Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλήμέρα,

Ισι μου γλυκεια τι πέσιμο ηταν αυτο, δοξα το Θεο η μικρή σου είναι καλά και εσυ θα γίνεις γρήγορα μην στεαναχωριέσαι, ελπιζω να μας ενημερώσεις ξανα γρήγορα και οι εξετάσεις σου να είναι σουπερ.

Μαράκι καλως ήρθες απο τις διακοπές, χαιρομαι που περασες καλά.

Φωτεινή αντε σχεδόν τελειώσατε, θα ξεκουραστείς τώρα σιγα σιγά.

Κλελια μεγεια οι φανταχτερές σου σαγιονάρες. Απο κιλά μια χαρα σε βρίσκω που ελεγες οτι θα πάρεις αρκετά. Φταιει που εκοψες το γαμοπίλαφο.

Νενάκι καθε φορα που μπαίνω περιμένω να δω οτι γέννησες, αλλα πρέπει να τις τελειώσεις ολες τις ζέστες μου φαίνεται, μην αγχωνεσαι όμως πλησιασαν πολυ οι μέρες.

η Ellain που είναι οεο.

Εγω το ΣΚ ειχα κοσμο στο σπίτι γι αυτο και δεν μπήκα, πέρασα πολυ ωραία αλλα δεν είμαι για πολλα πολλα γιατι κουράζομαι ευκολα. Ενα αλλο θέμα που με σταναχωρεί λίγο είναι οτι το αμόρε πρέπει να κάνει 5 υπήρεσίες το Σεπτέμβρη και τις εβαλε απο την αρχη του μήνα και κάθε τρείς μέρες για να τελειώνει οταν θα μπαίνω στο μήνα μου αλλα σκέφτομαι οτι θα με φάει η μοναξιά για αρκέτες μέρες και τώρα οσο περνάει ο καιρός θα φοβάμαι να κοιμάμαι μόνη μου τα βράδια, αλλα τι να κάνουμε αυτα εχει ο στρατὀς.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamoynaki, irini, clelia, chrisaki, γιωτιτσα και σε ολαααααααααα τα κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα, σας διαβαζω εδω και 2 ωρες και δεν θυμαμαι τιποτα, περα απο το πεσιμο της Ισις και της Ελενης!!! Αχ κοριτσια μου προσοχη, τι να κανουμε τωρα το βαρος δεν οριζεται καλα και γερνει δεξια αριστερα η βαρκα. Υπομονη, ενα μηνακι ειναι, θα περασει!

Κλελιακι μεγεια οι fancy φουξ σαγιοναρες σου!! Θα εισαι η πιο trendy μανουλα του οροφου για να μην πω ολοκληρου του μαιευτηριου :)

Πετρουλα ερχεσαι Αθηνα? Αντε με το καλο, και αν χρειαστειτε οτιδηποτε το τηλεφωνο μου ειναι στο φατσοβιβλιο, παρε με!

νενακι κοιτουσα το τικερακι σου, μιλαμε οτι εφτασες στο τελος. Θυμαμαι μηνες πριν που αρχισαμε να μιλαμε και μου φαινοταν βουνο κι ελεγα πώς θα περασει ο καιρος και να τωρα που τουλαχιστον μια απο μας ειναι πλεον τοσοοοοοοο κοντα!!! Αντε υπομονη :)

Δεσποινακι φευγετε κι εσεις τελικα? Ζητω η εσωτερικη μεταναστευση, ζητω η αποκεντρωση!!!! οεοεοεοεοεοεο!!!

Γιωτιτσα μην στεναχωριεσαι βρε συ με τις υπηρεσιες, κανε υπομονη, παρε το μαξιλαρι αγκαλιτσα να αναπληρωσει το κενο :), παρε τηλεφωνο να παμε για κανενα καφεδακι στο Παγκρατι (και το μωρο εφυγε χθες βραδυ για Κυπρο, για τα τελευταια διαδικαστικα οποτε ειμαι μονη σαν το λεμονι χιχιχιχι)

Εμεις το ξεσκισαμε στις γυρες απο δω κι απο κει στα διαφορα καταστηματα να προλαβουμε τις τελευταιες εκτπωσεις. Λοιπον κλεισαμε τραπεζαρια-μπουφε, επιπλα βεραντας, αγορασαμε καροτσακι και παραγγειλαμε αυγουλακι και σημερα παω με την μαμα στα ΛΗΤΩ να ψωνισουμε ολα τα σατζαλα-ματζαλα για το παπακι. Κουραστηκαμε αλλα το ευχαριστηθηκα!!! Μετα μενουν οι κουρτινες και τελειωσαμε.

Ελενακι ειδες εσυ στεναχωριεσαι που δεν θα εχεις συγγενεις κοντα στην γεννα, εγω στεναχωριεμαι που δεν θα ειμαι σπιτι μου να το στησω και να χαρω ολες τις ομορφες στιγμες, αλλα θα παω και θα ειναι ολα τατοποιημενα κι ετοιμα.... Τι να κανουμε , δεν γινεται να τα εχουμε ολα σε αυτην την ζωη. Αρκει να ειμαστε καλα.

εχω εναν προβληματισμο και θελω να το μοιραστω μαζι σας και να παρω καμια γνωμη. Σκεφτομαι λοιπον οτι θα μεινω μονη μου (με τους γονεις μου)στην Αθηνα και το μωρο θα ειναι Βολο και φοβαμαι οταν θα ερθει η στιγμη του τοκετου μηπως δεν προλαβει να κατεβει. Και λεω εγω τωρα, μηπως να ρωτησω τον γιατρο αν γινεται να μπω μεσα με προκληση (για φυσιολογικο τοκετο παντα) σε συμφωνημενη ημερομηνια? Εχω ακουσει οτι τα φαρμακα για προκληση μπορει να επιμηκυνουν τον τοκετο. Ξερετε κατι σχετικο?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα και καλή βδομάδα!

σε όλα τα κοριτσάκια! σήμερα είμαι καλύτερα! να σας ευχαριστήσω όλες και μακάρι να μη συμβεί σε καμιά σας και σε καμιά εγκυούλα του κόσμου αυτό που πέρασα, γιατί πραγματικά ήταν τρομακτικό και σοκαριστικό, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους γύρω μου! τέλος καλό όλα καλά όμως! ξαναπήγα στο γιατρό, μια χαρά όλα, δεν υπάρχει κίνδυνος για κάτι, η μικρή ξανάγινε υπερκινητική και η πίεση επανήλθε λιγάκι όπως και το ζάχαρο... σήμερα με ξύπνησε η καρδούλα μου στις 9 παρά! μου δωσε 3-4 περιποιημένες σα να μου λεγε άντε! πέρασε η ώρα! αλλά είπαμε, μιας και μένω σπίτι πιο πολύ, θα κοιμάααααμαι όσο μπορώ!

γιώτα καλημέρα! μη στεναχωριέσαι που θα φύγει το αμόρε! θα κάνουμε παρέα! κι ο δικός μου θα χρειαστεί να φεύγει για σεμινάρια... θα έρθει και αθηνα 3-4 μέρες... βρε λέτε να κατέβω? ο γιατρός μου είπε δεν αντενδείκνυται, όπως νιώθω... θα δω... να σας έβλεπα κιόλας!!!:D

ειρήνη έδωσα σήμερα τα ούρα για το λεύκωμα, το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα! άντε να δούμε!

κλέλια μου μεγειά! σκατούλα ροζούλα! μπαρμπι με τα όλα της θα είσαι στο μαιευτήριο! να βγάλει φωτό να σε δούμε ε???

φωτεινή τελειώνει και το δικό σου βασανάκι! άντε βρε! με το καλό! (και μη μιλάς κυρίως εσύ για αμάζευτο!!!:tongue:)

μαρη κρις! που χάνεσαι??? καλέ σταματήστε με τα κιλά! όλες μια χαρά είμαστε! ούτε το μέσο όρο δεν πιάνουμε!

μαράκι επέστρεψες? και σε σκεφτόμουν! καιρό έχεις να φανείς! πέρασες καλα?

μαμουνάκι καλημέρα! τι καφεδάκι πίνεις? εγώ έκανα ένα φραπεδάκι μούρλια!

νένα μου ανυπομονείς και ανυπομονούμε κι εμείς μαζί σου!!! ποιον να στείλω να πάρει την κοιλιά σου? πως τον θες???:confused: καλέ εγώ πάλι το αντίθετο! μέσα στα αμπέλια στα κρασιά και στα τσίπουρα γεννηθηκα και έχω έρωτα! τρέλα φοβερή!

πετρούλα καλά νε περάσετε στην αθήνα! άντε καλέ κάποια να κάνει παρέα στο κορίτσι μας!!!

fire την άναψα τη λαμπάδα στον πρόδρομο!

ελένη και δέσποινα, αν και δε μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι να μην μπορείτε να δείτε τα ζουζούνια σας, σας νιώθουμε! θα σας τα φέρουν μωρέ! να δουν και το αδερφάκι τους!

το ελενάκι μας τι έγινε? μετακομίζει?

η κουμπαρούλα μου καλοπερνάει! έχω να μεταφέρω αυτό και μόνο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

κλελουκω μεγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικα τα πραγματακια!!!!!!!!!!!

το θηλαστρο αργησε πολυ να ελθει?ειναι το διπλο?

θυμαμαι μου ειπεσ για 90ευρουλακια!!!!τα μεταφορικα σου?το θεμα ειναι οτι ειμαι ντιπι για ντιπ ασχετη με παραγγελειεσ μεσω ιντερνετ...

εδω απο οσο ξερω κανει150..

το ψαρακι που ειναι?????????????????????????????????????μαρη τσιπουρα?????????????????????????????????????????????????

να ελθω και στα δικα μου.....απο κιλακια που ρωτουσατε ειμαι στα +6 αντε +7αν τυχει και φαω περισσοτερο αλατι την προηγουμενη..:rolleyes::rolleyes:

αλλα μην ξεχνατε οτι εμεινα με πολλα πολλα παραπανησια!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον οπωσ σασ ειχα πει πρωι πρωι ειχα ντοκτορι...να δει το ντοπλερ κτλ...

μα γιατι καθε φορα που φευγω με κανει να αισθανομαι χαλια???????(ισωσ θυμαστε και την προηγουμενη λογω του τραχηλου,που γυρισα χαλια..)

λοιπον το σαββατο μεσα σε ολα που μου εκανε ο γιατροσ την ξεπετα μου ειπε βα ροσ μωρου μονο 2 και κατι κιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

μα γινεται??????????????????????????????

πριν 1 μηνα στον καθηγητη στην αθηνα το μωρο ηταν 1500 και μαλιστα αρκετα παχουλο για την εβδομαδα του!!!!!!!!!!!!και λιγεσ μερεσ μεγαλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σε 1 μηνα πηρε μονο 500 γρ??????????????????????:confused::confused::confused:

και μου ειπε τωρα για υπολειπωμενη αναπτυξη και διαφορα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οτι και καλα λογω ζαχαρου,πιεσησ κτλ δεν αναπτυσεται σωστα...

μα αφου ζαχαρο χωρισ διατροφη εχω φαγωμενη το πολυ 100-120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και νηστικη 70-90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιεση ειναι μολισ στο 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου λεει τοτε?το μονο που οι αρτηριεσ εχουν αυξημενεσ αντιστασεισ...

θα τον παρω τηλ να του πω οτι αφου ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα να κανω ενεσεισ κορτιζονησ να προλαβουμε εστω τα πνευμονακια του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αισθανομαι χαλια και απορω πωσ δεν τα μπιγω τα κλαμματα...

α!!!μου εκανε και nst ευτυχωσ μια χαρα βγηκε,αν και εδειξε και μια συσπασουλα..

να σασ πω κατι?πιστευω ή οτι ισχυει αυτο που ειπε,δηλαδη οτι ενω το μωρο αναπτυσσοταν καλα τωρα υπολειπεται...ή ο κ@λογιατροσ του ντοπλερ μου βγαλε αλλα ντι αλλων και βγηκε το μωρο μολισ 2 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ξανακανω ντοπλερ σε 1-1,5 εβδομαδα παλι αλλα αλλου!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη, όντως πλέον για να μην παρεξηγιέμαι και στενοχωριέμαι τους γράφω! Ακόμα και την μαμά, ας πρόσεχε!! Πάντως μου είναι κάπως παρήγορο να μαθαίνω ότι δεν μου φέρθηκε μόνο σε μένα άσχημα η μαμά μου σχετικά με το θέμα του θηλασμού... Άσε ρε γμτ που το θεωρώ τρελλή γκαντεμιά!! Ακόμα δεν έχω γεννήσει και μου έχουν γλωσσοφάει τον θηλασμό!! Καλά να πάθω να μάθω να μην μιλάω!!

Γιωτίτσα :D!! Όταν έτρωγα το γαμοπίλαφο ήταν που δεν έπαιρνα κιλά!! Και πόσο συχνά νομίζεις ότι πηγαίναμε στο συγκεκριμένο μαγαζί και το χλαπάκιαζα?? Πάντως και η ενδοκρινολόγος μου έπαθε ένα σοκ, σχολίασε "τι περίεργη κύηση" όταν της ανέφερα την πορεία των κιλών μου... Κοπέλα μου ποια μοναξιά θα σε φάει?? Εδώ τι κάνουμε εμείς?? Μπρίκια κολλάμε?? Άντε να τελειώνει ο σύζυγος για να είναι stand by για την μπέμπα σας!! Η ellain όπως βλέπεις είναι καλά!!

ellain μου!! Με 'γεια τα πραγματάκια!! Όλα ρυθμίστηκαν, μπράβο κορίτσι μου!! Δεν ξέρω τι να σου πω για την πρόκληση τοκετού, ας μας πουν οι πιο έμπειρες... Πάντως, στατιστικά πάντα, οι πρωτότοκες δεν γεννάνε τόόοοοοσο γρήγορα... Υπάρχουν περιπτώσεις βέβαια που γέννησαν στην 1 ώρα, αλλά σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων, τι να σου πω... Πόση ώρα είναι Βόλος-Αθήνα με το αυτοκίνητο?? Θέλεις τον άντρα σου μέσα στον τοκετό?? Διότι αν δεν τον θέλεις μέσα, λογικά προλαβαίνει μέχρι να σκάσει μύτη ο γιόκας και να τον φέρουν στους συγγενείς έξω... Απλά πρέπει και αυτός να έχει έτοιμο το βαλιτσάκι του για ταξίδι :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ελενάκι καλημέρα!

μαζί γράφαμε!

με το γιατρό που μίλησα κι εγώ για πρόκληση για να αποφύγω την καισαρική, μου είπε ότι σε πρωτότοκες ο τοκετός κάνει αρκετές βασανιστικές ώρες και τος περισότερες φορές δεν επέρχεται έτσι όπως τον περιμένουν οπότε και κάνουν μετά αναγκαστική καισαρική για να διευκολύνουν μητέρα και βρέφος (μιλάω πάντα για τη δική μου περίπτωση)

οπότε μάλλον καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου να σου πει σύμφωνα με την εμπειρία του!

ειρηνάκι αμάν πια βρε κοριτσάρα! δε θα σε χαλαρώσουν ποτε πια κι εσένα? έλεος! άντυε μην αγχώνεσαι! μια χαρά θα πάνε όλα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αγαπούλες μου καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω, ελπίζω το απόγευμα με ησυχία

Εμαθα για το πέσιμο της κουμπάρας μου αλλά και ότι όλα είναι μια χαρά! :)

Προσοχή πεπελάρες μου!

Σας φιλώ για να φάμε πρωινό... μάκια!

<3 σε όλες

<3 σε όλες τις κοιλίτσες

Ploegisi μπράβο κορίτσι μου που είσαι καλύτερα!! Και πάλι περαστικούλια!!

Ειρήνη, σοβαρά τώρα αρχίζει και μου την δίνει στα νεύρα ο γιατρός σου!! Βαλτός είναι να σου βρίσκει κάτι κάθε 3 και λίγο?? Ωραία, η μικρή είναι 2 κιλά!! Και??? Δεν γεννιούνται όλα τα μωρά 3,5-4 κιλά!! Γεννιούνται και υγιέστατα τελειόμηνα 2.5 κιλά επειδή... έτσι!! Χωρίς πρόβλημα ανάπτυξης! Ούτε όλα τα μωρά γεννιούνται με μαλλιά τι θα κάνουμε τώρα!! Αν είναι δυνατόν, φιρί-φιρί το πάει να σου πάει την πίεση στον 18ο όροφο!! Και να ξέρεις ότι οι μετρήσεις δεν είναι 1000% σωστές.. Ξέρεις πόσα μωρά τα μέτραγαν πχ 3 κιλά και τελικά γεννήθηκαν 2.700?? Οι μετρήσεις δεν είναι τόσο ακριβείας!!

Το θήλαστρο που παρήγγειλα είναι το μονό (δεν υπάρχει λόγος για διπλό εκτός αν θέλεις αποκλειστικό θηλασμό για πολλούουουουους μήνες, χρόνια κλπ). Το αγόρασα 91 ευρώ για την ακρίβεια και τα μεταφορικά είναι 15 ευρώ. Βέβαια παρήγγειλα άλλα τόσα πράγματα, επιθέματα, σακουλάκια φύλαξης γάλακτος, σφουγγαράκι κ.ά. τζιτζιμπρίτζια πολύ φθηνότερα από Ελλάδα, οπότε στην ουσία απόσβεσα τα έξοδα μεταφοράς. Σήμερα είναι η 11η εργάσιμη, μου έστειλαν e-mail την Τετάρτη ότι τα πράγματα φορτώθηκαν. Λογικά τόσο κάνουν πάντως από Αγγλία. Έχουμε και κάτι ΕΛΤΑ που δυσκολεύουν την κατάσταση, υπόψη...

Η μαία στο ΜΗΤΕΡΑ μου είπε ότι στο κατάστημα του μαιευτηρίου πουλάνε το medela 80 ευρώ, sorry αλλά δεν την πιστεύω, μάλλον θα εννοεί το χειροκίνητο... Το πιο φθηνό που το βρήκα Ελλάδα είναι 111 ευρώ από ένα On-line φαρμακείο... Μην τρελλαθούμε τώρα 80 ευρώ το Medela swing, θα μας το είχαν σφυρίξει και όλες από εκεί θα το αγοράζαμε!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα ισουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!βρε κοριτσι μου πολυ συγχιστηκα με την τουμπιτσα σου?πονασ σημερα?

προχτεσ σου ειχα γραψει και ενα κατεβατο το ειδεσ?να στο στειλω με π.μ?

ελενακι μου εσυ μια χαρα με την τουμπιτσα?περαστικουλια!!!!!!

ελενακι νουμ.2(βολιωτισσα)κατα την γνωμη μου μην μπεισ με προκληση....συνηθωσ οι πρωτοτοκεσ που μπενουν με προκληση καταληγουν σε καισαρικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στισ δευτεροτοκεσ πιανει αλλα σε σενα που δεν εχεισ ανοιξει ακομα(εννοω απο κατω..)???θα σου πουν βεβαια και τα αλλα κοριτσια ειδικα ομωσ ο γιατρουλησ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε δεν σασ ειπα...πηρα κι εγω τουμπα!!!!!!!!!!!!!!!το ειχαν οι μερεσ καθωσ φαινεται....

πηγαμε χτεσ εκδρομουλα στα βορεια του νησιου.κολυμπησαμε κιολασ αλλα ειχε πολυ κυμα.η παραλια ηταν αποτομη και την ωρα που πηγα να βγω(ο αντρασ μου ειχε ηδη βγει με την αγγελικη κ δεν με εβλεπε..)παω λοιπον να βγω και ηταν μπροστα λιγο αποτομα ,λεσ κ ηταν σκαλοπατι κ εκεινην την ωρα ερχετε ενα τεραστιο κυμα και με ριχνει κατω !!!!παω να σηκωθω κ ερχετε αλλο κ με παρασερνει μεσα,να προσπαθω να βγω εξω αλλα πνιγομουν και καταπινα νερο!!!!δεν μπ[ορουσα να σταθω αφου με παρασερνε η θαλασσα!!!!προσπαθουσα να φωναξω τον αντρα μου αλλα που να ακουστω!!!!????!!!!ευτυχωσ με ειδε και ηλθε και με μαζεψε!!!!ηταν σοκ ,δεν λεω...κυριωσ εννοειτε οτι κατατρομαξα για το μωρο μου γιατι στην προσπαθεια μου να ξεφυγω τσακισα λιγο την κοιλουμπιτσα...ευτυχωσ ολα καλα ομωσ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ploegisoula εγω πινω ελληνικο..δε μαφηνει ο γιατρουλης να πινω φρεντο, φραπε...και να σκεφτεις οτι επινα 2-3 φραπεδακια τη μερα προ εγκυμοσυνης..

ellain δεν εχω εμπειρια τοκετου, αλλα καμια φιλη και γνωστη μου δεν γεννησε σε 3 ωρες..η αδερφουλα μου π.χ ηταν 7 ωρες μεσα..ο αντρας της προλαβε και ηρθε απο Σαντορινη με αεροπλανο βεβαια...

μεχρι να αρχισει το χειρουργειο θα εχει ερθει, 3 ωριτσες δεν ειναι ο Βολος??\

αλλωστε και να το προγραμματισεις, ποιος σου λεει οτι δε θα γεννησεις μια μερα πριν??? χεχε δεν ξερεις τι σχεδια εχει το μπεμπακι σου...

IRINI και γω θα ξαναεκανα εξεταση και αλλου φυσικα...πολλες φορες οι γιατροι μας τρομαζουν χωρις λογο.μην ανησυχεις!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Άλλη με τούμπα!! Κορίτσια προσοχή!! Είναι ο μήνας των πτώσεων, δεν κάνω πλάκα!! Εκεί οι περισσότερες την πατάνε!!

Την προηγούμενη Δευτέρα δεν με ήθελε ΚΑΘΟΛΟΥ η μέρα!! Μαγείρευα, είχα βάλει το κρεμμύδι να ψήνεται και πάω να κόψω ντομάτες: κλάταρε το Multi... Σκαρφαλώνω σε ένα σκαμπό για να κατεβάσω το μίξερ που έχει σύστημα multi, πάω να γκρεμοτσακιστώ, πιάνομαι τελευταία στιγμή, μου πέφτει το μίξερ από τα χέρια. Δεν έσπασε... Συνεχίζω το μαγείρεμα... Κατεβαίνω στο ισόγειο με το ασανσέρ και από εκεί με τα πόδια στο υπόγειο για να φέρω μία βαλιτσούλα... Πήγαινα αργά και προσεκτικά... Και γλυστράει το παπούτσι και πήγα να φάω σούπα στα σκαλιά!! ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!! Την τούμπα την γλίτωσα 2 φορές...

Το κλου της υπόθεσης: πάω να καθαρίσω την κουζίνα, μου πέφτει το multi του μίξερ από τα χέρια, σπάει!! Τι γκαντεμομέρα, έπρεπε να χαλάσουν 2 multi για να μην πάθω τπτ προφανώς...

GEXxp3.png

ναι βρε κλελια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα οταν σου τα λενε ετσι κατι παθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!τι να του πω?????

παντωσ και η αγγελιξ μου την εβγαζαν γυρω στα 3500 και γεννηθηκε 2550!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα γατι γεννησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!

αφου οταν μου την εβγαλαν ρωταω κιλα κ μου λεει ο τοτε γιατροσ μου 2550!!!και του λεω<μα αφου στον υπερηχο ηταν 3500>και μου λεει<ε τι να κανουμε?να στην ξαναβαλω μεσα??????????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:>

παντωσ μια χαρουλα ηταν το κοριτσακι μου,θερμοκοιτιδα μπηκε για λιγεσ ωρεσ κ μετα μια χαρα!!!

μαρη τσιπουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την ωρα που εγραφα κ ρωτουσα για σενα εμφανιστηκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...