τα παιρνουν τα παιδακια κι αν δεν εργαζεσαι και αν εχεις υπερβει το οριο...αρκει να εχεις το μεσο!!!!!!!

Δυστυχως παντου ετσι ειναι!~!!!

μάλιστα.... θακατά στα μούτρα τους!

:mad:

κλελια χρονια σου πολλλλλλαααααααααααααα.ρενα καισυ να τη χαιρεσαι τη νεραιδα σου.και γω τον ανδρουλη μου που σα σημερα παντρευτηκαμε.

τελικα αυτο με τους παιδικους ειναι περιπτωση καιγω δε ξερω τι να κανω.ο μικρος μου κλεινει τα δυο και σκεφτομουν ουι θα του κανε καλο για λιγες ωρες.αλλα απτηναλλη σκεφτομαι

α. θα μου φερνει ιωσεις σπιτι και θαχω ταλλο μωρο

β.δε θελω να νιωσει οτι τον αποξενωνω και τον διωχνω για ναμαι με το μωρο.

τι να κανω ρε κοπελιες πειτε μου εσεις τι θα κανατε στη θεση μου.

vasdeli εχεισ δικιο τελικα πηγες στη πρωτη συναντηση που δεν ειχα παρεβρεθει και ηταν η ασπασια.μιλαγαμε ομως τακτικα μεσω του φορουμ.\

αληθεια κοπελιες θαθελα πολυ να επιδιωκαμε να βρισκομασταν και απο κοντα για καφε.τι λετε?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

clelia χρονια πολλα και καλα!καλη λευτερια!!!με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!

ρενα να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!γερη και δυνατη!

am να ζησετε!να μεγαλωνει καθε μερα η αγαπη μεταξυ σας...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

clelia χρονια πολλα και καλα!καλη λευτερια!!!με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου!

ρενα να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου!γερη και δυνατη!

am να ζησετε!να μεγαλωνει καθε μερα η αγαπη μεταξυ σας...

σευχαριστω πολυ και γω ετσι πιστευω.

καισυ με το καλο το μωρακι σου.

κοριτσια τι λετε για καφε και απο κοντα???????????/πριν γεννησουμεεεεεεεεεε?????

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...