Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θελω αν γινοταν να σε δω να τα συλαβιζεις ολα αυτα την ωρα που τα γραφεις χιχιχιχιχιχι

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να τα λέω να δεις και να συζητάω με δικών μας τις φυλής μου αχου σοουυυυυυυυυ σου λέω πάω να πάρω αντιβίωση και να ξεκουραστώ φιλιαααααααααα ευχαριστώ για την παρέα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να τα λέω να δεις και να συζητάω με δικών μας τις φυλής μου αχου σοουυυυυυυυυ σου λέω πάω να πάρω αντιβίωση και να ξεκουραστώ φιλιαααααααααα ευχαριστώ για την παρέα

Κι εγω παω να χαπακωθω ...και νανι μετα τωρα που μπορουμε χαχαχα τα λεμε πιο αργα μακια μακια

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παει και το επαναληπτικο ντοπλερ!!!!!ολα καλα οπωσ μου ειπαν....

αλλα εφριξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε κοριτσια στην αθηνα που εκανα το ντοπλερ στον καθηγητη που με παρακολουθει 2 ωρεσ με ξεσκονιζε και πηρε 100ε!!!!!!!!!!!!!!και τωρα μπηκα εδω (σε μια ιδιωτικη κλινικη ηταν )για 5 ισωσ και λιγοτερα λεπτα και εδωσα 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιο καλα θα μου συμφερνε να παω μεχρι την αθηνα για να το κανω!!!!!!!!

σε 5 λεπτα ...ξεπετα κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτο προσωπου δεν εβγαλε ,dvd οχι το μονο που εδωσε μια φωτο με τι???????με το μνακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

α ρε γελιο πηρα τον αντρα μου μετα τηλεφωνο και του ειπα <150 ευρω για ενα μνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>ξεραθηκα στα γελια!!!!!!

προσ το παρον δεν γενναω!!!!!!!θα μου πει βεβαια και ο γιατροσ μου την δευτερα που θα με δει...

κλελουκω παρε θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!π[ροηγεισαι αν δεν στην σκασει η νενα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με οσα και οσα μου ελεγε ο γιατροσ μου ,σε συνδιασμο κατι περιεργα πονακια ,ιστορικο εκλαμψιασ ,αυξημενεσ μητριαιεσ αντιστασεισ ,ψιλοζαχαρο τραχυλοσ και σηκωματα αγγελικησ κτλ κτλ φοβομουν οτι πλησιαζα!!!!θα δειξει!!!!

ελενακι μου καλο μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ θα εχεισ κοπελιτσα μου τουσ πιο γλυκουσ επισκεπτεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοω τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και να σου πω και κατι?πιο ησυχη θα εισαι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παει και το επαναληπτικο ντοπλερ!!!!!ολα καλα οπωσ μου ειπαν....

αλλα εφριξα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε κοριτσια στην αθηνα που εκανα το ντοπλερ στον καθηγητη που με παρακολουθει 2 ωρεσ με ξεσκονιζε και πηρε 100ε!!!!!!!!!!!!!!και τωρα μπηκα εδω (σε μια ιδιωτικη κλινικη ηταν )για 5 ισωσ και λιγοτερα λεπτα και εδωσα 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πιο καλα θα μου συμφερνε να παω μεχρι την αθηνα για να το κανω!!!!!!!!

σε 5 λεπτα ...ξεπετα κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτο προσωπου δεν εβγαλε ,dvd οχι το μονο που εδωσε μια φωτο με τι???????με το μνακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

α ρε γελιο πηρα τον αντρα μου μετα τηλεφωνο και του ειπα <150 ευρω για ενα μνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>ξεραθηκα στα γελια!!!!!!

προσ το παρον δεν γενναω!!!!!!!θα μου πει βεβαια και ο γιατροσ μου την δευτερα που θα με δει...

κλελουκω παρε θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!π[ροηγεισαι αν δεν στην σκασει η νενα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με οσα και οσα μου ελεγε ο γιατροσ μου ,σε συνδιασμο κατι περιεργα πονακια ,ιστορικο εκλαμψιασ ,αυξημενεσ μητριαιεσ αντιστασεισ ,ψιλοζαχαρο τραχυλοσ και σηκωματα αγγελικησ κτλ κτλ φοβομουν οτι πλησιαζα!!!!θα δειξει!!!!

ελενακι μου καλο μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ θα εχεισ κοπελιτσα μου τουσ πιο γλυκουσ επισκεπτεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοω τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και να σου πω και κατι?πιο ησυχη θα εισαι!!!!

150 ευρω για ενα μνακι βρε παιδι μου???:mrgreen::mrgreen:

δεν πειραζει κοπελα μου!φτανει που ολα ειναι παρα πολυ καλα! εχουμε δωσει τοσα λεφτα σε βλακειες στη ζωη μας που δεν αξιζει να τα κλαιμε αυτα που μας τρωνε τωρα οι εξυπνακηδες οι γιατροι..δεν βαριεσαι..τα μπεμπακια να ειναι καλα αυτο εχει σημασια..

φωτεινη που εμπλεξες παιδι μου με το πεθεριδιον και την πρωην??:confused: εφαρμοσε τη μεθοδο γραψ@%@$ δια και κοιτα μονο το μωρο και τον αντρα σου..μη χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν..μανα εχεις δεν χρειαζεσαι αλλη!

ελενη μου σε καταλαβαινω απολυτα που στενοχωριεσαι αλλα θα εχεις το στεφανι σου κοντα! εγω θα εχω συγγενεις αλλα δεν θα εχω τον αντρα μου! φρικη! (μακαρι να γεννησουμε μαζι να εχω εσενα καλε στο ελενα!:mrgreen:)αληθεια ποτε θα ξαναπας??εγω την τεταρτη ξεκιναω τα nst! ελπζω να σε πετυχω σε κανενα να καθομαστε διπλα διπλα να περναει η ωρα.πολυ βαρεμαρα αυτη η εξεταση!

chisaki πηρα το πμ σου! ρε κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες που ασχοληθηκατε να μου γραψετε τοσα πραγματα για τη θεσσαλονικη! τελικα εχουμε καταληξει σε 4 περιοχες και εκει θα ψαξουμε για σπιτι με μεσιτικο.(Καλαμαρια, Πανοραμα, Πυλαια και Θερμη). Ελπιζω να βρουμε κατι καλο! Για την περιοχη που μου ειπες στην Καλαμαρια (Αγ.Ιωαννης) μου μιλησε και μια συμφορουμιτισα φιλεναδα μου που μενει εκει και μου ειπε πολυ καλα λογια!

am13 συγνωμη που ξεχασα να σε καλωσορισω:( ευχομαι να πανε ολα τελεια τη δευτερα στο ντοπλερ.περιμενουμε νεα σου!

Χθες καναμε υπερηχο και ειδα το μπεμπακο.εχει φτασει τα 2700 και τωρα βγαινει μονο 1 εβδομαδα μεγαλυτερος (θα με τρελανουν εμενα αυτοι οι γιατροι). κατα τα αλλα ολα ειναι μια χαρα, αμνιακα πλακουντας και τραχηλος, και οι πονοι που εχω συνεχεια ειναι απο την κεφαλα του που με πιεζει χαμηλα..Να δειτε που παλι στις 40 εβδομαδες θα γεννησω οτι βλακειες και να μου εχουν πει μεχρι τωρα! περιμενω να δω τη γιατρο μου την τεταρτη (εχω ενα μηνα να τη δω) μπας και ακουσω καμια αποψη της προκοπης..

αυτα τα νεα μας!!

συγνωμη αν ξεχναω να σχολιασω καποια!! ρε παιδι μου ειμαστε παρα πολλες!!!

δεσποινα τουρμπο το μωρακι σου!! μπραβο!

να ρωτησω βρε κοριτσια μια βλακια? και μενα αυτη τη φορα μου εβγαλε την μπεμπα μια βδομαδα μεγαλυτερη..δηλαδη θα γεννησω μια βδομαδα νωριτερα?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;

Προσθέτω και ένα link που έχω βάλει και στο fb:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=350875&dt=28/08/2010

Καλή σας ημέρα!

καλα ε συγκλονιστικο..ανατριχιασα!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ειρήνη και Δέσποινα τα νέα σας είναι τέλεια!!

Ειρήνη και μένα με ξεπέτες ήμουν σε όλες τις εξετάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ (αυχενική, β-επιπέδου, doppler). Βέβαια το προτιμώ αφού όλα έδειχναν καλά. Δεν θα ήθελα με τπτ αυτό που σου έκαναν στην αυχενική, που ενώ ήταν όλα καλά άρχισε να ψυρρίζει δεδομένα και μετρήσεις και σε τρέλλανε!! Στο πρώτο doppler ο γιατρός επέμεινε πολλή ώρα στον εγκέφαλο και μέχρι να προχωρήσει στα υπόλοιπα εγώ κρατούσα την αναπνοή μου :|.

mamounaki δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις μια εβδομάδα νωρίτερα, απλά δείχνει την ανάπτυξη του μωρού. Είναι μεγαλούλα. Σε περιπτώσεις βέβαια που το μωρό είναι 2-3 εβδομάδες μεγαλύτερο (λίγο κουλό) δεν ξέρω τι γίνεται...

Φωτεινή τι λέει το κοριτσάκι καλέ!! Να πληρώνεις εσύ ενοίκιο?? Αφού τα οικονομικά τους είναι μεταξύ της και του πρώην της, αν ο πρώην της συγκατοικούσε με άλλους 15, αυτό είναι δικό του θέμα να το κάνει κοινόβιο. Τα χρήματα που της αναλογούν πρέπει να παίρνει, δεν πηγαίνει ανάλογα με τα άτομα που μένουν εκεί... Αν είναι δυνατόν βλακείες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεσποινα τουρμπο το μωρακι σου!! μπραβο!

να ρωτησω βρε κοριτσια μια βλακια? και μενα αυτη τη φορα μου εβγαλε την μπεμπα μια βδομαδα μεγαλυτερη..δηλαδη θα γεννησω μια βδομαδα νωριτερα?

μπα!βλακειες!! θα γεννησεις οταν το παρει αποφαση το μπεμπε...ετσι ελεγα και εγω στην πρωτη και γεννησα 40+2..τζιφος...

Λοιπόν, τόσες ώρες δεν το έγραφα επειδή περίμενα να μπει η ίδια και να το πει... Απλά επειδή αργεί, να σας πω κάτι που έγινε:

Η Ploegisi έφαγε τούμπα το πρωί, πήγαν στον γιατρό, ευτυχώς ΟΛΑ ΚΑΛΑ με την γκουγκουφκίτσα μας!! Πρέπει να την παρακολουθούν βέβαια, αλλά όλα καλά. Η Ίσι πονάει σε όλο της το σώμα, αλλά μικρό το κακό... Όλα καλά λοιπόν, περιμένουμε νέα της...

Παιδάκια, ήρθε η κοπέλα που θα μου βγάλει το βιο-gel από τα πόδια...

Φιλάκια!!

GEXxp3.png

Clelia Το θεμα ειναι οτι αυτη δεν δινει φραγκο για το δανειο και γενικα για το σπιτι και απαιτει ετσι τηνε χει δασκαλεψει η μαμα απο το χωριο και ο γκομενος απο εδω:D

Το μονο που με νοιαζει ειναι οτι το μωρο μου ειναι το κοροιδο της υποθεσης για αυτο με κραταει να μην παω να την βρω.Κι απλα το εχουμε βαλει αγγελια με το δικο μου τηλ γιατι τα παρακολουθει κι αυτα η βλαχα :mrgreen::mrgreen:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τόσες ώρες δεν το έγραφα επειδή περίμενα να μπει η ίδια και να το πει... Απλά επειδή αργεί, να σας πω κάτι που έγινε:

Η Ploegisi έφαγε τούμπα το πρωί, πήγαν στον γιατρό, ευτυχώς ΟΛΑ ΚΑΛΑ με την γκουγκουφκίτσα μας!! Πρέπει να την παρακολουθούν βέβαια, αλλά όλα καλά. Η Ίσι πονάει σε όλο της το σώμα, αλλά μικρό το κακό... Όλα καλά λοιπόν, περιμένουμε νέα της...

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Περιμένουμε τα νέα της!

Τη Δευτέρα έφαγα και εγώ μια τούμπα έξω από τα Jumpo αλλά ευτυχώς προσγειώθηκα στα μαλακά:tongue: Πάντως θέλει προσοχή!!! Επίσης και στο μπάνιο, κυρίως όταν βγαίνετε από τη μπανιέρα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Παιδάκια, ήρθε η κοπέλα που θα μου βγάλει το βιο-gel από τα πόδια...

Φιλάκια!!

Tιιι???? Τι εννοεις ποναει σε ολο της το σωμα???τοσο χοντρη τουμπα εφαγε???εμαθες τπτ αλλο??? και εγω ειχα φαει τρελη τουμπα στον εβδομο στην πρωτη εγκυμοσυνη μου και εκλαιγα 3 ωρες (ημουν και μονη στο σπιτι και το στεφανι ηρθε πυραυλος σε 10 λεπτα απο Μεταμορφωση Γλυφαδα) αλλα ευτυχως δεν επαθα τπτ..εφοσον ακουει το μωρο και δεν εχει αιμα ή τιποτα τετοιο δεν πρεπει να ανησυχει.τα μωρακια μας ειναι πολυ καλα προστατευμενα (αλλα η τουμπα ειναι μεγαλη φρικη μιλαμε..τρελαινεσαι απο την αγωνια!).ελπιζω να ειναι καλα η ισι και να εχει ηρεμησει τωρα...

το μεσημερι ηθελα να ρωτησω και για το νενακι (γιατι δεν εμπαινε και λεω μπας και ειχαμε γεννητουρια:mrgreen:) αλλα πριν λιγο βρηκα μηνυματακι της στο κιν μου οποτε ακομα γκαστρουλα ειναι..(αντε μαρη εγω γραφω τα νεα σου!τεμπελα!αργησα να δω το μην γιατι ειχαμε κοσμο και δεν το ακουσα!)..

Δέσποινα δεν ξέρω λεπτομέρειες, αύριο θα πάει στην μαμά της και εκεί έχει ίντερνετ, οπότε θα μας τα πει διεξοδικά!!

Το μωρό είναι πολύ καλά, η ίδια πονάει αλλά εννοείται πως χαίρεται που η μπεμπούλα ειναι καλά!!

GEXxp3.png

κοριτσια δε σας προλαβαινω απο χτες το βραδυ ξαναμπηκα τωρα και εχουν γραφτει ηδη δυο σελιδαρες.παναγια μου ειμαι η μονη που ειμαι δευτερομανα?γιατι εγω τουλαχιστον μονο οταν τη πεσει ο ζαχαρενιος μου το βραδακι τα καταφερνω να μπω στο ντερνετ ολη την υπολοιπη μερα ασχολουμαι μαζι του.anyway

clelia μην ανησυχεις αν θα τα καταφερεις με το θεμα του θηλασμου.πρεπει νασαι χαλαρη και να εμπιστευεσαι το ενστικτο σου και να παρατηρεις το μωρακι σου.αυτο θα σε καθοδηγει.. αυτα που σου γραφει η μαμαλευτερακι που να αγιασει το στομα της ειναι δυστηχως αληθεια.εγω να δεις τι πολεμο αντιμετωπισα απτη ιδια μου τη μανα .απλα να μη τις ακους λεγε ναι εσυ και κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο για το μωρο σου.επειδη την ιστοσελιδα του συνδεσμου δε θυμαμαι αν την εγραψα καλα μπεσ στο google και ανζητησε τον συνδεσνο θηλασμου ελλαδος.

φωτεινη μην ασχολεισαι με ανουσια γιατην εποχη πραγματακια.τωρα προτεραιοτητα εχει η υπαρξη που κουβαλας

μαμαλευτερακη εισαι φοβερη τα λες σταρατα και μαρεσεις ιδιως το λογοτυπο πουχεις γραψει τρελλη εμπνευση αν ειναι δικο σου....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...