Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και καλό μήνα.

ρενάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου να είναι πάντα γερή.

ηλιάννα καλή σχολική χρονιά να έχετε.

ελένη και εμάς δεν μας δεχτήκανε στον παιδικό αλλά είμαστε σε κοντινή σειρά οπότε αν κάποια παιδάκια δεν πάνε έχουμε πιθανότητες να μας πάρουνε, θα δούμε

το σαββάτο πάω και εγώ για doppler άντε να περάσουν οι μέρες. σήμερα έπλυνα και το πρώτο πλυντήριο με τα μωρουδιακά. εντωμεταξύ τα έβλεπα και σκεφτόμουνα το θοδωράκο μου που ήταν μωράκι και τώρα πόσο γρήγορα μεγάλωσε.

gastropepelares καλή σας ημέρα και καλό μήνα που όπως φαίνεται θα είναι γεμάτος γεννητούρια!!!!!!!!!

έλα και τρελαίνομαι!!! <3

Σας διάβαζα και μάλιστα προχθες είχα γράψει ένα μακροσκελέστατο ποστάκι αλλά χάθηκε η σύνδεση και πάει! μετά δεν άντεχα να τα ξαναγράψω....

10 μέρες έλειψα και το κάνατε π@τανα το october power!

δεν με λένε ΓΟΥΡΟΨΑΡΟ για πλάκα!!!!!!!! πέφτετε, κλαίτε! τί είναι αυτά καλέ;;;;;;;; συμμαζευτείτε!

όλα είναι μια χαρά, τα μωράκια σας είναι άψογα και ροδοψήνονται για να βγουν κουκλάκια ζωγραφιστά!

Να σχολιάσω ότι πρέπει να προσέχετε βρε ματάκια μου! άντε ούτε μήνας δεν εμεινε! Δεν ήταν καφέ γκατρωμένων αυτό αλλά το καφέ τούμπα τούμπα!

Η μία μας το επαιζε bay watch με την κοιλιά τούρλα να χτυπιέται στα κύμματα... ειρήνη συμμαζέψου! Η αλλη η μούλτι τρελή Κλέλια ένα συνδιασμό από kitchen nightmares & wipe out! Μωρέ πάτε καλά???? Συμμαζευτείται παρακαλώ!!!!!!!!!

Θέλω να σχολιάσω ότι ο γιατρός της ειρήνης κάτι πίνει και δεν δίνει..... χιχιιχιχιχιχιιιι μάλλον είναι της σχολής σε τρομοκρατώ για να σε μαζεύω! όπως είναι και ο γιατρός της Ελενας με τα κιλά..... δεν το συζητώ :)

Ολα τα μπεμπάκια σας είναι τέλεια και μαμαλευτεράκι μην ανησυχείς καθόλου μια χαρά θα βγει το παλικαράκι σου και αν είναι και λίγο πιο μικρό θα το αναπληρώσει στο πιτς φυτίλι! Ο καλός μου γεννήθηκε 7 μηνών σε δίδυμη κύηση και 1.500 κιλό! δεν θα έλεγα ότι του φαίνεται... το αντίθετο μάλιστα! ;)

Κουμπαρούλα μου τί είπε ο γιατρός για το λεύκωμα;

Γιωτιτσα μου <3

Ροκού μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!!! Χιλιόχρονη και πάντα χαμογελαστή να είναι! <3

Ελενα μου κάπου διάβασα ότι σκέφτεσαι την πρόκληση για να προλάβει ο καλός να έρθει κλπ. Αυτό που σκέφτηκα αυθόρμητα είναι ότι εκτός κι αν συντρέξει κάποιος λόγος, δεν είναι της φιλοσοφίας σου και της ιδιοσυγκρασίας σου.... (εγώ από την αλλη θα θέλω πλήρη καταστολή και χεζολάξ ιχιιχχιιχιχιχι)

Επίσης με γειά και με πολλά μωρά το καινούργιο σας σπιτάκι! Μόνο γέλια και χαρές να ακούγονται και τα μωροκλαψουρίσματα του παπακιου!!!!! <3

Κλελούκο και νενάκι γεννάμε next week? τέλειο!!!! ερχομαι κρατηθήτε!!!!

Παιδάκια πραγματικά δεν ξέρω τί να πρωτοπώ, να είστε όλες καλά και να προσέχετε!

Είδα ότι ήρθε κι αλλη νέα και ωραία γκαστρούλα! Με το καλό!

Βασδέλι μου όλα καλά; γύρισες στην βάση σου; Αγγελικούλα γιατί τρέχεις; δεν έχεις σταματήσει την δουλειά; ελπίζω να μην σε έχωσαν με την κοιλιά στο στόμα! Λιάνα, Βασω, Μαράκι, Μαρηκρισάκι μου, Φωτεινή, Μαμούνι, Fire, Δεσποινάκιον <3 ποιά ξεχνώ; το μεγαλύτερο παγωτό!

Ελένη μου κρίμα για τον παιδικό σταθμό, είναι πραγματικά να τρελαίνεται κανείς!

Με τα διάφορά σας κλπ είδα χθες στον ύπνο μου ότι γέννησα ένα μικρούλι κοριτσάκι μια γλύκα! της έβαλα και μία κροδέλα ροζ! γέννησα μόνη μου στο σπίτι , δεν πόνεσα καθόλου..... και όλα ήταν άψογα! αφού έλεγα να το πάω το μωράκι σε ένα νοσοκομείο να το δούν αν είναι καλά! και το πήγα οδηγώντας (που δεν οδηγώ γιατί φοβάμαι) μια χαρά και όλα ήταν τέλεια!!!έλεγα στον ύπνο μου να μπω στο καφέ να σας το γράψω ότι τελικά εγώ γέννησα πρώτη που δεν ήταν αναμενόμενο γιατί το μωρό μου ήταν το πιο μικρό!

αλλά μην σκεφτείται στενάχωρα τιμημένες και λατρεμένες μου γκατροκόρες γιατί ξύπνησα πολύ χαρούμενη, χωρίς καμία πίκρα! τέλεια! :)

λοιπόν σας φιλώ, πάω για μπανάκι στη θάλασσα, γυρνάμε την παρασκευή με το καλό!

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα εμενα ξεχασες αλλα δεν πειράζει, αντι για παγωτό προτιμω μια κρέπα σοκολάτα.

Το ονειρό σου είναι προφητικό και το ξέρεις, το μωρό είναι κάπου στο δρόμο κι ερχεται, καλά να περνας και με το καλό να μας έρθεις την Παρασκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

και καλα της Ελενης δεν τα δεχτηκαν γιατι δεν δουλευει και εχω ακουσει το κουλο αν δεν εργαζεται η μητερα δεν παιρνουν το παιδι στον σταθμο (και πώς θα βρει δουλεια η μανουλα αν εχει το παιδακι σπιτι???? ή θα το κουβαλαει μαζι της στον μαρσιππο???), αλλα κι εσενα ρε Μαρακι???!!! Δηλαδη τι θα το κανεις το αγορακι σου οταν γυρισεις στην δουλεια???? θα το ξαναπω--> ΕΛΕΟΣ!!

Ρενακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, τι κοριτσακι βεβαια, 4 χρονων ολοκληρη κοπελα!!!γερη και δυνατη!! :P

Λιανα μια χαρα το μωρουδελι σου !!! κοντευει τα 3 κιλακια!! κι οσο για την εβδομαδα, μαλλον εισαι τοσο ερωτευμενη με την κορη σου που το εχεις χασει το παιχνιδι απο τωρα χιχιχι

Γιωτιτσα καλησπερα! Πώς πανε οι μοναξιες??

Ακουστε τι επαθα, κοντεψε να μου ερθει εγκεφαλικο. Την προηγουμενη εβδομαδα κλεισαμε τραπεζαρια και ζητησαμε να παει στην αποθηκη μας στο Πικερμι (για να φυγουν ολα τα πραγματα μαζι για Βολο). Παιρνω τελειως τυχαια σημερα τηλεφωνο για να μαθω ποτε τελικα θα μας τα φερουν και μου λεει η κοπελα "σημερα στις 12.30" :confused::confused::shock::shock: Λεω συγγνωμη ποτε κλειστηκε το ραντεβου, μου λεει την προηγουμενη Παρασκευη, μιλησαμε με μια κυρια και μας εδωσε τα στοιχεια. Η κυρια οπως ολες καταλαβατε ηταν ....η γιαγια μου!!! Ευτυχως ολα τακτοποιηθηκαν, πηγε η νονα μου η καημενη και τα παρελαβε. Αλλα μεχρι να συνεννοηθω κοντεψα να τρελαθω, γιατι αν δεν τα παιρναμε σημερα πηγαιναν για αρχες Οκτωβρη και μετα αλλα 300 ευρω να τα μεταφερω Αθηνα-Βολο! Τελος καλο ολα καλα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Από το μνμ της τσιπούρας να συγκρατήσω το γεγονός ότι το όνειρό σου όντως είναι προφητικό και πλέον ψυχή τε και σώματι είσαι πανέτοιμη για αυτό... Συμφωνώ απόλυτα με Γιωτίτσα!!

Επίσης έσκασα στα γέλια με αυτό:

10 μέρες έλειψα και το κάνατε π@τανα το october power!

δεν με λένε ΓΟΥΡΟΨΑΡΟ για πλάκα!!!!!!!! πέφτετε, κλαίτε! τί είναι αυτά καλέ;;;;;;;; συμμαζευτείτε!

Να σχολιάσω ότι πρέπει να προσέχετε βρε ματάκια μου! άντε ούτε μήνας δεν εμεινε! Δεν ήταν καφέ γκατρωμένων αυτό αλλά το καφέ τούμπα τούμπα!

Η μία μας το επαιζε bay watch με την κοιλιά τούρλα να χτυπιέται στα κύμματα... ειρήνη συμμαζέψου! Η αλλη η μούλτι τρελή Κλέλια ένα συνδιασμό από kitchen nightmares & wipe out! Μωρέ πάτε καλά???? Συμμαζευτείται παρακαλώ!!!!!!!!!

:tongue: :tongue: :D :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ellain :D:tongue::D

Η γιαγιάκα σας δουλεύει με το άλτσι :tongue:

Πω ρε μπέρδεμα!! Πάλι καλά που σου ήρθε επιφοίτηση και πήρες τηλ. σήμερα. Σε αγαπάει ο Θεούλης :D

GEXxp3.png

Τσιπουριτσα μου γραφαμε μαζι!!! Αντε γυρνα και μας ελειψες!!! Κι οχι τιποτα αλλο, δεν εχουμε και καμια σφαλιαριστρα να ριχνει καμια γρηγορα να μας συνεφερνει! Τρελη περιγραφη το baywatch και kitchen nightmares!!!! εγω μαλλον desperate housewives θα μας χαρακτηριζα ολες!!!

Οσο για το ονειρο με το μωρακι, εγω θα το ελεγα προμηνυμα, καλο οιωνο. Ολα καλα και ηρεμα εγιναν στον υπνο σου, ετοιμασου και για τον ξυπνιο σου! Σε φιλουμε ομαδικως και σε περιμενουμε!!

Κλελια πραγματικα ηταν επιφοιτηση, πηρα 11 και μου ειπαν για 12.30. Οσο για την γιαγια, ουτε να της φωναξεις δεν μπορεις για να εκτονωθεις! Οποτε εφαγα μιση μπανανα να πνιξω τον καημο μου....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελαρες μου..

περιμενωντας την μικρη να γυρισει απο τον παιδικο ειπα να σας διαβασω!!!

Ρενα μου,να την ζαιρεσαι την ζουζουνα σου!!Μεγαλο κοριτσι πλεον!!Θα κανετε παρτακι?Για πες?

Ελενη μου οντως θα ναι δυσκολα με τρια παιδια στο σπιτι και με καθολου βοηθεια,εδω εγω που τωρα την στελνω παιδικο και το απογευμα που μενουμε τα δυο μας με αγανακταει..ισως κιολας να μη μπορω σε αυτην την κατασταση μου να ασχολειθω και πολυ μαζι της,λιγοστεψαν και οι αντοχες μου,αλλα σκεφτομαι μετα με τα δυο θα ναι καλυτερα ή χειροτερα?????Τα δικα σου εχουν και κοντινες ηλικιες..κουραγιο..

Λιανα μια χαρα το νινακι σας!!φτου φτου!!

Ηλιαννα ολα τελεια θα πανε!!Μη μας στεναχοριεσαι!!Καλη αρχη με τον μικρο σου στο σχολειο.να μας πεις εντυπωσεις!!

Κλελια μου τελικα εκλεισε η ημερομηνια και εσενα για την αλλη παρασκευη η ακομη παιζεται?Αντε να δω ποια θα στειλει πρωτη sms!!!!

Τσιπουριτσα μου με το καλο να μας επιστρεψεις και να μπεις σε ενα ρυθμο!!!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Αχ βρε Έλενά μου: μισή μπανάνα?? ΜΙΣΗ?? Ούτε καν ολόκληρη να την χαρείς?? :D

Νένα όχι δεν έχει κλείσει ακόμη η ημερομηνία... Θα πάω μεθαύριο στο ιατρείο του γιατρούλη μου για να κάνουμε καρδιοτοκογράφημα, λογικά θα μου πει να κάνω πάλι doppler την Τρίτη (υποθέτω δλδ, για να δούμε αμνιακό) και τότε μάλλον θα μου πει ημ/νία... Ε-ε-έρχεται!!!!

Φαντάζεσαι να γεννήσουμε ΜΑΖΙ??? :D :D :D

GEXxp3.png

liana τρομαξα οτι θα εβγαινε 5κιλο το παιδι στην 25 εβδ..χαχα! σουπερ και σενα!

renah να τα χιλιασετεεεε! πολυχρονη η μικρουλα σας!

τσιπουρα με το καλο να ρθειτε!!! ευχαριστουμε για το παγωτακι:tongue:και για τα σκορδακια;) και συμφωνω οτι το ονειρο ηταν προφητικο..και οτι φοβομαστε το ξεπερναμε (μεχρι και αυτοκινητο οδηγησες..)

κοριτσια αφου εφαγα το πρωινο μου και ηπια το καφεδακι μου μεπιασε μια τρελλη υπνηλια..τωρα ξυπνησα και ειμαι σα ζομπι!!!:shock::shock::shock:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ellain απο αυριο αρχίζουν οι υπηρεσίες οπότε θα δουμε πως θα παέι η μονάξια, ασε που αυτες τις μέρες πηγαίναμε συνέχεια βολτίτσες και κακόμαθα πολύ. Καλα μιλάμε η γιαγιά σου απίστευτη, ξέρεις αυτες οι καταστάσεις είναι κωμικοτράγικές ουτε να γελάσεις μπορείς ουτε να βάλεις τις φωνές, άτιμο μυαλό, ευτυχώς πήγαν όλα καλά.

Μαμουνάκι ξαναξάπλωσε, χαλαρα, στην κατάσταση μας ή θα νυστάζουμε συνέχεια ή θα το παίζουμε ζομπι.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...