Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες...

Πριν καμια ωρα γυρισα απο το ΙΑΣΩ καναμε βιοφυσικο προφιλ που περιλαμβανει NST καρδιοτοκογραφημα και ενα υπερηχο ...με την μονη διαφορα που ο ηλιθιος γιατρουλης ουτε καν 3d δεν μας εβαλε να δουμε την μικρη ουτε καν στον απλο υπερηχο που μου εκανε... δεν ειδαμε φατσουλα :|:neutral::|

Μπορω να πω οτι ταλαιπωρηθηκα αρκετα γιατι η μικρη ηταν τοσο ηρεμη σημερα {παραξενο μου φανηκε και την νυχτα ηρεμη ηταν :(:(]και μας δυσκολεψε στο να την ακουσουμε και στο να την δουμε οταν κινειται τι γινεται .. για αυτο κι απο 30 λεπτα που ειναι το κανονικο εγω εκατσα 1 ωρα και 15 λεπτα :?

δεν θα μ'εβγαζε η κοπελα μου ειπα αν δεν ενιωθα την μεση μου ν'ανοιγει στα 2 .

Η μικρη ειναι 1978 κιλακια... νορμαλ με το κεφαλακι προς τα κατω αλλα η μουριτσα της κοιταει ταβανι .....μηπως εχει σηκωσει την μυτουλα της ???χμμμμ ψοναρα θα μου βγει α πα πα πα παπ απ α...

αντε να δουμε τι θα μας πει η γιατρος μας την δευτερα γιατι δεν καταφερε να ερθει απο εκει να ειναι μαζι μας σημερα....

Νιωθω αρκετα κουρασμενη μπορω να πω και λεω να παω να ξαπλωσω μιας και τ'απογευμα εχουμε παλι μετακομισουλα ...

Σας διαβασα στα γρηγορα ομως ....

ααα πηραμε και κατι δωρακια απο το ΙΑΣΩ μην φανταστειτε τιποτα το σημαντικο ,κατι σερβιετες ΤΑΝΑ,κατι κρεμες για την μπεμπα , μπεμπιλινα λιμπερο μια σκονη για το πλυντηριο χμμμ δεν θυμαμαι κατι αλλο τ'αφησα στην μητερα μο να μην τα πηγαινοφερνω εδω και τα ξαναπερνω...

Το βιοφυσικό προφίλ ουτε εγω ξερω τι είναι αλλα αφου το ζητάει θα το κάνω, είναι λιγο ψείρας ο γιατρός μου με τις εξετάσεις. Το NST είναι αυτο σαν καρδιοτοκογράφημα φορας κατι ζώνες με ενα πραγμα πάνω τους για μιση περίπου ωρα και μετράει καρδιακους παλμούς του εμβρυου και αριθμό συσπάσεων στη μήτρα, νομίζω, λείπει και η επιστημονισσα Δεσποινα να μας πει ακριβώς.

Μην δίνεις σημασία στα όνειρα πάντως, μπράβο για τις φιλενάδες σου, να τους ζήσουν τα μωράκια και ερχεται και η δική μας η σειρά.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ευχαριστώ φαρμακευτικά είναι ? ποια σειρά πηρές εσυ ? τα δοκίμασες ?

δεν ταχω παραλαβει ακομα..τα περιμενω..ειναι βιολογικα και λενε οτι ειναι πολυ καλα..κοιτα τη βρεφικη σειρα με καλεντουλα.

η κλελια τα παραγγελνει απο το εξωτερικο (οχι απο αυτο το σαιτ που εγραψες) και ειναι ακομη πιο φτηνα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κ

Η μικρη ειναι 1978 κιλακια... νορμαλ με το κεφαλακι προς τα κατω αλλα η μουριτσα της κοιταει ταβανι .....μηπως εχει σηκωσει την μυτουλα της ???χμμμμ ψοναρα θα μου βγει α πα πα πα παπ απ α...

αντε να δουμε τι θα μας πει η γιατρος μας την δευτερα γιατι δεν καταφερε να ερθει απο εκει να ειναι μαζι μας σημερα....

Φωτηνει σουπερ το κουκλάκι σου άντε καλή ξάπλα φιλία σε ολες πάω να ξεκουραστώ αν μπορέσω με την αηδία στο χέρι

:tongue::tongue:

δεν ταχω παραλαβει ακομα..τα περιμενω..ειναι βιολογικα και λενε οτι ειναι πολυ καλα..κοιτα τη βρεφικη σειρα με καλεντουλα.

η κλελια τα παραγγελνει απο το εξωτερικο (οχι απο αυτο το σαιτ που εγραψες) και ειναι ακομη πιο φτηνα.

Ναι μίλησα μαζί της και μου πρότεινε να τα παραγγέλλει εκείνη για μενα αν φυσικά αξίζει τον κόπο κ είναι ποιο οικονομικά κλελια ευχαριστώ κούκλα μου θα δω τι με ενδιαφέρει και θα σου πω φιλιααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ηλιάννα εγώ παραγγέλνω από το www.bce-europe.com.

Φωτεινή!! Τέλειο το νινί, μπράβο!!! Του το είπες του γιατρού καλό μου να σου βγάλει έστω μία φώτο 3d? Αν όχι δεν είναι υποχρεωμένος καθώς πλήρωσες για 2d. Εγώ στο πρώτο doppler το ζήτησα, μου την έκανε την χάρη. Την Τρίτη στο 2ο doppler (διαφορετικός γιατρός) του το ζήτησα, μου είπε αφενός να δούμε αν θα μας ποζάρει αφενός, αφετέρου αν το κάνει έχει έξτρα χρέωση 10 ευρώ... Μη χ@σω τώρα!! Εννοείται πως θα τα πλήρωνα, αλλά μία φώτο σου ζήτησα βρε χαμένο! Όχι όλη την εξέταση, πωωωωω τσιφούτης!! Τελικά δεν βγάλαμε φωτο επειδή το μωρό ήταν προφίλ και μάλιστα όχι καλό προφίλ, και μου είπε πως εξαιτίας του μειωμένου αμνιακού δεν μπορεί να βγει καλή η φώτο. Και γλίτωσα το απίστευτο ποσό των 10 ευρώ... Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα.

Εγώ έκανα μέτρηση ζαχάρου, έβαλα αρκουδίσιον στο δωμάτιο και σε λίγο θα πάω για ξάαααπλα... Ηλιάννα θα διαβάσω το πμ σου, θα σου απαντήσω αργότερα... Αυτά για τον θηλασμό που παρέθεσες, διάβασα ελάχιστα (νυστάαααζω) και είναι πολύ χρήσιμα... Έχω και άλλες απορίες, μην νομίζεις ότι μέχρι εδώ ήταν :D.

Το πατσαβουρόσκυλο θα φάει ξύλο!! Είχα ανεβάσει το πόδι μου στην καρέκλα δίπλα μου και διάβαζα, έγραφα κλπ. Ανεβαίνει στην καρέκλα, στριμώχνεται, καταφέρνει να ξαπλώσει και εκεί που ήταν μου έχωνε κωλιές για να μεταφέρω το πόδι μου. Επιεδή εγώ την έγραφα κανονικά γυρίζε με κοιτάει με νόημα "Άντε, κουνήσου" και ταυτόχρονα συνέχιζε τις κωλιές στο πόδι μου :D. Τι της κάνεις??

mamounaki συγχαρητήρια!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ηλιάννα εγώ παραγγέλνω από το www.bce-europe.com.

Φωτεινή!! Τέλειο το νινί, μπράβο!!! Του το είπες του γιατρού καλό μου να σου βγάλει έστω μία φώτο 3d? Αν όχι δεν είναι υποχρεωμένος καθώς πλήρωσες για 2d. Εγώ στο πρώτο doppler το ζήτησα, μου την έκανε την χάρη. Την Τρίτη στο 2ο doppler (διαφορετικός γιατρός) του το ζήτησα, μου είπε αφενός να δούμε αν θα μας ποζάρει αφενός, αφετέρου αν το κάνει έχει έξτρα χρέωση 10 ευρώ... Μη χ@σω τώρα!! Εννοείται πως θα τα πλήρωνα, αλλά μία φώτο σου ζήτησα βρε χαμένο! Όχι όλη την εξέταση, πωωωωω τσιφούτης!! Τελικά δεν βγάλαμε φωτο επειδή το μωρό ήταν προφίλ και μάλιστα όχι καλό προφίλ, και μου είπε πως εξαιτίας του μειωμένου αμνιακού δεν μπορεί να βγει καλή η φώτο. Και γλίτωσα το απίστευτο ποσό των 10 ευρώ... Κοίτα να ξεκουραστείς τώρα.

Εγώ έκανα μέτρηση ζαχάρου, έβαλα αρκουδίσιον στο δωμάτιο και σε λίγο θα πάω για ξάαααπλα... Ηλιάννα θα διαβάσω το πμ σου, θα σου απαντήσω αργότερα... Αυτά για τον θηλασμό που παρέθεσες, διάβασα ελάχιστα (νυστάαααζω) και είναι πολύ χρήσιμα... Έχω και άλλες απορίες, μην νομίζεις ότι μέχρι εδώ ήταν :D.

Το πατσαβουρόσκυλο θα φάει ξύλο!! Είχα ανεβάσει το πόδι μου στην καρέκλα δίπλα μου και διάβαζα, έγραφα κλπ. Ανεβαίνει στην καρέκλα, στριμώχνεται, καταφέρνει να ξαπλώσει και εκεί που ήταν μου έχωνε κωλιές για να μεταφέρω το πόδι μου. Επιεδή εγώ την έγραφα κανονικά γυρίζε με κοιτάει με νόημα "Άντε, κουνήσου" και ταυτόχρονα συνέχιζε τις κωλιές στο πόδι μου :D. Τι της κάνεις??

mamounaki συγχαρητήρια!!!!!

Ρωτησα με το που μπηκα μεσα αν δινουν dvd αφου πρωτα ειχα μιλησει και με την γιατρο μου και μου ειπε ζητα το μερικοι το δινουν κι εκεινη με υφος μην πω πως μου λεει οχι και το dvd το ειχα ετοιμο μαζι μου να τους δωσω αν θελανε... και μετα ρωτησα τον γιατρο αν θα την δουμε σε 3d και μου λεει οχι γιατι δεν ηταν σε θεση καλη να τον βοηθησει για να την δουμε.

Βρε σου λεω βαριοταν αφου σε καποια φαση ο ηλιθιος ειχε βαλει το μηχανημα του υπερηχου πανω στο παντελονι μου και του λεω γιατρε το παντελονι μου ειναι εκει και μου λεει συγνωμη και ανεβηκε πιο πανω....

Εδω το χαρτι στο παντελονι για να μην λερωθω το αφησε απλα επανω μου και μου λεει βαλτε το λιγο απο κατω απο το παντελονι .. που να φτασω του λεω γιατρε και φωναξα τον αντρα μου και του λεω σε παρακαλω ελα να το φτιαξεις δεν φτανω :?:-?

Τα πηρε κι αυτος αλλα κρατηθηκε μεχρι ενα σημειο .. που κατι μας ειπε και δεν ξερω αν κι αυτος ακουσε τι μας ειπε .. και τον ρωταει ο Γιωργος ... το ξαναλετε γιατι μονο εσεις το ακουσατε αυτο που ειπατε?

Καλα ειπαμε κοιτανε αρκετες γκαστρουλες εκει μεσα ολη μερα αλλα οχι κι ετσι λεφτα τους δινουμε ρε γμτ...

Τα λεφτα που πληρωσα ηταν κανονικα 130 αλλα μου κανανε 50 % εκτπωση λογω οτι εχω κανει ολες τις εξετασεις εκει δεν πληρωσα για 2d

Εδω δεν βρισκανε την κρατηση που ειχα κανει σημερα .. ουτε καν το ονομα μου ... πηρα την γιατρο μου και μου λεει τι παθανε σημερα κι αλλη κοπελα αυτο μου ειπε ...

πες τους να ψαξουν καλα και δωσε μου λιγο την κοπελα στο τηλ της εδωσα το τηλ δεν ξερω τι ειπανε και πως διαμαγειας βρεθηκα :-D:-D:-D:-D

Την δευτερα που θα παω στην γιατρο μου θα την ρωτησω αν το μηχανημα της βγαζει 3d γιατι δεν θυμαμαι .. αλλιως 8α παρω ενα dvd και θα παω σε καμια βιοιατρικη να το κανω... το θελω αυτο το dvd ο κοσμος να χαλασει...

Με ρωτησε κιολας αν εχω ζαχαρο ... οχι του λεω ...σιγουρη εισαι ?? ετσι λεω να ειμαι σιγουρη αφου μετριεμαι μερα παρα μερα με δικο μου μηχανημα στο σπιτι ... με νευριασε ο ατιμος σημερα... ημουν που ημουν 1 ωρα και 15 λεπτα στο καρδιοτοκογραφημα :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΑΑΑααα η διπλανη κοπελα απο μενα που ηταν στην 36η εβδομαδα μολις εκανε το καρδιοτοκογραφημα της λεει ο γιατρος.. γεννας το ξερεις? ΤΙΙΙΙΙΙΙ του λεει αυτη ....μα δεν νιωθω τιποτα κι ομως της ειπε 3λεπτα εισαι εμεινε κοκκαλο η κοπελα και περνει τον αντρα της τηλεφωνο και του λεει τσακισου φυγε απο την δουλεια η κορη σου θελει να βγει ,τραβα και φερε την βαλιτσα .. και γελαγαμε παρεα...

αχχχ λετε στο επομενο να μου κανει κατι τετοιο η μικρη ???

\μου ειπε παντως οτι η μικρη ειναι μια χαρουλα .... γενικοτερα... αλλα ειναι καπως μικρουλα ... περισσοτερα στην γιατρο μου την Δευτερα γιατι αυτος γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

9zlup2.png

Ρωτησα με το που μπηκα μεσα αν δινουν dvd αφου πρωτα ειχα μιλησει και με την γιατρο μου και μου ειπε ζητα το μερικοι το δινουν κι εκεινη με υφος μην πω πως μου λεει οχι και το dvd το ειχα ετοιμο μαζι μου να τους δωσω αν θελανε... και μετα ρωτησα τον γιατρο αν θα την δουμε σε 3d και μου λεει οχι γιατι δεν ηταν σε θεση καλη να τον βοηθησει για να την δουμε.

Βρε σου λεω βαριοταν αφου σε καποια φαση ο ηλιθιος ειχε βαλει το μηχανημα του υπερηχου πανω στο παντελονι μου και του λεω γιατρε το παντελονι μου ειναι εκει και μου λεει συγνωμη και ανεβηκε πιο πανω....

Εδω το χαρτι στο παντελονι για να μην λερωθω το αφησε απλα επανω μου και μου λεει βαλτε το λιγο απο κατω απο το παντελονι .. που να φτασω του λεω γιατρε και φωναξα τον αντρα μου και του λεω σε παρακαλω ελα να το φτιαξεις δεν φτανω :?:-?

Τα πηρε κι αυτος αλλα κρατηθηκε μεχρι ενα σημειο .. που κατι μας ειπε και δεν ξερω αν κι αυτος ακουσε τι μας ειπε .. και τον ρωταει ο Γιωργος ... το ξαναλετε γιατι μονο εσεις το ακουσατε αυτο που ειπατε?

Καλα ειπαμε κοιτανε αρκετες γκαστρουλες εκει μεσα ολη μερα αλλα οχι κι ετσι λεφτα τους δινουμε ρε γμτ...

Τα λεφτα που πληρωσα ηταν κανονικα 130 αλλα μου κανανε 50 % εκτπωση λογω οτι εχω κανει ολες τις εξετασεις εκει δεν πληρωσα για 2d

Εδω δεν βρισκανε την κρατηση που ειχα κανει σημερα .. ουτε καν το ονομα μου ... πηρα την γιατρο μου και μου λεει τι παθανε σημερα κι αλλη κοπελα αυτο μου ειπε ...

πες τους να ψαξουν καλα και δωσε μου λιγο την κοπελα στο τηλ της εδωσα το τηλ δεν ξερω τι ειπανε και πως διαμαγειας βρεθηκα :-D:-D:-D:-D

Την δευτερα που θα παω στην γιατρο μου θα την ρωτησω αν το μηχανημα της βγαζει 3d γιατι δεν θυμαμαι .. αλλιως 8α παρω ενα dvd και θα παω σε καμια βιοιατρικη να το κανω... το θελω αυτο το dvd ο κοσμος να χαλασει...

Με ρωτησε κιολας αν εχω ζαχαρο ... οχι του λεω ...σιγουρη εισαι ?? ετσι λεω να ειμαι σιγουρη αφου μετριεμαι μερα παρα μερα με δικο μου μηχανημα στο σπιτι ... με νευριασε ο ατιμος σημερα... ημουν που ημουν 1 ωρα και 15 λεπτα στο καρδιοτοκογραφημα :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΑΑΑααα η διπλανη κοπελα απο μενα που ηταν στην 36η εβδομαδα μολις εκανε το καρδιοτοκογραφημα της λεει ο γιατρος.. γεννας το ξερεις? ΤΙΙΙΙΙΙΙ του λεει αυτη ....μα δεν νιωθω τιποτα κι ομως της ειπε 3λεπτα εισαι εμεινε κοκκαλο η κοπελα και περνει τον αντρα της τηλεφωνο και του λεει τσακισου φυγε απο την δουλεια η κορη σου θελει να βγει ,τραβα και φερε την βαλιτσα .. και γελαγαμε παρεα...

αχχχ λετε στο επομενο να μου κανει κατι τετοιο η μικρη ???

\μου ειπε παντως οτι η μικρη ειναι μια χαρουλα .... γενικοτερα... αλλα ειναι καπως μικρουλα ... περισσοτερα στην γιατρο μου την Δευτερα γιατι αυτος γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

καλα βρε φωτεινουλα που την εκανες την εξεταση??? λιωμα ηταν ο γιατρος??

αμα λες οτι εκανε υπερηχο στο παντελονι...:D:D:D:D:D

ειχε νταγκλαρει??

ουτε εγω εκανα 3d αλλα εχω 2 υπεροχες φωτο απο μουριτσα μπεμπας και τις εβαλα και σε καδρακια στο δωματιο..super! τωρα πια λεει γιατρος κοιταει τον ποπο μου, θα την δουμε πια live!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Kαλησπερα κοριτσια!

Δεσποινα θα σου γραψω καποια πραγματα και ελπιζω πως θα σε βοηθησουν..

Καταρχην αν ο μεσιτης που θα απευθυνθειτε ειναι σωστος επαγγελματιας με το που θα πει ο αντρας σου οτι η δουλεια του ειναι Χαλκιδικη θα σας προσανατολισει ανατολικα της θεσσαλονικης.

Δηλαδη οι περιοχες οπως Ωραιοκαστρο Ευοσμος κτλ που θεωρουνται δυτικες ειναι απαγορευτικες

Τωρα το Ρετζικι που ειναι μια οντως ωραια κοινοτητα (επισης θεωρειται δυτικα) και που ευτυχως τελευταια στιγμη δεν μετακομισα εκει, δεν εχει δικο της αποχετευτικο με αποτελεσμα κατα καιρους να εισπνεεις μια υπεροχη μυρωδια βοθριλας!!!:mrgreen: Eπισης καθε πρωι 7-8,30 πηγαινεις μετρο μετρο μεχρι να βγεις στον περιφερειακο γιατι εχει απο τους χειροτερους κομβους στην πολη

Το Πανοραμα ειναι φυσικα απ τις καλυτερες περιοχες αλλα με 800 ευρω εκει θα νοικιασετε ενα καλο διαμερισμα ενω πιο ανατολικα μια.. επαυλη

Πιστευω οτι Καλαμαρια Χαριλαου και Θερμη ειναι απ τις καλυτερες επιλογες που θα μπορουσατε να κανετε..

Απειρα φιλια σε ολες :wink:

Διαφημίσεις

Αχ ναι fire ξεχασα τη Θερμη με τις καινουριες οικοδομες..Εμεις Ρετζικι παμε για φαγακι και μου αρεσει η περιοχη, τα καθημερινα προβλήματα δεν τα γνωριζω..Καλα εκανες και τα ανεφερες γιατι ειπαμε, εγω δεν μενω Θεσσαλονικη και σε καμια απο ολες αυτες τις περιοχες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσαρες ακυρο το ραντεβου μου,εχει τοκετους ο γιατρουλης και δεν θα κανει ιατρειο.το μεταφερανε για δευτερα πρωι στο αρεταιειο.υπομονη...

υπομονη κοριτσακι..περνανε γρηγορα οι μερες...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Αχ ναι fire ξεχασα τη Θερμη με τις καινουριες οικοδομες..Εμεις Ρετζικι παμε για φαγακι και μου αρεσει η περιοχη, τα καθημερινα προβλήματα δεν τα γνωριζω..Καλα εκανες και τα ανεφερες γιατι ειπαμε, εγω δεν μενω Θεσσαλονικη και σε καμια απο ολες αυτες τις περιοχες..

Kαι μεις παμε για φαγακι που και που αλλα μονο γι αυτο..!!:-D

Ο μεσιτης ηταν πολυ ενταξει και μας το επισημανε -περι αποχετευτικου- και να ναι καλα ο ανθρωπος!!

Η Θερμη ειναι οντως πολυ αναπτυσσομενη εχει σηκωσει φοβερες πολυκατοικιες,ειναι κοντα στα εμπορικα, και το καλοκαιρι σε 30' εισαι Χαλκιδικη.Πιστευω οτι αν βολευε με τις δουκειες μας θα πηγαινα προς τα κει..

Φωτεινή όντως τι χάλια γιατρός!! Για πέταμα στα σκουπίδια είναι, πω πω!! Με νευρίασε!! Πάντως αφού σου είπε ότι δεν ήταν σε καλή θέση, όντως έτσι θα ήταν, μην σπάζεσαι... Και μην σπαταλήσεις μωρέ 200 ευρά (τόσο δεν κάνει?) για μία εξέταση 3d... Το άλλο που έγραψες για την έκπτωση, το διάβασα και στο θέμα για το doppler που έγραψες, και συγχίστηκα!! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχω κάνει αυχενική, β-επιπέδου, 2 doppler, του κόσμου τις αιματολογικές και δεν μου έχουν κάνει μισό ευρώ έκπτωση!! Χαζοί είναι?? Ίδιος όμιλος δεν είναι με το Ιασώ?? Τα νεύρα μου!!! Κάτω από 70 ευρώ δεν έχω δώσει ποτέ μου!! Να μην πω για πέρυσι που έκανα του κόσμου τους υπερήχους, είμαι μόνιμη θαμώνας... Μα καμία έκπτωση??

dvd πάντως δεν δίνουν στο ΜΗΤΕΡΑ, επειδή λέει κάποιοι που τα έπαιρναν, αααααααααν το παιδί τους παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα όταν γεννιόταν και δεν το είχαν δει στην εξέταση, με αυτό το dvd τους έκαναν μυνησάρες! Τώρα τι να πεις για την δουλειά των γιατρών που κάνουν υπερήχους?? Ότι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους?? Γι' αυτό δεν δίνουν dvd, μην τους βρουν τις παραλείψεις τους?? Δεν πάμε καλάααααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσα ...τσιπνησα ...:D:D:D

δεν βλεπω μετακομιση να γινεται σημερα ο γιωργακης μου ροχαλιζει διπλα :tongue: και δεν εχω εδω ουτε ζαχαρη ουτε καφε να φτιαξω :?

Clelia κι εγω απορρησα δεν το περιμενα...αφου με το που ακουσα και απομακρυνθηκαμε απο το ταμειο του λεω του Γιωργου ωραια που θα παμε μετα να χαλασουμε τα υπολοιπα που υπολογιζαμε???και τι μου ειπε? Απεναντι στα jumbo για την κορη μας :evil::evil::evil:Τωρσα ολα για εκεινην χαχαχαχ

Της κουνιαδας μου ομως της δωσανε στην βιοιτρικη που παει και κανει τις εξετασεις της ενα dvd οχι με πολυ χρονο γραμμενο αντε να ειναι το συνολο 2 λεπτα κινησεις της μικρης και εγρωμες φωτογραφιες εμενα ειναι μαυροασπρες ...Εχω σκασει μερικες φορες το κανει και τα λεει λες και τα κανει και τα λεει ολα επιτηδες και σκυλιαζω :twisted::twisted::twisted:

Χτες μιλαγαμε για τις μαμαδες μας και της πεταξα αποξω αποξω οτι εγω της μητερας τους δεν μπορω να της πω και πολλα πολλα οπως θα πω στην μανα μου και τι μου ειπε? εγω στην μανα μου που τρεμει απο το παρκισον δεν της εμπιστευομαι τον γιο μου ... κοιτα κι εγω δεν την εμπιστευομαι αλλα δεν μπορω να της το πω .. να βαλεις τον αδερφο μου να της το πει .. εκει χαρηκα που θα την ξεφορτωθω ,οπως και οτι εγω εχω την μανα μ απεναντι δεν θελω να κατσικωθει κι εκεινη εκει ..επισκεψη και πολυ ειναι και μου λεει κι εγω το ιδιο .. ποσο χαρηκα που ουτε η κορη της δεν την θελει...

Και να πω ενα παραπονο???Λειπει απο της 23/6 στην Κρητη στην αδερφη της και το μονο που κανει ειναι να με περνει τηλ να μου λεει οπως εκανε κι εδω τι φαγητο εφτιαξε ποσα μπανια εχει κανει κτλ κτλ κτλ και θελει να κατσει κι αλλο στην κρητη ..τοσο μα τοσο αναισθητη ειναι ωρες ωρες ... πουφφφφφφφφφφφ εχω κι αλλα μεσα μου αλλα δεν τα βγαζω ολα τωρα σας κουρασα ηδη ........:?:???::?

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...