Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!

Ηλιανα μου φυσικα και θα πανε ολα καλα! Μην στεναχωριεσαι βρε, ουτε η πρωτη θα εισαι ουτε η τελευταια που θα κανει το μωρακι της στις 34 εβδομαδες. Εχθες ο γιατρος μου ειπε οτι απο την εβδομαδα που ειμαι τωρα (δηλαδη 34), οποτε και να γεννηθει δεν θα εχουμε κανενα προβλημα. ΜΙα χαρα θα εισαι, αντε σε παρακαλω οχι κλαμματα και στεναχωριες!!!

Φωτεινη τι ωραια πραγματακια σας πηρε ο μπαμπας σας!!! Οντως η ροζ κορδελα ειναι τρελα! Και μου αρεσει που το παπλωματακι ειναι ουδετερο με πρασινακι, εξυπνος ο μπαμπας ;)

Ισουλα τι εγινε τελικα με τον γιατρο χθες??? Μην μας κρατας σε αγωνια οποτε μπορεις ενημερωσε μας.

Κλελια και Νενα δηλαδη εσεις γεννατε την αλλη Παρασκευηηηηηη????? εφτασε η ωρα σοβαρα?????

Πηγα κι εγω γιατρουλη χθες για το ντοπλερ. Ολα μια χαρα, το παπακι μου ειναι με το κεφαλι προς τα κατω, εχει μια γλυκια φατσουλα το μαναρακι μου... Λωρος, αμνιακο, πλακουντας μια χαρα, ζυγιζει 2400 και υπεθεσε οτι αν παρει ολες τις εβδομαδες θα γεννηθει στα 3500 κιλα περιπου. Επισης μου εβαλε χερι κλασικα για το φαγητο γιατι του ειπα οτι μουδιαζουν τα δαχτυλα μου και μου ειπε οτι ειναι απο το βαρος (ελεος!!! 12 κιλα εχω παρει, οχι 32!!!) οποτε παλι στην διαιτα με γιαουρτακι και φρουτακι απο σημερα. Επισης μου εκοψε τα yutopar γιατι απο δω και μπρος δεν μας πειραζουν οι συσπασουλες. Αυτα τα ωραια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα και απο μενα κοριτσακια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!

Χρονια πολλα σε οσα κοριτσακια γιορταζουν...ευχομαι αυτος ο μηνας να μας φερει γερα μωρακια!

αχ δροσουλα σημερα ε? αντε να ηρεμησουμε λιγακι...

am13 τελειος ο μπεμπης σου!

μαμαλευτερακι ολα καλα θα πανε. σε 15 μερες θαχει παρει μισο κιλο ακομα! σωστο αγορακι! θετικη σκεψη please!

ξυπνηστεεεε....

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ellain ιδανικο βαρος εχει και σενα το μωρακι σου!! σουπερ! αν τα νιωθεις τα ποδαρακια και λιγο πρησμενα περιορισε και συ τα αλμυρα..ειναι ο μηνας που υποφερουν τα ποδαρακια μας!

fwteinh ξεχασα και γω να πω οτι ειναι σουπερ η προικουλα σας..με το καλο ναρθουν και τα επιπλακια να ετοιμασετε δωματιο! καλα και παπουτσακι ολα τα λεφτα!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημέρα και καλό μήνα!

Καλημέρα

άυπνη πάλι έμεινα από χιλιάδες σκέψεις για τον μπέμπη κ το πώς θα μείνει πίσω ο Λευτέρακις μου τις μέρες που θα είμαι νοσοκομείο και όλα μαζί.. αχταρμάς και αναστεναγμοί

σήμερα ομωσσσσσσσσσσσσσσσς πάμε χολιοοοοοοοοοοοοοοοοο

Έτοιμη τσάντα ο μικρός πίνει τον χυμό του και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλή σχολική χρόνια λυπών

αχ ΘΑ δω τα θετικά όλων το πραγμάτων καινούργια μέρα ξεκινά ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ

ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο περισσότερο μπορείς.

Καλή χρονιά και στο μικρό.Πρώτη μέρα στο σχολείο; Δύσκολη μέρα και για τους δυο.

Ήθελα και τα δικά μου να πάνε φέτος σχολείο αλλά ο δημοτικός παιδικός σταθμός που κάναμε αίτηση δε μας δέχεται:-( Για να πάνε σε ιδιωτικό θέλω 350 ευρώ για το καθένα επομένως θα τα έχω όλα στο σπίτι, και τα τρία:shock:

Κρίμα πάντως γιατί πιστεύω ότι θα έκανε σε όλους καλό και κυρίως στα παιδιά.

Έλενα τέλεια τα νέα από μωράκι σου. ο γιατρός σου μάλλον είναι υπερβολικός με τα κιλά.

Ελένη περιμένουμε τα νέα και από το δικό σου γιατρό.

πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια. Συγνώμη που δε σας αναφέρω μια μια αλλά δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

mamounaki το αλατι το εχω κοψει απο καιρο για να μην εχω προβληματα παροτι ειμαι υποτασικη ακομα και τωρα και μερικες φορες νιωθω οτι το εχω αναγκη. Δεν μουδιαζουν τα ποδια μου αλλα τα χερια μου και συγκεκριμενα οι ακρες των δαχτυλων... Δεν ξερω ουτε τι μπορει να σημαινει αυτο ουτε τι να κανω για να περασει, μαλλον θα κανω μονο υπομονη :)

Ελενη αυτο με τους παιδικους σταθμους που δεν δεχονται τα παιδια μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι. Προνοια σου λεει μετα για τους πολιτες. Και τι παει να πει δεν εχουμε θεση ή δεν εργαζεται η μητερα??? Το οφελος των ιδιων των παιδιων και την κοινωνικοποιηση τους δεν την σκεφτεται κανεις?? Ελεος πια με αυτην την ανωριμοτητα, διορισε νηπιαγωγους για να ανοιξεις κι αλλες θεσεις! Αμαν πια! Τελοσπαντων, θα ειναι ζορικα για σενα, αλλα κανε υπομονη, αν σε παρηγορει σκεψου οτι υπαρχουν κι αλλες μανουλες σαν εσενα :):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ειμαι μια χαζομαμα και μπηκα να το πω!!!

Σημερα εχουμε γενεθλιαααααααααααααααααααα!!!Κλεινουμε τα 4!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου ζησει το κοριτσι μου λοιπον!!!!!

Φιλακιααααααα!!!

Καλημέρα!!

Ηλιάννα ευτυχώς πήρες τα πάνω σου κορίτσι μου!! Δεν υπάρχει λόγος στενοχώριας, ο μπέμπης θα είναι σούπερ, θα το δεις!! Μην στενοχωριέσαι, όλα όπως επιθυμείς θα σου έρθουν!!

Καλή σχολική χρονιά στους μπόμπιρες-μπομπιρίνες που ξεκινάνε!!

Καλέ Φωτεινή, εσείς ψάχνετε για βαφτίσια?? Αυτά είναι προχώ, είμαστε πολύ μπροστά σαν καφέ, παραδεχτείτε το!!

ellain μπράβο για τον μπέμπη σου!!! Κλασικά ο γιατρός σου θα τα έλεγε αυτά, από την αρχή είχε εκδηλώσει τις υπερβολές του για τα κιλά σου... Και ναι! Πλησιάζει η μέρα μας!!!!

Ελένη πόσο χρονών είναι τα "μεγάλα" σου?? Μήπως τελικά είναι καλύτερα που με το καινούριο μπεμπέ δεν θα πάνε σε σχολείο? Για τις ιώσεις μιλάω... Αλλιώς όντως θα τους έκανε πολύ καλό... αλλά: Ελλάδα χώρα του φωτός... Τι σου λέω τώρα... Τι έγινε με την παραγγελία σου από την bce? Έβγαλες άκρη??

mamounaki ευτυχώς που δρόσισε λίγο, καιρός ήταν να ξε-πουρεδιαστούν τα μυαλά μας!! Άντε να ηρεμήσουμε και να γεννήσουμε :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελενη αυτο με τους παιδικους σταθμους που δεν δεχονται τα παιδια μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι. Προνοια σου λεει μετα για τους πολιτες. Και τι παει να πει δεν εχουμε θεση ή δεν εργαζεται η μητερα??? Το οφελος των ιδιων των παιδιων και την κοινωνικοποιηση τους δεν την σκεφτεται κανεις?? Ελεος πια με αυτην την ανωριμοτητα, διορισε νηπιαγωγους για να ανοιξεις κι αλλες θεσεις! Αμαν πια! Τελοσπαντων, θα ειναι ζορικα για σενα, αλλα κανε υπομονη, αν σε παρηγορει σκεψου οτι υπαρχουν κι αλλες μανουλες σαν εσενα :):)

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το κοινωνικό κράτος. Το θεωρώ και εγώ απαράδεκτο. Και μετά με λένε γιατί σκεφτόμαστε να φύγουμε από την Ελλάδα;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό μήνα.

Ρένα να χαιρεσαι την κορούλα σου να είναι χιλιόχρονη και γερή και με το καλό το μπεμπάκι σου.

Ellain μια χαρα το παπάκι σου, οσο για τα κιλά αστον να λέει μωρε ετσι κι αλλιώς ενας μήνας έμεινε, τα μουδιάσματα βέβαια δεν ξέρω τι σημαίνουν αλλα μάλλον δεν είναι τίποτα και θα έχεις μεχρι το τέλος.

Clelia όλα καλά με το Ντοπλερ και η μπεμπούλα ειναι πολυ καλά στο βάρος, οποτε και να γεννηθει θα είναι σούπερ.

Ελένη θα είναι λίγο κουραστικὀ να τα έχεις όλα τα παιδάκια μαζί αλλα σκέψου οτι θα γλυτώσουν απο πολλες ιωσεις τις οποίες θα στις καουβαλούσαν και στο σπίτι.

Φωτεινη ο μπαμπας σας εχει πολυ ωραίο γουστο, τέλεια η προίκα σας.

Στα υπολοιπα κοριτσάκια ΦΙΛΑΚΙΑ.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Ελένη πόσο χρονών είναι τα "μεγάλα" σου?? Μήπως τελικά είναι καλύτερα που με το καινούριο μπεμπέ δεν θα πάνε σε σχολείο? Για τις ιώσεις μιλάω... Αλλιώς όντως θα τους έκανε πολύ καλό... αλλά: Ελλάδα χώρα του φωτός... Τι σου λέω τώρα... Τι έγινε με την παραγγελία σου από την bce? Έβγαλες άκρη??

Ο Δημήτρης έχει κλείσει τα 3 1/2 και η μικρή πλησιάζει τα 2 1/2.

Αυτό με τις ιώσεις το σκέφτηκα και εγώ. Άλλα όποτε και να πάνε θα μου φέρουν ιώσεις. Και το μωρό μια που θα θηλάζει θα είναι αρκετά προστατευμένο αλλά σίγουρα είναι ρίσκο.

Σχετικά με τη bce ακόμα περιμένω... Στο μαιλ που μου είχαν στείλει όταν έφυγε η παραγγελεία αρχές Αυγούστου έχει link ένα που βλέπεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Αν κατάλαβα καλά κόλλησε κάπου στο τελωνείο;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα!!!!!!!!!!

Ειμαι μια χαζομαμα και μπηκα να το πω!!!

Σημερα εχουμε γενεθλιαααααααααααααααααααα!!!Κλεινουμε τα 4!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου ζησει το κοριτσι μου λοιπον!!!!!

Φιλακιααααααα!!!

Να τη χαίρεστε! Πάντα γερή, τυχερή και χαμογελαστή.

642442s5am4b2ugx.gif

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέραααααα! Καλό μήνα!!!! Με το καλό να αρχίσουμε να δεχόμαστε τα μπεμπάκια μας.

Σας έχω και εγώ νεακια από γιατρούλη! Όλα καλά! Η μπεμπούλα 25η βδομάδα 2770.Την άλλη τετάρτη πάμε για καρδιοτοκογράφημα.Δεν το πιστεύω ότι πέρασε ο καιρός!!!!

μαμαλευτερακι μου έφτιαξες τη μέρα με το τραγούδι!

RENAH να τα εκατοστήσετε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Ωχ!! Ναι, τι έγινε καλέ!! Από τις 9/8 είναι Ελλάδα και κόλλησε στο τελωνείο!! Γιατί όμως?? Δεν έχουμε πρόβλημα με προϊόντα που έρχονται από Γερμανία (και γενικότερα εντός της ε.ε.). Τώρα βέβαια τα επέστρεψαν στην Γερμανία τα προϊόντα, αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο!!

Γμτ!! Μήπως επειδή παραλήπτης είναι το ΓΕΣ?? Στείλε τους e-mail και πες τους να σου τα στείλουν στα Γλυκά Νερά... Και ρώτα τους ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε στο τελωνείο να μάθεις

GEXxp3.png

liana μπράβο κορίτσι μου!! Νομίζω βέβαια ότι είσαι στην 35η εβδομάδα :tongue:. Μην μας μπερδεύεις βρε τις γκαστρωμένες δεν θέλουμε και πολύ εμείς!!

Πέρασε ο καιρός!! Πέρασε ο καιρός!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...