Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια δε σας προλαβαινω απο χτες το βραδυ ξαναμπηκα τωρα και εχουν γραφτει ηδη δυο σελιδαρες.παναγια μου ειμαι η μονη που ειμαι δευτερομανα?γιατι εγω τουλαχιστον μονο οταν τη πεσει ο ζαχαρενιος μου το βραδακι τα καταφερνω να μπω στο ντερνετ ολη την υπολοιπη μερα ασχολουμαι μαζι του.anyway

clelia μην ανησυχεις αν θα τα καταφερεις με το θεμα του θηλασμου.πρεπει νασαι χαλαρη και να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου και να παρατηρεις το μωρακι σου.αυτο θα σε καθοδηγει.. αυτα που σου γραφει η μαμαλευτερακι που να αγιασει το στομα της ειναι δυστηχως αληθεια.εγω να δεις τι πολεμο αντιμετωπισα απτη ιδια μου τη μανα .απλα να μη τις ακους λεγε ναι εσυ και κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για το μωρο σου.επειδη την ιστοσελιδα του συνδεσμου δε θυμαμαι αν την εγραψα καλα μπεσ στο google και ανζητησε τον συνδεσνο θηλασμου ελλαδος.

φωτεινη μην ασχολεισαι με ανουσια γιατην εποχη πραγματακια.τωρα προτεραιοτητα εχει η υπαρξη που κουβαλας

μαμαλευτερακη εισαι φοβερη τα λες σταρατα και μαρεσεις ιδιως το λογοτυπο πουχεις γραψει τρελλη εμπνευση αν ειναι δικο σου....

ποια μονη δευτερομανα καλε;;

ειμαστε 5-6!!!μη σου πω και παραπανω!!!

απλα ειμαστε τεμπελες και ολη μερα χαζολογαμε στο νετ:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περασα να πω ενα γεια σας και ενα καληνυχτα σας φιλεναδιτσες!!

Δε μπορεσα να διαβασω τιποτα,ευελπιστω αυριο...Ελπιζω να ειστε ολες καλα...

φιλακια...

εμ βεβαια...μονο στο facebook σε πιανει λογοδιαρροια:tongue::tongue:

καλημερα κοιλουμπες μου και καλη κυριακη να εχουμε!

ξυπνησα πριν καμια ωριτσα,εφτιαξα το καφεδακι μου και χαζευω στο διαδικτυο.ο 'μπαμπας' μας κοιμαται ακομα του καλου καιρου...αυριο θα παμε στο αρεταιειο να μας δει ο γιατρουλης.θα μας πει ποοοσο εχουμε μεγαλωσει και ποσο κοντα ειμαι στο τοκετο.

ζυγιζεστε καθολου?εγω τις τελευταιες μερες το σκεφτομαι αλλα...δεν το τολμαω!για περιμενετε λιγο,εδω διπλα μου ειναι η ζυγαρια!θα το κανω τωρα!...79.5!!!χειροτερα τα περιμενα τα πραγματα,παλι καλα...στα 10+ κιλακια θα γινω μανουλα.ενταξει,η διαιτολογος ειπε 7-8 το πολυ να επαιρνα,καθ οτι ξεκινησα +10 απο το κανονικο,αλλα εκανα κι εγω τις λαδιες μου...τελος παντων,το σημαντικο ειναι οτι ολα πανε καλα ως τωρα!

σκεφτεστε κι εσεις τον τοκετο οσο κι εγω?πω πωωωω...αντε,με ενα πονο κοριτσια!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!

είμαι εδώ και 1,5 ώρα στη μαμά μου και σας διαβάζω... και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! χαμός έγινε πάλι!

σήμερα οι δικοί μου έχουν τρύγο (=μάζεμα σταφυλιών) και πήγα το αμόρε για εργάτη και ήρθα στο πατρικό, με την ευκαιρία να σας δω και λιγάκι!

όπως μάθατε είχα ατυχηματάκι...

χθες το πρωί καθώς πηγαίναμε στο γραφείο (όχι για δουλειά, για καφεδάκι) σταμάτησα στο φούρνο να πάρω ψωμί και το αμόρε πηγε στο γραφείο (50μ απόσταση πεζοδρόμιο). και συνάμενη κουνάμενη φτάνω στη στροφή για την είσοδο της οικοδομης και εκεί δε θυμάμαι τι έγινε και νιώθω να φεύγουν τα πόδια μου δεξιά αριστερά χωρίς να μπορώ να τα ελέγξω, αλλά ξέρω ότι πάω να πεσω... βλέπω στην καφετέρια μπροστά μου ένα τραπεζάκι και λέω θα φτάσω και θα καταφέρω να πιαστώ, είχα 3-4 μέτρα, αλλά μάταια... ρίχνω που λέτε μια βούτα με την κοιλιά και σέρνομαι στα πλακάκια για 1,5 με 2 μέτρα... και έρχονται 3-4 κοπέλες που έπιναν καφέ, με βάζουν να καθήσω, μου φέρνου ννερό, εγώ ζαλισμένη και σαστισμένη και ιδρωμένη και παίρνουν χαμπάρι ότι είμαι έγκυος και λένε να φωνάξουν ασθενοφόρο... και για να τις καθησυχάσω τους λέω να φωνάξουν το άντρα μου από πάνω... και κατέβηκε και ο δημήτρης και εκεί ξέσπασα... με το που σηκώθηκα και μπήκαμε στην οικοδομή και καταλαβαίνω τι έγινε, έκλαιγα για μια ώρα περίπου χωρίς να μπορω να σταματήσω... περιττό να σας πω ότι έκανα τη μπέμπα κιμα... η κοιλιά μου είχε μάυρο χρώμα από το πεζοδρόμιο, τα χέρια μου επίσης, μελανιες΄και σημάδια στα γόνατα και πόνος χαμηλά στην κοιλιά. πήραμε το γιατρό, θα ερχόταν μετά από μια ώρα, πήγαμε, ευτυχώς το μωρό ήταν καλά, ο πλακούντας στη θέση του και το αμνιακό οκ. φοβήθηκε για καμιά αποκόλληση, αλλά ευτυχώς όχι. το απογευμα ξαναπήγα για έλεγχο. πάλι ολα μια χαρά και η μικρή βρήκε το ρυθμό της... ποιος ξέρει το τράνταγμα και τρομάρα πήρε το καημενούλι μου...

τέλος πάντων, ευτυχως δεν έγινε κάτι ανεπανόρθωτο. βέβαια πονάω παντού... από το σφίξιμο να μην πεσω και από το τράνταγμα δε νιώθω καθόλου τους μύες από τη μέση και κάτω και πονάν και τα χέρια μου, ο αυχένας και η ωμοπλάτη, αλλά αυτά να είναι, αφού είναι η γκουγκουφκίτσα μου καλά εγώ θα συνέλθω. παίρνω 2 ντεπόν τη μέρα για να μην πονάω και μια χαρά.

αυτό που ανησύχησε πιο πολύ το γιατρό δεν ήταν το πέσιμο, αλλά ότι έχω 2 κενά μνήμης στην ιστορία. δε θυμάμαι πως ξεκίνησα να πεφτω (αν σκόνταψα, ή στραβοπάτησα ή ζαλίστηκα) και πως από μπρούμυτα πεσμένη βρέθηκα καθισμένη και χαμένη... και σήμερα μαζέυω ούρα 24ωρου για να κάνω εξετάσις για λεύκωμα, γιατί τις τελευταίες μέρες έχω και λίγο αυξημένη πίεση και καταλαβαίνετε... αφήστε που σήμερα το πρωινό ζάχαρο ήταν 118... σάλταρα πάλι πρωί πρωί... τι θα γίνει με μένα δεν ξέρω... αφού σκέφτομαι μακάρι να γεννούσα σήμερα! να ησυχάσω!

ποιος με μάτιαξε??? ε???? αλλά αν τον πάρω χαμπάρι να δείτε!

εσείς όλα καλά απ' όσα διάβασα! τι να σχολιάσω... δεν ξέρω...

αααααααααα! να σας ευχαριστήσω που επικοινωνήσατε μαζί μου! ήταν πολύ θετικό για την ψυχολογία μου!!!

νένα μου τι να πω... συνεννόηση μπουζούκι, αλλά τα βρήκαμε!!! κι εγώ λέω... μα τι μου γράφει, αλλά κι εσύ με το δίκιο σου!!!

ελένη μου ελπίζω το δικό σου πέσιμο να ήταν πιο "ευχάριστο". και δεν κατάλαβα, γιατί θα είσαι μόνη στη γέννα?

κλέλια μου φιλάκια (ξέρεις εσύ...)

am13 καλώς μας ήρθες!

φωτεινή υπομονή με την πεθερά! πεθεροπληξία???

δέσποινα κι εγώ για καλαμαριά θα σου πρότεινα! πολύ καλή περιοχή για το μεγάλωμα των παιδιών σου. έχω φίλους που μένουν εκεί και είναι σούπερ! τώρα για τη γέννα, μακάρι να μπορεσει να είναι ο άντρας σου κοντά!

ειρήνη καλό το μνάκι τουλαχιστον??? χαχαχαχ! πολύ γέλασα! φάτσα κάρτα σε κορνίζα βάλ το!!!

μαμάλευεράκι τέλειο το τραγουδάκι για το γιο σου! τυχερό πολύ το παιδάκι σου!

πετρούλα και αγγελική η είδηση αυτή για τη μανούλα που ανέστησε το παιδάκι της ήταν συγκλονιστική! το άκουσα στο σκάι προχθές και έκλαιγα!!! απίθανη ιστορία!

καλημέρα και σε σένα βασούλα! με το καλό να δεις το παιδάκι σου κι εσύ! και τα κιλάκια σούπερ

πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ στο αμπέλι με τους δικούς μου τώρα! είναι γιορτή αυτές οι στιγμές! δεν πειράζει όμως, του χρόνου θα βγάζουμε και φωτογραφίες τη γκουγκουφκίτσα να αλλωνίζει τον τόπο και να τρελαίνει τον παππού της! αφού με μάλωσε σήμερα μην τυχόν και έπαθε τίποτα η εγγόνα!!! και ο δικός μου παππούς όμως!!! ο γλυκός μου! "άντε λένκω, σεπτέμβρης ήρθε! ακόμα να βγει το σύγγονο???"

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!!!

Ίσι κορίτσι μου!! Πολύ άσχημο πέσιμο, κοψοχολιαστικό!! Αφού δεν έπαθε τπτ το μωρό ή εσύ (θα μπορούσες να πάθεις έτσι όπως τσακίστηκες) πάλι καλά... Να ανάψεις κεράκι, κάποιος σε φύλαγε...

Μήπως έπαθες καμιά υπογλυκαιμία και ζαλίστηκες? Αλλά αυτό θα το θυμόσουν... Από την άλλη επειδή ήταν πολύ άσχημο το περιστατικό, μπορεί το μυαλό σου να το απέρριψε και να μην θέλει να θυμηθεί λεπτομέρειες...

Όσο για το σημερινό ζάχαρο: και λίγο είναι με την λαχτάρα που πήρες... Δεν το ξέρεις καλή μου ότι νεύρα, στενοχώρια, σύγχιση ανεβάζουν το ζάχαρο?? Για ρώτα και μένα γιατί ανέβασα ζάχαρο να σου πω. Ή όταν συγχίζομαι που βαράω κάτι 160... Η τελευταία σου παράγραφος, όλα τα λεφτά... Σμουτς!!

Βάσω, να μας πεις νέα από το νινί σου που θα το δείτε αύριο. Εγώ έχω κολλήσει στα +10 κιλά. Ο γιατρός μου δεν παραδέχεται τον τρόπο που μετράω τα κιλά μου, καθώς εγώ υπολογίζω από πριν μείνω έγκυος, από 15/1 που είχα τις γόνιμες. Αυτός λέει ότι έχω πάρει +8. Τέσπα, εγώ χαίρομαι που χωρίς εμετούς και διατροφή έμεινα σε αυτά, ενώ ήμουν σίγουρη ότι θα έπαιρνα 15-20 κιλά (και ο γιατρός μου το ίδιο). Στον 6ο μήνα ήμουν +10, μετά πήρα 1-2, μετά έμεινα σταθερή, μετά άρχισα να χάνω. Όταν εγώ λέω ότι ειμαι ανωμαλάρα δεν με πιστεύετε!! Βάσω και εγώ σκέφτομαι την ημέρα που θα δω την μπέμπα μου!! Ανυπομονώ!! Ο τοκετός δεν με αγχώνει καθώς θα ειναι καισαρική, οπότε τα πράγματα είναι αναμενόμενα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

Παλι μια βραστη κυριακη θα εχουμε...Ειπε απο αυριο θα δροσισει για να δουμε...

Ισι μου,ρε συ τι πεσιμο ηταν αυτο?Δοξα το Θεο που ειναι η μικρουλα καλα και εσυ με τα πονακια θα το παλεψεις.Αντε οταν βγουν τα αποτελεσματα να μας ενημερωσεις με καποιον τροπο..Οσο για τον τρυγο,ουτε απο μπροστα απο το χωραφι θελω να περναω πλεον!!Απο το γυμνασιο μεχρι και το λυκειο ειχαμε αμπελια και τα καλοκαιρια που ολα τα παιδια επαιζαν ανεμελα ή πηγαιναν θαλασσα εμεις ξυπνουσαμε 5 το πρωι να παμε να τσαπισουμε-κλαδεψουμε-τρυγισουμε..ασε ασε ....Αλλα ειχαμε δικο μας κρασακι και ηταν ωραια!!

am13 καλως μας ηρθες και σου ευχομαι με εναν πονο!!!

Βασω με το καλο να δειτε το νινι σας αυριο!!Περιμενουμε νεακια!!

και εγω κοριτσια πλεον ανυπομονω να δω την ψιψινα μου αλλα απο την αλλη μετραω τις λιγοστες μερες που εχουν απομεινει και αγχωνομαι.Ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!Θα σας εχω online!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

Αχ Ploegisi νομιζα ηταν κτ πιο απλό, οπως της Ελένης που ειπε οτι επεσε στα μαλακα...Ευτυχως ολα καλά, οι μελανιες θα περασουν γρηγορα οπως και τα πονακια σου, μην το σκεφτεσαι και στενοχωριεσαι..ηταν η κακια η ωρα!Να ειναι καλά και τα κοριτσια που σε βοηθησαν...

Βασω με το καλό να δειτε το μωρακι και να μας πεις τα νεα..

Σημερα εχει πολύ ωραιο καιρο, ηλιο με δροσερο αερακι..Το μεσημερι θα βγουμε εξω με φιλους και το απογευμα θα πάμε στα γενεθλια του βαφτισιμιου μου, του πήραμε σχολικη τσαντα και σχολικα ειδη μιας και φετος ειναι πρωτακι..

Αυριο πρωι πρωι αναχωρουμε..Εχω γραψει το τηλ. μου στο groupaki μας και οποια ειναι διαθεσιμη θα χαιρομουν να πιουμε ενα καφεδακι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

πράγματι, Ελένη, ήταν άσχημο πέσιμο, ευτυχώς που δεν ήταν όμως κάτι σοβαρό. Να προσέχεις πολύ όμως! Και όσο για τους πόνους υπομονή!

Το δικό μου πέσιμο δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Απλά την ώρα που πήγα να μπω στο αυτοκίνητο γλίστρησα και έπεσα αλλά ευτυχώς αμέσως σηκώθηκα :P

Όσο για τη γέννα θα είμαι μόνη γιατί ενώ εκείνες τις μέρες θα είναι η μητέρα μου ή αδερφή μου θα μείνουν πίσω στο σπίτι για να προσέχουν τα παιδιά. Αν τύχει να είναι η αδερφή μου μπορεί και να έρθει καμιά βολτούλα, για τη μαμά μου χλωμό το βλέπω με το μετρό, εκτός αν τη φέρει ο Γιώργος με το αυτοκίνητο και κουβαλάει μαζί του και τα παιδά. Παρόλο που προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια, έχω άλλα 4 αδέρφια, είναι όλοι Β. Ελλάδα και ο καθένας έχει τις δουλείες του, πανεπιστήμια, σχολεία, κ.α. και δεν μπορούν δυστυχώς να έρθουν. Βέβαια και στα προηγούμενα δυο πάλι μόνη μου ήμουν μια και γέννησα στην Ιταλία επομένως είμαι συνηθισμένη!

Ξέρετε αν επιτρέπονται οι επισκέψεις από μικρά παιδιά στα μαιευτήρια; Ίσως η Δέσποινα που γέννησε στο Έλενα; Θα ήθελα να έρθουνε αν και ο άντρας μου είναι αρνητικός και φοβάμαι λίγο πως θα αντιδράσει η μικρή. Οι υπόλοιπες που έχετε και άλλα παιδάκια τι θα κάνετε; Επίσης Δέσποινα τι δωμάτιο θα ζητήσεις στο Έλενα; Εγώ λέω για μονόκλινο και μάλιστα το λουξ. Έχω ακούσει ότι είναι καταπληκτικά!

Νένα πλησιάζεις! όλα καλά να πάνε κορίτσι μου και σε λίγες μόνο μέρες θα είσαι μια πανευτυχής μανούλα για δεύτερη φορά!

Πετρούλα αύριο σε βολεύει το απόγευμα φαντάζομαι. Αν ο σύζυγος δε βαριέται να με πάει και να φέρει ως το μετρό και κρατήσει και τα μικρά θα χαρώ να πιούμε ένα καφέ. Τελικά στο κέντρο θα μείνετε;

Βάσω μια χαρά είναι τα κιλάκια σου. Αχ τι ωραία θα δείτε αύριο το μωράκι σας.

Εγώ θα περιμένω ως το επόμενο Σαββατοκύριακο μια και νόμιζα ότι αυτό αλλάζει ο μήνας αλλά έκανα λάθος. Έχω να τη δω πάνω από μήνα, αν και κάνει συνεχώς αισθητή την παρουσία της, και ανυπομονώ!!! Θέλω να μιλήσω και λίγο με το γιατρό για το τοκετό.

Clelia βιάζεσαι να δεις τη μπεμπούλα σου! Φυσικό είναι αλλά λίγο υπομονή ακόμα και μετά δε θα τη χορταίνεις στα φιλιά και στις αγκαλιές!!!

Φιλιά σε όλες και καλή Κυριακή να έχετε! Τρέχω γιατί κλαίει η μικρή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Kαλημερα κοριτσια!

Ploegisi πραγματικα ειχες αγιο και ν αναψεις μια λαμπαδα!!

Τελικα τα μωρακια μας ειναι πολυ προφυλαγμενα στην κοιλιτσα μας τι να πω..

Οπως εγραψε και η Πετρουλα εχουμε ωραιο αερακι σημερα εδω και ελπιζω να συνεχιστει ολη μερα!!!

Σας αφηνω για να ορμηξω σ ενα τεραστιο κομματι μουσακα

Φιλια σε ολες,have a real great day!!! :-D

Eλένη απ'όσο θυμαμαι εγω που ημουν σε δικλινο η διπλανη μου ειχε ενα αγορακι 18 μηνων και οσες φορες ηρθε ο συζυγος με το παιδι περασαν κανονικα στο δωματιο..Αλλες φορες που ειχαν και τη γιαγια μαζι, καθοταν η γιαγια με το παιδι στο κυλικειο..Εγω θα ηθελα πολύ να ερθει ο μικρος μου να τον δω και να τον αγκαλιασω και μακαρι να τον αφησουν να περασει στο δωματιο, αν και ξερω οτι ειναι πολύ αυστηρα τα πραγματα ειδικα με τους μικρους επισκέπτες..Αν πάλι δεν γινεται αλλιως θα κατεβω εγω στο κυλικειο να τον δω..

Θα μεινουμε στην Πλάκα και η αληθεια ειναι οτι αν τα καταφερεις και εσυ ή αλλη κοπέλα αυριο ειμαι και εγω συμφωνη..Για την Τριτη με μια επιφυλαξη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ισι τι πεσιμο ηταν αυτο παιδι μου! μονο που το διαβασα πονεσα!! να προσεχεις πολυ τωρα και να ξεκουραστεις..και το δικο μου πεσιμο ηταν πολυ πιο ελαφρυ.εφαγα μια γλιστρα σε νερα και εσκασα με τον κωλο (που ευτυχως ηταν τεραστιος και τοτε:tongue: αρα επεσα στα μαλακα)

ελενη στο ελενα δεν επιτρεπουν με τιποτα σε παιδια να μπαινουν ουτε καν στους διαδρομους των οροφων..αλλα μπορουν να σου φερουν τα παιδια να κατεβεις στο κυλικειο ή στο ισογειο στην υποδοχη. και εγω εχω στενοχωρηθει που δεν θα βλεπω τη μικρη..

για δωματιο θα ζητησω μονοκλινο οπως και στην πρωτη γεννα. τα εχουν ανακαινισει και αυτα φετος και ειναι σουπερ.πηγαινε να τα δεις ειναι στον εκτο. αν δεν υπαρχει τοτε θα ζητησω λουξ. η διαφορα ειναι 80 ευρω τη βραδια στην τιμη (120 το μονοκλινο, 200 το λουξ).

πετρουλα εγω δυστυχως αυριο δεν μπορω γιατι φευγει το στεφανι για 2 μερες για θεσ/νικη (παει να κοψει κινηση:mrgreen:) και θα ειμαι μονη μου με τη μικρη. θα την εφερνα και αυτη αλλα ποιος θα την κυνηγαει;;εγω ειμαι σαν το βουδα πια δεν μπορω να κουνηθω! ειμαι και επισημα πια η πιο χοντρη της παρεας με +13,5 κιλακια!! (καλα το τι τρωω δεν λεγεται!! επεσε το ζαχαρο και ξεφυγα τελειως λεμε!!!αλλα το ευχαριστιεμαι του κερατα!!!μετα θα γκρινιαζω παλι για τα κιλα αλλα δεν βαριεσαι...θα τα χασω!!! μονη με 2 παιδια στο τρεξιμο θα ειμαι ολη μερα!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...