Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

μόνη μου είμαι??? που πήγατε?

στις 12.30 έχω ραντεβού στο γιατρό και μετά θα πάω κατευθείαν σπίτι, οπότε νέα μου πιθανότατα θα μάθετε το απόγευμα ή αύριο το πρωί!

να ρωτήσω και κάτι ακόμα... έχει καμιά σας ναυτίες και εμετούς? εμένα ουσιαστικά δε σταμάτησαν ποτέ, αλλά δε θεώρησα και τίποτα ανησυχητικό τη μια φορά στις 15-20 μέρες... έχει όμως τώρα 10 μέρες που έκανα 4 φορές εμετό, τις 2 σηκώθηκα βράδυ... θα ενημερώσω και το γιατρό σήμερα βέβαια, αλλά αν έχει καμιά σας ίδια εμπειρία, ας μου απαντήσει!

άντε εμφανιστείτε! κρυφτούλι παίζουμε? μετράω: 5-10-15-20-25-30-35...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια

Ploegisi με το καλο σήμερα ο γιατρός, περιμένουμε τα νεα σου. Εχω ακούσει οτι εμέτο μπορει να ξανακάνεις και στο τρίτο τριμηνο αν έκανες στο πρώτο. Εγω έκανα μια φορα πριν απο καμια εβδομάδα την ώρα που έπλενα τα δοντια.

Liana καλως ηρθες απο τις διακοπές, μην αγχωνεσαι με τις ετοιμασίες, εχεις χρόνο όλα θα γίνουν.

Clelia το αρθρο που παρέθεσες είναι υπερβόλικο, όσο άσχημα και να νιώθουν τα μώρα το καλό είναι οτι δεν θυμουνται τίποτα απο αυτην την ηλικία, σκεψου τον εαυτό σου απο ποια ηλικία και μετα έχεις αναμνήσεις.

Φωτεινη θα σε κουράσει η διαδικασία της μετακόμισης και μόνο κι ας μην κάνεις τίποτα, αλλα ευτυχως θα ξεμπερδεψετε γρήγορα.

Εμεις εχουμε γιατρο σήμερα στις 6 το απογευμα και μετα θα πάμε βολτίτσα οποτε θα σας πω τα νεα του γιατρου αυριο.

Φιλάκια πολλα στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Γιωτίτσα θα μας φέρεις υπέροχα νέα απʼ το γιατρούλη, να απολαύσεις τη βραδινή βολτούλα σας!

ploegisi εγώ είχα εμετούς μέχρι τον 6ο μήνα, μετά είχα για μερικές ημέρες στον 7ο αλλά μάλλον ήταν επειδή άλλαζα μήνα, τώρα που μπαίνω στον 8ο είμαι σε normal επίπεδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με μένα... εγώ είμαι και ειδική περίπτωση… καλά αποτελέσματα και σε σένα με το γιατρούλη και να πεις στη γκουγκούφκω να κάτσει εκεί που είναι μέχρι να έρθει η ώρα της, να προλάβουμε να στολιστούμε μέχρι να σκάσουν μύτη τα νινάκια μας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερα σας....

Πλοηγησουλα μου καλα αποτελεσματα να 'χεις

Γιωτιτσα ασε ασε να δω θα τ'αντεξω ολο αυτο???

Το μονο που θελω ειναι να φυγω αμεσως απο εδω μεσα....Πρωι πρωι χτυπαγανε τα κουδουνια και δεν σηκωθηκα να δω καν ..απο τον φοβο μου εδω μεσα στα κουδουνια δεν απαντω..οι δικοι μου ξερουν το συνθημα και περνουν τηλεφωνο ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αχ κορίτσια μου ευχαριστώ! και δεν περνά και η ώρα... βαρέθηκα... καλύτερα να έμενα σπίτι σήμερα... θα μείνω αύριο όμως, έτσι λέω, μπας και κάνω κανα σίδερο που γέμισα... 3 πλυντήρια ήδη και άλλο 1 σήμερα σύνολο 4... είπε μπορεί να έρθει η μανούλα για βοήθεια! μακάρι!

αγγελική μου μην το λες ότι είσαι ειδική περίπτωση, γιατί κι εγώ μια από τα ίδια είμαι. θυμάμαι που σου έλεγα ότνα τελείωναν τα πολλά δικά μου βάσανα ότι α σταματήσουν και τα δικά σου, αλλά στην ουσία δε σταμάτησαν ποτέ! και τώρα ξανα...

επίσης ακουω και τη γιώτα που κι αυτή έκανε ξανά και παίρνω κουράγιο! γιατί έτσι ρε κορίτσια? γιατί μας ταλαιπωρούν οι μπεμπούλες μας??? άντε να δω τι θα μου πει κι ο γιατρός!

φωτεινή μου τελιώνει και το δικό σου μαρτύριο! με το καλό να πάνε όλα από δω και πέρα! και η επόμενη ταλαιπωρία να ελιναι με το δικό σας σπιτάκι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι Πλοηγησουλα του χρονου το 2012 να με βρει σε δικο μου δικο μου σπιτακι ...

Ολα θα μας πανε καλα να κανουμε το σταυρο μας καθε βραδυ και ολα θα μας πανε καλα...

αυριο λεω οταν θα πω στο ΙΑΣΩ να κανω καμια βολτα στα νεογνα...:P:pετσι να παρω λιγο μυρωδια μωρε:P:p

Με πηρε τηλ μια φιλη που σαραντησε να παω να την δω , γιατι της ειχα πει αν δεν σαραντησει δεν θα παω σπιτακι της...μου λεει :"Φωτεινη κοιμησου τωρα που μπορεις , οσο μπορεις.. θα το χρειαστεις..."

Σκεφτομαι να παρω την νυφη μου και να παμε μια βολτα απο εκει να τους δω κι αυτους πριν γεννησω :D

Αρχιζω και δεν χωραω στη θεση του οδηγου ... με ενοχλει το τιμονι , οσο και ψηλα να το ανεβασα παλι με ενοχλει σην στριψη :tongue::tongue::tongue:εκει εγω ομως δεν το βαζω κατω... τουλαχιστον στις μικρες κοντινες αποστασεις,στις μεγαλες εχω τον μπαμπα ταριφα χαχαχαχχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ουφ μολις τελειωσα το σιδέρωμα, και οχι της μικρης αυτα δεν τα εχω αρχισει ακόμα αλλα του μπαμπά της, τον λατρευω αλλα βγάζει πολλα ρουχα βρε παιδί μου.

Ploegisoula ας είναι ο εμετος η τελευταια ταλαιπωρία που μας δίνουν οι μπεμπέκες μας.

Φωτεινη με το καλο και στο δικό σας σπιτάκι. Οσο για το αυτοκίνητο εχεις ρωτήσει το γιατρό σου γιατι στο μήνα που είμαστε νομίζω οτι απαγορευεται η οδήγηση.

Αγγελικουλα καλημέρα.

Που χαθηκαν όλες οι άλλες σἠμερα;

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!

Εδω και εγω στον αγωνα!!!

Ploegisoula μου,ειναι συχνο φαινομενο οι εμετοι και μεχρι το τελος,εμενα η μαμα μου στον τριτο μου αδερφο εκανε εμετο μεχρι και επανω στο κρεβατι τοκετου λιγο πριν σπρωξει για να τον βγαλει..βεβαια φρικη μου ακουγεται αλλα τι να κανουμε.υπομονη κοριτσαρες,σε λιγο θα τελειωσουν τα βασανα μας σε αυτο τον τομεα!!Θα μπουμε σε αλλα βασανα μετα πολυ πιο ουσιωδεις!!!αχ τι μας περιμενει..Πραγματικα οταν κανεις παιδι τοτε αρχιζουν οι ευθυνες..

Εγω γυρισα πριν καμια ωρα απο τον γιατρο.Στην ξεπετα ηταν αυτη η εξεταση,γιατι η νοσοκομα που καταγραφει τα περιστατικα εκει ηταν πολυ ξυνη και μου ζητησε το βιβλιαριο υγειας το δικο μου,το οποιο δεν ειχα μαζι (δε το πηρα σε καμια εξεταση μαζι μου) και την λεει ο γιατρος μου,λιγο θα την δω απο κατω και τελειωσαμε.γιαυτο απλα ειδε τον τραχηλο και ακουσαμε την καρδουλα.ουτε μετρησεις ουτε τιποτα αλλο.ειμαι να σκασω αλλα τελος παντων.

Μου ειπε ο γιατρος το νινι ειναι πολυ χαμηλα αλλα ο τραχηλος κλειστος,οποτε παω κανονικα με την βαλιτσουλα μου οπως τα συννενοηθηκαμε στις 10 Σεπτεμβρη στις 8 το πρωι!!!Οποτε μη φοβαστε απο μενα δε προκειται να γεννησω νωριτερα!!!χεχε!!Ας παρουν αλλες την πρωτια!!!Με το καλο βεβαια σε ολες!!!

Θα τα πουμε το μεσημερακι ,φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημερα και απο μενα κοριτσακια. και γω σημερα στις 7.00 εχω γιατρουλη..να δουμε ποσα κιλα πηγε η μπεμπα..θελω να τον ρωτησω και για τα πρησμενα πατουσακια, και για τα συχνα πετρωματα της κοιλιας μου..το μαγνησιο δεν μου φαινεται να βοηθαει..

νενα καλυτερα προγραμματισμενα να μην εχεις και πολυ αγχος..

φωτεινη και γω στριμωχνομαι τελευταια στο αμαξι, αλλα και γω κοντινες αποστασεις κανω..του 1ολεπτπου..μαλλον ομως πρεπει να το παρκαρουμε μονιμα σιγα-σιγα..αντε με το καλο να εγκατασταθειτε στο σπιτακι σας..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιωτίτσα μου!

ploegisi κάνε υπομονή

nenaki έχεις 5 μερούλες ακόμα και μετά θα συναντήσεις τη 2η πριγκηπέσα σου!!!!!!

Γεια σου liana και Φωτεινή!

mamounaki με το καλό σήμερα!

Φτιάχνω μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο για το βράδυ και για αύριο. Για μεσημέρι θα φάω μπριάμ από χθες και αντίδια από προχθές, υγιεινά.... και το βράδυ ξεσκιζέ....

Πάω για μπανάκι!

Α έκανα και λίστα με πράγματα που θέλω να αγοράσω για το νινί και λίστα για βαλίτσα μαιευτηρίου... κάτι είναι κι αυτό... μια αρχή!

Πήγα κι απ' το ΙΚΑ να πάρω το χαρτί, τη Δευτέρα θα πάω στον εργοδότη και μέσα στην εβδομάδα στις υπηρεσίες για τα υπόλοιπα....

Φιλάκια προς το παρόν!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ήρθα και εγώ από την γιατρό όλα τελεία πάνε τα αμνιακό είναι μεν στα κατώτερα φυσιολογικά αλά είναι σταθερό από προχθές όποτε πάμε καλά και στις 34 μου είπε σήμερα να γεννήσουμε δεν θα διασωλήνωση θα τον παρακολουθήσουν μονό μια δυο μέρες στην εντατική τον μπόμπιρα μου βάζουμε μικρούς στόχου μου λέει με τρομάζει αλά καλύτερα να είμαι προετοιμασμένη για άλλα σημερα 4 γιατροι με ειδαν πάλι μέχρι ο Μεσσήνης καθηγητής της μαιευτικής και διευθυντής του πανεπιστημιακού

το απόγευμα δεν θα πάω θα πάω αύριο πρωί πάλι

Μου πήραν πάλι αίμα πολλές εξετάσεις η προηγούμενες βγήκαν φανταστικές σήμερα της είδαμε η αγωνία μου είναι τεράστια πρέπει να ξεκουράζεσαι μου λέει αρκετά υγρά και ελαφρύ φαγητό πολλά εξαρτώνται κ από εμένα τώρα και βασικά η ψυχολογία μου να είναι καλή πάω να σας διαβάσω φιλιαααααααααα

:tongue::tongue:

μαμαλευτεράκι θα μπει παρακολούθηση το μωρό, όχι διασωλήνωση (εκτός αν γεννούσα σήμερα-αύριο και δεν είχα κάνει κορτιζόνη) για 24 ώρες. Το μωρό ήταν χθες 2525 γραμμάρια... Η κορτιζόνη δεν με πόνεσε διότι μου την έκανε η μαμά μου και είναι ελαφροχέρα... Είναι γνωστή στο σόι για αυτό...

βάρη μωράκι έχεις καλή μου σήμερα κ εμένα μου είπε πως αν φτάσουμε έως τις 34 δεν θα διασωληνωθη μόνο για παρακολουθήσει δεδομένου το ότι έχουμε ρήξη αμνιακού τόσες μέρες άντε με το καλό να περάσουν οι μέρες και να πάρεις το αγγελούδι στα χεριά σου :D

FwTeiNi μην βιάζεσαι εγώ δεν θέλω να γεννήσω με τίποτα αχ αχ στην ωρα τους να έρθουν να είναι γερά και δυνατά αχ τόσες μέρες μέσα εξω στην ,μαιευτική με φεύγουν τα δάκρυα να βλέπω τα αγγελουδάκια μια στάλα ψυχούλες τι ομορφα που είναι όλα έτσι θα είναι και τα δικά μας να πας να πάρεις μυρωδιά μπεμπηδιλαααααααααααααα:D:D:D:D

Angelique1981 Και εγώ ακόμη μπρούμυτα κοιμάμαι την ρώτησα σήμερα και μου είπε να το κόψω γιατί μπορεί εγω να βολεύομαι αλά το πλακώνω λιγάκι:?:-?:?:-?

IRINI83 εγώ δεν μπορώ να λουστώ παράλληλα με το ντουζ πρώτα σκύβω λούζω τα μαλλιά βάζω μάσκα κανω ντουζ και μετά τα ξεπλένω τρίβω τόσο πολύ το κεφάλι μου λες κ έχω λίγδα χιχιχι

ploegisi με το καλό να ταχτοποιήσετε το δωματιάκι σας όσο για το περπάτημα να δεν υπάρχει ιστορικό γιατι να μη περπατάς ισα ισα το περπάτημα κάνει καλό βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και καλά αποτελέσματα περιμένουμε νέα σου ;)

Γιωτιτσα καλά αποτελέσματα και σε εσάς και να ευχαριστηθείτε την βόλτα σας με τον καλό σου θα είσαι?????????

αχ τι όμορφα αγκαλιά και βόλτες στα μαγαζιά και ψώνια μετά φαγητό σε καλή ταβέρνα και κρασάκι

αχ να περάσετε όμορφα

και εγώ εχω πολύ πράγμα για πλύσιμο για τον μικρό μπόμπιρα έφερε κ οι κουνιάδα τα δώρα 10 φορμακια καινούργια

και αρκετά φανελοφορμακια τον παιδιών της χρησιμοποιημένα

και έχω τώρα σύνολο μαζί με τα παλιά δικά μας δεν θα το πιστέψετε για το πρώτο εξάμηνο

38 φανελάκια :confused:

Και 19 φορμακια :confused:

σεντόνια πάντες κτλ όλα για πλύσιμο

και φυσικά μετά σιδέρωμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χτες απόγευμα πήγε η αδελφή μου κ μου πήρε

και 3σουτιεν

15 εσώρουχα

3 νυχτικα και αυτά ακόμη άπλυτα :?:???:

θα τα βάλω πλυντήριο αύριο και θα δούμε ποιος θα έχει την τύχη να σιδερώσει χιχιι πάντως όχι εγώ:roll::roll:

nenaki άντε με το καλό αλήθεια πόσα εκατοστά τράχηλο έχεις ?

σου είπε η μόνο ότι είναι κλειστός?

εμένα είναι 2.8 κοντά στα 3 εκατοστά πες αλαλ με την μαια μου που μίλησα το πρωι μου λέει λογικό είναι για μένα να είναι μονό 2.8 λογά του ότι είμαι δευτεροτοκος;)

mamounaki! Άντε καλή εξέταση να έχετε κ εσείς όσο για το μαγνήσιο τη να σου κάνει και αυτό έρχεται η ώρα λογικά είναι τα πετρώματα προπαρασκευάστηκα είναι αυτά φιλία

ελπίζω να μην ξέχασα καμία φιλιαααααααααααα πολλά σε όλες

:tongue::tongue:

Καλησπερα κοριτσια!!!

Πήγα και εγω σημερα στο ΙΚΑ σαν την Αγγελικούλα και τελειωσα πολύ συντομα κι ευκολα..περασα μιση ωρα πριν το ραντεβου μου, ψυχη δεν υπηρχε..Η γιατρος δεν μου ζητησε καθολου εξετασεις ή αλλα δικαιολογητικα μονο με ρωτησε ποτε ειχα ΤΕΡ και συμπληρωσε στα γρηγορα τη βεβαιωση..Να φανταστειτε την ωρα που ηταν το ραντεβου εγω ειχα ηδη επιστρεψει πίσω..Μια χαρα!!!Νομιζα πως ειχε περισσότερη ταλαιπωρια καθως ολες τις αδειες της προηγουμενης εγκυμοσυνης τις ειχε αναλάβει γνωστος που δουλευε στο ΙΚΑ και δεν χρειαστηκε να πάω εγω τοτε...

Ηλιανα μπραβο!!!Εισαι σε καλό δρομο.. προσοχη, ξεκουραση και αισιοδοξια!!!

Ploegisi Γιωτιτσα & mamounaki με το καλό να δειτε τα μωρακια σας σημερα!!

Φωτεινη καλή συνεχεια με τη μετακομιση..Φανταζομαι πως η κουραση για σενα ειναι περισσοτερο ψυχολογικη παρα σωματική..να τα βλέπεις ολα ετσι δεν ειναι και οτι καλύτερο αλλα σκεψου οτι σε 10 μερες το πολύ θα εισαι τακτοποιημενη και αραχτη!!

Νενα εχεις ακομη μερες , ξεκουρασου και περιμενε..Σιγα σιγα θα κατεβει και η μπουμπου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...