Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ νενάκι για την συμπαράσταση :)

να σας στείλω ένα λινκ (είναι στα αγγλικά) που μου αρέσει πολύ

http://pregnancy.about.com/od/pregnancycalendar/p/week9.htm

γράφει για την κάθε εβδομάδα

φιλιά σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλέλια μαλλον αρχιζει να προεξεχει η κοιλιτσα σου..

Αν ειναι πάντως σαν καρουμπαλο οπως το περιγραφεις, πρεπει να νοιωθεις και ενα σφιξιμο την ιδια ωρα, σαν ενα χερι δλδ να σε πιεζει..Ειναι κατι τετοιο;;Δε νομιζω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πάντως αυτό που γράφω το αναφέρει στο link που μας παρέθεσε το ψαρίδιον (= tsipoura) στην 10η εβδομάδα. Your abdomen may begin to pooch out, but it will be more from bowel distension than the uterus. Βέβαια εκεί γράφει πως μάλλον οφείλεται από την μετατόπιση των εντέρων, δεν είναι ακριβώς η μήτρα. Σκασιλίτσα μου, εγώ κάτι νιώθω και χαίρομαι (η χαζοχαρούμενη) :D.

Δεν πιέζω την κοιλιά, είναι σαν να είναι λίιιιιιγο φουσκωμένο. Μην φανταστείς καμια κούρμπα! Δεν φαίνεται καθόλου με το μάτι, πρέπει να το πιάσεις και είναι μαλακούλι.

Δεν με πιέζει, εγώ το πιέζω (ΧΑ!), αλλά λίγο. Και είναι κάτου από την κοιλίτσα (αυτή είναι άλλη κούρμπα, αφήστε την κοιλίτσα μου ήσυχηηηηηηηηη), πώς να το πω, αν δεν έκανα Laser στο μπικίνι (παλιά), θα ήταν στην περιοχή που ξυρίζουμε (περαστατικότατη όμως, δεν έχετε να πείτε)...

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αυτα που νοιωθουμε ολες σε αυτη τη φαση ειναι πραγματι απο την κινηση των οργανων προκειμενου να βρει η μητρα της θεση της καθως απο εδω και περα θα αλλάζει μεγεθος..

Εμεις θα αισθανθούμε το εμβρυακι μας μετα τον τεταρτο μηνα..

Ολα στην ώρα τους θα γινουν, μη βιαζεστε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά, αν και έχει μια παροδική βελτίωση αλλά δε ξέρουμε για πόσο. Μάλλον αύριο θα πάμε στη μαμά μου και θα μείνω εκεί με τα παιδιά και ο Γιώργος θα επιστρέψει στην Αθήνα μόνος του μήπως και ξαναχρειαστεί να έρθουμε και να μη ταλαιπωρούμαστε όλοι μας. Τώρα πάνω λέω ότι θα μείνω ως το Πάσχα και μάλλον εκεί θα κάνω και την αυχενική μου αν και ποτέ δε ξέρεις τι σου ξημερώνει!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Δύσκολες καταστάσεις Ελένη μου, τι να σου πω... Κουράγιο, εύχομαι να πάνε όσο καλύτερα γίνεται βάσει της κατάστασης...

Εσύ να προσέχεις και να μην ζορίζεσαι, κανείς δεν το θέλει, ούτε ο πεθερός σου...

GEXxp3.png

Νενάκι ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά με αυτό το καιρό και με τις περιστάσεις δεν είμαστε για πολλά. Κάποια άλλη φορά ίσως με καλύτερες συνθήκες.

Αφήστε που πήγε ο άντρας μου να δώσει αίμα και του βρήκανε πολύ ανεβασμένη πίεση και τώρα τον μετράμε κάθε μερα για να δούμε ενώ η δική μου πίεση που τη μέτρησα τυχαία είναι αρκετά χαμηλή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσια καλημερα!

Ελενη σου ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα για τον πεθερο σου και κουραγιο και υπομονη για σενα και την οικογενεια σου. Και οσο ειναι δυνατον, προσπαθησε να μην κουραζεσαι.

Clelia λυπαμαι για τον πατερα της κουμπαρας σου, ειδικα αν ηταν ξαφνικο, φανταζομαι την κοπελα... Κουραγιο και δυναμη. Απο την αλλη, καλα τα νεα για τις εξετασεις του αντρα σου, αντε αδικα ανησυχουσες!

Λοιπον εγω πηγα στην Pasteria χθες και εφαγα ωραιοτατα, μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι εσκασα (τι περιεργο!!!). Οσο για την καρμποναρα, στα περισσοτερα ιταλικα (που δεν ειναι και τοσο...ιταλικα) η καρμποναρα δεν εχει αυγο, αλλα μονο κρεμα γαλακτος. Ειναι Ελληνιδα η μακαροναδα παρα Ιταλιδα. Το λεω με σιγουρια γιατι δεν τρωω μακαρονια με ωμο αυγο, απο πριν, οχι τωρα λογω εγκυμοσυνης και το εχω τσεκαρει.

Τωρα για το θεμα των εξετασεων που σας ρωτησα, πρωτα απο ολα ευχαριστω που απαντησατε καλες μου ιντερνετοφίλες! Μαλλον θα γραψω 2-3 ερωτησεις ακομα που εχω μαζι με τις εξετασεις και θα τον παρω τηλ γιατι ως τις 23 που εχω ραντεβου παει μακρια η βαλιτσα.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Α, μπράβο τώρα που το θυμήθηκα!!

Αυτό που γράψατε ότι η καρμπονάρα έχει ωμό αυγό, αλήθεια??? Εγώ νόμιζα ότι αναμιγνύουν το αυγό στα υλικά και μετά ψήνουν το φαγητάκι. Τέσπα, 1 φορά που έφτιαξα καρμπονάρα Light (τσ, τσ, τσ) έτσι νομίζω το έκανα.

Δλδ πρώτα φτιάχνουν την καρμπονάρα και μετά βάζουν το ωμό αυγό από πάνω???

Όχι πως τρελλαίνομαι για αυτό το φαγητό, προτιμώ άλλες γεύσεις από το La Pasteria (αχ βρε ellain μας κατέστρεψες!)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου λυπάμαι πραγματικά πολύ, εύχομαι περαστικά!

να προσέχεις τον εαυτό σου όμως!!!!!!!!!!!!!

Elain καρμπονάρα χωρίς ωμό αυγό; όντως ελληνίδα καρμπονάρα!

Clelia η κανονική καρμπονάρα είναι μόνο με μπέικον και ωμό αυγό ούτε κρέμα γάλακτος ούτε τίποτα!

όσο για τις εξετάσεις σου αυτό που είπες είναι το καλύτερο, να τον ρωτήσεις πριν πας (μία γενική εξέταση αίματος είναι, δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό)

εμένα μου την δίνει κάθε μήνα καθώς και ούρων αλλά δεν μου είχε δώσει για HIV και την έκανα μόνη μου, ο κάθε ένας τα δικά του! αλήθεια για ουραιόπλασμα (ή κάπως έτσι) σας έχουν δώσει να κάνετε; εμένα όχι, μήπως πρέπει;

θα μας τρελάνουν οι γιατροί!

επίσης έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά το Έλενα μήπως μπορεί καμιά φιλενάδα να μου προτείνει τον γιατρό της εκει;

φιλιά σας:tongue:

Άσε ψαρίδιο, τρελλή νύστα. Τώρα με έπιασε, ενώ νωρίτερα ήμουν μια χαρά...

Την Πέμπτη θα κάνουμε κάτι σαν οργανισμός, δεν ξέρω αν θα γίνει στάση εργασίας ολιγόωρη ή 24ωρη απεργία. Αύριο θα μάθουμε. Εν τω μεταξύ όταν το μάθω θα ήθελα να κλείσω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου. Έχουμε κλείσει για την Παρασκευή, αλλά αν την Πέμπτη δουλέψουμε λιγότερο ή καθόλου, προτιμώ να πάω Πέμπτη στον γιατρό, που δεν θα τρέχουμε με δουλειές και διάφορα με τον συζυγάτο μου...

GEXxp3.png

Προσφιλες ψαρακι, ευτυχως που υπαρχουν και οι εξελληνισμενες μακαροναδες γιατι δεν θα ετρωγα ποτε μακαρονια οπως τα τρωνε οι γειτονες. Συνηθισμενη απο τις δικες μας συνταγες, παω Ιταλια, ζηταω καρμποναρα και μου την φερνουν οπως λες!!Με αυγο πλατς απο πανω!!! Περιττο να σας πω οτι δεν την αγγιξα!!! χαχαχαχχα!! Οι αυθεντικες πιτσες τους ομως δεν παιζονται!!

Ρε κοριτσια τι λεει τελικα την Πεμπτη? Απεργουν οι παντες και τα παντα? Ειναι να ερθει η μανουλα μου κι αν απεργησουν οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας θα τους φαω ζωντανους!!! Αν παρει τιποτα το αυτακι σας σφυριξτε μου κλεφτικα! ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...