Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειρήνη μου στείλτο, γιατί ή δεν το θυμάμαι, ή δεν το είδα με τόσα που μου γράψατε!!!

κλέλια τυχερούλα ήσουν! και χ3στήκαμαν για τα μούλτι!!!

πωπω βρε μαμουνάκι! ελληνικό καλοκαιριάτικο! πφφφφ! τουλάχιστον σ' αυτό το θέμα ήμουν από τις τυχερές!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ρε κοριτσια με εχετε κοψοχολιασει με τις τουμπες σας...τι περιγραφες ειναι αυτες...εχω να προτεινω να κατσουμε ολες μεσα για ενα μηνα ακινητες....αααα...

ειρηνακι εσυ και τουμπα και πνηξιμο..παλι καλα που δε χτυπησες!

παντως και εγω εφαγα μια αστεια τουμπα εξω απο το μαιευτηριο...γλιστρησε το πεδιλακι σε μια κατηφοριτσα στην εξοδο...αλλα ισορροπησα λιγο πριν σωριαστω..αλλα τουλαχιστον βρισκομουνν σε ασφαλες μερος...εξω απο το ΜΗΤΕΡΑ!χεχε!

Καλημερα ΤΣΙΠΟΥΡΑ! καλη ορεξη!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ellain μεγεια τα καινουργια πραγματάκια για το νεο σπιτάκι και μην στεναχωριέσαι οταν εσυ με το καλό πας στο Βόλο θα το διαρυθμίσεις όπως σου αρέσει. Οσο για τον τοκέτο πιστευω οτι γενικώς οι πρωτότοκες αργούν πολυ να γεννησουν απο την ωρα που πιάνουν οι πόνοι ή σπάνε τα νερά, σίγουρα θα προλάβει να έρθει, οι τεχνητοί πόνοι άσε που είναι δυνατότεροι απο τους φυσικούς υπάρχει περίπτωση να μην σε πιάσουν καθόλου και μετα απο κάποιες ώρες λόγω υπογλυκαιμίας του νεογνού σε βάζουν για καισαρική. Καλύτερα βέβαια να το συζητήσεις με το γιατρό σου.

Για καφεδάκι φυσικά πάμε όποτε θέλεις αφου είσαι κι εσυ μόνη και όποια αλλη κοπέλα θέλει είναι ευπρόσδεκτη.

Είρηνη μου πιστευω οτι αυτος ο γιατρός σου λίγο τάκτ δεν έχει, κάθε φορα σε κάνει μαντάρα και κάθε φορα όλα πάνε πολύ καλά, εσυ θα παρακολουθείς το μωράκι σου και όλα καλά θα πάνε μην στεναχωριέσαι.

Clelia μου σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και φυσικά εσας εχω για παρειτσα μου όλον αυτο τον καιρὀ.

Ploegisi μπράβο ολα καλά με τη μπουμπου και του χρόνου θα πατάτε μαζί σταφύλια. Το ταξιδάκι στην Αθήνα καλο μου ακούγεται, αν με το καλό έρθείς σίγουρα θα βρουμε χρόνο νατα πουμε και απο κοντα.

Τσιπουρίτσα φιλάκια πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλα βρε κορίτσια τι εγινε με τις τούμπες; Λειπει η τσιπουρα με τα σκόρδα της και μας εχουν ματιάσει μου φαίνεται.

Πάντως εχω διαβάσει κάπου οτι καλό είναι τον ενατο μήνα να μην κυκλοφορούμε καθόλου μονες μας γιατι λογω βαρους της κοιλιάς δεν εχουμε καθόλου καλή ισορροπία.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες χωρις.. τουμπες!!!

Ploegisi χαιρομαι πολυ που εισαι καλα,αλλο κακο να μη σε βρει

Ειρηνη φρικαρα με την περιγραφη σου γιατι το ιδιο ακριβως το εζησα χωρις να ειμαι εγκυος και ειχα παθει τρελλο σοκ!!

Νομιζα οτι θα παω τοσο πολυ αδοξα 2-3 μετρα μονο απ την αμμουδια

Το κυμα δεν μ αφηνε να σηκωθω,ηπια μπολικο νερο,μου χε φυγει το μαγιω και αν δεν ερχοταν ο αντρας μου να με πιασει σαν γατι θα μουν στα θυμαρακια τωρα

Απαισια αναμνηση, πραγματικα δεν μπορω να με φανταστω να το παθαινω με την κοιλουμπα που χω τωρα..

Διαφημίσεις

ανισορροπες συγκαστρουλες...γεια σας!προσοχη στις τουμπες!ειμαστε σε επικινδυνη φαση και πρεπει να εχουμε το νου μας...

μολις γυρισα απο το αρεταιειο,πηγα να με δει ο γιατρουλης.το μπεμπε μας κοντευει τα 3 κιλα!!!ειναι μια χαρα,πλακουντας και αμνιακο σε κανονικα επιπεδα.με ρωτησε αν ο μπαμπας της ειναι κεφαλας!!!χαχαχα...και επεσε μεσα!εχουμε κεφαλα λοιπον και αρκετη αναπτυξη...την τεταρτη 01/09 μπαινουμε στο μηνα μας.τραχηλος κλειστος,αρα για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν αναμενεται τοκετος.μου μιλησε και για την πιθανοτητα καισαρικης,λογω μεγαλου μωρου...με αγχωσε αρκετα αυτο!μου ειπε οτι με βαση τις μετρησεις το μωρο θα ξεπερασει τα 3.7 κιλαααααααααα!τι να πω?η καμπυλη ζαχαρου μου ηταν μια χαρα,το επισημανε και ο ιδιος αυτο.και στο τελος που με ειδε αγχωμενη μου λεει,και δεν χαιρεσαι που εχεις ενα μεγαλο και γερο μωρο?μωρε μια χαρα χαιρομαι του λεω,αλλα με αγχωσε η ιδεα της καισαρικης!μου εκλεισε να με ξαναδει στις 14/09,οπου τοτε θα αποφασισουμε τι θα γινει με βαση τις μετρησεις που θα εχουμε.

ειρηνη δεν πρεπει να αφηνουμε τους γιατρους να μας χαλανε την ψυχολογια!ολα θα μας πανε καλα,θα δεις...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Βάσω μπράβο κορίτσι μου!! Όλα καλά με το νινί σας!!! Το ότι είναι μεγάλο μωρό δεν είναι υποχρεωτικό απόρροια ζαχάρου, απλά είναι μεγάλο μωρό. Και η δικιά μου αν πήγαινε μέχρι 38-40 εβδομάδων 4κιλη θα έβγαινε!! Είναι και θέμα κληρονομικότητας, μήπως ο σύζυγος ή εσύ γεννηθήκατε μεγάλα μωρά?? Μην σε αγχώνει το θέμα καισαρική, θα αποφασίσετε τι είναι καλύτερο και αναλόγως θα πράξετε...

Όσο για τις τούμπες, επειδή ακριβώς είχα ακούσει πολλά, γι' αυτό και σταμάτησα από αρχές Αυγούστου να πηγαίνω το πατσαβουράκι βόλτα! Την πήγαινα σε ένα δασάκι και έτρωγα φρίκη μην φάω καμιά τούμπα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Βασω μια χαρα το μπεμπέ μεγαλούτσικο. Φυσικά και να μην σε εγχώνει ο γιατρός οπως και να γεννηθεί δεν εχει σημασία αρκει να είναι καλά το μωρό κι ας γεννηθει με όποιο τρόπο θέλει.

καλημερα κοριτσακια!!!!!

τι κανετε?τελειωσα με τις δουλιτσες και περιμενω την μικρη απο τον παιδικο.

Τι ωραια δροσια που εχουμε!!!αντε να χειμωνιασει επιτελους!!!!

Ειρηνη μου,αν και ο γιατρος σου τα λεει καπως εγω πιστευω οτι τα λεει για καλο,κοιταει ολες τις πιθανοτητες.και στο τελος θα γεννησεις ενα υγιεστατο νινι!!!κανε υπομονη,σιγουρα ο καθε γιατρος θα λεει αλλα.Την αγγελικη σε ποια εβδομαδα την γεννησες?

Μπραβο Βασω μια χαρα το ζουζουνι σας!!!!!Μην αγχωνεσαι ,θα ξερεις σιγουρα σε 15 μερουλες τι θα γινει!!!υποθεσεις κανουν οι γιατροι!!

Εγω κοριτσια που μιλατε για τοκετο,γεννησα με προκληση στις 40+1 εβδομαδες.Η μικρη ηταν πολυ χαμηλα αλλα ο τραχηλος κλειστος.Ετσι πηγα το πρωι στις 8 με τακτοποιησαν με τα καλωδια ,μου βαλανε υποθετο για να μαλακωσει ο τραχηλος και περιμεναμε.Στις 12 επειδη ειχα 2 διαστολη,με ανεβασαν στο δωματιο και μου ειπαν αν μεχρι τις 5 το απογευμα δε δουμε κατι,τοτε θα μου βαλουν τον ορο για τεχνιτο πονο.Ε δεν ειδαμε κατι και στις 5 κατεβηκα παλι κατω για τον ορο,στις 5.30 οι πονοι ηταν πολυ δυνατοι αλλα δε πεθαινεις κιολας..ειχα πονους μεχρι τις 9.Στις 9.10 μπηκα με τελεια διαστολη στην αιθουσα τοκετου και με 3 σπρωξιες στις 9.30 γεννηθηκε η κοπελαρα μου!!3720 γεννηθηκε!Απορουσαν ολοι πως την εβγαλα,κι ομως γεννησα πολυ ευκολα!!

Κ τωρα θα παω παλι στις 8 με προκληση και μεχρι το μεσημερι λεει ο γιατρος μου θα εχω γεννησει.

Η καθε γεννα ειναι διαφορετικγ κοριτσια,τιποτα δε μπορουμε να προβλεψουμε.Απλα να ευχομαστε να πανε ολα καλα!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

ανισορροπες συγκαστρουλες...γεια σας!προσοχη στις τουμπες!ειμαστε σε επικινδυνη φαση και πρεπει να εχουμε το νου μας...

μολις γυρισα απο το αρεταιειο,πηγα να με δει ο γιατρουλης.το μπεμπε μας κοντευει τα 3 κιλα!!!ειναι μια χαρα,πλακουντας και αμνιακο σε κανονικα επιπεδα.με ρωτησε αν ο μπαμπας της ειναι κεφαλας!!!χαχαχα...και επεσε μεσα!εχουμε κεφαλα λοιπον και αρκετη αναπτυξη...την τεταρτη 01/09 μπαινουμε στο μηνα μας.τραχηλος κλειστος,αρα για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν αναμενεται τοκετος.μου μιλησε και για την πιθανοτητα καισαρικης,λογω μεγαλου μωρου...με αγχωσε αρκετα αυτο!μου ειπε οτι με βαση τις μετρησεις το μωρο θα ξεπερασει τα 3.7 κιλαααααααααα!τι να πω?η καμπυλη ζαχαρου μου ηταν μια χαρα,το επισημανε και ο ιδιος αυτο.και στο τελος που με ειδε αγχωμενη μου λεει,και δεν χαιρεσαι που εχεις ενα μεγαλο και γερο μωρο?μωρε μια χαρα χαιρομαι του λεω,αλλα με αγχωσε η ιδεα της καισαρικης!μου εκλεισε να με ξαναδει στις 14/09,οπου τοτε θα αποφασισουμε τι θα γινει με βαση τις μετρησεις που θα εχουμε.

ειρηνη δεν πρεπει να αφηνουμε τους γιατρους να μας χαλανε την ψυχολογια!ολα θα μας πανε καλα,θα δεις...

βασω τελειο το μωρακι σου..αντε με το καλό να μπουμε στο μηνα μας και ολα θα πανε καλα! οπως και να γεννησουμε δεν πειραζει..τα μωρακια μας και μεις να μαστε καλα!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Βασω τελεια τα νεα με το μωρακι σου!! οπως ειπαν και τα κοριτσια σημασια εχει να εχουμε υγιη μωρακια, το πώς θα ερθουν δεν μας νοιαζει!

Βρε Ειρηνη μου τι κωλοτουμπα ηταν αυτη!! Οντως τελικα δεν ειναι για να κυκλοφορουμε μονες μας. Εγω το παρατηρω και μεσα στο σπιτι, τρωω γωνιες απο πορτες, τραπεζακια, στροφες και γενικα δεν εχω ισορροπια, οποτε θελει προσοχη. Τελος οι πιρουετες, ακους Κλελια παιδι μου, ακου ανεβηκες στην καρεκλα να πιασεις το μουλτι!!!Εισαι μουλτι τρελη!!!!

Οσο για την προκληση, βλεπω οτι οι περισσοτερες λετε τσου. Αυριο που εχω το ντοπλερ θα το συζητησω και με τον γιατρο. Ηθελα να βιωσω την ολη διαδικασια με το μωρο, δηλαδη αν με πιασουν οι πονοι ή σπασουν τα νερα, δεν θελω να με παει η μαμα κι ο μπαμπας στο μαιευτηριο, θελω το μωρο!!! Ασε που στο Αρεταιειο δεν επιτρεπεται να ειναι ο συζυγος μεσα, οποτε αν φυγω απο το σπιτι μονη μου, και να ερθει σε 3 ωρες, δεν α τον δω ωσπου να γεννησω :(:(. Δεν ξερω τι να κανω, εχω προβληματιστει τοσο που σκεφτομαι την πιθανοτητα να γεννησω στο ΜΗΤΕΡΑ μονο και μονο γι'αυτο τον λογο... Θα δουμε, ισως ο γιατρος δωσει την λυση αυριο. Ιδωμεν!

τσιπουριδιονννννννν <3<3<3

6 Οκτωβριου ερχονται οι Scorpions στο ΣΕΦ.... τι κριμα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερα κοριτσακια......

Σημερα μπορω να πω οτι ξεπατωθηκα στα δρομολογια και ειμαι και αυπνη :|:neutral:

Πως κοιμαται η μανουλα μ και ο πατερουλης μου σ'αυτο το σκληρο ψηλο κρεβατι απορω... ο Γιωργακης ομως δεν δυσκολευτηκε καθολου με το που ξαπλωσε αρχισε η μοιυσικη του ροχαλιτου του ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ενω εγω μεχρι της 5 παρα μετραγα κατσικια , προβατα, αγελαδες , αλογα ... υπνο ομως δεν βρηκα πουθενα :|:neutral:

Πηγα κι εδωσα ειμαι αιμα σημερα για τις μηνιαιες εξετασεις μας... κ μολις πηρα τ'αποτελεσματα..εκανα και εξτρα ζαχαρο γιατι χτες το ειδα λιγο ανεβασμενο...

εχασα τον αιματοκριτουλη μου ομως εγω που το ειχα στα υψη και τον προσεχα :tongue::tongue:

Στις 5:30 εχουμε ραντεβου με την γιατρο μας να μας τα ψαλλει λιγο ... και να την δουμε και καπως καλυτερα την μικρη μας :D:D

Τα υγρα που ειδα ηταν σαν να τα εκανα πανω μου :(.Και φοβηθηκα γιατι μια φιλη τον Φεβρουαριο το ιδιο ειχε παθει και δεν εδωσε σημασια και δεν το ειπε στον γιατρο της και ειχε αδειασει ο μισος σακος απο το αμνιακο υγρο.Και σημερα πιστευω θα με ψαχουλεψει απο κατω λεω εγω τωρα δεν ξερω....

Οσο για το σπιτι .,..κοριτσια περιμενω πως και πως να τελειωσουν κ οι τελευταιες πινελιες και να μπουν τα τελευταια πραγματακια πχ τα a/c και ορμαωωωωωωωωωωωωω........... ηδη ενημερωσα τον κολλητο μου που ειναι κηπουρος πως θα τσακιστει να ερθει να μου βαλει γκαζον στον κηπο που εχω μπροστα μου να νιωσω κηπο οτι εχω :D:D:D:D

Παω για την ωρα βα ξαπλωσω λιγο μεχρι αν ερθει το μεγαλο μωρο μου , να κανουμε μαμ και μετα να παμε στην γιατρο μας ... και το βραδακι θα σας εχουμε νεα:-D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κούκλες τι γράψατε καλεεεεεεεεεεεεεεεε τι να πρώτο σχολιάσω πάω να διαβάσω είμαι η ΗΛΙΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

ellain ζήτα περισσότερες λεπτομέρειες από το ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, δλδ αν στις ωδίνες επιτρέπεται να είναι ο σύζυγος... Στο ΜΗΤΕΡΑ επιτρέπεται και σε πολλά άλλα μαιευτηρία. Αν αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για να πας στο ΜΗΤΕΡΑ, δεν θα σου το πρότεινα: να ξοδέψεις τα μαλλιοκεφαλάκια σου γιατί? Για κάτι που στην τελική μπορεί να μην γίνει έτσι όπως το περιμένεις? Πχ μια φίλη μου ήθελε πολύ τον άντρα της μέσα στην αίθουσα τοκετού (φυσιολογικός τοκετός). Όταν την έπιασαν οι "χοντροί" πόνοι, μόνη της του είπε "Ρε μωρό, καλύτερα έξω εσύ..." και όντως ο άντρας της ανακουφίστηκε διότι δεν του άρεσε το θέαμα της γυναίκας του να πονάει...

Υ.Γ. Μούλτι τρελλή?? χαχαχαχα!!! :tongue:

Φωτεινή περιμένουμε νέα από το νινί σας!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλα αποτελεσματα φωτεινη..μπες μετα να μας πεις!

να τρως μοσχαρακι..πολυ μοσχαρακι..

δε σου δινει σιδηρο? εμενα απο 4ο μηνα με εχει πλακωσει στα ferofolic προληπτικα..χωρις να εχω προβλημα.

σημερα γυρισε πεθερα απο διακοπες κ μου ειπες χθες οτι θαρθει πρωι πρωι να παρει κουρτινουλα να μου τη ραψει..ε ακομα την περιμενω...γκκρρρρ...

μια δουλεια της εχω αναθεσει τοσο καιρο..θα γεννησω και ακομα θα περιμενω να τη ραψει..και αν την παω σε μοδιστρα θα παρεξηγηθει κιολας!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...