Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαμουνακι η υπογραφη σου μαλλον θελει αλλον κωδικο για να φανει...παρατηρησα οτι απλα λεει κατι γραμματα και δεν δειχνει εικονιτσα του μπεμπε...

θα πασ εκει που το δημιουργησεσ και θα αντιγραψεισ στην επεξεργασια υπογραφησ σου (στο profil soy)εναν αλλο κωδικο απο τουσ 3-4 που σου δινει το σαιτ...

ευχαριστω irini μου...το παλευω το ατιμο το τικερακι αλλα δεν τα καταφερνω..θα ξαναπροσπαθησω..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα συγχαρητήρια και πάλι για τον άντρα σου!!! Οι όροι μετακόμισης είναι ΤΕΛΕΙΟΙ!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!

Κατ' αρχήν, σας έχουν δώσει πλαφόν για ενοίκιο?? Να το εξαντλήσετε εννοείται!! Δεν θα τους κάνεις οικονομία!! Μετακομίζεις σε άλλη πόλη, ας πάτε κάπου τέλεια, μην συμβιβαστείς με κάτι φθηνότερο!! Στην γέννα θα είναι εδώ ο άντρας σου, αν όχι την στιγμή του τοκετού, θα τσακώσει ένα αεροπλάνο και σε 35 λεπτά βρίσκεται Αθήνα. Πιστεύω θα του δώσουν άδεια την στιγμή που γεννάει η γυναίκα του, μην τρελλαθούμε!! Όσο για το σπίτι, όταν κατασταλάξει σε κάποιο, να σου στείλει βιντεάκι από το κινητό του στο κινητό σου. Θα το περάσεις στον υπολογιστή, θα μεγαλώσεις την εικόνα και ό,τι απορία έχεις θα του λες: "Μωρό, τράβα μια λήψη στο τάδε σημείο να δω κάτι" κλπ. Έτσι, μια χαρά θα γίνουν και θα σου αρέσει το σπιτάκι που θα διαλέξΕΤΕ!! Τι τέλεια!! Οι γονείς σπίτι!! Θα σε κανακεύουν, θα τους γκρινιάζεις, θα σε ανέχονται!! Τι λες τώρα, τζιτζί!! Για τις περιοχές να σου πουν οι Σαλονικιές, εγώ είμαι θαυμάστρια και τουρίστρια της πόλης (και σύζυγος Σαλονικιού). Αλλά μέχρι εκεί!!

Ρένα χρόνια πολλά στην κόρη σου για την άλλη εβδομάδα!! Τα λέω από τώρα διότι μέχρι τότε... δεν ξέρεις, μπορεί να είμαι στο ΜΗΤΕΡΑ:tongue:. Κι εγώ μόνο του μωρού πλένω με προδέρμ. Άντε τώρα που μου έχουν μείνει 5-10 πραγματάκια και δεν γεμίζουν τον κάδο, έβαλα πχ τις πιτζάμες μαιευτηρίου και θα βάλω τα σουτιέν θηλασμού. Αλλά για να γεμίσει ο κάδος περισσότερο. Εγώ θέλω πριν πιάσει κάποιος το μωρό μου, που θα είναι ημερών πάντα μιλάμε στο μαιευτήριο, να έχει βάλει τζελ αντισηπτικό στα χεράκια του (έχω ήδη προμηθευτεί). Και βέβαια να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι, ΟΥΤΕ κάτω από τον απορροφητήρα!! Είμαι διατεθειμένη να κόψω και φιλίες αν μου την πουν, δεν κάνω πλάκα!! Όσο για την κρέμα στο στήθος, πήρα μία πολύ μικρή επειδή μου το είπε και η μαία. Σκοπεύω να φτιάξω κηραλοιφή, βρήκα συνταγή. Κορίτσια: το φυσικό κερί μέλισσας είναι ίδιο με την κερήθρα?? Νομίζω πως όχι, αλλά για πείτε!! Επίσης πλένουμε το στήθος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πριν τον θηλασμό και μετά?? Διότι διαβάζω πως πλέόν δεν το κάνουμε... Αρκεί το ντουσάκι που κάνουμε. Έχω σκύλο και θα κυκλοφορεί άνετα στο σπίτι, στα κρεβάτια, στους καναπέδες. Τι να κάνω δλδ, να αποστειρώνω και τον σκύλο :tongue:.

Έχω και άλλες απορίες, θα σας τις θέσω όταν σταματήσω να γράφω κατεβατά, ώστε να μην χαθούν στα γραφόμενά μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δέσποινα συγχαρητήρια και πάλι για τον άντρα σου!!! Οι όροι μετακόμισης είναι ΤΕΛΕΙΟΙ!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!

Κατ' αρχήν, σας έχουν δώσει πλαφόν για ενοίκιο?? Να το εξαντλήσετε εννοείται!! Δεν θα τους κάνεις οικονομία!! Μετακομίζεις σε άλλη πόλη, ας πάτε κάπου τέλεια, μην συμβιβαστείς με κάτι φθηνότερο!! Στην γέννα θα είναι εδώ ο άντρας σου, αν όχι την στιγμή του τοκετού, θα τσακώσει ένα αεροπλάνο και σε 35 λεπτά βρίσκεται Αθήνα. Πιστεύω θα του δώσουν άδεια την στιγμή που γεννάει η γυναίκα του, μην τρελλαθούμε!! Όσο για το σπίτι, όταν κατασταλάξει σε κάποιο, να σου στείλει βιντεάκι από το κινητό του στο κινητό σου. Θα το περάσεις στον υπολογιστή, θα μεγαλώσεις την εικόνα και ό,τι απορία έχεις θα του λες: "Μωρό, τράβα μια λήψη στο τάδε σημείο να δω κάτι" κλπ. Έτσι, μια χαρά θα γίνουν και θα σου αρέσει το σπιτάκι που θα διαλέξΕΤΕ!! Τι τέλεια!! Οι γονείς σπίτι!! Θα σε κανακεύουν, θα τους γκρινιάζεις, θα σε ανέχονται!! Τι λες τώρα, τζιτζί!! Για τις περιοχές να σου πουν οι Σαλονικιές, εγώ είμαι θαυμάστρια και τουρίστρια της πόλης (και σύζυγος Σαλονικιού). Αλλά μέχρι εκεί!!

Ρένα χρόνια πολλά στην κόρη σου για την άλλη εβδομάδα!! Τα λέω από τώρα διότι μέχρι τότε... δεν ξέρεις, μπορεί να είμαι στο ΜΗΤΕΡΑ:tongue:. Κι εγώ μόνο του μωρού πλένω με προδέρμ. Άντε τώρα που μου έχουν μείνει 5-10 πραγματάκια και δεν γεμίζουν τον κάδο, έβαλα πχ τις πιτζάμες μαιευτηρίου και θα βάλω τα σουτιέν θηλασμού. Αλλά για να γεμίσει ο κάδος περισσότερο. Εγώ θέλω πριν πιάσει κάποιος το μωρό μου, που θα είναι ημερών πάντα μιλάμε στο μαιευτήριο, να έχει βάλει τζελ αντισηπτικό στα χεράκια του (έχω ήδη προμηθευτεί). Και βέβαια να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι, ΟΥΤΕ κάτω από τον απορροφητήρα!! Είμαι διατεθειμένη να κόψω και φιλίες αν μου την πουν, δεν κάνω πλάκα!! Όσο για την κρέμα στο στήθος, πήρα μία πολύ μικρή επειδή μου το είπε και η μαία. Σκοπεύω να φτιάξω κηραλοιφή, βρήκα συνταγή. Κορίτσια: το φυσικό κερί μέλισσας είναι ίδιο με την κερήθρα?? Νομίζω πως όχι, αλλά για πείτε!! Επίσης πλένουμε το στήθος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ πριν τον θηλασμό και μετά?? Διότι διαβάζω πως πλέόν δεν το κάνουμε... Αρκεί το ντουσάκι που κάνουμε. Έχω σκύλο και θα κυκλοφορεί άνετα στο σπίτι, στα κρεβάτια, στους καναπέδες. Τι να κάνω δλδ, να αποστειρώνω και τον σκύλο :tongue:.

Έχω και άλλες απορίες, θα σας τις θέσω όταν σταματήσω να γράφω κατεβατά, ώστε να μην χαθούν στα γραφόμενά μου!!

Ναι μας εχουν δωσει πλαφον. ειναι στα 800 ευρω..ελπιζω να βρουμε κατι καλο! για περιοχες μου ειπαν για πανοραμα και καλαμαρια οτι ειναι ωραια αλλα ιδεα δεν εχω!:confused:

σιγουρα θα παμε σε μεσιτικο για το σπιτι (αρα μαλλον καμια φωτο θα εχουν να δω!) οσο για τους δικους μου παιδι μου θα σαλταρω...με τη μανα μου δεν μπορω να συνεννοηθω με τιποτα και αυτο που με ανησυχει ειναι η μελινα η οποια ουτε για πεντε λεπτα δεν παει στην αγκαλια της! τουλαχιστον ελπιζω να φτιαχνει κανα φαι!! με τον πατερα μου τα παω τελεια ειναι η αδυναμια μου...

αγγελικουλα ευχαριστω που ρωτησες για το μελινακι!ειναι ακομα με δεμενο το χερακι της και ταλαιπωρειται..8 σεπτεμβρη θα παμε παλι στο παιδων να δουμε τι θα μας πουν..

κοριτσια θελω να γεννησω κουραστηκαααα!!!!σημερα εχουμε υπερηχο και την τεταρτη παω στη γιατρο να δουμε τι γινεται.. (ρε γαμωτο τωρα ξεκιναει και η εξεταση του τραχηλου που δεν την μπορω καθολου!!ποναααειιι!!!!

Αγγελική μου σίγουρα θα βρίσκω χρόνο να τον ρουφάω και μετα γιατι εχουμε ο ενας στον άλλον μεγάλη αδυναμία και μετα το περσινο συμβαν αυτο το παιδάκι ηταν η δυναμή μου, φοβαμαι μόνο οτι θα ζηλευει την μπέμπα αλλα θα βρούμε τη λύση σιγα σιγα.

Κλελια νομίζω οτι η κερυθρα και το φυσικό κερι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, για τα υπόλοιπα θα σου πουν οι δευτερομάνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

gastropepelares μου γλυκιές και πολυτραγουδισμένες!!!!!!!

σας διάβασα (λίγο γρήγορα) και θα σας πω ότι μου λείψατε!

Ηλιάννα σκόρδα για το αμνιακό και για τον μπέμπαρό σου! Σου εύχομαι όλα να συνεχίσουν τέλεια και όχι στην 34η εβδομάδα αλλά στην 39η - 40η να γεννήσεις!

Νενάκι μου 10 Σεπτεμβρίου; μΕ αρέσει !!!!!! να έχω γυσίσει κιόλας, να έχω πάει και τα κομμωτήρια μου βρε παιδί μου! πως θα υποδεχθούμε την μπέμπα σου έτσι κατσιβέλες;;;;; χιχιχιχιχιι Σκόρδα και σε σένα !

Κλελούκο μου εσύ μετά την Νένα, άσε τις βιασύνες!!!! :D

Ειρήνη μου ευχαριστώ για την ευχούλα <3

Χρόνια πολλά σε όλες μας, να μας φανερώσει ο Αγιος Φανούριος ότι επιθυμεί η καθεμιά - το ίδιο επιθυμούμε όλες!

Είναι αδύνατον να σχολιάσω τα όσα γράψατε αλλά να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι, σας αγαπώ και όλη μου η καλή ενέργεια είναι στραμμένη στις κοιλιές σας! Δεν με λένε γουρόψαρο για πλάκα.... ε Κρισάκι;;;; φιλί!

Θα σταθώ όμως λίγο στην κουμπαρούλα μου την γκουγκούφκω

Αγαπούλα μου γλυκειά σε καταλαβαίνω, μία χαρά σε καταλαβαίνω

αλλά.... βαθιά ανάσα και σκέψου τη μοναδικότητα της στιγμής που ζεις ματάκια μου! αυτό μόνο

επίσης, βάλεις ιντερνετ στο σπίτι και να αφήσεις τα "σας χαιρετώ για κάποιο καιρό...." και λοιπά χαζά! άιντε! επίσης αν θυμάμαι καλά εσύ είσαι και χρυσοχέρα οπότε... κέντημα, πλέξιμο κλπ για την μικρή σου!

κουκλάρες μου περνάω όμορφα και χαλαρά, χθες έκανα το πρώτο μου μπανάκι !!!!! χιιχιχιχιιι σήμερα περιμένουμε ένα ζευγάρι φίλους μας για το πσκ

σας φιλώ, να προσέχετε και μην Τρελαίνεστε!!!!!!!!!! εντολή Ψαριού!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Διαφημίσεις

οχι μην πλενεις το στηθος καθε φορα!!! το μονο που θα καταφερεις ειναι να πληγωσεις τις θηλες! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!!! Θα πηξει στην τριχα το παιδι!! εγω την γατα την ξυρισα και την εξορισα στο μπαλκονι 3 μηνες πριν γεννηθει η μελινα για να καθαρισει και το σπιτι απο την τριχα!και μια χαρα περναει σε πληροφορω!

α καλέ μέχρι να γράψω (ήταν εδώ ο πλυντηριάς γιατί χάλασε το πλυντήριο πιάτων, εμ βέβαια ένα χρόνο αχρησιμοποίητο και με νερό ..... αλμύρα.... τί να σου κάνει κι αυτό; δεν το έφτιαξε, εχει χαλάσει το ενα μοτέρ.... θέλει 30 μέρες να το φέρει και καμιά 200 αριά, δεν βλέπω να το φτιάχνουμε, πολλά τα έξοδα που μαζεύονται! ) γράψατε κι αλλα!

Δεσποινάκι μου μπράβο μπράβο μπράβο!

ολα σούπερ ακούγονται (μόνο το ότι θα μείνεις με τους γονεις σου λίγο με τρομάζει... έτσι όπως σε ξέρω κι έτσι όπως είμαι κι εγώ...... χιχιχιιχι μπα όλα καλά θα τα βρείτε!)

από περιοχές ξέρω ότι το Πανόραμα ήταν η Εκάλη της θεσ/νικης ένα πράγμα, σωστά; .... τώρα εγώ θα προτιμούσα κέντρο αλλά και στην αθήνα κέντρο προτιμώ.... οπότε... οι σαλονικές θα σου πούνε καλύτερα

φιλιά σας και πάλι, πάω να πλύνω όλα τα απλυτα του πλυντηρίου... γκρ

Δέσποινα 800 ευρώ πιστεύω είναι πολύ καλά για σπίτι! Το πανόραμα όντως θεωρείται περιοχή για πλουσίους :tongue:, Καλαμαριά δεν γνωρίζω, δεν απαντώ!

Πάντως σχετικά με τον θηλασμό και εγώ έτσι νομίζω, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει προτιμώ την "σχολή θηλασμού" που λέει να μην τρελλαινόμαστε 19 φορές την ημέρα να πλένουμε βυζί. Θέλω και αποκλειστικό θηλασμό, θα λαλήσω...

Ο σκύλος είναι κουρεμένος (εγώ το κάνω αυτό) και λογικά όταν θα μου πει ο γιατρός την ημ/νία και προλάβω θα την ξανακουρέψω. Αλλά και να μην προλάβω, δεν έχει μακριά τρίχα (τώρα) και δεν μαδάει... Μετά, άστα, ακόμη και χειμώνα την κουρεύω πολύ λίγο για να μην γεμίζει το σπίτι τρούχα (άσε που κάνει και κόμπους). Και όχι, την πατσαβουρίτσα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να την βγάλω στο μπαλκόνι!! Θα μεγαλώσουν αγκαλιά με την μπέμπα, η μία θα γλύφει την μούρη της άλλης (μπλιάξ λέμε) και μια χαρά αντισώματα θα αποκτήσει το μπεμπέ!! Ο σκύλος μου βρε??

Τσιπούρα μΕ αρέσει και μένα που περνάς τέλεια!! Σχετικά με το πλυντήριο πιάτων, αν πάει 200 ευρά όχι με τπτ δεν θα το φτιάξετε!! Θα αγοράσετε άλλο! Βρείτε κάποια μάρκα που να αντέχεις στις συνθήκες που βρίσκεται το πλυντήριο...

GEXxp3.png

Μόλις έπαθα μία φρίκη αλλά νομίζω πως είμαι καλύτερα. Ενώ έβαζα φαγητάκι σε ένα πιάτο για να το ζεστάνω και να το φάω, δεν ένιωθα καλά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα απίστευτη δύσπνοια και ένιωθα άσχημα. Κατάλαβα ότι είναι υπογλυκαιμία, άνοιξα το ψυγείο και δεν είχα το κουράγιο να πάρω ένα κομμάτι σοκολάτας... Πιστεύω πως αν ήμουν σε άλλο δωμάτιο δεν θα είχα το κουράγιο να πάω στην κουζίνα, είδα τον ουρανό σφοντύλι...

Τέσπα, έφαγα λίγη σοκολάτα, καλύτερα νιώθω νομίζω, θα φάω κιόλας...

Στις 14.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι φανουρόπιτας, όχι πολύ γλυκό, αλλά... δεν είναι κουλό??

GEXxp3.png

Καλησπέρα εγκυουλες Γύρισα και βρήκα τον γιο μου να κοιμάται ζεστό φαγάκι για μένα και ένα χαμόγελο στην πόρτα αχ πως θα στο ξεπληρώσω κούκλα μου ,,,,,,,,,,,,,,,???????

Σταθερή η κατάσταση μας αύριο πάλι θα πάω για εξετάσουλες σήμερα βάλαμε κ 3ωρες ορό πάλι έχω πεταλούδα πως θα κοιμηθώ με αυτό στο χέρι ?

Τελος πάντων πάω να σας διαβάσω

Κλέλια ηρεμησε!!Ο γιατρος θα σε κατευθυνει, εσυ ασε τις αποριες σου και ηρεμησε..Γιατι σε επιασε τετοια ανυπομονησια??Ουτε χρειαζεται να εισαι ετσι σε αγχος και αγωνια..Νομιζω πως ο γιατρος λίγο σε ανησυχησε..και εμενα ηθελε να με στειλει 36.5 εβδομαδων και μου το ειπε 4 ημερες πριν..!

Αααααααα

πετρουλα αυτό εδώ τι έγινε στον ανασταση σε έβαλε με πρόκληση η τώρα θέλει να σε βάλει στης 36 πριν την ωρα σου ?δεν κατάλαβα ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Δεσποινα τελεια, τελεια, τελεια!!!Συγχαρητηρια και εις ανωτερα!!Αλλα ποσο ακομη να μου πεις..??Ολα μου ακουγονται super!!Και με τα χρηματα του ενοικιου - αν καιδεν μενω μςες την πόλη- νομιζω θα βρειτε κτ πολύ καλό και γνωμη μου ειναι να προτιμησεις Καλαμαρια..Το Πανοραμα αν και κορυφαια περιοχη πεφτει λίγο μακρια..εμενα μου αρεσει πολύ και το Ρετζικι!!Επίσης μην αγχωνεσαι κτ θα γινει και ο συζυγος θα βρεθει διπλα σου την καταλληλη στιγμη, μην ανησυχεις τωρα για αυτο!!Ολα τελεια λοιπόν, αλλα εκεινο το τελευταιο σχολιο με τον τραχηλο τι το ηθελες γμτ!!!:mad::mad:

Κλελια οχι συχνο πλυσιμο, μια φορα τη μερα στο ντουζακι, αλλιως θα αντιμετωπισεις προβλημα με τις θηλες, καθως με την υπερβολικη υπερβολικη υγρασια ειναι πολυ πιο ευκολο να πληγωθουν..Το γαλατακι και το σαλιο του μωρου ειναι τα καλυτερα αντισηπτικα..Ουτε σαπουνια, ουτε τπτ!!Κρεμουλα βαζουμε για τις πληγες, αν δεν εχεις πληγες δεν θα σου χρειαστει..

Τσιπουρακι καλη συνεχεια να εχετε!!Μας λειπεις, να περνατε καλά και να λυωσεις στο σεχ, εμεις εχουμε λυωσει στην αγ@#$α!!!:tongue:

am13 καλως μας ηρθες!!Να χαίρεσαι το αγορακι σου και με το καλό να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας σας!!

Ηλιανα αναφερομουν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη...Εσυ μια χαρα ακουγεσαι!!Φτου φτου!!

Μαμουνακι, Ειρηνη, Αγγελικη, Γιωτα και Ρενα πολλα πολλα φιλακια!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου!!!

Δεσποινα τελεια, τελεια, τελεια!!!Συγχαρητηρια και εις ανωτερα!!Αλλα ποσο ακομη να μου πεις..??Ολα μου ακουγονται super!!Και με τα χρηματα του ενοικιου - αν καιδεν μενω μςες την πόλη- νομιζω θα βρειτε κτ πολύ καλό και γνωμη μου ειναι να προτιμησεις Καλαμαρια..Το Πανοραμα αν και κορυφαια περιοχη πεφτει λίγο μακρια..εμενα μου αρεσει πολύ και το Ρετζικι!!Επίσης μην αγχωνεσαι κτ θα γινει και ο συζυγος θα βρεθει διπλα σου την καταλληλη στιγμη, μην ανησυχεις τωρα για αυτο!!Ολα τελεια λοιπόν, αλλα εκεινο το τελευταιο σχολιο με τον τραχηλο τι το ηθελες γμτ!!!:mad::mad:

Κλελια οχι συχνο πλυσιμο, μια φορα τη μερα στο ντουζακι, αλλιως θα αντιμετωπισεις προβλημα με τις θηλες, καθως με την υπερβολικη υπερβολικη υγρασια ειναι πολυ πιο ευκολο να πληγωθουν..Το γαλατακι και το σαλιο του μωρου ειναι τα καλυτερα αντισηπτικα..Ουτε σαπουνια, ουτε τπτ!!Κρεμουλα βαζουμε για τις πληγες, αν δεν εχεις πληγες δεν θα σου χρειαστει..

Τσιπουρακι καλη συνεχεια να εχετε!!Μας λειπεις, να περνατε καλά και να λυωσεις στο σεχ, εμεις εχουμε λυωσει στην αγ@#$α!!!:tongue:

am13 καλως μας ηρθες!!Να χαίρεσαι το αγορακι σου και με το καλό να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας σας!!

Ηλιανα αναφερομουν στην προηγουμενη εγκυμοσυνη...Εσυ μια χαρα ακουγεσαι!!Φτου φτου!!

Μαμουνακι, Ειρηνη, Αγγελικη, Γιωτα και Ρενα πολλα πολλα φιλακια!!!!

ευχαριστουμε!!! απο οτι καταλαβα το πανοραμα δεν πλησιαζεται! η καλαμαρια ειναι ωραια;; εχει θαλασσα ετσι δεν ειναι; το ρετζικι που ειναι;γενικα θελουμε σπιτι σε περιοχη κοντα στον περιφερειακο γιατι τα εργοστασια ειναι στην χαλκιδικη. επισης μου ειπαν για περαια;σωστα το εγραψα; (ελπιζω να μην ειναι σαν τον πειραια!:mrgreen:)

Τσιπουρακι για κεντρο δεν το σκεφτομαι!δεν μου αρεσει καθολου! (το μονο που ξερω απο θεσν6ικη!)

Μόλις έπαθα μία φρίκη αλλά νομίζω πως είμαι καλύτερα. Ενώ έβαζα φαγητάκι σε ένα πιάτο για να το ζεστάνω και να το φάω, δεν ένιωθα καλά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα απίστευτη δύσπνοια και ένιωθα άσχημα. Κατάλαβα ότι είναι υπογλυκαιμία, άνοιξα το ψυγείο και δεν είχα το κουράγιο να πάρω ένα κομμάτι σοκολάτας... Πιστεύω πως αν ήμουν σε άλλο δωμάτιο δεν θα είχα το κουράγιο να πάω στην κουζίνα, είδα τον ουρανό σφοντύλι...

Τέσπα, έφαγα λίγη σοκολάτα, καλύτερα νιώθω νομίζω, θα φάω κιόλας...

Στις 14.00 έφαγα ένα μικρό κομμάτι φανουρόπιτας, όχι πολύ γλυκό, αλλά... δεν είναι κουλό??

Κλελια πηγαινε να ξαπλωσεις παιδι μου! αυτο το πραγμα εγω το παθαινω συνεχεια αλλα απο την κουραση..μηπως εκανες βλακειες σημερα; EEE;;

Κ

σε έκανε πρόκληση χωρίς λόγο ? αλήθεια τελικά ποτέ γέννησες σε ποια εβδομάδα αχ πες μας την ιστορία αν θες πας στον ίδιο γιατρό ξανά συγγνώμη που ρώτα

ναι είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και όλα θα πάνε υπέροχα αν και δεν ακούγομαι γράφω ιχιχ μουτσς :D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...