Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα στακ μπαμ τελείωσες με το ΙΚΑ μωρέ είναι να μην τύχης σε στραβόξυλο τυχερή ήσουν οι περισσότεροι είναι μουρλες το παίζουν και πολύ αρχηγοί:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια ήρθε η ώρα να σας ζαλίσω με ερωτήσεις, μια που απο ότι έχω καταλάβει είμαι η μόνη που δεν εχω ετοιμάσει τίποτα!!! ...και γεννάω και από τις πρώτες!

Λοιπόν : 1) όσον αναφορα καλλυντικά για εμάς πχ αφρολουτρο και σαμπουάν πέρνουμε κάποια ειδικά ή κοινα; 2)κρέμα για τις θήλες έχετε να προτείνετε καμία, μπορούμε να την αγοράσουμε και από ιντερνετ;

Αυτά για αρχή!!! Μην χαίρεστε έχω πολλέεεεεεεεςςςς ερωτήσεις!!! αλλά σιγά σιγα να τα συλλέγω!

Φιλάκιααααααααααααααααααα

Κοριτσάκια ήρθε η ώρα να σας ζαλίσω με ερωτήσεις, μια που απο ότι έχω καταλάβει είμαι η μόνη που δεν εχω ετοιμάσει τίποτα!!! ...και γεννάω και από τις πρώτες!

Λοιπόν : 1) όσον αναφορα καλλυντικά για εμάς πχ αφρολουτρο και σαμπουάν πέρνουμε κάποια ειδικά ή κοινα; 2)κρέμα για τις θήλες έχετε να προτείνετε καμία, μπορούμε να την αγοράσουμε και από ιντερνετ;

Αυτά για αρχή!!! Μην χαίρεστε έχω πολλέεεεεεεεςςςς ερωτήσεις!!! αλλά σιγά σιγα να τα συλλέγω!

Φιλάκιααααααααααααααααααα

κάλος ήρθες ρώτα ότι θες εγώ για τα καλλυντικά έχω μια λατρεία με τα φυτικά και τα φαρμακευτικά κρεμά για της θηλές είχα πάρει τις προπολαιν

ααααααααααα και φανταστική κρεμά για τις αιμορροΐδες ναι μην γελάς η εμοραιδ κάνει θαύματα μετά από φυσιολογικό τοκετό

κάνε λίστα και θα σου απαντώ σε ότι θες χαρά μου να μπορέσω να βοηθήσω αν γνωρίζω

:tongue::tongue:

Μπράβο μαμαλευτεράκι, όλα πάνε καλά!!!!!! Να προσέχεις πολύ όμως κι εσύ!

stone μου κι εγώ γρήγορα ξεμπέρδεψα, αν και η γιατρός τσακωνόταν στο διάδρομο, ευτυχώς με εξυπηρέτησε μια επισκέπτρια υγείας και η άλλη μόνο υπέγραψε…

Να ρωτήσω και κάτι… στη βεβαίωση που συμπληρώνουμε εμείς λέει ότι ο σύζυγος δεν είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, ο δικός μου που είναι φαντάζομαι δεν συμπληρώνω κάτι εκεί…. λογικά το λέει για να μην κάνει και ο σύζυγος χρήση της άδειας….;;;

Λιάνα, αγορές μπορείς να κάνεις και από το internet, η Clelia είναι ειδική σ’ αυτά. Απλά δες αν θες και άλλα πράγματα γιατί για μια κρέμα μόνο νομίζω είναι άδικος κόπος… Όσο για τα σαμπουάν-αφρόλουτρα κλπ, νομίζω οποιοδήποτε με ουδέτερο ph είναι ok.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αυτα ειναι ευκολα Λιανα..πας σε ενα φαρμακειο, τα παιρνεις και τελειωνεις με αυτο το κομματι..Εγω κρεμα θηλών ειχα της medela, την purelan

ΠροΪόντα για εμας απ'όσο ξερω δεν υπαρχει θεμα, αλλα τωρα θελω να παρω του κορρε γιατι πήρα τελευταια ενα γαλακτωμα σωματος και κατενθουσιαστηκα...

Επίσης αν θες να πάρεις και για το νινι, μπαινεις στο www.bce-europe.com και παραγγελνεις προϊοντα της weleda για σενα και το πιτσιρικι μαζι

Να ρωτήσω και κάτι… στη βεβαίωση που συμπληρώνουμε εμείς λέει ότι ο σύζυγος δεν είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, ο δικός μου που είναι φαντάζομαι δεν συμπληρώνω κάτι εκεί…. λογικά το λέει για να μην κάνει και ο σύζυγος χρήση της άδειας….;;;

O δικος μου συζυγος Αγγελικη ειναι ΤΕΒΕ , αλλα εσυ για να μη γινει κανενα λάθος ασε αυτο το κομματι να το συμπληρωσεις στο ΙΚΑ με τις υποδειξεις της υπαλληλου..Η υπευθυνη δηλωση του εργοδοτη θα συμπληρωθει κανονικα απο τον εργοδοτη..Γιατι ρε εσυ ομως λένε τις αποδοχες του προηγουμενου ετους και οχι του τελευταιου μηνα??Εμεις θα πληρωθουμε δλδ βασει του μισθου που πηραμε το Δεκεμβριο του 2009, λίγο χαζομαρα δεν ειναι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

stone αυτό γνωρίζω κι εγώ ότι πληρωνόμαστε βάσει των αποδοχών του προηγούμενου έτους...

Εκτός από το έντυπο που περιλαμβάνει τη βεβαίωση ΙΚΑ, την Υπ. Δήλωση εργοδότη και την Υπ. Δήλωση Ασφαλισμένου σου έδωσαν κάτι άλλο; Ξέρεις με τι δικ/κά (εκτός από αυτό το έντυπο) πρέπει να πάμε για την πληρωμή; Με ένσημα/βεβαίωση εργοδότη ή κάτι σχετικό;;;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Σου εχω την απαντηση εδω Αγγελικη..ειναι απο το site του ΙΚΑ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24640&page=14 (μηνυμα 405)

Αν εχει μηχανογραφηση το ΙΚΑ τοτε εχουν καταχωρημενα τα ενσημα σου αλλιως θα χρειαστει να πας εσυ βεβαιωση εργοδοτη..Κανε τους ενα τηλ. πριν ξεκινησεις

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!

Ξεκινάω σιγά σιγα και εγω ψώνια!Σήμερα θα πάμε να κάνουμε μια έρευνα για κούνια, συρταριέρα και καροτσάκι,καλαθούνα. Άντε τώρα που το πιασα ζεστά να μην καθυστερούμε!!!! :P

Ευχαριστώ Πετρούλα μου!

Θα βγούμε βολτούλα στα μαγαζιά να δούμε για πραγματάκια...

Εις το επανιδείν :wink:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα πολυ καλα τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο και στισ 36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πηγα ικα το μεσημερι να παρω τισ αναλυσεισ μου...ολα πολυ καλα!!!!!..μονο το ζαχαρο στο 107!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να πω την αληθεια το προηγουμενο βραδυ ειχα φαει υδατανθρακεσ αρκετουσ μαλιστα για τα δικα μου δεδομενα ,αλλα προβληματιστηκα μην τυχον και <χανει>το μηχανηματακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!

μετα πηγα ενα σουπερ.μαρκετ και ηλθα σπιτι κατα τισ 4.30.

...πριν μπω σε εσασ μπηκα και στισ ιουνιου μανουλεσ αλλα ολο το πρωι συζητουσαν για φαγητα!!!!!...και τα διαβασα και τωρα τρεχουν τα σαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::mrgreen::roll:

DnfMp3.pngqTarp3.png

κορίτσια μου ήρθα να σας πω ένα γεια και να μη σας αφήσω με την αγωνία, γιατί θα σας χαιρετήσω για αρκετό καιρό... δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να μπαίνω να σας διαβάζω καθημερινά, καθως ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι και να ξεκουραστώ, δηλαδή να χαλαρώσω.

η μικρή μου είναι πολύ καλά, η ανάπτυξή της είναι κανονικότατη (λίγες μέρες μεγαλύτερη αλλά καθόλου ανησυχητικό) και το ντόπέρ πήγε σούπερ. πλακούντας ώριμος όσο πρέπει και τράχηλος μια χαρά, αμνιακό τέλειο. δεν την είδαμε πολύ σήμερα γιατί νοιάστηκε για την εξέταση και όχι για να τη δούμε. επίσης την άλλη πέμπτη θα πάω ξανά για να κάνει καρδιοτοκογράφημα στο μωρό, εξέταση που την κάνει γύρω στην 34η βδομάδα.

μου είπε να χαλαρώσω από τη δουλειά, να ξεκουραστώ και να ξαπλώνω αρκετά. τα πονάκια που έχω είναι προπαρασκευαστικά. για το μπρούμυτα δεν πειράζει αφού βολέυομαι και για το περπάτημα μου είπε σε ώρες που δεν έχει ζέστη, καθώς έχω πάλι ναυτίες και εμετούς. αν συνεχιστούν θα το παρακολουθήσουμε διαφορετικά, προς το παρόν να τρώω μικρότερα γεύματα...

η πίεσή μου όταν πήγα το μεσημεράκι ήταν 15,5 με 9,5... τον τάραξε αυτό... κι εμένα μαζί. πριν να φύγω είχε πέσει στο 12,5 με 8,5... έτσι τώρα θα μετράω με το πιεσόμετρο πρωί μεσημέρι βράδυ, θα του πάω την άλλη πέμπτη τις μετρήσεις και αν χρειαστεί μπορεί να κάνω την 24ωρη εξέταση για λεύκωμα. αν και έχω ξανακάνει την απλή. σήμερα τα πόδια μου ήταν άπειρα πρησμένα.

γενικότερα η ψυχολογία μου τις τελευταίες μέρες δεν είναι και η καλύτερη που θα μπορούσε, οι λόγοι δεν έχουν ευτυχώς να κάνουν με την εγκυμοσύνη και το μωρό. ο γιατρός το κατάλαβε και γι αυτό είπε να μείνω σπίτι. θα δω, μπορεί να πάω και στη μαμά μου λίγες μέρες.

έτσι μπήκα να σας χαιρετήσω, να σας πω να μη με ψάξετε αν δε με δείτε για καιρό και αν κάτι συμβεί εννοείται ότι θα ειδοποήσω με sms κάποια από σας.

σας φιλώ, δε σας σχολιάζω...

φτάνει τόσο κλάμα για σήμερα...

bb κοπελούδες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σας κουκλίνες μου!!

Ploegisi όλα καλά με τον γιατρούλη σου! Γιατί τόσο κλάμα καλό μου? Όλα καλά!! Η πίεση έπεσε στο 12,5, που σημαίνει ότι μπορεί την πρώτη φορά να ήσουν συγχισμένη ή να είχες αγωνία για την μπουμπού... Τέσπα, εγώ δεν είδα λόγο να στεναχωριέσαι ή να αγχώνεσαι... Όλα καλά θα πάνε και θα έχουμε επικοινωνία με sms!

Το πρωί πήγα στο κομμωτήριο, είμαι πολύ ξανθιά πια, έτοιμη να αντικρύσει το μωρό μου μια μπάρμπι μαμά!! Μετά πήγα στην μαμά μου, έφαγα, μου έκανε κορτιζόνη και ήρθα σπίτι... Παρέλαβα τα σουτιέν θηλασμού το πρωί, τα έδωσα στον σύζυγο να τα πάει σπίτι, τα ξέχασε στο αυτοκίνητο και τώρα δουλεύει βραδινός... που σημαίνει ότι αύριο πρωί θα τα δοκιμάσω...

Ειρήνη βλέπω ότι έχουμε το ίδιο ζάχαρο: το πρωινό είναι που "τσιμπάει", όλα τα άλλα στην υπόλοιπη ημέρα είναι φυσιολογικότατα.

Angelique αφού ο άντρας σου είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ, θα το δηλώσεις και θα συμπληρώσεις το ΑΜ του (ή το ΑΜΚΑ, δεν ξέρω τι ζητάει η αίτηση). Όπως σου είπε η Stone δεν χρειάζεται να φέρεις τα τελευταία 200 ένσημά σου, αφού το ΙΚΑ εκείνη τη στιγμή θα τα εκτυπώσει. Πλέον είναι μηχανογραφημένα...

Σχετικά με το δικό μας αφρόλουτρο, έχω στο σπίτι ένα κλειστό badidas με έντονη μυρωδιά και σκεφτόμουν αυτό να βάλω στο βαλιτσάκι... Αλλά μήπως έχει πολύ έντονη μυρωδιά?? Μήπως θα είναι καλύτερα για πολύ αρχή, που το μωρό θα είναι ημερών και θα θελήσω να θηλάσω, να πάρω κάποιο τύπου Aveene από φαρμακείο ουδέτερο?? Τι να κάνω?

Liana από το site που σου είπε η Stone ό,τι θέλεις να παραγγείλεις, εγώ παρήγγειλα και είμαι super ευχαριστημένη!! Θα πάρω και άλλα πράγματα αργότερα από εκεί!! Αλοιφή για στήθος παρήγγειλα της medela την purelan μια μικρούλα, και σκέφτομαι να φτιάξω κηραλοιφή. Βρήκα συνταγή και θα την φτιάξω μόλις βρω φυσικό κερί μέλισσας και βιολογικό λάδι. Προς το παρόν δεν βιάζομαι καθώς θα μου έρθει η αλοιφούλα μου...

Καλά ψώνια σε όσες βγουν στην γύρα...

Περιμένουμε νέα από τις γκαστρούλες που θα δουν σήμερα τα μωρά τους!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

είμαι πολύ φορτισμένη και φορτωμένη τις τελευταίες μέρες, και πιεσμένη αρκετά... για λόγους δουλειάς κυρίως, δεν έχω αφήσει τη σχολή ποτέ τέτοια περίοδο που γίνεται όοοολη η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, ο προγραμματισμός κλπ... δεν μπορείτε μάλλον να με καταλάβετε και είναι λογικό.

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Φυσικά και μπορώ να σε καταλάβω!! Μπορεί να μην έχω βρεθεί στην θέση σου, αλλά κατανοώ την πίεσή σου και την δουλειά που έχεις ρίξει!! Όλες οι δουλειές έχουν την δική τους πίεση, ακόμα και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που εργάζομαι τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν είναι χαλαρά τα πράγματα (άλλα 10 χρόνια πριν στον ιδιωτικό άσε, ξέρεις την κατάσταση και εγώ τύχαινα σε όλες τις περιπτωσάρες)... Από σκ@τοσυνάδελφους που μου φέρθηκαν άσχημα και δεν σεβάστηκαν τπτ, ούτε την εγκυμοσύνη μου, ούτε την δουλειά που έχω ρίξει... Διότι ξέρεις, εγώ έκανα την δική μου δουλειά αλλά και την δική τους όσο εκείνοι έπιναν τσιπουράκια και ουζάκια στην ταβερνούλα δίπλα...

Καταλαβαίνω ότι θες να βοηθήσεις τον άντρα σου και την δουλειά σας, με την κοιλιά στο στόμα έκανες μαθήματα... Αλλά τι να κάνεις βρε κορίτσι!! Σου έτυχε στην στιγμή της προετοιμασίας της καινούριας χρονιάς να είναι στο τέλος του γ' τριμήνου. Σε άλλη περίπτωση θα τύχαινε πάλι σε κάποια δύσκολη εποχή. Τώρα έτυχε σε αυτή την εποχή!!

Δεν θέλω κλάματα... δεν έχει νόημα. Όλοι αναγνωρίζουν την δουλειά σου, αλλά πρέπει να ετοιμαστείς για να γεννήσεις ξέρεις... Πρέπει να ξεκουραστείς και λίγο, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για τις μανούλες που μέχρι και την ημέρα του τοκετού δούλευαν... Χρειάζονται ξεκούραση, και εσύ κυρίως...

Μην μου στενοχωριέσαι!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...