Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

mamounaki τέλειο το μωράκι σου!!!!!! Με το καλό! Thanks για την απάντηση!

am13 να σου ζήσει ο Χρηστάκης σου και καλή αναμονή μέχρι να έρθει και ο 2ος παίδαρός σου!

Για το Μητέρα δε γνωρίζω να σου πω, υπάρχει όμως η Clelia απʼ το cafe μας που θα γεννήσει εκεί, ίσως μπορεί να σε ενημερώσει, αν και η ίδια έχει επιλέξει 1κλινο.

Επίσης για το κόψιμο δε νομίζω να υπάρχει συμβουλή, εξαρτάται από το μέγεθος του μωρού, τη διαστολή σου και τον γιατρό.

Για τη βαλίτσα μαιευτηρίου έχω να προτείνω τα εξής: Ρώτα αν κάποια από αυτά στα προσφέρει το Μητέρα…

(ποσότητες δε γράφω...)

Βαλίτσα μαμάς

νυχτικό-πιζαμάκι-ρόμπα

παντόφλες

σαγιονάρες μπάνιου

μπουρνούζι

επιθέματα στήθους

σουτιέν θηλασμού

κρέμα για θηλές

εσώρουχα (κανονικά ή μιας χρήσης ) – σερβιέτες λοχείας

προσωπικά είδη: πχ άρωμα-αποσμητικό-χτένα-σαμπουάν-αφρόλουτρο-πιστολάκι-κλάμερ

φορτιστής

πετσέτες προσώπου-μπάνιου

κάλυμμα λεκάνης

ρούχα-παπούτσια εξόδου

μωρομάντηλα-αντισηπτικά μαντηλάκια – klinex

χαρτομάντηλα-χαρτί υγείας-χαρτοπετσέτες-ποτηράκια

σακούλες για άπλυτα

καλτσάκια

οινόπνευμα

λίμα-ξυραφάκι

λιποζάν

στυλό-σημειωματάριο

Β.Υ. – Εξετάσεις

Κάμερα-φωτ. μηχανή

Χαρτιά

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Ληξιαρχική πράξη γάμου

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων

Αντίγραφα Α.Τ

Βαλίτσα μωρού

τσάντα αλλαξιέρα

πάνες (βρακάκια)

κρέμα συγκάματος

εσώρουχα-φορμάκια

σεντόνι-κουβέρτα πικέ ή μάλλινη -πετσέτες-πάνες αγκαλιάς

γαντάκια-καλτσάκια-σκουφάκι

ρούχα εξόδου

ομφαλοεπίδεσμοι-γαζούλες και οινόπνευμα 70 βαθμών-βαμβάκι

σελτεδάκια-λαβέτες

μπιμπερό-πιπίλα κλπ

Φωτεινούλα καλά ξεμπερδέματα με τη μετακόμιση. Στο κόλπο και η κουνιάδα! Γκαστρούλες ενωμένες ποτέ ηττημένες!

Γιωτίτσα περιμένουμε νέα σου!

Ειρηνάκι βαρέθηκε και ο γιατρός να την μετράει;;; Καταλήξατε ότι είναι από τη μελανιά στην κοιλιά και τα τρυπήματα;

tsipouraki που είσαι καλό μου; πως περνάς;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξαφανιζόλ το τικεράκι μου... τι γίνεται μ' αυτό το site...;

Πάλι δεν κοιμήθηκα σήμερα.... με τριγυρνούσαν οι σκέψεις: θα είναι ασφαλές το κρεβατάκι για το μωράκι μου; Νιώθω ότι θα είναι ταρζανάκι, αν κρίνω απ' την κοιλιά και απ' το μπαμπά της που είναι πολύ υπερκινητικός... Θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε το δωμάτιο; Το κάλυμμα της πάντας βγαίνει για να πλυθεί; και άλλα τέτοια κουφά................................

ουφ ώρες που βρίσκουν να με πιάνουν τέτοιοι προβληματισμοί....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου, χθες πήγαν ολα πολυ καλα με το γιατρό, η μπουμπου μια χαρα, δεν μας είπε βάρος αλλα αναπτύσσεται κανονικά, η μαμα πάντως έφτασε τα 6 μιση κιλά. Μας είπε σε δυο εβδομάδες να κάνουμε NST, βιοφυσικό προφίλ και Doppler και οτι θα μας βλεπει κάθε 15 ημέρες απο τώρα. Μετα πήγαμε βολτίτσα και σε ένα φιλικό ζευγάρι για φαγητό και γυρίσαμε στις τρείς τη νύχτα (αρμενικη βιζιτα) και τωρα δεν εχω ὀρεξη να κάνω τίποτα.

Ploegisoula με κάλυψαν οι κοπέλες με αυτα που σου είπαν, το μόνο που θα σου πω είναι οτι οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες μετα θα βρίσκεις μπολικα πραγματάκια να ασχολείσαι σου το λεω εγω που κάθομαι απο τον τεταρτο μήνα και κόντευα να λαλήσω.Μακάρι να βάλεις ινερνετ και να τα λέμε και απο το σπίτι.

Μαμαλευτερακι όλα καλα, ετσι μικρους στοχους να βάζετε και να τους κατακτάτε.

Βασω καλως ήρθες απο τις διακοπές και περιμένουμε νεα σου απο το γιατρό σημερα.

Μamounaki μια χαρά το μαμουνάκι σας πήρε αρκετό βάρος.

Am13 καλως ήρθες στην παρέα μας, να σου ζήσει ο γιός και με το καλό το μωράκι

σου.

Clelia- Barbie μεγια το μάλλάκι θα είσαι μια κούκλα μαμα.

Αγγελικούλα είναι λογικό να βλέπεις τέτοια όνειρα αλλα μην αγχώνεσαι καλή μου οτι πάρεις θα είναι τέλειο για το μωρό.

Ειρηνη μου καλήμερα.

Φιλια στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γεια σου Γιωτίτσα μου!

Μπράβο για τη μπουμούκα σου και για τα κιλάκια σου, μια χαρά είσαι!

Το NST, βιοφυσικό προφίλ τι είναι;

Χάλια ύπνος μες το άγχος και την αγωνία.... ξυπνούσα και τα σκεφτόμουν συνέχεια, μέχρι και στη δουλειά είδα ότι πήγα... και τα περίμεναν όλα από μένα..... πίκρα σου λέω... αλλά πάει πέρασε.

Ά γέννησε και η τελευταία Αυγουστιάτικη γνωστή μου... 4 είχα τον Αύγουστο...

Εγώ έμεινα τώρα και η γυναίκα του ξάδελφου μου αρχές Νοέμβρη....

άντε να δούμε.... να πάνε όλα καλά και ας περιμένουμε όσο θέλουν τα μωράκια μας και όσο είναι καλύτερο γι' αυτά!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Το βιοφυσικό προφίλ ουτε εγω ξερω τι είναι αλλα αφου το ζητάει θα το κάνω, είναι λιγο ψείρας ο γιατρός μου με τις εξετάσεις. Το NST είναι αυτο σαν καρδιοτοκογράφημα φορας κατι ζώνες με ενα πραγμα πάνω τους για μιση περίπου ωρα και μετράει καρδιακους παλμούς του εμβρυου και αριθμό συσπάσεων στη μήτρα, νομίζω, λείπει και η επιστημονισσα Δεσποινα να μας πει ακριβώς.

Μην δίνεις σημασία στα όνειρα πάντως, μπράβο για τις φιλενάδες σου, να τους ζήσουν τα μωράκια και ερχεται και η δική μας η σειρά.

Διαφημίσεις

Καλημέεερα!!

am13 καλώς μας ήρθες!! Να σου ζήσει ο Χρηστάκης και με το καλό να υποδεχτείς τον μπέμπη σου!!

Οι τιμές που σου έγραψαν, είναι αυτές που ίσχυαν τον Ιούνιο, δεν ξέρω αν θα γίνει αλλαγή... Αν θες άλλο δωμάτιο, πες μου να σου πω. Να ρωτήσεις και τον γιατρό σου, μπορεί αυτός να σου εξασφαλίσει καλύτερη τιμή... Για rooming in ξέρω ότι αν το δηλώσεις, ακόμη και σε 3κλινο θα σε βάλουν με μανούλες που θέλουν roomin in και θα έχετε όλες τα μωρά σας. Μπορείς να πάρεις ακόμα και τώρα στο ΜΗΤΕΡΑ 210-6869000 και να το ρωτήσεις.

Βαλίτσα μαιευτηρίου ετοιμάζουμε όταν μπαίνουμε στον μήνα μας, εκτός και αν το μωρό βιάζεται, οπότε θα σου πει ο γιατρούλης να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι (όχι από τώρα βέβαια)... Η λίστα της Angelique είναι πολύ σωστή, απλά πρόσθεσε περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ. Αν έχεις θήλαστρο και είναι της medela, να το πάρεις, για να μην σου χρεώσουν δικό τους (ααααν χρειαστείς). Δεν χρειάζεται να φέρεις στο ΜΗΤΕΡΑ πετσέτες, θα σου προμηθεύσουν αυτοί. Ούτε σερβιέτες λοχείας... Πάρε τις δικές σου και άμα χρειαστείς μικρότερο μέγεθος από της λοχείας, να τις χρησιμοποιήσεις! Όσο για το κόψιμο από κάτω: καλύτερα να σε κόψει εκείνη την στιγμή, αλλιώς κατά την έξοδό του το μωρό μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και τομές ανεξέλεγκτες. Και αυτό ΔΕΝ το θες, τουλάχιστον αν σε κόψει ο γιατρός είναι ελεγχόμενο και εκεί θα περιοριστεί ο τραυματισμός της περιοχής...

Φωτεινή μια χαρά πάει η μετακόμιση, τέλειο να τα φέρνεις στο καινούριο σπίτι και αμέσως να τα τακτοποιείς!!

mamounaki τέλειο το μωρό σου!!! Ελάττωσε μέχρι αηδίας τα αλάτια!! Δεν κάνει τέτοια κατανάλωση στον μήνα μας!! Και εσύ πρήζεσαι, που σημαίνει ότι ο οργανισμός σου αντιδράει!! Συλλογή βλαστοκυττάρων μην δεχτείτε να πληρώσετε στο μαιευτήριο!!!! Ούτε 5 ευρώ!! Έχει βγει νόμος, απαγορεύει δια ροπάλου χρέωση από το μαιευτήριο (αφού πληρώνεις εσύ την τράπεζα και τον γιατρό σου) και τα μαιευτήρια που το κάνανε, έφαγαν κάτι προστιμάρες εκατομμυρίων.. Αν θέλετε άρθρα και τον νόμο, πείτε μου να τα βρω...

Ειρήνη, κουράγιο στον αντρούλη σου... Καλοκαίρι είναι, περνάει... Να ηρεμήσει λίγο...

Angelique το τικεράκι σου, όπως το δικό μου, τα έχουν παίξει... Μην κάνεις τπτ, θα φτιάξει μόνο του εντός λίγων ωρών!! Επίσης όλα τα μωρά είναι υπερκινητικά εντός κοιλιάς, αν δεν ήταν θα μας έτρωγε η αγωνία!! Όσο για τα του δωματίου και τα πλυσίματα να μην αγχώνεσαι, εδώ να ρωτάς (εδώ η καλή πλύστρα)!! Εγώ την πάντα μου την έβαλα στο πλυντήριο ΟΛΟΚΛΗΡΗ, σε πρόγραμμα κανονικό για λευκά, ΜΕ στίψιμο, στους 30 βαθμούς και μετά λίγο την σιδέρωσα. Αν και δεν χρειαζόταν... Με αυτές τις θερμοκρασίες σε μισή μέρα θα είναι στεγνότατη!!

Γιώτα κουκλάρα μου! Τέλεια τα νέα σας!! Πάντα τέτοια!!! Αφού βαριέσαι να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερααα

για το nst βαζω παραθεση γιατι δεν προλαβαινω να τα γραψω τωρα! εγω το εκανα μια φορα την εβδομαδα σε ολο τον ενατο και στο τελος καθε 2 μερες

http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/non-stresstest.html

εχω νεα για σαλονικα!! ειναι επισημο πλεον! μπαινω μολις βαλω το σουφλε στο φουρνο να σας πω!

Το βιοφυσικό προφίλ ουτε εγω ξερω τι είναι

Γιωτίτσα βρήκα αυτό: http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=387 για το βιοφυσικό προφίλ

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Bάλτο το ρημάδι στο φούρνο, έχω σκάσει να μάθω!!!

AI MAΡΗ!!!Αμα παραβρασουν τα μακαρονια εσυ θα φταις!

γραφω!!!

ΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕ!!!!!!!

Τα θετικα:

1.Θα εχω συζυξ διευθυντη χαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2.Τα λεφτα ειναι σουπερ

3. Μας πληρωνουν ενοικιο

4.Μας δινουν αυτοκινητο

5.Μας πληρωνουν τη μεταφορικη για τη μετακομιση

Τα αρνητικα:

1. Το στεφανι αναλαμβανει απο 10 σεπτεμβρη!!!! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ!!!ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥ!!!:(:(:(:(:(Θα ερχεται καθε σαββατοκυριακο:(:(:(

2.Θα βρει σπιτι μονος του (ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!)

3.Εγω θα ανεβω αφου σαραντησει ο μπεμπης (που να το παω το ερμο νωριτερα??)

4.Κατεβαινουν οι γονεις μου να μεινουν μαζι μου ολο αυτο το διαστημα (ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!! Εχω να μεινω με τους γονεις μου απο 20 χρονων...θα σαλταρω!!!)

5.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΠΟΥ ΠΑΩ ΟΕΟ???ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ???ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ!!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Clelia μου σιγα που δεν θα εκανα τίποτα, μολις σκουπισα και σφουγγαρισα γιατι το απογευμα περιμένω τον ανηψιο να τον ρουφήξω, θα κάνω σε λιγο και ενα ξεσκονισματάκι να τελειώνω, συνηθως με βοηθαει πολυ και το αμόρε αλλα είναι στη δουλειά το μαναράκι μου.

Μπράβο βρε Δεσποινα είμαι σίγουρη οτι θα με εβγαζες ασπροπρόσωπη, αλλα αυτο με το σουφλε τι το ήθελες μας λίγωσες. Εγω σήμερα εχω φασολάκια χλωρά.

Γεια σας κοριτσακια..

εδω γυρω ειμαι και γω ,σας διαβαζω αλλα μπαινω σπανια διοτι το δωματιο με τον η/υ εχει παρα πολυ ζεστη και βαριεμαι να γραφω και να σταζω!Σημερα φυσαω καπως και ειπα να πω ενα γεια.

Σημερα ηρθε η μαμα και σιδερωσαμε ολα τα βερφικα .Τελος και μ αυτο.Θυμηθηκα την προηγουμενη γεννα!!Τα ιδια πρωτα ρουχακια θα φορεσω και σ αυτην!!!

Αγγελικη την παντα εγω την πλενω οπως ειναι ολοκληρη στο πλυντηριο.

Μαμα λευτερακι ευχομαι να πανε ολα καλα ,που απο οτι καταλαβα ολα πηγαινουν καλυτερα ε;;;

Κλελια ανανεθηκαμε;;Φτιαξαμε μαλλι!!!Με γεια.Και γω την αλλη βδομαδα θα κανω καμια ανταυγεια διοτι εχουμε και παρτυ!!!Η μεγαλη μου κλεινει τα 4!!!!

Ισι σιγουρα θα βρεις πραγματα να κανεις!!Μην αγχωνεσαι..Εγω ακομα δεν καθισα..Ολο κατι προκυπτει!!να σημερα εστειλα και την κορη μου στη μαμα και καθομαι λιγο!Ολο με το σπιτι ασχολουμαι.Πλενω ,τακτοποιω ,ανανεωνω!!!Μετα να μην εχω τπτ απο βαριες δουλιες.Να ασχολουμαι μονο με τις γλυκουλες μου που ειναι full time job.

Να σας πω και γω τι εκανα και τι θα κανω και τωρα σχετικα με αποστειρωσεις κλπ που διαβασα

Εγω αποστειρωνα μονο πιπιλες και μπουκαλια (οχι λαβιδες κλπ που διαβασα καπου)

Επισης επλενα με προδερμ μονο τα δικα της ρουχα οχι και τα δικα μου.Συγγνωμη κοριτσαι ,δεν θελω να προσβαλλω καμια αλλα τα θεωρω υπερβολικα ολα αυτα.Στο νοσοκομειο ερχοταν οι παντες,οι δικοι μου ολοι(φιλοι γονεις αδερφια) την πηραν ολοι αγκαλιτσα και γενικα ειχα και θα εχω μια χαλαρη σταση.Επισης δεν ειχα κρεμα για θηλες γιατι οπως διαβασα καπου και ειπε και ο δικος μου γιατρος ,με ολα αυτα καταστρεφεται το φυσικο ph που προστατευει και αποστειρωνει και μπορει να παθεις και μαστιτιδα .Με αφηνε μονο πλυσιμο με νερο, ουτε κα σαπουνι.

Και επισης να πω οτι η μικρη μου αν και την θηλασα μονο 2 μηνες και την ειχα και χαλαρα χωρις υπερβολες και συνεχεια εξω με ολες τις καιρικες συνθηκες (εκτος βροχης) αρρωστησε πρωτη φορα στα 2 οταν πηγε παιδικο.Βεβαια αυτο δεν λεει κατι, ειναι και στο παιδι σαφως.Απλα ο καθενας κανει αυτο που νομιζει καλυτερο για το παιδι του.

Αυτα ..παω να γραψω και στις φιλες ροκουδες που τις ξεχασα τελευταια και αυτες!!!

Δέσποινα τα νεα είναι σούπερ μπράβο σας και συγχαρητήρια για το συζυγο. Τα αρνητικα που λες είναι για μικρό χρονικό διαστημα το οποίο θα περάσει γρήγορα ενω τα θετικά είναι μακροπρόθεσμα και είναι πάρα πολυ καλα δεν το συζητάω, σας εξασφαλίζουν εντελώς. Οσο για το σπίτι κατι καλό θα βρει δεν γίνεται, θα σε βοηθήσουν και οι Σαλονικιές.

Δέσποινα συμφωνώ με τη Γιωτίτσα, όλα καλά θα σας πάνε! Το μόνο χλωμό της υπόθεσης είναι που θα λείπει το στεφάνι. Αλήθεια το Μελινάκι πως πάει με το ράγισμα;

Γιωτίτσα ρούφιξε τον ανηψιό όσο προλαβαίνεις γιατί σε λίγες εβδ. δεν θα έχεις χρόνο, θα ρουφάς τη δική σου μπεμπέκα!

Καλώς τη Renah!

Hello Clelia!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...