Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας μέλλουσες μανούλες! Η δική μου ΠΗΤ είναι 31/10/2010 αν όλα πάνε καλά... Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά γιατί το Δεκέμβρη του 09 είχα μια παλίνδρομη και τώρα λίγες μέρες αφότου έμαθα ότι είμαι έγκυος παρουσίασα καφέ υγρά... Ο γιατρός μου είπε να αυξήσω τα utrogestan σε τρία την ημέρα και να μείνω ξάπλα μέχρι να σταματήσουν. Από εχτές δεν ξαναείδα καφέ υγρά αλλά έχω αγχωθεί πως κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό. Θέλω να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν την παλεύω..

QTW0p3.png

line_line_typew2_beg_d_typew11_time_1241236800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κορίτσια διαβάζω ότι μιλάτε για φαγητά (καρμπονάρες, πίτσες, μπουγάτσες) και ενώ θέλω να τα φάω όλα αυτά ένα χυμό ήπια η καημενούλα για να πιω το σίδηρό μου και μου έρχεται να ξεράσω:confused:. αυτά δεν τα είχα στην 1η εγκυμοσύνη και τώρα μου φαίνεται κάπως.

mimika85 καλωσήρθες στην όμορφη παρεούλα μας. τα καφέ υγρά νομίζω δεν είναι πολύ ανυσηχητικό αρκεί να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου. άλλωστε εδώ κάνουμε μόνο θετικές σκέψεις.

εμένα μου έδωσε να κάνω όλες τις εξετάσεις ουρεόπλασμα μυκόπλασμα και κάθε μήνα θα κάνω γενική αίματος ούρων και σάχαρο.

mimika καλωσηρθες στην παρεα μας!! Οπως σου ειπαν ηδη τα κοριτσια, ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου και ολα θα πανε καλα. Εδω θα βρεις μονο θετικες σκεψεις για τελειομηνες εγκυμοσυνες και ομορφα ροζ μωρακια! Οποτε μην ξαναπεις δεν την παλευεις, θα την παλεψεις οπωσδηποτε΄;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

mimika καλώς ήρθες!! Καλή αρχή να έχεις!!

Όλα καλά θα σου πάνε, υπάρχουν και άλλες εδώ που μετράνε απώλειες, αλλά όλα καλά μας πηγαίνουν, θα το δεις...

Όταν γυρίσεις από τον γιατρό σου πες μας τα νέα σου (λογικά είσαι περίπου 6 εβδομάδων??)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάρες!!! :)

είχα καιρό να μπω, έμεινα στο κρεβάτι για λίγες μέρες με ζαλάδες και εμετούς, αλλά σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος!!!

σας διαβάζω όλες και τα λέμε σε λιγάκι!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

πωπω!!! τι πανικός ήταν αυτός κοριτσάρες??? έχασα τη μπάλα!!!:tongue:

maraki32 έχουμε ίδια πητ??? κι εγώ στα ίδια είμαι!!! δεν μπορώ να φάω κανονικό φαγητό ακόμη... ζορίζομαι αρκετά με στο στομάχι και με το εντεράκι μου. ευτυχώς δε χάνω τη μπάλα...

mimika85 καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Θετική σκέψη από σένα και θετική ενέργεια από μας, και όλα θα είναι σούπερ!!! μην ανησυχείς για τίποτα!!!

ellain ας ελπίσουμε να έρθει με το καλό η μανούλα σου και να την έχεις κοντά σου!!! κι εγώ την έχω λίγα χιλιόμετρα μακριά, και αν δεν τη δω για καμιά βδοομάδα τρελαίνομαι!!!

tsipouraκι κι εγώ θα πάω για εξετάσεις αυτήν την εβδομάδα, κι εμένα μόνο γενική ούρων μου έδωσε, αλλά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Clelia μου, μην το ψάχνεις τόσο πολύ κοπέλα μου! ωραιότατα που φουσκώνει η κοιλίτσα σου, αν κάτι δεν είναι φυσιολογικό θα σου το πει ο γιατρός σου, έτσι δεν είναι??? δεν θέλει άγχος ρε παιδιά για όλα!!! χαλαρώστε και λιγάκι!!!

nenaki δώσε μου τη διεύθυνση του blog σου για να τη δω κι εγώ που δεν τη βρήκα! (ζαλίστηκα βλέπεις με τόσα μνμ)

Ελένη περαστικά και υπομονή!!! να φυλάγεσαι στα νοσοκομεία!!!

Stone όλα καλά? μόνο δικά σου νέα δεν έχουμε βρε!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερούδια στις όμορφες εγκυούλες :)

Ploegisi μας έλειψες βρε! περαστικά σου και εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα

παιδάκια χθες ήμουν έξω όλη την ημέρα μέχρι τις 12 το βράδυ (είχα κάτι δουλίτσες μετά το γραφείο, μετά πήγα στους γονείς μου και μετά βρέθηκα με την κουμπάρα μου που ήρθε από την Γαλλία και είχα να την δω 9 μήνες), κουράστηκα απίστευτα πολύ

σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα!!!! πήγε 9:30 και σηκώθηκα (πόναγε όλο μου το σώμα) έτσι θα είμαστε τώρα;;;;;;

δεν το ξανακάνω τέτοιο πράγμα, θα μου πάρει 2 ημέρες να συνέλθω

φιλάκια σας :D

Διαφημίσεις

Ποιος σου είπε ότι αγχώθηκα?? Χάρηκα καλέ!! Και είναι κάτου από την κοιλίτσα, στην ηβική περιοχή.

Το κατάλαβα επειδή όταν διάβασα πως κάποιες γυναίκες στην εβδομάδα που είμαι μπορούν να νιώσουν την μήτρα τους λίγο πρησμένη σε εκείνο το μέρος, μου φάνηκε λίγο κουλό και το βράδυ της ίδιας ημέρας ένιωσα το σημείο ακουμπώντας το χέρι μου και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση :D και χαίρομαι το χαζοχαρούμενο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα συνγκαστρουλεσ!!!!!!τι κανετε??

tsipoura εννοείς το ουρεόπλασμα? Ούτε εμένα μου έδωσε να κάνω τόσο ειδικές εξετάσεις ούρων, μόνο γενική ούρων...

κι εμενα για ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα κτλ μου ειπε να τισ κανω αφου γυρισω απο αθηνα απο την αυχενικη...

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά, αν και έχει μια παροδική βελτίωση αλλά δε ξέρουμε για πόσο. Μάλλον αύριο θα πάμε στη μαμά μου και θα μείνω εκεί με τα παιδιά και ο Γιώργος θα επιστρέψει στην Αθήνα μόνος του μήπως και ξαναχρειαστεί να έρθουμε και να μη ταλαιπωρούμαστε όλοι μας. Τώρα πάνω λέω ότι θα μείνω ως το Πάσχα και μάλλον εκεί θα κάνω και την αυχενική μου αν και ποτέ δε ξέρεις τι σου ξημερώνει!

ευχομαι ελενακι να πανε ολα πολυ καλα1!!περαστικα του κ καλη αναρρωση!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα τι κάνετε;

pleogisi μου φαίνεται ότι είμαστε στην ίδια φάση εχτές ήμουν σχεδόν νιστικιά όλη μέρα και εγώ αισθανόμουν σαν να είχα φάει ολόκληρο αρνί

tsipoura όλο βολτούλες ήσουν εχτές δηλαδή ε;;:D

καλημερα σε ολες!! ε-ε-ερχεται η μαμα μου!! (κανω σαν χαζοχαρουμενο ε? το ξερω αλλα τι να κανω, μανα ειναι μονο μια...)

ploegisi welcome back κοριτσακι!!! μπραβο που συνηλθες, αντε να φας και καμια μπουκια, μονο εγω θα τρωω για ολες??!! χιχιχι

τσιπουροψαρο, τι νομισες καλη μου??? Οτι θα παιρνεις σβαρνα τα σοκακια και μετα θα εισαι μια χαρα??? Οχι, πανε αυτα που θυμοσουν, τωρα ηρεμια, ξεκουραση και καλοπεραση!!! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αχ καλά τα λες elain μου, περιμένω να περάσει η ώρα να πάω σπίτι να ξαπλώσω πάλι αλλά μέχρι τις 5 είναι μακρύς ο δρόμος........

το βράδυ θα πάω στην ενδοκρινολόγο, να δούμε θα μου δώσει θηροξίνη ή όχι;

elain με το καλό να δεχτείς την μανούλα! αν περισέψει καμιά μερίδα κολοκυθάκια γεμιστά να μου την φυλάξεις!!!! (από την ώρα που το έγραψες αυτό όλο τα σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω να τα φτιάχνω ούτε η μανούλα μου, μάλλον θα πάω κάπου έξω να τα βρω)

μαράκι κουράγιο κι εσύ, τί να πούμε κι εμεις που τρώμε συνέχεια σαν τα γουρούνια;;;;;;;;;

φιλιά σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...