Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαμαλευτεράκι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι χαρούμενη!! Αφού ρυθμίστηκε και το θέμα του νινιού, όλα καλά... Η πεταλούδα είναι αγγούρι, το ξέρω... Αφού θα πας πάλι αύριο για ορό, γιατί σου άφησαν την πεταλούδα?? Καλύτερα να σου τρυπούσαν το άλλο χέρι, να έχεις και ελευθερία κινήσεων βρε παιδί μου...

Stone όντως είμαι πολύ κουρασμένη επειδή πάλι κοιμήθηκα 7.30-8 το πρωί και ξύπνησα 10.20. Δεν φταίω εγώ, δεν είχα ύπνο. Από τη 1.45 είναι κλειστή η τηλεόραση... Θέλω να ξαπλώσω λίγο να κοιμηθώ αλλά πρέπει να κάνω μέτρηση ζαχάρου μία ώρα μετά το φαγητό, και ακόμη τρώω... Νιώθω τέλεια πάντως, ήταν υπογλυκαιμία express, ψιλοτρόμαξα για να είμαι ειλικρινής...

Άλλη απορία: πες ότι η μαία του γιατρού μου, που θα με συμβουλεύει για τον θηλασμό, είναι αντίθετης "σχολής θηλασμού" και μου πει πράγματα που ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω: πχ. πλύσιμο συνέχεια θηλών, να αλλάζουμε στήθος στο παιδί κάθε 10' και άλλα που δεν συμφωνώ, τι κάνω τότε?? Την γράφω κανονικά?? Δεν θα παρεξηγηθεί? Δεν θα με θεωρήσει αφενός ξερόλα, αφετέρου ότι αμφισβητώ το επάγγελμα και την εμπειρία της?? Αν και δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο, επειδή με τα λίγα που μου είπε, έχουμε τις ίδιες απόψεις θηλασμού, δλδ ανεξαρτήτως τρόπου τοκετού, το μωρό το βάζουμε στο στήθος για να κάνει θηλαστικές κινήσεις - και ας μην βγάλει τπτ! Σε περίπτωση ικτέρου συνεχίζουμε τον θηλασμό, απλά αν το παιδί είναι κουρασμένο προτιμούν άντληση (το δικό μου είναι εξαιτίας του ζαχάρου και επειδή λογικά θα γεννηθεί 2.800, οπότε ο ίκτερος θα το κουράσει πιο πολύ). Αν όμως μου το γυρίσει ή έχεις άλλες απόψεις, εγώ πώς το χειρίζομαι??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμαλευτεράκι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι χαρούμενη!! Αφού ρυθμίστηκε και το θέμα του νινιού, όλα καλά... Η πεταλούδα είναι αγγούρι, το ξέρω... Αφού θα πας πάλι αύριο για ορό, γιατί σου άφησαν την πεταλούδα?? Καλύτερα να σου τρυπούσαν το άλλο χέρι, να έχεις και ελευθερία κινήσεων βρε παιδί μου...

?

γατί δεν έχω πάρει εξιτήριο είμαι νοσηλευόμενη στα χαρτιά:tongue::tongue::tongue:

κατάλαβες άστα να παν

εσυ ξεκουράσου χαλάρωσε κάρδια μου αχ θέλω αν μπορείς να παραγγελία κ εγώ αυτά τα παιδικά αφρόλουτρα βελεντα

:tongue::tongue:

Δεσποινα το Ρετζικι (Πευκα) ειναι πάνω στον περιφερειακό, καμια σχεση με κεντρο..Μου αρεσει πολύ γιατι ειναι αναπτυσσομενη περιοχη και με πολλες επιλογες για παιδια και ενηλικες..

Δες και την ιστοσελιδα του δημου http://www.dimospefkon.gr/

Επισης το Ρετζικι ειναι σε υψωμα - κοινως βουνο- η Περαια ειναι παραθαλασσια περιοχη αλλα καμια σχεση με Πειραια..χαχα

Αν εχεις χρονο ριξε μια ματια στο www.xe.gr κανε αναζητηση για ενοικιασεις κατοικιων, σε καποια εχει και φωτο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δέσποινα μπορεί το Πανόραμα να θεωρείται πρωτοκλασσάτη περιοχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ενοίκια θα κυμαίνονται όπως στην Αθήνα. Ας ρωτήσει ο άντρας σου, δεν χάνει τπτ!! Επίσης σου προτείνω τις ερωτήσεις που έχεις για την Θεσσαλονίκη, εκτός από εδώ να τις γράφεις και στο fb ώστε να τις δουν οι Σαλονικιές! Γράψε-γράψε στο φόρουμ, μπορεί να χάσουν κάποια ερώτησή σου...

Δεν έκανα καμία δουλειά το πρωί, θα σου 'λεγα τι έξυνα αλλά έχω αγωγή βρε :tongue: :tongue:. Τπτ, στον υπολογιστή έχω κάνει τετράγωνα μάτια!!

Λοιπόν τα σουτιέν θηλασμού που παρέλαβα χθες από το www.nursingbra.co.uk: ΤΕΛΕΙΑ!!! Απίστευτα θηλυκά, δεν έχω δει με αυτή την τιμή (20-30 ευρώ) τόσο όμορφα και μοντέρνα, και καταπληκτική εφαρμογή, ούτε ραμμένα πάνω μου να ήταν. 1 μόνο (από τα 4) έχει λάθος νούμερο αλλά σε αυτό φταίω εγώ επειδή μάλλον κοιμόμουν όρθια. Μικρό το κακό, θα το στείλω Αγγλία με δικά μου έξοδα και θα μου στείλουν χωρίς χρέωση το σωστό νούμερο...

Επίσης μου ήρθαν σήμερα από το www.letoshop.gr (μπράβο βρε Πετρούλα!!) τα 2 γυάλινα μπιμπερό, 2 βούρτσες μεγάλες για μπιμπερό, 4 μικρά βουρτσάκια, 3 θηλές σιλικόνης, 5 ζευγάρια καλτσάααααααακια και μικρή αλοιφή purelan medela. Είμαι πολύ χαρούμενο πλάσμα σήμερα (όταν τρώω, αλλιώς δεν νιώθω καλά :tongue: )

GEXxp3.png

Κλελια εννοειται οτι αυτα θα σου πει και εννοειται πως αν θες να θηλασεις θα την αγνοησεις...παντελως ομως!!!

Κοριτσια ειμαι υπερ του θηλασμου αλλα οχι κολλημενη, θεωρω οτι ειναι και ενα λεπτο θεμα καθως εγω ζοριστηκα πολύ αλλα τα καταφερα..Ειναι επιλογη της καθε μαμας πως θα αναθρεψει το παιδι της..Λέω τη γνωμη μου μονο αν μου ζητηθει..

Παρολα αυτα οσες θελετε να θηλασετε - για να ειστε καλα ενημερωμενες και προετοιμασμενες για τα προβλήματα που θα αντιμετωπισετε- να παρετε το βιβλιο της Πατσουρου, θα βρειτε μεσα πολύ χρησιμες πληροφοριες και τροπους αντιμετωπισης για οτι παρουσιαστει...Εγω το πηρα τωρα και συνειδητοποιησα πως οσα εχει εκει μεσα συγκεντρωμενα εγω τα ειχα διαβασει δεξια και αριστερα διασπαρτα και σε βαθος χρονου ειχα αντιληφθει καποια πραγματα...

Πολυ καλη πηγη πληροφορησης ειναι και το φορουμ στις αντιστοιχες ενοτητες...

Παω να βαλω τον μικρο για υπνο και ερχομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάννα δεν κατάλαβα, θες να σε βοηθήσω να παραγγείλεις πραγματάκια της weleda?? Aν ναι, πες μου τι προϊόντα θέλεις και θα σου λέω βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις μέσω πμ, για να μην πρήξουμε τις άλλες. Έχεις πιστωτική κάρτα?? Λογαριασμό στο paypal?? Αν όχι μπορώ να πληρώσω εγώ με κάρτα μου και σου δίνω λογαριασμό μου όποτε μπορείτε να βάλετε τα χρήματα.

GEXxp3.png

Stone το παρήγγειλα το βιβλίο, τον Α' τόμο με τις γενικές οδηγίες, όχι τον β' που είναι για προβλήματα κλπ θηλασμού. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από όλες, μετά το ξέχασα, μετά μου το θύμισες (εσύ δεν το αγόρασες πρόσφατα?) και το παρήγγειλα προχθές νομίζω (μπράβο βρε Πετρούλα). Οπότε το περιμένω...

Δλδ αν η μαία μου πει πχ τώρα άλλαξε στήθος για να φάει το παιδί από το άλλο, εγώ θα την κλ@σω?? Δεν είναι χοντρή προσβόλα?? Δεν θα τσακωθούμε??

GEXxp3.png

λοιπον βρηκα λυση...μπηκα google earth και χαζευα φωτος και μου αρεσουν ολα!!! αλλα το πανοραμα δεν παιζεται επαθα ερωτα!!

πετρουλα παω να δω και το ρετζικι (στο site του δημου δεν εχει φωτο ρε γμτ!!)

Ηλιάννα δεν κατάλαβα, θες να σε βοηθήσω να παραγγείλεις πραγματάκια της weleda?? Aν ναι, πες μου τι προϊόντα θέλεις και θα σου λέω βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις μέσω πμ, για να μην πρήξουμε τις άλλες. Έχεις πιστωτική κάρτα?? Λογαριασμό στο paypal?? Αν όχι μπορώ να πληρώσω εγώ με κάρτα μου και σου δίνω λογαριασμό μου όποτε μπορείτε να βάλετε τα χρήματα.

Λυπών μπορείς να μου στείλεις κατάλογο εγώ δεν έχω πιστωτική ούτε γνωρίζω αγγλικά να κάνω συναλλαγή αν μπορείς εσύ θα σου στείλω προκαταβολικά τα χρήματα πριν κανω παραγγελία δεν τα έχω πάρει ποτέ απλά άκουσα ότι είναι πολύ καλά γιαυτο

Stone το παρήγγειλα το βιβλίο, τον Α' τόμο με τις γενικές οδηγίες, όχι τον β' που είναι για προβλήματα κλπ θηλασμού. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από όλες, μετά το ξέχασα, μετά μου το θύμισες (εσύ δεν το αγόρασες πρόσφατα?) και το παρήγγειλα προχθές νομίζω (μπράβο βρε Πετρούλα). Οπότε το περιμένω...

Δλδ αν η μαία μου πει πχ τώρα άλλαξε στήθος για να φάει το παιδί από το άλλο, εγώ θα την κλ@σω?? Δεν είναι χοντρή προσβόλα?? Δεν θα τσακωθούμε??

συμφωνω (και παλι) σε ολα με την πετρουλα..εσυ θα θηλαζεις παιδι μου οχι αυτη!! με τον καιρο θα καταλαβεις τις αναγκες του παιδιου θα δεις..δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια..το πανω χερι το εχεις εσυ οχι αυτη!

Διαφημίσεις

..

Δεν θα τσακωθείς με κανέναν στο σπίτι σου θα κάνεις ότι θέλεις εσύ απλά να πιστέψεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και ότι είσαι ικανή να αναθρέψεις το παιδάκι σου αποκλειστικά με θηλασμό όπως το μεγάλωνες μες στην μήτρα τόσους μήνες ;);););)

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/94ffdad89680d66e.html ριξε μιαματια εδω

Και βέβαια να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι, ΟΥΤΕ κάτω από τον απορροφητήρα!! Είμαι διατεθειμένη να κόψω και φιλίες αν μου την πουν, δεν κάνω πλάκα!!

Καλα αυτο εννοειται....εμεις ακομα δεν καπνιζουμε μεσα στο σπιτι,4 χρονια μετα.Και νομιζω οτι θα αργησουμε παααααααααααααααρα πολυ διοτι η βρωμα εινια απιστευτη τελικα!!Απλα το καταλαβαινεις μετα!!!Ειδικα στις κουρτινες!!Πφφφφφφφφφφ.Βασικα δεν ξερω καμια οικογενεια με μικρα παιδια που να καπνιζουν στο σπιτι.Νομιζω οτι εχει ψιλοκαθειρωθει το μπαλκονατο.;)

Εμενα μου την ειχε πει ενας φιλος μου!!!Αλλα δεν εχει παιδια οποτε λεω νταξ δεν καταλαβαινει!!Βεβαια του χα πει κοφτα.Η δεν καπνιζεις μεσα στο σπιτι η φευγεις τωρα και βρισκομαστε εξω για καφε/και ηταν η μικρη μονο 2 μηνων ..Ελεος..τι πνευμονακι εχει ενα μωρουδελι.Με την πρωτη τζουρα εχει φραξει!!!!

Άλλη απορία: πες ότι η μαία του γιατρού μου, που θα με συμβουλεύει για τον θηλασμό, είναι αντίθετης "σχολής θηλασμού" και μου πει πράγματα που ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω: πχ. πλύσιμο συνέχεια θηλών, να αλλάζουμε στήθος στο παιδί κάθε 10' και άλλα που δεν συμφωνώ, τι κάνω τότε?? Την γράφω κανονικά?? Δεν θα παρεξηγηθεί? Δεν θα με θεωρήσει αφενός ξερόλα, αφετέρου ότι αμφισβητώ το επάγγελμα και την εμπειρία της?? Αν και δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο, επειδή με τα λίγα που μου είπε, έχουμε τις ίδιες απόψεις θηλασμού, δλδ ανεξαρτήτως τρόπου τοκετού, το μωρό το βάζουμε στο στήθος για να κάνει θηλαστικές κινήσεις - και ας μην βγάλει τπτ! Σε περίπτωση ικτέρου συνεχίζουμε τον θηλασμό, απλά αν το παιδί είναι κουρασμένο προτιμούν άντληση (το δικό μου είναι εξαιτίας του ζαχάρου και επειδή λογικά θα γεννηθεί 2.800, οπότε ο ίκτερος θα το κουράσει πιο πολύ). Αν όμως μου το γυρίσει ή έχεις άλλες απόψεις, εγώ πώς το χειρίζομαι??

Εννοειται οτι την γραφεις κανονικα κλελια μου!!Δικο σου ειναι το παιδι οτι γουσταρεις κανεις!!!

Πως το χειρεζεσαι;;Την ακους ,της λες ευχαριστω γαι τις συμβουλες αλλα εγω θα κανω αυτο..γιατι ετσι λεει το ενστικτο μου!Και τελος!

μαμα λευτερακι ριξε και δω μια ματια αν θες για weleda..http://www.ecobaby.gr

ελληνικο σαιτ, τα στελνουν με αντικαταβολη, και ειναι πιο φτηνα απο φαρμακειο.

εμενα επειδη μενω αιγαλεω μου τα στελνουν χωρις χρεωση μεταφορικων, οποτε λαδακι, αφρολουτρο κ κρεμουλα συγκαματων μου βγαινουν 23 ευρω ολα.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

μαμα λευτερακι ριξε και δω μια ματια αν θες για weleda..http://www.ecobaby.gr

ελληνικο σαιτ, τα στελνουν με αντικαταβολη, και ειναι πιο φτηνα απο φαρμακειο.

εμενα επειδη μενω αιγαλεω μου τα στελνουν χωρις χρεωση μεταφορικων, οποτε λαδακι, αφρολουτρο κ κρεμουλα συγκαματων μου βγαινουν 23 ευρω ολα.

Α ευχαριστώ φαρμακευτικά είναι ? ποια σειρά πηρές εσυ ? τα δοκίμασες ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...