Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλες

Έπαθε ένα σοκ από τις τιμές στα μαιευτήρια κορίτσια μπράβο πως θα δώσετε τόσα λεφτά ? παναγία μου

Μονο0εγώ γεννώ σε νοσοκομείο ?:D:D

Όλα καλά σταθερή η κατάσταση με τον μπέμπη

μονό που γύρισε ανάποδα ενώ είχε πάρει θέση:confused::confused::confused:

πως το έκανε αυτό δεν ξέρω ειλικρινά

σοκ η γιατρός μα πως γύρισε/?

μου λέει

τωρα κάθετε με τον κολο λες και πίνει φραπέ χαχαα :tongue::tongue::tongue:

χτες βραδύ με προβλημάτισε η συμπεριφορά του Λευτέρη

έβαλα να δούμε ντιβιντι τον γάμο μας και μόλις έβλεπε τον άντρα μου έκλεγε μπαμπάς μου μπαμπάς μου ....................

μετά έβαλα την βάφτιση εκεί να δείτε κλάμα και παράπονο μπαμπάς μου ντεντε??????? (Δηλ ο μπαμπας κρατει άλλο μωρό - μπεμπε?) και δωστου κλάμα

όταν έβλεπε εμένα να τον κρατώ αγκαλιά ερχόταν και καθόταν στην αγκαλιά μου και ψηλό αναστέναζε αχ αχχχχχχχχχ ακρι δεν έβγαλα με αυτήν την συμπεριφορά :-(:sad:

Clelia μου βλέπω τον ζήλο που έχεις για τον αποκλειστικό θηλασμό αλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποδιξει σε κάποιοyς ότι το μητρικό είναι καλλίτερο από σκόνη ?

φτάνει που το ξέρεις εσυ .................;);););)

δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να ασχοληθώ με ανθρώπους

που δεν ήταν υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού

το β5ρισκω άσκοπο να χάνεις ενέργεια εξηγώντας σε ανθρώπους που δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη

έκανα αυτό που έλεγε το ένστικτο μου θήλαζα απλαααααααααα;)

κ είμαι έγκυος κ θηλαζω το τι έχω ακούσει δεν λέγετε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ

chris 81 σε ζηλεύω που μπορείς και βουτάς κ εγώ θελωωωωωωωωωω

IRINI83 καλά αποτελέσματα κούκλα στον γιατρουλη

Angelique1981 δύσκολα με τον ύπνο διαβάζω .

θα σε συμβούλευα να μην κοιμάσαι ανάσκελα μόνο στο πλάι και μέσα στα πόδια σου ένα μαξιλάρι να ανακουφίζεσαι άντε πλησιάζουμε στο τέλος

Η ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΟΥΤΣΣΣΣ

FwTeiNi ΚΑΤΑΡΧΗΝ κοπελαρα είναι η μικρή μια χαρά είναι

όσο για την πεθερά ασχολίαστο με τη πρώην νύφη εσύ τωρα περιμένεις το αγγελουδάκι σου και όλα είναι υπέροχα χαλάρωσε κούκλα μου και ζήσε ομορφιές με τον καλό σου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιάννα, κοίτα στον πολύ κόσμο δεν πολυασχολούμαι τους αφήνω να λένε τα δικά τους. Ούτε τους λέω τι θα ήθελα να κάνω. Δεν τους αφορά! Αλλά στην μαμά μου ρε γμτ???? Να μην πω δλδ τι σκέφτομαι να κάνω?? Δεν νομίζω να έχει αντιμετωπίσει κάποια τόσο άσχημη συμπεριφορά και τέτοια λόγια αναφορικά με τον θηλασμό και τέτοια επίθεση προσωπική με χαρακτηρισμούς, από γνωστό ή φίλο του, πόσο μάλλον από την μαμά του...

Όσο για τις τιμές στα μαιευτήρια... άσε... Αλλά αφού ο γιατρούλης μου συνεργάζεται με το ΜΗΤΕΡΑ, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω αλλού...

Εσύ πώς είσαι σήμερα??

Υ.Γ. Ζαβολιάρα! Έκανες edit και έγραψες για τον μπέμπη, κάτσε να σε διαβάσω!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλελιαααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυ

λυπών άκουσε με

στην δεκαετία που γέννησε η μητέρα σου ήταν προτέρημα

να δίνουν σκόνη στα παιδια τους

μονό οι πλούσιες και εύπορες οικογένειες είχαν αυτήν την δυνατότητα

και έτσι τυπώθηκε στο μυαλό εκείνης της γενιάς ότι

σκόνη = καλό και πολύ θρεπτικό

μητρικό = όχι τόσο καλό

συν το οτοι το σκόνη τα χοντραίνει

που για της γιαγιάδες πάχος = υγεία

κατάλοιπα της κατοχής αυτά..................:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οπότε δύσκολα εσύ τώρα να της αλλάξεις γνώμη

δεν είναι ότι δεν θέλει η φουκαριάρα αλά δεν μπορεί να το πιστέψει ότι θα έχεις γάλα καλό και θα φτάνει

γιατί η κουμπαροξαδερφο γειτονισες σου δεν είχαν ενώ ήθελαν να θηλάσουν μπουαχχχχχχχχχχχ

Χαχαχα... Ο τρόπος σου μαμαλευτεράκι έχει πολύ πλάκα!!

Άσχετο αλλά τώρα είδα τι έγραψε η Ελένη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Καταλαβαίνω την στενοχώρια σου που δεν θα έχεις τους συγγενείς σου, αλλά νομίζω ο αντρούλης σου θα καλύψει αυτό το κενό!! Και να σου πω και κάτι? Από το να πλακώσει κάαααααθε θειά στο μαιευτήριο, όπως θα γίνει σε μένα, καλύτερα λίγοι και καλοί. Βέβαια εσύ δεν θα έχεις ούτε τους "καλούς", αλλά υπομονή!! Θα δουν το νινί μέσα στο sling που θα το κουβαλάς :D

GEXxp3.png

Η πόλη με καίει η άδεια πλατεία μην κάνει αστεία ποναω βαθειά .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ

...

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑΞΙΑ

Η πόλη με καίει η άγνωστες λέξεις μην τρέχεις θα πέσεις δεν είναι κάνεις .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΕΙΣ

...

Κοιμήσου μωρό μου.

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΕΙΣ

Η πόλη με καίει οι δάφνες στο ηρώο δεν έχω μικρό και ψάχνω να βρω.

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

...ΕΓΩ ΘΑ ΦΙΛΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΕΓΩ ΘΑ ΦΙΛΑΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Η πολη με καίει η τρύπια ιστορία η ένοχη βίαια η άδεια ζωή .

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ …

...

Κοιμήσου μωρό μου .

Κοιμήσου καρδιά μου .

ΑΝ ΑΛΛΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες!!Ειδα φως και μπήκα..ο μικρος εχει τρελαθει, δεν τον πιανει υπνος αλλα εστειλα τον μπαμπα του να τον αναλάβει μιας και σημερα δουλευει μεχρι το μεσημερι..Το βραδυ θα ξαναφυγει..

Ακριβοι ειναι και εκει στην Αθηνα οι τοκετοι..αλλα κι αυτο με τους γιατρους πάλι τι ειναι ρε γμτ!!Η αμοιβη αναλογα με το δωματιο??Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τη λογικη αυτης της αρπαχτης...

Ο δικος μου γιατρος εδω και 5 χρονια η αμοιβη του ειναι στα 1000 ευρω, ειτε παει καισαρικη ειτε φυσιολογικα..Σε αυτο τον τοκετο ομως δεν το συζητησαμε καθολου..Για τη κλινικη (Διαβαλκανικο & Γενεσις) σε δικλινο οπως ρωτησα κι οπως τα υπολογιζω με extra χρεώσεις (που μου αφησαν να καταλάβω) και ΦΠΑ γυρω στα 3000..Δλδ γιατρος και κλινικη= ΙΚΑ (επιδομα τοκετου, λοχειας και κυοφοριας)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χαχαχα... Ο τρόπος σου μαμαλευτεράκι έχει πολύ πλάκα!!

κι οταν τα λεω να δεισ θα λιωσσσσσσσσσσσσσσσσσ ντιπ γιατι ειμαι χωριατοπαιδο εγω και τα λεω χωριατικααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δήξε αυτό στην μάνα σου και πες την ποιος ξέρει καλύτερα η φύση οι γαλακτοβιομηχανίες??????????

Αν φτάσαμε σαν είδος εδώ

είναι από τον μητρικό θηλασμό αιώνες θήλαζαν οι γυναίκες

καθένας από το είδος του πίνει γαλατάκι

αν και πιστεύω άσκοπα θα δει αλά ας δει............................

Προσθέτω και ένα link που έχω βάλει και στο fb:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=350875&dt=28/08/2010

Καλή σας ημέρα!

Το ειδα χτες ενω σιδερωνα στις ειδησεις και σοκαριστηκα και ανατριχιασα ολοκληρη..εμεινα με το σιδερο στο χερι να κοιταω το ρεπορταζ!!!Το θαυμα της ζωης μεσα απο την αγκαλια της μαμας...Ζητηστε ολες να αγκαλιασετε εστω και για δυο λεπτα τα παιδακια σας οπου ειναι εφικτο φυσικα και δεν γινει ναρκωση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου καλώς ήρθες γιατί έτσι ο μικρός σου?????////

εμείς αντιθέτως πάλι κοιμόταν όταν ήρθα

και δεν τον θήλασα για δεύτερο μεσημέρι :(:(:(:(:(:(

Φωτεινή, τα κιλά του μωρού σου είναι τέλεια...

www.babybaby.gr:

Είστε στην 33η Εβδομάδα Κύησης

Ηλικία εμβρύου: 31 εβδομάδες

Μέγεθος εμβρύου: 43 εκατοστά

Βάρος εμβρύου: 2 κιλά

www.mychild.gr/199

33.Τώρα έχει φτάσει περίπου τα 2 κιλά και πάνω από 40 εκ. ύψος, ενώ πρέπει να έχει αρχίσει να ετοιμάζεται να γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να ξαναγυρίσει προς τα πάνω. Τα πόδια και οι αστράγαλοί σας θα νιώθουν πρησμένοι προς το τέλος κάθε μέρας.

Και όπου και να κοίταξα τα ίδια λένε!!

Υπόψιν ότι κάθε μωρό δεν έχει ίδια ανάπτυξη. Δλδ γεννιούνται τελειόμηνα μωρά 3.600-4000 γραμμάρια και μωρά επίσης τελειόμηνα 2.800 γραμμάρια και υγιέστατα... Το δικό μου που στις 33 εβδ+5 ημ ήταν 2525 γραμμάρια θεωρείται μεγάααααλο... Αλλά δεν έχει να κάνει με τπτ, είναι στο μέγεθος του παιδιού στην μήτρα. Ούτε έχει να κάνει με την αργότερα εξέλιξη και το ύψος του!

Τελικά σπαστικιά η πεθερούλα, εεε? Εγώ την συμπόνεσα λόγω της πάθησής της, πού να 'ξερα ότι είναι τσούχτρα??

Αυτό που δεν κατάλαβα, τα έχεις βάλει και με την πρώην ή μόνο με την πεθερά σου??

Ειναι καπως ναι .. αλλα ειναι κ απεριγραπτη δεν μπορω να σας το περιγραψω αυτο που εννοω :|

Ο,τι και αν κανει μα ο,τι κι αν ειναι αυτο που το παει που το φερνει στην μαγειρικη καταληγουμε.Ολη μερα εκει μεσα ειναι αφου δεν εχει με τι ν'ασχοληθει.Αφου οσο μεναμε στοπρωην σπιτι του αντρα μου καθε μερα μου εφερνε γλυκα φαγητα σαν να μου εκανε επιδηξη...μεχρι που της το ξεκοψα ειμαι που ειμαι της λεω χοντρουλα μην με αποκαμεις.... τελος θα μαθω μονη μου να μαγειρευω δεν θελω βοηθεια.Οταν φυγαμε απο εκει καπως ηρεμησαμε αλλα μετα εφυγε κι αυτη για διακοπες και δεν εχει κατεβει πολυ στο σπιτι μας.Τωρα που θα ερθει και θα μας βρει αλλου εκει να δεις γελια χαχαχα

Οσο για την πρωην .... οσο μεναμε εκει κι εγω ειχα αδεια την ειχε παρει το ματι μου απο το μπαλκονι.Αλλα βλεπετε υποσχεθηκα στον αντρουλη μ να μην ανοιξω ποτε την πορτα και ν'απαντησω στα κουδουνια.Μονο και μονο για την κατασταση μου.

Το μονο που εκανε αυτη και μ'εκνευρισε ηταν οτι ζητησε ενοικιο που μενω εγω εκει απο μενα.Δεν με ξερει δεν την ξερω δεν εχουμε γνωριστει και δεν ξερει οτι εχει παντρευτει ο Γιωργος κι οτι περιμενει παιδι.κι αυτο για να μην μας καταραστει.Θα το μαθει οταν πανε για την πωληση του σπιτιου οταν με το καλο γινει κι αυτο.....

Οσο για την μικρη .εχει γυρισει με το κεφαλι μεν προς τα κατω αλλα κοιταει ταβανι μου ειπε ο αχαιρευτος γιατρουλης χτες... κι εγω εχω δει την κοιλια μου κι εχει αρχισει και περνει τον κατηφορο :P:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάννα το τραγουδάκι που αφιέρωσες στον γιο σου είναι απλά συγκλονιστικό!! Όσο για την μαμά μου, δεν πρόκειται να της δείξω κανένα βιντεάκι! Ξέρεις, τόσο βρίσιμο που έχω ακούσει απηύδησα!! Και εγώ δεν έχω και πολλή μεγάλη ανοχή στην στενοκεφαλιά του άλλου και κυρίως όταν δεν σέβεται την άποψή μου!! Οπότε, άστην...

Stone πάλι καλά που θα βγουν τα λεφτάκια από το ΙΚΑ. Απλά βέβαια τα επιδόματα λοχείας και κυοφορίας στην ουσία είναι οι μισθοί σου, που δεν τους καταβάλλει η εργασία σου αλλά το ΙΚΑ. Εγώ δεν τα υπολογίζω αυτά, καθώς έχω να πληρώνω πιστωτικές κλπ τρέχοντα έξοδα... Σχετικά με το μωρό που το ανάστησε η μανούλα του, τι να πει κανείς. Πάντως η μαία μου είπε ότι όταν γεννήσω θα βάλουν αμέσως (πριν το πλύνουν) το μωρό πάνω μου στο στήθος να κάνει θηλαστικές κινήσεις - κι ας μην μπορέσει να πιεί τπτ. Απλά και μόνο η κίνηση... Και μετά θα μου την πάρουν και θα την έχουν παρακολούθηση :cry:. Αυτό το τελευταίο δεν πρόκειται να το χωνέψω ποτέ μου όμως!! Δεν πα' να έχω το παιδί πάνω στο κεφάλι μου για τους επόμενους μήνες, αυτές οι πρώτες 24 ώρες μακριά της... και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα κλάματα...

GEXxp3.png

Clelia χαλαρωσε λίγο με το θέμα αποχωρισμός σε παρακαλώ είναι για το κάλο του παιδιού

όσο για το βίντεο το έστειλα απλά να το δεισ εσύ και να ποροθης περισσότεροχιχιχι:D:D:D:D:D

δεν με νοιάζει να πιστή η μανά σου:tongue::tongue::tongue:

παντος αν μια γυναίκα θηλάσει

βλέπει αλλιώς τον θηλασμό

δεν ξέρω κορίτσια δεν ήμουν τρελαμένη ούτε πωρωμένη ποτέ

από σπόντα ξεκίνησα να θηλάσω και τώρα λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω όταν ακούω μανούλες να θρέφου τα παιδιά τους με γαλατακι τους

FwTeiNi δύσκολες κατάσταση αυτές που περιγραφείς δεν ξέρω τι σου γράψω

μαμαλευτερακι=> δεν αγχωνομαι τοσο για το θεμα της πεθερουλας μου γιατι πολυ απλα ξερω τον Γιωργο μου και μου εχει μιλησει για τις σχεσεις τους απο πολυ μικρος που ηταν οταν εχασε τον πατερα του.

Κι οσο για το αν θα της αφησω ποτε την μικρη μονη της να τον κρατησει η απαντηση ειναι ηδη ετοιμη Ποτέέέέέέέ και το ξερει αυτο ο Γιωργος ηδη.Με παρκισον και το παιδι αγκαλια?με ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κιλα επανω της να μην μπορει να κλεισει τα χερια της ?? πως θα την πιασει???Τουλαχιστον και η μανα μου ειναι παχια λογω των φαρμακων και τις κορτιζονες που περνει αλλα καταφερε να μεγαλωσει τον ανιψιο μου μεχρι τα 2 του χρονια μια χαρα.κι εγω εξαλλου μεχρι να χρονισει θα ειμαι μαζι της δεν θα χρειαστω βοηθεια εκτος οταν ο γιωργος θα φευγει ταξιδια που και τοτε θα εχω την μητερα μου διπλα μου.Δεν ειναι περιεργο που ο Γιωργος μονος του διαλεξε να μεινουμε κοντα στους γονεις μου?Που ηθελε ηρεμη περιοχη και μακρυα απο εκει που εμενε??Τυχαιο???Δεν νομιζω:D:D:D

μονο επισκεψη θα την δεχομαι :D:D:D

9zlup2.png

Φωτηνουλα με συγγνώμη που θα το πωωωωωωωωωω αλά μην νοιάζεσαι γιαυτα τωρα τωρα έχουμε γεννητούρια ξέρεις πόσο χαζά θα σου ενόντα όλα αυτά μετά

ντιπ για ντιπ σι λεουυυυυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

μουτσσσσσσσσσσσσσς

ξεκουλατε από συμπιριφουρές πεθερικων κτλ

……..βαλτέ τσα "ντρεσ σας μέσα στα βρακια σας και αφήστε τς¨αλεσ

να χορουμπδουνη στρις από ξω οχοχοχοχ

γελώ μόνη στο σαλόνι με αυτά που γράφω ιχιχχι

Φωτηνουλα με συγγνώμη που θα το πωωωωωωωωωω αλά μην νοιάζεσαι γιαυτα τωρα τωρα έχουμε γεννητούρια ξέρεις πόσο χαζά θα σου ενόντα όλα αυτά μετά

ντιπ για ντιπ σι λεουυυυυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

μουτσσσσσσσσσσσσσς

ξεκουλατε από συμπιριφουρές πεθερικων κτλ

……..βαλτέ τσα "ντρεσ σας μέσα στα βρακια σας και αφήστε τς¨αλεσ

να χορουμπδουνη στρις από ξω οχοχοχοχ

γελώ μόνη στο σαλόνι με αυτά που γράφω ιχιχχι

εγω θελω αν γινοταν να σε δω να τα συλαβιζεις ολα αυτα την ωρα που τα γραφεις χιχιχιχιχιχι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...