Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω εναν προβληματισμο και θελω να το μοιραστω μαζι σας και να παρω καμια γνωμη. Σκεφτομαι λοιπον οτι θα μεινω μονη μου (με τους γονεις μου)στην Αθηνα και το μωρο θα ειναι Βολο και φοβαμαι οταν θα ερθει η στιγμη του τοκετου μηπως δεν προλαβει να κατεβει. Και λεω εγω τωρα, μηπως να ρωτησω τον γιατρο αν γινεται να μπω μεσα με προκληση (για φυσιολογικο τοκετο παντα) σε συμφωνημενη ημερομηνια? Εχω ακουσει οτι τα φαρμακα για προκληση μπορει να επιμηκυνουν τον τοκετο. Ξερετε κατι σχετικο?

Εκανα προκληση την πωτη φορα αναγκαστικα γιατι εσπασαν τα νερα και διαστολη 0!!Παρακαλαω να γεννησω αυτη την φορα με φυσιολογικους πονους!!Οι πονοι της προκλησης ηταν απαισιοι (και περνιεμαι και για σκληρη ,που δεν μασαω και πολυ ...)Απο τις 8 το πρωι γεννησα στις 17,50!!Τρέλα!!

Επισης Ειρηνη μου γεννησα 39+ και η μικρη ηταν μολις 2630!!Απο την αρχη μου λεγε ο ντοκτορ οτι θα κανω μικρο μπεμπακι.Μια χαρα γερη ειναι ,ουτε σε θερμοκοιτιδα μπηκε ουτε τπτ!!!ΜΑ γιατι σε αγχωνει συνεχως;;;;Θα γεννησεις μαζι του;;Μηπως θελει να σε αγχωσει για να σε εχει απο κοντα και να σε ξεγεννησει ο ιδιος σε καμαι κλινικη και να τα παρει;;;;Τι να πω πια;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκανα προκληση την πωτη φορα αναγκαστικα γιατι εσπασαν τα νερα και διαστολη 0!!Παρακαλαω να γεννησω αυτη την φορα με φυσιολογικους πονους!!Οι πονοι της προκλησης ηταν απαισιοι (και περνιεμαι και για σκληρη ,που δεν μασαω και πολυ ...)Απο τις 8 το πρωι γεννησα στις 17,50!!Τρέλα!!

να γράψω ποτέ ξεκίνησα πρόκληση κ ποτέ γέννησα η θα τρομοκρατήσω κόσμο? :confused::confused::confused::confused::confused:

:tongue::tongue:

ρενεδακι μαζι του θα γεννησω....για καισαρικη παω (εχω ηδη 2 καισαρικεσ αρα....).

επομενωσ δεν παιζει αυτη η σκεψη που ειπεσ...

τι να πω ρε κοριτσια,

θεωρειτε πολυ καλοσ γιατροσ ,ο καλυτεροσ απο οσουσ εχουμε εδω αλλα εχει κανει τα νευρα μου τσαταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα για πεσ!!!!

α η αγγελικη ηταν στισ 38 ακριβωσ 2550!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα κοτοπουλακι!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Clelia ΑΧ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΧΙΧΙ ΦΟΥΞ ΦΑΝΤΕΖΙ

IRINI83 150 ευρώ το ντεπλερ εγω τζάμπα μου το έκανα στο νοσοκομείο όχι τζάμπα δηλ 11 ευρώ πλήρωσα πολλά λεφτά ρε παιδία τι κάνουν ? ποπό

1

φωτεινη που εμπλεξες παιδι μου με το πεθεριδιον και την πρωην??:confused: εφαρμοσε τη μεθοδο γραψ@%@$ δια [/QUOTE]

προσκυνώ στην ατάκα σου

μαμαλευτερακη εισαι φοβερη τα λες σταρατα και μαρεσεις ιδιως το λογοτυπο πουχεις γραψει τρελλη εμπνευση αν ειναι δικο σου....

ολοδικο μου το νιώθω κάθε φορά που τον θηλάζωωωωωωωωωωω

ποια μονη δευτερομανα καλε;;

ειμαστε 5-6!!!μη σου πω και παραπανω!!!

απλα ειμαστε τεμπελες και ολη μερα χαζολογαμε στο νετ:mrgreen:

είμαστε σουπερ ΜΑΜΑΔΕΣ

βασω79 ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ έχασα δυο κιλά πάλι καλά που δεν έβαλα δυο χιχιχι έχω όμως απόθεμα να χάσω μπόλικο ιχιχιχ

ploegisi τι να πω για την τούμπα σου από ζαλι προήρθε ? τώρα είσαι καλύτερα ?

τυχερό θα είναι κ το δικό σου καρδούλα μου θα γίνεις σπουδαία μανούλα ασχετα αν δεν γράφω συχνά σας παρακολουθώ κ είσαι αστέρι

Ελένη αν και δευτερότοκα δεν θα ήθελα να έρθει το παιδί μου στο δωμάτιο που θα είναι και το βρεφακι μιας άλλης μανούλας θα βγω εγώ έξω να τον δω

στο σπίτι μου οκ αλά αν ο δικός μου κουβαλά μια ιωοσουλα τι χρεωστάει το παιδάκι τις διπλανής …..?????????????????????

εδώ έχουμε τα μωρά στο θάλαμο και δεν επιτρέπετε όλοι μέρα επισκεπτήριο ούτε συνοδός μόνο δυο ώρες το απόγευμα και από μακριά όλοι

και είναι το καλύτερο γιατί το μωρό δεν αποχωρίζεται την μητέρα και η μητέρα έχει το χρόνο να ασχοληθεί με τον θηλασμό

διάβασα τα παλιά και ταυτόχρονα τα νέα και απαντούσα ξέχασα τα υπόλοιπα φιλιαααααααα

ρε!

ηλιαννα για πεσ!!!!

χμμμμμμμμμμ λυπών

έσπασαν τα νερά την τρίτη 20 Μάιου 8.45

μπήκα για τεχνητούς την τετάρτη 21 Μάιου 2 το μεσημέρι μιας και διαστολή είχα 1

μέχρι την πέμπτη 22 Μάιου στις 8 το βραδύ διαστολή 1 μονοοοοοοοοοοοοοοοοοο

31 ώρες στο άσπρο δομάτιο

31 ώρες με πόνους και αγωνιά

χωρίς κανέναν κοντά μου

γέννησαν 49 γυναίκες άκουσα 49 φορές να σπρώχνουν και 49 φορές να κλαίνε αγγελούδια που είδαν το φως

τελικά

αποφασίζουμε για καισαρική είχαμε περάσει το 48 ορώ οπότε δεν πήγαινε άλλο

μέχρι να ετοιμαστεί χειρουργείο μέσα σε 15 λεπτά κανό διασταλεί τελια και γεννώ φυσιολογικά

σοκκκκκκκκκκκκκκκκ σοκκκκκκκκκκκκ

Άσχετο εχει παραγγέλλει καμία τα βιβλία τις πατούρα από ιντερνέτ πόσο της κόστισαν ? εδώ μου είπαν 44 ευρώ κ τους δυο τόμους ακριβά είναι ? θα ήθελα να τα αγοράσω

Διαφημίσεις

Λοιπόν το Δημήτρη τον γέννησα φυσιολογικά χωρίς πρόκληση. Στις 10 το βράδυ σπάσανε τα νερά, ήμουν ήδη για επίσκεψη στο νοσοκομείο, μόλις είχε τελειώσει την εξέταση ο γιατρός. Στην αρχή δεν είχα καθόλου πόνους, μια μικρή διαστολή και 3 και μισή τα ξημερώματα γεννήθηκε 3250 στις 40 εβδομάδες.

Την Εβελίνα τη γέννησα προγραμματισμένα, είχα ήδη διαστολή, εμπέδωση και πήγα Σάββατο πρωί στο νοσοκομείο, μου βάλανε ορό, με πήγαν στο δωμάτιο και κατά τις 4 το απόγευμα μου λένε πάμε να γεννήσεις. Ως τότε δεν είχα καθόλου πόνους. Δυνάμωσαν το φάρμακο και στις 5 και μισή ήρθε και η μικρή. Γέννησα αρκετά γρήγορα, του άντρα μου του φάνηκε πιο εύκολος ο δεύτερος τοκετός αλλά νομίζω ότι οι πόνοι ήταν πολύ πιο δυνατοί με την πρόκληση. Αυτή τη φορά θα ήθελα να την αποφύγω την πρόκληση, ελπίζω να συμφωνεί και ο γιατρός μου. Η Εβελίνα γεννήθηκε 3520.

Έλενα εγώ θα έλεγα να δείτε τι θα σας πει και ο γιατρός σας και αν μπορεί να πάρει εκείνες τις μέρες άδεια ο άντρας σου. Είναι και η δική σου περίπτωση δύσκολη. Ακόμα όμως και να είναι στο Βόλο θα προλάβει, η όλη διαδικασία του τοκετού από τη στιγμή που θα σπάσουν τα νερά ή θα έχεις τις πρώτες συσπάσεις κρατάει αρκετά.

Clelia τα δικα μου πραγματάκια ακόμα δεν έχουν έρθει από το bce - europe. Μόλις είδα το μαιλ που μου έστειλαν, έχουν σταλεί από 4/08. Ποιόν να βρίσω;;;:twisted::twisted::twisted::twisted: κάπου μάλλον χάθηκαν στο δρόμο. Και την πρώτη φορά είχαν καθυστερήσει λίγο αλλά όχι τόσο πολύ!!!

Μαμαλευτεράκι σε μονόκλινο θα είμαι και θα έχω και εγώ το μωρό αποκλειστικά μαζί μου. Αν τα φέρει ο άντρας μου να τα δω που θα αφήσω το μωρό όσο θα λείπω; Και η μικρή είμαι σίγουρη ότι μετά δε θα θέλει να φύγει και θα αρχίσει να κλαίει, θα κλαίω και εγώ και θα γίνω χειρότερα. Επομένως καλύτερα να μη βρεθούμε για λίγες μέρες. Το ίδιο είχα κάνει και το Σεπτέμβρη που είχα ένα χειρουργείο. Στην Ιταλία την ώρα του επισκεπτηρίου τα μωράκια που την υπόλοιπη μέρα ήταν μαζί φυσικά με τη μαμά τους πήγαιναν σε ένα ειδικό θάλαμο και από εκεί τα έβλεπαν συγγενείς και φίλοι. Νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελένη σουπερ αυτό με το μωρό διπλά σου αν είσαι σε μονόκλινο γιατί να μην σου φέρουν το μεγαλύτερο παιδάκι ?

αν και αυτό που λες ίσως να έχεις δίκιο το έχω σκεφτεί κ εγώ αν τον φερουν κ ουρλιάζει κ δεν θέλει να φύγει?

ίσως καλύτερα να μην με δει καθόλου 4 μέρες θα του χαλάσουμε όλοι την ηρεμία νομίζω

Ηλιάννα μου πιστεύω είναι καλή τιμή για τους 2 τόμους της Πατσούρου. Εγώ αγόρασα τον α' τόμο (το μεσημέρι μου τον παρέδωσαν :D , και ήδη το διαβάζω) και κόστιζε μαζί με τα έξοδα μεταφοράς 30,50 ευρώ. Οπότε οι 2 τόμοι 44 ευρώ πιστεύω συμφέρει...

Ελένη ακόμη να σου έρθουν από bce :confused:??? Σε 5 εργάσιμες τα είχα παραλάβει... Και γενικότερα για τα bce δεν είχα διαβάσει κάτι αρνητικό για τις παραγγελίες. Μήπως έχει πρόβλημα το ταχυδρομείο στα Γλυκά Νερά?? Μήπως δεν βρίσκουν την διεύθυνσή σου??

Στείλε τους τώρα e-mail ζητώντας τους στοιχεία αποστολής και μόλις πάρεις απάντηση πήγαινε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και αναζήτησέ το δέμα σου!! Αν μείνει στα ΕΛΤΑ για παραπάνω μέρες το επιστρέφουν στον αποστολέα, δηλαδή στην bce...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Στείλε τους τώρα e-mail ζητώντας τους στοιχεία αποστολής και μόλις πάρεις απάντηση πήγαινε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και αναζήτησέ το δέμα σου!! Αν μείνει στα ΕΛΤΑ για παραπάνω μέρες το επιστρέφουν στον αποστολέα, δηλαδή στην bce...

έχω βάλει να πάνε στο ΓΕΣ(Πεντάγωνο), στο γραφείο του άντρα μου όπως και τη προηγούμενη φορά. Κάπου μπαίνει και το στρατιωτικό ταχυδρομείο και άντε να βρω άκρη τώρα.

Θυμάσαι ότι τα παρέλαβες από τα ΕΛΤΑ; Στο μαιλ που μου έστειλαν γράφει για DHL αλλά ίσως έτσι φεύγουν από Γερμανία και μετά αναλαμβάνουν τα Ελτα. Θα πάρω αύριο τηλεφωνο στη DHL μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Με ΕΛΤΑ έρχονται, εκτός εάν εσύ πλήρωσες παραπάνω για courier, που δεν είμαι σίγουρη ότι έχουμε αυτή την δυνατότητα. Να ξέρεις ότι στην Γερμανία η DHL είναι κάτι σαν τα ΕΛΤΑ μας... Αυτό το είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα στο φόρουμ...

Πρώτα επικοινώνησε με την bce και μετά πράξε αναλόγως... Μην πάρεις απευθείας στην DHL και ψάχνεις άδικα για κάτι που μπορεί να μην το έχουν. Ήδη έχουν περάσει αρκετές ημέρες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Με ΕΛΤΑ έρχονται, εκτός εάν εσύ πλήρωσες παραπάνω για courier, που δεν είμαι σίγουρη ότι έχουμε αυτή την δυνατότητα. Να ξέρεις ότι στην Γερμανία η DHL είναι κάτι σαν τα ΕΛΤΑ μας... Αυτό το είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα στο φόρουμ...

Πρώτα επικοινώνησε με την bce και μετά πράξε αναλόγως... Μην πάρεις απευθείας στην DHL και ψάχνεις άδικα για κάτι που μπορεί να μην το έχουν. Ήδη έχουν περάσει αρκετές ημέρες...

ok ευχαριστώ :wink:!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια σας κοριτσαρεςςςςς.....

Τα νεα μας ειναι ευχαριστα .... δεν επρεπε να με τρομοκρατησει ο ηλιθιος εκεινος γιατρος :?.

Απο αμνιακο υγρο εχουμε μπολικο ...θελει καμια να της δανεισω μηπως???:tongue::tongue:

η μικρη για την εβδομαδα που ειμαστε ειναι πολυ καλη...ηδη πηρε 100 γραμμαριακια...και ειναι και ψηλη....{εδω κανω για πλακα στον Γιωργακη οταν φυγαμε απο την γιατρο...ψηλη & αδυνατη χμμμμ....σαν τον κουμπαρο μου μοιαζειι... εγω πεθαινω στα γελια ο Γιωργακης επερνε τον κουμπαρο τηλ}

Εχει απρει την θεσουλα της ειναι ετοιμη προς τα κατω και μου ειπε να μην το κουναω απο το σπιτι θα με σκοτωσει ,θελει να μην κανουμε τιποτα και προκαλεσουμε πιο πριν την γεννα και να μπορεσουμε να παρουμε μερικα κιλακια...Της ειπα οτι βλεπω συχνα την κοιλια μου πετρα και εκεινη την ωρα που με ψηλαφιζε ηταν μαλακια και την ωρα που μου εκανε την υπερηχο που ηθελε να την δει ειχε γινει κοτρωνα.Να τα μου λεει κι αυτο συμπτωματακι ειναι για να ξερεις ... οπως μου ειπε και τα αλλα συμπτωματα για να ξερω τι με περιμενει γιατι εμενα μπορει να σπασουν τα νερα την ωρα που κοιμαμαι και να μην παρω χαμπαρι :tongue::tongue:

Κοβουμε σιγα σιγα κι ενα ενα φαρμακο στης 5 του μηνα κοβουμε το μαγνησιο... οσο για το ζαχαρο 8α κανω παλι σε 10 μερες αλλη μια εξεταση μονο και μονο για να ειμαι εγω ηρεμη γιαι το 82 που μου βγαλε σημερα ηταν μια χαρα...

Τωρα θα με δει ξανα στις 15 του μηνα ..

η σκατουλιτσα μου παντως ειναι ζωηρουλα πολυ οποτε θελει ... χαχαχαχαχ

Αυτα απο μενα....για την μικρη.

αυριο θα παω να παρω οτι εχει το μαγαζι που παραγγειλα τα πραγματα απο οτι μου ειπαν τα μονα που δεν εχουν ερθει ειναι κρεββατι αλλαξιερα και καροτσι... την προικα κατι σεντονακια , τον υγραντηρα, τα στρωματακια και κατι αλλα ψιλολοιδια θα τα παρω αυριο.. και θα τους κραξω κιολας... τοσα πηρα ...δωρο δεν κανανε τιποτα απολυτως....:evil::evil::evil::evil:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα/καλημέρα κοριτσάκια μου!

ploegisoula τι έπαθες κοπέλα μου; Είχα μέρες να μπω και τώρα το διάβασα… Έπαθα σοκ... και μόνο που το σκέφτομαι ψιλοβουρκώνω γαμώτο. Φαντάζομαι τις στιγμές αγωνίας που πέρασες. Ευτυχώς είναι καλά το μωράκι σου και εσύ τώρα πια πολύ καλύτερα. Καλά έκανες και άναψες λαμπάδα καλή μου!

Και αλλάζω θέμα, πάμε στα χαρούμενα: Φανταστική η εικόνα της γκουγκουφκίτσας να τρέχει μες τ’ αμπέλια και να τραγουδάει τα δικά της, να κόβει σταφύλια για να φάει και να χοροπηδάει! Λυπάμαι αν θα στο χαλάσω λίγο αλλά τον μεθεπόμενο χρόνο είναι πιο λογικό να γίνει… όλο αυτό, αλλά και μόνο σαν σκέψη είναι σούπερ. Με την εξέταση για το λεύκωμα τι έγινε;

Ελένη μου φθηνά τι γλύτωσες κι εσύ. Όσο για τους συγγενείς, μακάρι να μπορέσει να είναι εκεί η μανούλα σου και να κρατήσει τα παιδιά η αδερφή σου, αν δεν επιτρέπεται να μπουν στο νοσοκομείο!

μαμαλευτεράκι χαίρομαι που πας καλύτερα αλλά και που είσαι κεφάτη. Το παλιοκαθετηράκι στο έβγαλαν;

Ο Λευτεράκης σε ζόρισε απ’ ότι διάβασα αλλά γι’ αυτό είναι και η αδυναμία σου!!!

fwteinoula γολγοθάς η πεθερά και η βλαμμένη η πρώην…. μπλιαχ, αλλά από Τετάρτη…!!!

Μπράβο για τη μπουμπού σου, το αμνιακό, τον κουμπάρο, για όλα! :tongue:

irinaki φάτσα φόρα το «νινί-μνι σου» στο ντοπλεράκι, έστω και με την ξεπέτα. Για το λεύκωμα τι σου είπαν; Περίμενε και το επόμενο ντοπλεράκι, γιατί μπορεί να έπεσες κι εσύ σε μεθυσμένο γιατρό σαν της Φωτεινής τις προάλλες…

Βρε Ειρηνάκι κι εσύ τουμπίτσα καλό μου; Κορίτσια σταματήστε τα μπάνια, γιατί δεν ξέρουμε από δω και πέρα πότε μας σπάνε τα νερά μας και ειδικά εσείς που είστε πιο προχωρημένες… προσέχετε πιο πολύ

despoinaki πιέζει το κεφαλούδικο ε;;;; Εμένα να δεις… μόνο που δεν ξέρω με τι με σπρώχνει, μιας και έχει αλλάξει συνήθειες… Την Πέμπτη ελπίζω να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη θέση του μωρού μιας και πριν 3 εβδ. ήταν σε εγκάρσια προβολή… Τώρα έχει γίνει πολύ ζόρικο μωρό και νομίζω ότι θα μου τρυπήσει την κοιλιά…. ώρες-ώρες

clelia τι κόλλημα έχει φάει η μαμά σου, να μη θηλάσεις; Κάπου το έχασα το θέμα…

Κι εσύ μια χαρά είσαι στα κιλάκια σου. Πολύ γέλασα με το χαρακτηρισμό "σούργελο" για τις σαγιοναρίτσες.

Άντε πάλι με τις τούμπες… τι μας τριγυρνάει καλέ;;; Στείλε καμιά 20αριά πλεξούδες σκόρδα τσιπουράκι μου!

Μιλάμε κουβαλάς πολλά κιλά τρέλα στο κεφάλι σου. Μαρή σε σκαμπό ανέβηκες;;;;;;; Πας καλά;;;;;;;

nenaki μου γλυκό θα σου ξαναευθυχώ με έναν πόνο. Επιτέλους ξεκινάμε κι εμείς σιγά-σιγά. Άντε να κάνεις την αρχή!

stone όμορφο δωράκι από τη νονά για το πρωτάκι της! Ήρθες Αθήνα τελικά;

Μαράκι καλωσόρισες κι εσύ κοπέλα μου. Σημασία έχει ότι πέρασες καλά, σιγά σιγά θα μαζευτούμε και με το φαγάκι, λέμε τώρα, άλλωστε διακοπές ήμασταν και το δικαιούμαστε λίγο και το ξεφυγέ μας!

chrisaki μια χαρά σε έκοψα στα κιλά στο φβ, οπότε δεν ανησυχώ για σένα, όπως και για το νενάκι. Μονδελάτες που λέει και μια ψυχή εδώ τριγύρω!

Γιωτίτσα μου θα κάνει τις υπηρεσίες του ο καλός σου, θα τελειώσει και μετά θα έρθει η ώρα σου, μην ανησυχείς!!!!!

ellain μεγεια τα επιπλάκια και λοιπά πραγματάκια σας!

Γεια σου τσιπουράκι να περνάς καλά!

Βάσω μπράβο στη μπουμπού σου. Ελπίζω την επόμενη φορά να μη σου ξαναπεί τίποτα για καισαρική! Πάντως να πάνε καλά όλα και με το καλό!

Γεια σου mamounaki και renah.

Κορίτσια τα δικά μου θα σας τα πω άλλη φορά, είμαι ξανά στο τρέξιμο……. την Πέμπτη έχω ντόπλερ και ελπίζω μέχρι τότε να ξαναμπώ να τα πούμε!

Φιλάκια σε όλες και όνειρα γλυκά σ’ αυτές που μπορούν και κοιμούνται ακόμη!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!!! τι μου κάνετε; εγώ ακόμα προσπαθώ να συμμαζευτώ απ' τις διακοπές. αφού και σούπερ μάρκετ που πήγαμε εχτές τα παράτησα στην μέση γιατί δεν είχα κουράγιο να τα μαζέψω.

δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμα αλλά το μόνο που πήρε το μάτι μου είναι η πτώση της ίσις και της ελένης. προσέχετε πολύ κορίτσια.

εμένα εντωμεταξύ η μέση με έχει πεθάνει λίγο και άμα κουράζομαι έχω λίγες συσπάσεις. ο μικρός δε με έχει ταράξει στην κλωτσιά ειδικά μόλις πάω να ξαπλώσω έκει του δίνει και καταλαβάινει.

Καλημέρα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...