Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

έτσι είναι, πρέπει να ξεκουραστώ και το ήξερα ότι θα σταματούσα κάποια στιγμή... αλλά θα ήταν η δική μου στιγμή, όχι επειδή "πρέπει"... εκεί είναι το δύσκολο... και το δυσκολότερο είναι ότι οι δικοί μου-μας δε μένου εδώ και πρέπει να πηγαινοέρχονται για να έχω παρέα. οι φίλες έχουν τα δικά τους, πόσο να είναι μαζί μου?

όλη μέρα μόνη στο σπίτι... και είναι ένας μήνας ακόμη... ένας ολόκληρος μήνας και κάτι (μάλλον)...

τέλος πάντων, δε μπορώ να μιζεριάζω άλλο, θα το παρω απόφαση και θα σταθώ έτσι όπως πρέπει! δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά με νιώθετε καλύτερα απ' όλους πόσο επηρρεάζομαι από το καθετί τώρα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι όπως σε έχω καταλάβει πάντως, δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσεις να δουλεύεις αν δεν υπήρχε εντολή γιατρού!!

Από ό,τι έχω καταλάβει δεν έχεις ίντερνετ σπίτι, εεε?? Δεν μπορείτε να βάλετε αυτές τις ημέρες? Αν όχι, μπορείς να πάρεις το βιβλίο θηλασμού της Πατσούρου (αν θέλεις να θηλάσεις) ή να εφοδιαστείς με βιβλιαράκια λογοτεχνικά που θα τα διαβάζεις... Λίγο με τηλεόραση... Έχεις και δουλίτσες, προετοιμασίες για το νινί... Σου εγγυώμαι δεν θα βαρεθείς διόλου!!

Και να γράφεις ό,τι νιώθεις σε εμάς, στην ίδια φάση είμαστε, μην το σκέφτεσαι καν!!

Φιλούρες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

έτσι είναι... θα περάσει ο καιρός...

ιντερνετ δεν είχαμε επίτηδες τόσο καιρό στο σπίτι (για αποτοξίνωση), αλλά το σκεφτόμουν για αυτήν την περίοδο, και για μετά, οπότε κάτι θα κάνω από βδομάδα μάλλον... και πιο πολύ για να μη χάσψ επαφή και με τη δουλειά, γιατί μπορώ να κάνω και πράγματα από το σπίτι, εκτός απο μαθήματα...

θα δω...

αυριο θα καθήσω να χαλαρώσω και να σκεφτώ και μετά το σκ βλέπουμε... ούτε τους μαθητές μου δεν πρόλαβα να χαιρετήσω γμτ... θα ρχομαι από δευτέρα να τους δω... (είδατε? το μυαλό μου πάλι εδώ θα είναι)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

:D Eίδες που όλα θα τα καταφέρεις??

Λοιπόν, για να μην είμαι γαϊδούρα, τώρα διάβασα τα υπόλοιπα και έχω να πω:

Νένα αν έχεις ραντεβού κλεισμένο για 10/9, μάλλον θα σου κλέψω την πρωτιά :tongue:

Ηλιάννα τέλεια τα νέα σου!! Άντε μια χαρά θα σου πάνε όλα, όπως ευχόμασταν όλες μας!! Θα το δεις!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ploegisi ναι καλό μου , οπως τα λέει η Κλέλια ειναι.. Σιγουρα κουραστηκες για να φτασετε μεχρι εδω και τα καταφερατε μια χαρα με τη σχολή αλλα τωρα προεχει η υγεια και των δυο σας!!Μια χαρα θα τα καταφερουν και θα δινεις οδηγιες και εσυ όσο και οπου μπορείς..Επίσης αν δεν βαλετε τελικα internet να παρεις να διαβασεις βιβλια για να περναει ευχαριστα η ωρα σου και αν τα καταφερεις να πας και στη μανουλα σου!!Γενικα θα σου ελεγα και εσυ και ολα τα κοριτσια να κανετε πραγματα που ειχατε στο μυαλο σας να κανετε και ειτε λόγω χρονου, ειτε λόγω αλλων συνθηκων δεν τα καταφερατε..Πιστεψτε με μετα ουτε τουαλέτα θα προλαβαίνετε..Εσυ δεν ελεγες οτι εχεις φωτοτακτοποιηση??Παρε ωραια αλμπουμακια και αφιερωσε χρονο σε αυτο..θα σου φτιαξει και την ψυχολογια να ξαναθυμηθεις ομορφες και οικογενειακες στιγμες :P:p

Επίσης - το ξερω οτι δεν ειναι καιροι για πολλα έξοδα - αλλα φροντισε να κανεις τα τελευταια ψωνια για τη γκουγκουφκιτσα σου..

Κανε και μια ωραια περιποιηση..μανικιουρ - πεντικιουρ ας πουμε, ενα καθαρισμο προσωπου ή οτι αλλο πιστευεις θα σε κανει να ξεχαστεις και να δεις αλλιως τα πραγματα..Ολα αυτα που μας συμβαινουν ειναι ευχαριστα, κοιτα αυτες τις τελευταιες μερες να εισαι χαρουμενη και πιστεψε με ΟΛΟΙ - μαθητες, γονεις και συναδελφοι- κατανοουν την κατασταση σου και ξερουν οτι αυτες τις στιγμες πρεπει να ξεκουραστεις και να περιμενεις με ηρεμια και χωρις αγχος το κοτοπουλακι σου...Ειναι επιβεβλημενο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!τι μου κανετε?επεστρεψα κι εγω απο το λαγονησι...μια χαρα περασαμε!εκανα 20-25 μπανακια,ξεκουραστηκα και χαλαρωσα.η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει παααρα πολυ και με πιανει καθε λιγο και λιγακι πανικος με την ιδεα οτι γενναααααααααααω!αυριο το απογευμα εχουμε γιατρο,αρα και νεακια το βραδυ!

πειτε μου τα νεα σας...μου λειψατε!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

ploegisi προσπάθησε να το δεις αλλιώς, θα είναι μια εποχή που θα τα βρεις με την γκουγκουφκίτσα σου! Θα τις μιλάς, θα τις βάζεις τραγουδάκια, θα τακτοποιείς τα πραγματάκια της και εκείνη θα σου κάνει παρέα έτσι όπως μόνο αυτή ξέρει.

Κι εγώ μια απ’ τα ίδια μόνη μου θα είμαι, γιατί το πρωί όλοι δουλεύουν και οι γονείς είναι μακριά… αλλά προς το παρόν το έχω πάρει χαλαρά… έχω δουλίτσες να κάνω για τη μπουμπού μου και αυτό είναι υπέροχο! Τώρα αν στην πορεία μου βγει καμιά καταθλιψούλα οκ, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, επιπλέον είναι κάπως η ψυχολογία μας αυτή την περίοδο και όλα δικαιολογούνται, την άλλη μέρα όμως θα είμαστε καλά.

Άλλωστε να θυμάσαι ότι ο αντρούλης σου θα είναι δίπλα σου, φαίνεται στις φωτογραφίες σας το πόσο σε λατρεύει και να το χαίρεσαι και να σου δίνει δύναμη αυτό!!! Εμείς εδώ θα είμαστε για ότι θες. Άντε βάλε internet στο σπίτι να πίνουμε διαδικτυακά καφεδάκια, mojito κολοκύθι και ότι άλλο θες.

Σε φιλώ και σου στέλνω θετική ενέργεια και αγκαλίτσα!

clelia που χάθηκες εσύ όλη μέρα; όσο για την Υπ. Δήλωση του ΙΚΑ λέει το εξής:

«Ο άντρας μου δεν είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, έχει δε το επάγγελμα του……………………………..»

δε ζητάει κάτι άλλο, καλύτερα να το αφήσω κενό και να τους ρωτήσω τι θέλουν….

irinaki στενό μαρκάρισμα στο σάκχαρο, να το παρακολουθείς συνέχεια. Μπράβο για τις υπόλοιπες αναλύσεις, αλήθεια η crp σου που βρίσκεται;

stone μου δεν ψώνισα, αλλά μάλλον καταλήξαμε… λες;;; Πήραμε τις διαστάσεις από αυτά που μας ενδιέφεραν και θα κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και στο σπίτι και θα αποφασίσουμε…

Βάσω καλωσόρισες, πολύ θαρραλέα σε βρίσκω, έκανες μπανάκια μέχρι την 35 εβδ; μπράβο. Τουλάχιστον πέρασες καλά και χαλάρωσες οπότε μια χαρά όλα! Με το καλό ο γιατρούλης μας αύριο. Εγώ δεν ξέρω πότε θα με δει. Την άλλη Πέμπτη έχω ντόπλερ και αφού το κάνω θα κανονίσω ραντεβού μαζί του. Βέβαια αφού θα είναι Πέμπτη και δε θα έχει ιατρείο ως γνωστόν, θα πάρω τηλ. ή θα περάσω άλλη στιγμή για να το κανονίσω!

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γεια σε ολες τις μανουλες.μπαινω πρωτη φορα στο cafe σας μιας και μεχρι τωρα περιηγουμουν μονο στο forum.ειμαι ηδη μαμα του ζαχαρενιου μου του χρηστου εικοσιδυο μηνων και περιμενω και τον επομενο αντρακλακαθοτι τριαντα δυο εβδομαδων και κατι.ο γιατρος μου ειναι στο μητερα και ηθελα να ρωτησω α γνωριζει καποια απο σας τιμες δωματιων και σχετικα με το rooming in που με ενδιαφερει.επισης δευτερη ερωτηση ξερει καμια πως μπορου,ε να αποφυγουμε το κοψιμο απο κατω γιατι στο προηγουμενο τοκετο το δυσκολο και οδυνηρο κομματι ηταν αυτο και δε θελω ξανα να το ζησω.τελος επιδη εχω παθει κενο μνημης απτο προηγουμενο τοκετο (μαλλον φταινε οι ορμονες)τι θα πρεπει να εχει η βαλιτσα μαζι του μαιευτηριου και ποτε πρεπει να την ετοιμασω?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Παει κι αλλη μια μερα της μετακομισης.... δοξα το Θεο ο αντρουλης μου επερνε τα πραγματακια απο το σπιτι και αμεσως τα τοποθετουσε στην θεση που θελουμε στο καινουργιο σπιτακι μας... το αμαξακι μου εγινε μεταφορες μετακομισης αλλα χαλαλι του :D:D:D.Εγω το μονο που εκανα ηταν απο το ενα σπιτι στο αλλο να οδηγαω...ειχα αφησει την κουνιαδα μου {κι αυτη γκαστρουλα σαν κι εμενα ειναι με μια βδομαδα διαφορα- να περιμενει στο νεο σπιτι για ναμην ανοιγοκλεινουμε σπιτια }και περιμενε να ερθουμε.Αυριο πανε κουζινα ψυγειο πλυντηριο με καροτσακι :D:D:D και εχουν μεινει κρεβατι τουαλετα - σαλονι και ενα δυο μικροεπιπλακια ...μεχρι την δευτερα θα εχουμε τελειωσει γιουπιιιιιιιιιιιιι & τα μονα που λειπουν ειναι της μπεμπουλας μας

Μου εφερε και η κοιυνιαδα μου μια σακουλα ρουχαλακια κοριτσιστικα , τα εδωσα στην μαμα μ για πλυσιμο και φυλαξη ....

Ουφ μολις τελειωσα το σιδέρωμα, και οχι της μικρης αυτα δεν τα εχω αρχισει ακόμα αλλα του μπαμπά της, τον λατρευω αλλα βγάζει πολλα ρουχα βρε παιδί μου.

Ploegisoula ας είναι ο εμετος η τελευταια ταλαιπωρία που μας δίνουν οι μπεμπέκες μας.

Φωτεινη με το καλο και στο δικό σας σπιτάκι. Οσο για το αυτοκίνητο εχεις ρωτήσει το γιατρό σου γιατι στο μήνα που είμαστε νομίζω οτι απαγορευεται η οδήγηση.

Αγγελικουλα καλημέρα.

Που χαθηκαν όλες οι άλλες σἠμερα;

Γιωτουλα εμενα μου ειπε οτι επρεπε να εχω σταματησει απο τις 12/8/2010 αλλα αφου μπορω να οδηγαω μεσα στην περιοχη μου δεν μ'απασχολει.... πχ αυριο το πρωι -σημερα δηλαδη- που θα παμε στο ΙΑΣΩ για το ντοπλερακι μας θα μας παει ο μπαμπας μου ... ακομα μπορω απλα παω πιο αργα και πιο νορμαλ ... καιπαντα με παρεα οχι μονη μ

καλημερα και απο μενα κοριτσακια. και γω σημερα στις 7.00 εχω γιατρουλη..να δουμε ποσα κιλα πηγε η μπεμπα..θελω να τον ρωτησω και για τα πρησμενα πατουσακια, και για τα συχνα πετρωματα της κοιλιας μου..το μαγνησιο δεν μου φαινεται να βοηθαει..

νενα καλυτερα προγραμματισμενα να μην εχεις και πολυ αγχος..

φωτεινη και γω στριμωχνομαι τελευταια στο αμαξι, αλλα και γω κοντινες αποστασεις κανω..του 1ολεπτπου..μαλλον ομως πρεπει να το παρκαρουμε μονιμα σιγα-σιγα..αντε με το καλο να εγκατασταθειτε στο σπιτακι σας..

ε ενταξη απο Δευτερα που θα παω στην γιατρο μου -θα με πανε μαλλον-δεν θα οδηγησω ξανα ...

Παντως ο αμοιρος ο αντρουλης τα εχει παιξει ηδη ... αλλα δεν το δειχνει την ημερα το δειχνει την νυχτα με το ροχαλιτο του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γεια σε ολες τις μανουλες.μπαινω πρωτη φορα στο cafe σας μιας και μεχρι τωρα περιηγουμουν μονο στο forum.ειμαι ηδη μαμα του ζαχαρενιου μου του χρηστου εικοσιδυο μηνων και περιμενω και τον επομενο αντρακλακαθοτι τριαντα δυο εβδομαδων και κατι.ο γιατρος μου ειναι στο μητερα και ηθελα να ρωτησω α γνωριζει καποια απο σας τιμες δωματιων και σχετικα με το rooming in που με ενδιαφερει.επισης δευτερη ερωτηση ξερει καμια πως μπορου,ε να αποφυγουμε το κοψιμο απο κατω γιατι στο προηγουμενο τοκετο το δυσκολο και οδυνηρο κομματι ηταν αυτο και δε θελω ξανα να το ζησω.τελος επιδη εχω παθει κενο μνημης απτο προηγουμενο τοκετο (μαλλον φταινε οι ορμονες)τι θα πρεπει να εχει η βαλιτσα μαζι του μαιευτηριου και ποτε πρεπει να την ετοιμασω?

Καλησπερα.. δεν εχεις ρωτησει τον γιατρο σου για τις τιμες?

εδω κατι εχει για μελετησε το ,αλλα ξερω πως παει και με βαση τον γιατρο ,

http://ekpizo.gr/blog/archives/328

αν και οι τιμες παλι εχουν αλλαξει...

και εδω ειναι για το rooming που ρωτησες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55688

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσακια..

πηγαμε χθες στο γιατρουληηη..το μαμουνακι μας πηρε 550γρ σε 15 ημερες και φτασαμε τα 2384!!!

εχει παρει θεση (34η εβδομαδα) και ολα ειναι φυσιολογικα.

για τα πετρωματα κοιλιας μου ειπε οτι ειναι πολυ φυσιολογικο και πολυ καλο..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...και να σταματησω το μαγνησιο...

για τα πρησμενα ποδια μονο το αλατι φταιει και η ζεστη..

(εγω το βραδυ πηγα σινεμα και τσακισα μια σακουλα πατατακια και να τα ποδια του ελεφαντα μετα:mrgreen::mrgreen:)

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

anni13 καλως ηρθες. τιμοκαταλογος μητερα:

οικονομικο 3κλινο 2000 και καισαρικη 2200

3κλινο 2600 και καισαρικη 2800

(εχω και τα αλλα δωματια τιμες αν θες)

στα παραπανω δεν περιλαμβανεται τιμη παιδιατρου(προεραιτικο)

ούτε συλλογη βλαστοκυταρων (+325 ευρω)

clelia μεγια το μαλλι!!!

angeluique1981 το συμπληρωνεις το χαρτι π.χ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ με αριθμος μητρ.ικα....

για το οικογ. βιβλιαριο μαλλον χρειαζονται τα στοιχεια αυτα. εγω το καταθεσα προσφατα και τα ξερω.

Υπευθυνη δηλωση - εργοδοτη ειναι στο ιδιο χαρτι + βιβλιαριο σου.

τα ενσημα τα βγαζουν απο κει μηχανογραφημενα. εμενα σφραγισαν τα χαρτια και μου εδωσαν επιταγη.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?σημερα ειναι του αγιου φανουριου!!!!πηγαμε το πρωι εκκλησια ,να παμε και την πιτα μασ!!!ασ μασ φανερωσει υγιεστατα μωρακια και καλεσ τελειομηνεσ εγκυμοσυνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καποια ψυχη που περιφερεται πανω σε καμπαναρια κτλ...ονοματα δεν λεμε ,ευχομαι να τησ φανερωσει μια ωραιοτατη υγιεστατη τσιπουριτσα(απο μερα σε μερα ...)

αχ βρε ελαινακι πολυ καταστεναχωρεθηκα με την ψυχολογια σου....

βρε συ μην στεναχωριεσαι!κοιταξε 20-30 μερουλεσ που εμειναν να τησ χαρεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περασε τησ μονο για τον εαυτο σου....οταν γεννηθει με το καλο η γκουγκουφκιτσα σου θα τισ αναπωλεισ αλλα τοτε που χρονοσ για σενα...:rolleyes:;)

τουλαχιστον σκεψου οτι το ντοκτορι απλα και μονο σαν προληπτικα σε εβαλε σε λιγη ησυχια....θα ηταν καλυτερα να ηταν επιβεβλημενο???για σκεψου??????θα ηταν καλυτερα να ηταν λογω υγρων οπωσ η ηλιαννα μασ , η λογω ζαχαρου ή τραχυλου????ειναι ολα σουπερ οπωσ και η μωρουδενια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δοξα τω θεω να λεσ και θα δεισ ποσο ωραια θα περασει αυτο το διαστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ δεν ελεγεσ μολισ χτεσ οτι θελεισ να ταχτοποιησεισ ρουχαλακια κτλ?να η ευκαιρεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αν θυμαμαι καλα ,απο την αρχη ελεγεσ οτι αναγκαστηκα τον σεπτεμβριο θα σταματησεισ ,παρολο που ειναι περιοδοσ εγγραφων κτλ...αρα?

λοιπον ολα καλα θα πανε και μην ακουω κλαματα και τετοια ε??????

θα σου φερω την κουμπαρα σου την χαστουκιστρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καρδουλεσ και πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ηθελα να στα γραψω σε sms αλλα τοσα που ηθελα να σου γραψω ,δεν με εφταναν ουτε 10!!!)

irinaki στενό μαρκάρισμα στο σάκχαρο, να το παρακολουθείς συνέχεια. Μπράβο για τις υπόλοιπες αναλύσεις, αλήθεια η crp σου που βρίσκεται;

αγγελικακι αυτην την φορα δεν την καναμε την crp...

αλλα ξερω αυτη στα υψη θα ειναι....:rolleyes:

καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον στισ πρωτεσ ερωτησεισ (εκ των υστερων ειδα οτι απαντησε το μαμουνακι)ξερει και η κλελια κ θα σου πει κ εκεινη....

κι εκεινη εκει θα γεννησει..

Γιωτουλα εμενα μου ειπε οτι επρεπε να εχω σταματησει απο τις 12/8/2010 αλλα αφου μπορω να οδηγαω μεσα στην περιοχη μου δεν μ'απασχολει....

μα αν δεν υπαρχει προβλημα πιστευω οτι μια χαρα μπορουμε να οδηγαμε αρκει να ειμαστε προσεκτικεσ....

στην αγγελικη μεχρι την παραμονη οδηγουσα!!!!!αφου δεν πηγα και μαιευτηριο οδηγωντασ μονη μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και τωρα δοξα τω θεω μια χαρα τα παω..

..αλλα υπαρχει και ενα αλλα....δεν ειμαι αθηνα που γινεται ο κακοσ χαμοσ στουσ δρομουσ..:rolleyes:(αν και εδω δεν παμε πισω..)

Παντως ο αμοιρος ο αντρουλης τα εχει παιξει ηδη ... αλλα δεν το δειχνει την ημερα το δειχνει την νυχτα με το ροχαλιτο του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ αυτοι οι ταλαιπωροι αντρουλιδεσ μασ...χτεσ εμενα ηταν οικοδομη που εκανε εγκατασταση εωσ τισ 13.30 ηλθε εκανε μπανιο ,εφυγε στισ 14.00:roll: για πυροσβεστικη ,εν τω μεταξυ ειχε και φωτια αρκετα μεγαλη και ηλθε 1 παρα καταμαυροσ και μεσ την καπνα...

το πρωι 7 ηταν ηδη ετοιμοσ για νεο κυκλο!!!!!!γενικα εδω και μερεσ ετσι τον παει με μονη διαφορα οτι σχολαει 10 το βραδυ...

κ μεσα σε ολα αν θυμαστε εβαφε τισ προηγουμενεσ ημερεσ το δωματιο μασ κ περιμενω πωσ κ πωσ ποια μερα θα μου ταχτοποιησει τωρα τα επιπλα τησ κρεβατοκαμαρασ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαμουνακι η υπογραφη σου μαλλον θελει αλλον κωδικο για να φανει...παρατηρησα οτι απλα λεει κατι γραμματα και δεν δειχνει εικονιτσα του μπεμπε...

θα πασ εκει που το δημιουργησεσ και θα αντιγραψεισ στην επεξεργασια υπογραφησ σου (στο profil soy)εναν αλλο κωδικο απο τουσ 3-4 που σου δινει το σαιτ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...