Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κι από μένα!

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, έχω δουλίτσα στο γραφείο, πρέπει να προλάβω κάποια διαφημιστικά...

αχ βρε κορίτσια, δεν θα ησυχάσω με τίποτα μου φαίνεται! πήρα τις εξετάσεις για το λέυκωμα ούρων και η τιμή είναι στο θεό! με όριο το 150, έχω 399,90!!!!!!!!!!!! ακούσατε????????? ναι!!!!!!!!!

πήρα το γιατρό και θα πάω κατά τις 8 να δω τι θα μου πει! όταν του το είπα στο τηλ έκανε ωχ! οι πιέσεις μου βέβαια είναι καλές, δεν είναι αυξημένες... και το ζάχαρο επίσης είναι καλό! άντε να δούμε!

σας φιλώ, μπορεί να τα πούμε αύριο!

πες μας μολις μαθεις!ευχομαι ναναι ολα καλα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

κλελια με το καλο.καιγω χαρουμενη μετα το ντοπλερ.ολα καλα το μωρακι με το κεφαλακι κατω λωρος αμνιακο πλακουντας ολα κομπλε.2100 το παλικαρακι.

vasdeli χαιρομαι για το χαρμοσυνο .δε ξερω αν με θυμασαι ειχαμε βρεθει ενα φεγγαρι στο verde στου παπαγου..ευχομαι καισυ με το καλο...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

τι ειναι τελικα το λευκωμα στα ουρα?πρωτη φορα το ακουω κι εγω!

Ήθελα να το πω....αλλά...

με πρόλαβε η έμπειρη μανούλα...

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την Ελένη...που θα πάνε δηλαδή!

Την βλέπω να γεννάει πρώτη....

κλελια με το καλο.καιγω χαρουμενη μετα το ντοπλερ.ολα καλα το μωρακι με το κεφαλακι κατω λωρος αμνιακο πλακουντας ολα κομπλε.2100 το παλικαρακι.

vasdeli χαιρομαι για το χαρμοσυνο .δε ξερω αν με θυμασαι ειχαμε βρεθει ενα φεγγαρι στο verde στου παπαγου..ευχομαι καισυ με το καλο...

Καλή μου am13!! Κι έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζει το όνομά σου...

Μιλούσαμε πέρσι στο παρεντς.... αλλά δεν νομίζω ότι είχαμε συναντηθεί...μόνο την Ασπασία είχα γνωρίσει τότε σε εκείνο το ραντεβού και τώρα έχει δευτερο παιδάκι μαθαίνω...:D

Με το καλό ο αγορίνος σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ήρθα κ εγώ από γιατρουλα 2078γρ σήμερα ο κούκλος ολά καλά με ένωσε να ετοιμάζεσαι μου λέει στις 34 και κατι θα μπούμε νοσοκομείο και μέχρι τις 35 και θα γεννήσουμε να είσαι προετοιμασμένη για άλλα σταθερότατο αμνιακό στα 8 τα φυσιολογικά είναι 15 ευτυχώς δεν χάνουμε καθόλου αντιθέτως είμαστε στα ιδία και ίσως καλύτερα μου είπε

34 μικρούλης δεν θα είναι ?

:tongue::tongue:

am13 μπράβο για το νινί σας!!!

μαμαλευτεράκι και εσένα τα νέα σου είναι πολύ καλά, δεδομένων των συνθηκών... 34 εβδομάδες είναι 15 ημέρες πριν μπεις στον μήνα σου, δεν είναι τόοοοοσο τραγικά τα πράγματα... Νομίζω τώρα είσαι στις 32 εβδομάδες? Λογικά θα γεννηθεί 2.300-2.500, ούτε διασωλήνωση δεν θα χρειαστεί, μην ανησυχείς... Θα είναι λίιιιιγο μικρούλης αλλά: ΤΕΛΕΙΟΣ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

am13 μπράβο για το νινί σας!!!

μαμαλευτεράκι και εσένα τα νέα σου είναι πολύ καλά, δεδομένων των συνθηκών... 34 εβδομάδες είναι 15 ημέρες πριν μπεις στον μήνα σου, δεν είναι τόοοοοσο τραγικά τα πράγματα... Νομίζω τώρα είσαι στις 32 εβδομάδες? Λογικά θα γεννηθεί 2.300-2.500, ούτε διασωλήνωση δεν θα χρειαστεί, μην ανησυχείς... Θα είναι λίιιιιγο μικρούλης αλλά: ΤΕΛΕΙΟΣ!!

Λες κλειω μου λες να είναι όλα οκ έκλαιγα έφαγα και 4 μπάλες παγωτό και ο άντρας μου λεει πως κάνεις έτσι μια χαρά θα είναι εγώ να σκάσω είμαι

Διαφημίσεις

Να κι αλλες μανουλες που ξενυχτανε:P:p:p

Τελικα ολες στο περιπου τα ιδια κιλακια θα τα βγαλουμε ;););)

Κοριτσια εγω εχω αρχισει και ψαχνω για εκκλησια , κεντρο κι ολα τα σχετικα... να εχω μια ιδεα ;););)και να κανω και το καταλληλο κουμαντο κια να ξερει και ο μπαμπακουλης μου τι θα σκασει γισα τον γαμο της κορης του που αυτος το ξεκινησε και κοβει βολτες στα παραλιακα κεντρα με πισινες κτλ κτλ και περνει προσφορες... :tongue::tongue::tongue:

Τι να πιω για να ξεφουσκωσω γμτ ... νιωθω φουσκωμενη παρολο που εκανα μαμ στις δεκα παρα το βραδυ :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Να κι αλλες μανουλες που ξενυχτανε:P:p:p

Τελικα ολες στο περιπου τα ιδια κιλακια θα τα βγαλουμε ;););)

Κοριτσια εγω εχω αρχισει και ψαχνω για εκκλησια , κεντρο κι ολα τα σχετικα... να εχω μια ιδεα ;););)και να κανω και το καταλληλο κουμαντο κια να ξερει και ο μπαμπακουλης μου τι θα σκασει γισα τον γαμο της κορης του που αυτος το ξεκινησε και κοβει βολτες στα παραλιακα κεντρα με πισινες κτλ κτλ και περνει προσφορες... :tongue::tongue::tongue:

Τι να πιω για να ξεφουσκωσω γμτ ... νιωθω φουσκωμενη παρολο που εκανα μαμ στις δεκα παρα το βραδυ :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Μονό εγώ θα βγάλω σαμιαμίδι αχ μικρούλης θα είναι εμένα πιες μια σόδα

Μονό εγώ θα βγάλω σαμιαμίδι αχ μικρούλης θα είναι εμένα πιες μια σόδα

Γιατι θα ειναι σαμιαμιδακι καλε??Σταματα να το βλεπεις ετσι ...τωρα που μου εδωσε κι εμενα η γιατρος μου κουραγιο .. και σημερα ειδα της κουμπαρας της νυφης μου το μπεμπε 7 μηνων παιδια ελιωσε στην αγκαλια μου κι εγω μαζι του ;);)...

αυτο γεννηθηκε 2350 και 45 ποντους και ειχε 1,5 μηνα η κοπελα μεσα στο Αλεξανδρα γιατι ειχε τρυπησει ο σακος κι εχανε αμνιακο υγρο και το μικρο ηταν μολις 900 γραμμαρια.. πηρα δυναμη και κουραγιο σημερα το βραδυ ...ακουγοντας την να μου τα λεει αυτα..

Ελα ανεβασε το ηθικο σου... :P:p:p

Ωπα ωπα εχω συσπασουλες... μαλλον επειδη ειμαι καθιστη αρκετες ωρες σημερα....

σε λιγο θα την κανω για νανακια γιατι αυριο θα παω επισκεψη σ'αλλο μωρακι και τ'απογευμα εχουμε το τελειωτικο σταδιο της μετακομισης και μεγαλο καυγα με τον παλιο σπιτονοικοκυρη μου...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γιατι θα ειναι σαμιαμιδακι καλε??Σταματα να το βλεπεις ετσι ...τωρα που μου εδωσε κι εμενα η γιατρος μου κουραγιο .. και σημερα ειδα της κουμπαρας της νυφης μου το μπεμπε 7 μηνων παιδια ελιωσε στην αγκαλια μου κι εγω μαζι του ;);)...

αυτο γεννηθηκε 2350 και 45 ποντους και ειχε 1,5 μηνα η κοπελα μεσα στο Αλεξανδρα γιατι ειχε τρυπησει ο σακος κι εχανε αμνιακο υγρο και το μικρο ηταν μολις 900 γραμμαρια.. πηρα δυναμη και κουραγιο σημερα το βραδυ ...ακουγοντας την να μου τα λεει αυτα..

Ελα ανεβασε το ηθικο σου... :P:p:p

Ωπα ωπα εχω συσπασουλες... μαλλον επειδη ειμαι καθιστη αρκετες ωρες σημερα....

σε λιγο θα την κανω για νανακια γιατι αυριο θα παω επισκεψη σ'αλλο μωρακι και τ'απογευμα εχουμε το τελειωτικο σταδιο της μετακομισης και μεγαλο καυγα με τον παλιο σπιτονοικοκυρη μου...

Αλήθεια λες πόσες εβδομάδες γέννησε τελικά ? εγώ στης 34 με 35 μου είπε 2500 το πολύ να γέννηση μου είπε

Μπήκε θερμοκοιτίδα ? αν ναι πόσο καιρό ?

Καλημέρα

άυπνη πάλι έμεινα από χιλιάδες σκέψεις για τον μπέμπη κ το πώς θα μείνει πίσω ο Λευτέρακις μου τις μέρες που θα είμαι νοσοκομείο και όλα μαζί.. αχταρμάς και αναστεναγμοί

σήμερα ομωσσσσσσσσσσσσσσσς πάμε χολιοοοοοοοοοοοοοοοοο

Έτοιμη τσάντα ο μικρός πίνει τον χυμό του και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλή σχολική χρόνια λυπών

αχ ΘΑ δω τα θετικά όλων το πραγμάτων καινούργια μέρα ξεκινά ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ

ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...