Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα ε παραγγελια express to ecobaby. το πρωι τα παρηγγειλα, 8.οο το βραδυ μου τα φερανε..ο ιδιος που εχει την εταιρεια! μια χαρα μυριζει η καλεντουλα.

καλο βραδυ κοριτσακια!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!

σας διαβάζω τμηματικά όλη τη μέρα, μια και τα τερατάκια μου δε με αφήνουν ήσυχη ούτε στιγμή! Μετά από πολλές ώρες κατάφερα και διάβασα όλα σας τα νέα:D

Δέσποινα με το καλό να πάτε στη συμπρωτεύουσα, είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε καταπληκτικά, άλλωστε οι όροι είναι σούπερ! Αν και ο άντρας μου λείπει χρόνια από τη Θεσ/νικη προτείνει Πυλαία.

Τσιπούρα καλή συνέχεια στις διακοπούλες σου και καλά μπανάκια τώρα!

Κορίτσια τελειώνει το καλοκαίρι, η ζέστη δεν υποχωρεί και εγώ νιώθω ότι δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου, ότι δε το έζησα. Και αναρωτιέμαι πως θα το βγάλω το χειμώνα;;;

Σήμερα ήμουν στο Έλενα και εώ περίμενα να βγάλω το χαρτάκι μου για τον ενδοκρινολογικό έβλεπα συγγενείς και φίλους που ανέβαιναν πάνω στα δωμάτια φορτωμένοι. Και σκεφτόμουνα ότι εγώ θα είμαι μόνη και αυτή τη φορά. Όταν θα γεννηθεί το μωράκι θα το βγάλουν έξω όπως μας είπαν να το δουν οι συγγενείς και σε εμένα δεν θα υπάρχει κανείς. Ελπίζω μόνο να έχω τον άντρα μου μέσα και να μη γινει καμιά στραβή. Τέλος πάντων ας μη στεναχωρώ με τις δικές μου αρνητικές σκέψεις. Σημασία έχει να έχουμε όλες μας γερά μωράκια, μόνο αυτό!

Poegisi να μη στεναχωριέσαι αν και είναι φυσικό μια και αυτή η δουλειά είναι πολύ σημαντική για σένα. Προτεραιότητα όμως τώρα έχουν άλλα πράγματα. Να βάλεις ιντερνετ και στο σπίτι για να νιώθεις λιγότερο απομονωμένη και αφιερώσεις το χρόνο σου όπως εσύ θέλεις, όμορφα και δημιουργικά, κάνοντας πράγματα που μετά δε θα έχεις ίσως την ευκαιρία. Άλλωστε ένας μήνας έμεινε και η αναμονή είνια γλυκιά!

Συγνώμη που δε σχολιάζω και τα υπόλοιπα κορίτσια, στέλνω όμως πολλά φιλιά σε όλες !!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Φωτεινή δεν νομίζω η πεθερά σου να θέλει να αναλάβει ευθύνη να κρατάει το μωρό όταν δουλεύετε... Νομίζω έχει πλήρη γνώση της κατάστασής της. Οκ, μπορεί να την κρατάει αγκαλιά όταν κάθεται, αλλά μέχρι εκεί... Δεν νομίζω να είχε βλέψεις για περισσότερα πράγματα...

Άμα δεν θέλεις κόσμο στο σπίτι (πεθερικά, σόγια που ίσως σου κουβαλιούνται αρμένικα) πολύ απλά θα κάνεις σαν να μην υπάρχουν. Άντε, να τους φτιάξεις έναν καφέ, να σερβίρεις ένα αναψυκτικό... Μετά απλά: Πάω να κάνω μπάνιο το μωρό, πάω να κοιμήσω το μωρό κλπ. Αν ρίξεις και κανάν ύπνο όσο αυτοί βρίσκονται έξω, δικαιολογείσαι μωρέ, λεχώνα γυναίκα :tongue: :tongue:

mamounaki όντως τι τέλεια εξυπηρέτηση από το ecobaby!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα σολες ολες τις μανουλες.ευχαριστω πολυ για τη θερμη υποδοχη και για τη πολυ καλη ενημερωση στις αποριες μου ευχομαι σολες μεναν πονο .

clelia πραγματι το θεμα του θηλασμου ειναι προσωπικη υποθεση.ειναι οτι πιο θαυμασιο μπορεις να προσφερεις στο μωρο σου και οτι πιο ευκολο.βεβαια ευκολο γινεται αφοτου εδραιωθει ο θηλασμος δηλ.γυρω στις σαραντα μερες.μετα πας οπου θες χωρις εννοιες,γιατι απλα κουβαλας παντα πανω σου το φαι του μωρου και στη καταλληλη θερμοκρασια.εγω καταφερα να θηλασω με πολλες δυσκολιες το χρηστακη μου για δωδεκα μηνες και δε θα τα κατφερνα χωρις τη βοηθεια απτο συνδεσμο θηλασμο ελλαδος.βρηκα υποστηριξη απο εμπειρες μαιες και μαμαδες και ελυσα ετσι πολλες αποριες.ο συνδεσμος ειναι αφιλοκερδης οργανωση και κανει συναντησεις για νεες μαμαδες. μπες στο www.lll.org. και απο κει στο ελληνικο site για να δεις το προγραμμα των συναντησεων και που σε βολευει.μπορεις να πας εννοειται και πριν γεννησεις για να ενημερωθεις σωστα και χωρις παραπληροφορηση στα θεματα θηλασμου.επισης το βιβλιο της Πατσουρου που σου συστησαν ειναι επισης καταπληκτικο εχω και τους δυο τομους και με βοηθησην εξισου πολυ αν και τους πηρα καθυστερημενα.

θα μπορουσες να μου πεις τιμη για δικλινο με επισκληριδιο ανα γνωριζεις?στη τιμη περιλαμβανοντια και οι εξετασεις απο παιδιατρο?

τη δευτερα παω για το dopplreκαι μετα γιατρο.εχω αγωνια οχι τιποταλλο αλλα με το σαγχαρο τοσο καιρο εχω τρελαθει και δωστου μετρησεις καιμη φας αυτο και μη φας εκεινο....ελπιζω α αντρακλας να εχει κανονικο βαρος για τη βδομαδα που θαμαι.

φιλια σε ολες.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

am13 δίκλινο με επισκληρίδιο=4260 ευρώ. Αν κάνεις καισαρική είναι επί πλέον 300 ευρώ. Δεν περιλαμβάνουν εξετάσεις νεογνού. Σου επαναλαμβάνω ότι ο τιμοκατάλογος που έχω είναι από τον Ιούνιο. Εύχομαι να μην έχουμε αυξήσεις... Βέβαια κάτι μου είπαν για ΦΠΑ 11%, για αυτοκτονία είμαστε...

Μωρέ θέλω πολύ να θηλάσω αποκλειστικά... Οκ, αν δεν τα καταφέρω ή αλλάξω γνώμη ή κάτι γίνει δεν ξέρω τι, δεν θα το πάρω κατάκαρδα... Αλλά είναι ξέρεις πολύ σπαστικό να έχεις άσχημη αντιμετώπιση από τους δικούς σου ανθρώπους (μαμά κυρίως). Επιμένει σε αυτά που ισχυαν το '80, σε αυτά που έκανε η αδελφή μου το 2004, στις γνωστές και φίλες της και στα παιδιά τους που έγιναν μανούλες αλλά δεν θήλασαν. Δεν καταλαβαίνει την έννοια "αποκλειστικός θηλασμός", με ρωτάει τι κακό έχει η φόρμουλα (κανένα κακό, ΕΓΩ όμως θέλω να προσπαθήσω αποκλειστικό). Περάσαμε το στάδιο που είμαι ξερόλας και εξυπνάκιας, τώρα αμφισβητώ παλαιότερες γενιές και δεν ξέρω να συζητώ, είμαι απόλυτη επειδή δεν αλλάζω την γνώμη μου κλπ... Με βλέπω να τους διώχνω ΟΛΟΥΣ όταν θηλάζω!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο Σκ σε οσες πανε για βουτιτσα!!!!!!!:D

Ενα σωρο γραψατε παλι πολυλογουδες φτου φτου που ολα πανε καλα τελικα!!

Χθες μου ηρθε το καροτσακι απο το ebaby.it και η βαση για το καθισματακι απο το γερμανικο.Ειμαι πολυ ευχαριστημενη ευτυχως ολα καλα:mrgreen:

Δεσποινακι σου στελνω πμ με λεπτομερειες και με το καλο να μας ερθετε!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια. καλο ΣΚ να εχουμε!

am 13 οι τιμες που ειπε η clelia ισχυουν και για Αυγουστο..πριν λιγες μερες πηρα τιμοκαταλογο. Οι προεπιλεγμενες εξετασεις νεογνου (προεραιτικο) χρεωνονται +270 ευρω! οι τιμες που σου ειπαμε ειναι με ΦΠΑ. (ΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΦΠΑ..ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ!). φυσικα στο 2κλινο αυξανεται και η αμοιβη του γιατρου αναλογα..

α..επισης στο χαρτι που μου εδωσε ο γιατρουλης μου λεει οτι οταν ολες οι εξετασεις του προγεννητικου γινονται στο μαιευτηριο εχουμε εκπτωση 200ευρω σε ολα τα δωματια..

clelia ειδες? κατι θα κοψουν και σε μας..που τους τα ακουμπαμε καθε τοσο με υπερηχους!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε το επαναληπτικο ντοπλερ...για να δουμε τι θα δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στισ14.00 το εχω...

αχ βρε φωτεινουλα τι γιατροσ ηταν αυτοσ κοριτσι μου?μεθυσμενο?νυσταγμενοσ?ή τιποτα χειροτερο?????αν ειναι δυνατον!!!

να σου πω και κατι...μην το παρεισ σαν συμβουλη απλα ετσι επειδη το σκευτηκα....

στην νυφη σου να μην τησ πολυλεσ διαφορα για την μανα τησ ,δηλαδη την πεθερα σου και ασ καθεται να λεει αυτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...γιατι οσο κ να σου την κατηγορει ισωσ ελθει καποια στιγμη που τησ ψιλοπεταξει διαφορα οτι ειπεσ εσυ κ ασ μην τα εχεισ πει ετσι ακριβωσ ..

τωρα βεβαια εσυ ξερεισ εννοειται καλυτερα απο εμασ εφοσον γνωριζεισ τισ σχεσεισ αναμεταξυ τουσ-σασ....

δεσποινιω μια χαρα ακουγονται αυτα που σου λεει η fire!!!!!!!!!!ειδεσ η γνωμη τησ ειδικου?καποια πραγματα που ισωσ τα μαθαινεσ μονο αν ζουσεσ εκει...

αχ βρε κοριτσια!!!!!!!!!τι φωτια και λαυρα ειναι οι τιμεσ?????????????το πιο σπαστικο δε ,εχτοσ που ο γιατροσ πληρωνεται αναλογα το δωματιο ,ειναι που εσυ πληρωνεισ αναλογα και την σερβιετα ή την επισκληριδιο!!!!!!!!!!!για να μην σχολιασω την χρεωση του παιδιατρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα αυτο δεν ειναι μεσα στισ παροχεσ?καθηκον τουσ δεν ειναι να εξεταζουν τα μωρα μολισ γεννηθουν????:confused::confused::confused:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κουκλίνες!!

chris κορίτσι μου πώς είσαι?? Καλορίζικα τα πραγματάκια!!

mamounaki έχεις πιο ενημερωμένο κατάλογο από τον δικό μου... Ώστε αν κάνεις τις εξετάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ έχεις την έκπτωση? Σίγουρα?? Δλδ εγώ που έχω κάνει αυχενική, β-επιπέδου, 2 ντόπλερ (την Τρίτη θα γίνει το 3ο) και 2-3 φορές έχω κάνει αιματολογικές (όχι όλες) θα έχω αυτή την έκπτωση?? Αμήν! Όχι τπτ άλλο, ας δείξουν τουλάχιστον ότι ανταμείβουν αυτή μας την προτίμηση!! Όσο για την αμοιβή του γιατρού, αυτό είναι αναλόγως τον γιατρό και την πολιτική του... Πχ ο δικός μου παίρνει 1500 ανεξαρτήτως δωματίου. Βέβαια ο σύζυγος τον έπρηξε και του έλεγε: επειδή θα πάμε σε μονόκλινο, δεν αλλάζει η αμοιβή σου? Η αμοιβή σου είναι αυτή? Σίγουρα δεν αλλάζει? Κοινώς τον έπρηξε (τι το 'θελε κι αυτός...) μέχρι που ο γιατρός μου του είπε: Για μονόκλινο και για να μην έχουμε πρόβλημα με την εφορία τότε η αμοιβή μου θα είναι 1800 ευρώ. Οκ, μούσια είπε, αλλά μικρό το κακό σε σύγκριση με άλλους που λένε "Η αμοιβή μου είναι όσο το δωμάτιο".

GEXxp3.png

Ειρήνη καλημέρα!! Μαζί γράφαμε και τώρα σε είδα!!

Κατ' αρχήν καλή επιτυχία στο ντόπλερ, θέλουμε ζουμερότατες λεπτομέρειες!!

Αυτό που γράφεις για τις χρεώσεις σε σερβιέτες, επισκληρίδια, ντεπόν, που αλλάζουν ανάλογα με το δωμάτιο... πόσο δίκιο έχεις. Είναι αν μη τι άλλο εξοργιστικό...

Για να είμαι σε μονόκλινο δεν σημαίνει ότι είμαι πλούσια κύριοι!! Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να καλύπτει το ποσό του δωματίου (όχι τον γιατρό ή τα βλαστοκύτταρα) η ασφάλειά μου, ή άλλες συγκυρίες?? Το άλλο βέβαια το έχω ξαναγράψει: εγώ που θα πάω σε μονόκλινο θα μου κάνουν προφανώς ράμματα με swarovski στην επισκληρίδιο και οι σερβιέτες θα είναι aslanis... Γι' αυτό και είναι πιο ακριβές οι τιμές ΠΡΟΦΑΝΩΣ!! Άντε, συγχίστηκα πάλι!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κλελακι καλημερα!!!!!

με εκανεσ και γελασα...μαλλον dior θα ειναι...λιγο ακριβα για aslanis!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα τι την ηθελε τοση επιμονη ο αντρουλησ σου?μου λεσ!!!!!???????

αλλη φορα να του πεισ να μην επιμενει!!!!!ε ειδε και την επιμονη το ντοκτορι ,κ ειπε να μην του χαλασει και χατηρι!!:D:D:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κουκλίνες!!

chris κορίτσι μου πώς είσαι?? Καλορίζικα τα πραγματάκια!!

mamounaki έχεις πιο ενημερωμένο κατάλογο από τον δικό μου... Ώστε αν κάνεις τις εξετάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ έχεις την έκπτωση? Σίγουρα?? Δλδ εγώ που έχω κάνει αυχενική, β-επιπέδου, 2 ντόπλερ (την Τρίτη θα γίνει το 3ο) και 2-3 φορές έχω κάνει αιματολογικές (όχι όλες) θα έχω αυτή την έκπτωση?? Αμήν! Όχι τπτ άλλο, ας δείξουν τουλάχιστον ότι ανταμείβουν αυτή μας την προτίμηση!! Όσο για την αμοιβή του γιατρού, αυτό είναι αναλόγως τον γιατρό και την πολιτική του... Πχ ο δικός μου παίρνει 1500 ανεξαρτήτως δωματίου. Βέβαια ο σύζυγος τον έπρηξε και του έλεγε: επειδή θα πάμε σε μονόκλινο, δεν αλλάζει η αμοιβή σου? Η αμοιβή σου είναι αυτή? Σίγουρα δεν αλλάζει? Κοινώς τον έπρηξε (τι το 'θελε κι αυτός...) μέχρι που ο γιατρός μου του είπε: Για μονόκλινο και για να μην έχουμε πρόβλημα με την εφορία τότε η αμοιβή μου θα είναι 1800 ευρώ. Οκ, μούσια είπε, αλλά μικρό το κακό σε σύγκριση με άλλους που λένε "Η αμοιβή μου είναι όσο το δωμάτιο".

ναι μουδωσε προχθες φωτοτυπια γιατρουλης με αναλυτικες τιμες μαιευτριου και το γραφει καθαρα..οταν πας να γεννησεις παρε ολο σου τον ιατρικο φακελο μαζι και θα γινει..καλα τα 200 θα μας τα φανε απο αλλου..αλλα γιατι να μην γλιτωσουμε οτι μπορουμε???

λοιπον ο γιατρουλης μου θελει 1500 σε οικον.3κλινο + 200 μαια=1700

αν γεννουσα σε κανονικο 2200+250=2450

και αν γεννουσα σε 1κλινο 3500+400=3900

δηλαδη αν θα εχω μπαλκονοπορτα στο δωματιο και οχι παραθυρο, ο αερας που αναπνεω ακριβαινει κατα 750 ευρω!!!!αυτη η διαφορα οικον.3κλινου απο απλο 3κλινο.

οποτε σας παρακαλω μην τον ξαναρωτησετε...ειναι θησαυρος ο γιατρουλης σας!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε;

Εγώ ξύπνησα από τις 6 παρά με φοβερούς πόνους στη μέση... Δε μπορούσα να βολευτώ καθόλου στο κρεβάτι, σηκώθηκα και πήγα στον καναπέ. Ξύπνησε και ο καλός μου, μωρέ που δουλεύει σήμερα και δεν έφευγε από κοντά μου! Κάποια στιγμή πήγαμε ξανά στο κρεβάτι και προσπάθησα να βολευτώ με το μαξιλάρι... κατάφερα να κοιμηθώ 9-11.... τι θα γίνει μ' αυτόν τον ύπνο πια;;;

Βρε Φωτεινούλα... σε τι γιατρό έπεσες;;; :confused:

Βάσω κι εγώ στο προηγούμενο ραντεβού, την ίδια τύχη είχα! Μην αγχώνεσαι όμως η Δευτέρα είναι κοντά! ;)

Ειρήνη και am3 καλή επιτυχία με το ντόπλερ

chris μεγεια τα πραγματάκια της μπουμπούς σου

Μεγάλο το θέμα του θηλασμού βρε κορίτσια... να ακολουθήσεις τις συμβουλές του "ειδικού" ή το ένστικτό σου;

Προσθέτω και ένα link που έχω βάλει και στο fb:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=350875&dt=28/08/2010

Καλή σας ημέρα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα κι απο μενα :D

Σημερα θα κατοικησω στην μανουλα μου :tongue:

Ειρηνη μου δεν χαμπαριαζω τιποτα με την πεθερα μου... και απ'οσα εχω μαθει το τι εχει κανει στον αντρα μου στον προηγουμενο του γαμο την εχω και την περιμενω στην γωνια εγω δεν ειμαι σαν την αλλην που δεν μιλαγε καθολου και τους τα φορεσε κι εφυγε...

Εγω αν πει μια κουβεντα την εθαψα με την μια αυτο το ξερει καλα ο γιωργος απο την πρωτη μερα που με γνωρισε κι εκεινος με την σειρα της μπροστα μου την εκανε σκουπιδι λεγοντας της οτι δεν θα ανακατευτει ποτε και καθολου στην σχεση μας.Ξερω πως εχει ακομα 'σχεσεις"με την πρωην νυφη της.. αφου εκκρεμει και κατι που πρεπει κι αυτο να παρει το τελος του... Καποια στιγμη ξεκινησε να μου λεει κρυφα για αυτην οτι την περνει τηλ οτι περναει απο το σπιτι της κτλ κτλ και της ειπα.... Δεν θελω να ξερω τιποτα για αυτην... κοντευω να γεννησω κι οταν γεννησω και την πετυχω πουθενα θα της βγαλω το μαλλι τριχα τριχα για πολλα που μου εχει κανει κι εχει μεσα στους 9 μηνες αυτους.

Τωρα πχ πηρε τηλεφωνο πριν 10 λεπτα φυσικα δεν το σηκωσα ,καλα ειναι αυτη στην κρητη κι εγω εδω ολο το καλοκαιρι σκαω... ξερει οτι κοιμαμαι τετοιες ωρες τι σκατα περνει ?ετσι κι εγω ειναι πολλες οι φορες που δεν σηκωνω καθολου το τηλεφωνο ...

κοριτσια τα 2 κιλα που ειναι η μικρη ειναι καλα??/η ειναι λιγα???:?:???::?

αααα εγω εχω βρει και την παιδιατρο που θα εχω και ειμαι ευχαριστημενη γιατι εχω δει πως ειναι με τα παιδια ... ειναι η παιδιατρος του ανιψιου μου που ειναι και στο ΙΑΣΩ και της εχουμε μιλησει ΑΝ ειναι και εχει βαρδυα εκεινη την ημερα θα ειναι εκεινη διπλα στο μωρακι μου αλλιως θα ειναι ο/η εφημερευων και μετα απλα θα την αναλαβει εκεινη

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή, τα κιλά του μωρού σου είναι τέλεια...

www.babybaby.gr:

Είστε στην 33η Εβδομάδα Κύησης

Ηλικία εμβρύου: 31 εβδομάδες

Μέγεθος εμβρύου: 43 εκατοστά

Βάρος εμβρύου: 2 κιλά

www.mychild.gr/199

33.Τώρα έχει φτάσει περίπου τα 2 κιλά και πάνω από 40 εκ. ύψος, ενώ πρέπει να έχει αρχίσει να ετοιμάζεται να γυρίσει με το κεφάλι προς τα κάτω. Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα να ξαναγυρίσει προς τα πάνω. Τα πόδια και οι αστράγαλοί σας θα νιώθουν πρησμένοι προς το τέλος κάθε μέρας.

Και όπου και να κοίταξα τα ίδια λένε!!

Υπόψιν ότι κάθε μωρό δεν έχει ίδια ανάπτυξη. Δλδ γεννιούνται τελειόμηνα μωρά 3.600-4000 γραμμάρια και μωρά επίσης τελειόμηνα 2.800 γραμμάρια και υγιέστατα... Το δικό μου που στις 33 εβδ+5 ημ ήταν 2525 γραμμάρια θεωρείται μεγάααααλο... Αλλά δεν έχει να κάνει με τπτ, είναι στο μέγεθος του παιδιού στην μήτρα. Ούτε έχει να κάνει με την αργότερα εξέλιξη και το ύψος του!

Τελικά σπαστικιά η πεθερούλα, εεε? Εγώ την συμπόνεσα λόγω της πάθησής της, πού να 'ξερα ότι είναι τσούχτρα??

Αυτό που δεν κατάλαβα, τα έχεις βάλει και με την πρώην ή μόνο με την πεθερά σου??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...