Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nαι Φωτεινή μου, το doppler είναι καθοριστικό και βλέπουν την κατάσταση του πλακούντα, αν δλδ είναι εντάξει και το μωρό διατρέφεται σωστά, την ποσότητα του αμνιακού υγρού που είναι απαραίτητο για το μωρό και τον ομφάλιο λώρο που δεν ξέρω για ποιο λόγο τον κοιτάνε, μάλλον για την σωστή αιμάτωσή του, ιδέα δεν έχω!! Στην δική μου την περίπτωση βάσει αμνιακού υγρού έκριναν πως ζήτημα αν θα φτάσω στον μήνα μου. Ο γιατρούλης μου έχει λυσσάξει να περάσουν 15 ημέρες για να αναπτυχθούν σωστά οι πνεύμονες του μωρού και εγώ προ ολίγου τσίριζα στον άντρα μου αυτό που έγραψα προηγούμενως: "Αν είναι να ανησυχούμε τόσο, ας γεννήσω αύριο!! 34 εβδομάδων είμαι, έχω κάνει κορτιζόνη για τους πνεύμονες του μωρού, άλλες γεννάνε 30-32 εβδομάδων χωρίς προετοιμασία και μια χαρά είναι τα μωρά τους!! Γιατί να τρελλαινόμαστε έτσι??". Ουφ!!

Νομίζω πάντως πως σε έχει πιάσει άγχος-ανυπομονησία κλπ... Και εγώ θα ήθελα να κοιμηθώ σήμερα και να ξυπνήσω στην ημέρα που θα πάμε στο ΜΗΤΕΡΑ για να γεννήσω :D...

ΥΓ. Μην κάνεις τπτ για το τικεράκι, θα έπαθε κάτι το site από όπου το πήρες... Θα φτιάξει μόνο του το αργότερο σε λίγες ώρες!!

Θα μπει θερμοκοιτίδα τώρα ποσά κιλά είναι τι σου είπε ? κ εγω εκανα κορτιζονη πολυποναει αυτα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγα και εβαλα αλλο τικερακι λες μετα να βρω δυο???? χαχαχαχ

Εγω ετοιμη ημουν να πω της γιατρου μου χτες:" να περασω απο εκει σημερα να με δειτε και να μου πειτε ποτε θα γεννησω γιατι θα σκασω???"

Αλλα κρατηθηκα τι μου εμεινε δυο και σημερα που λενε οι φανταροι ... την παρασκευη παω να κανω το Ντοπλερ το πρωι οποτε θα μαθω τοτε...

Χτες μ'ειχε πιασει ενα παραπονο και λεω του συζυξ μου... θελω να γεννησω δεν αντεχω αλλο..... μου ειπε να κανω υπομονη και μετα μου λεει :" και λεμε να κανουμε και 3 παιδια ....και γελαγε"

Παω να στρωσω τραπεζει ερχεται ο αντρας μαζι με τον κουμπαρο να κανουμε μαμ και μετα να ξεκινησει το μαζεμα και η μετακομιση γυαλικων και ρουχων

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Stone μου δεν με άγχωσε ο γιατρούλης μου, αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο το έκανε!! Απορία Cleliaς: υπάρχει περίπτωση να εξατμιστεί το αμνιακό σε μία εβδομάδα? Απάντηση βλαμμένου: όλα είναι πιθανά!! Βρε τι μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε δραματική αλλαγή, μου έκανε τεστ με χαρτί ηλιοτροπίου (ΜΠΛΙΑΞ!!), ούτε μισή σταγόνα διαρροή δεν έχω, μέσα σε 2 εβδομάδες μειώθηκε απειροελάχιστα, εμένα χθες το βράδυ με έπιασαν τα διαόλια μου!! Και πήγε το ζάχαρο στο 160!! καλά να πάθω!!

μαμαλευτεράκι θα μπει παρακολούθηση το μωρό, όχι διασωλήνωση (εκτός αν γεννούσα σήμερα-αύριο και δεν είχα κάνει κορτιζόνη) για 24 ώρες. Το μωρό ήταν χθες 2525 γραμμάρια... Η κορτιζόνη δεν με πόνεσε διότι μου την έκανε η μαμά μου και είναι ελαφροχέρα... Είναι γνωστή στο σόι για αυτό...

Φωτεινή σε λίγο θα έχεις 2 τικεράκια :D αφού βλέπω το ίχνος του προηγούμενου

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεν σε βάζει για τοκετό γιατί κάθε μέρα που περναει είναι συν για το μωράκι σου καλό μου φιλιααααααααααα :D:D

αυτο ειχα κι εγω ετοιμο να τησ γραψω αλλα με προλαβεσ ηλιαννα μου!!!!

κλελακι καθε μερα που περναει ειναι κερδοσ για το μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!...αν κ εγω πιστευω οτι για ολο το τρομοκρατημα που σε εχει πιασει ευθυνεται ο ντοκτορ του υπερηχου!!!!πιστευω κ ευχομαι να φτασεισ την 37!!!!

οσο για το λινκ...δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα αγχωθηκα!!!!πιστευω ειναι και λιγο υπερβολικο...

αν ειναι μολισ μου το βγαλουν να ορμηξω να το πιασω στα χερια μου κ να μην τουσ το δινω πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::tongue:

λιανα καλωσ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η βασουλα διακοπαρει ακομα?

μαρη τσιπουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ειδα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πανω σε ενα καμπαναριο ησουν κρεμασμενη για να παρακολουθεισ!!!εδειξε πλανα σου το σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαμα λευτερακι πολυ ευχαριστα τα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι ολα να πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γεια σου βρε chrisaki με τα ωραία σου!!! Λιώνω με τα μπεμπεδοπραγματάκια σου!!!

ploegisi και μπρούμυτο ξάπλωμα;;; Από την πρώτη μέρα το έκοψα αν και ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…

nenaki εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το λούσιμο γιατί ακολουθώ την τακτική της clelias λούσιμο και μπανάκι μαζί! Από πόνους μόνο με τη μέση υποφέρω αλλά αυτό ισχύει από την αρχή, το μεγάλο ζόρι το τραβάω στο σήκω-κάτσε στο κρεβάτι ή σε καναπέ…

Clelia το μαξιλάρι δεν έχει θήκη δυστυχώς, αλλιώς δεν θα είχα θέμα… Σου την έκανε το amazon ε; Τέλος καλό όλα καλά! Όσο για το άρθρο του babyspace θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες, πολύ τραβηγμένο… Και ηρέμησε το μωράκι θα μείνει και άλλο μέσα και όλα θα είναι πολύ καλά, ξέρει ο γιατρούλης σου!

Irene και Φωτεινή καλά αποτελέσματα στο ντόπλερ

mamounaki με το καλό ο γιατρούλης αύριο. Κι εγώ έχω 2 βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ γμτ….

Φωτεινή κοίταξα το μαξιλάρι και δεν βρήκα καμία ετικέτα… Μπράβο σου που έχεις στρατολογήσει τόσο κόσμο και δεν κουράζεσαι

μαμαλευτεράκι να προσέχεις πολύ, όλα πάνε κατʼ ευχήν, αλλά να βοηθάς κι εσύ την κατάσταση, δεν έχω να πω κάτι άλλο

Liana καλωσόρισες κι εγώ μόνο τη ντουλάπα έχω παραγγείλει και φαντάσου θα έρθει 14/9…. κούνια κλπ, όχι ακόμα στην έρευνα είμαι…. αλλά έχει και το κ@λομπάσκετ και σήμερα θα χάσουμε τη μέρα….. γκρρρρ και έχουμε και μερεμέτια κλπ.......... ουφφφφφφφ

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

παντωσ κι εγω ορθια λουζω τα μαλλια μου (ειναι και μακρυα)και αφου λουστω ,οση ωρα εχω την μασκα ή το conditioner να δρασει κανω το σωμα μου....μια χαρα !και αν κουραστω ,ευτυχωσ η μπανιερα μασ ειναι ημικυκλικη κ εχει καθησματακι κ καθομαι.

μπρουμητα κι εμενα με αφηνει ο γιατροσ ,αλλα μολισ παω να γυρισω αρχιζει η μικρη τησ κλωτσιεσ!!!!!εδω και στο πλαι αν την στριμοξω λιγο αρχιζει παλι...

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλέλια μου άδικα μου φαίνεται έλεγα ότι δεν αγχώνεσαι! μάλλον αγχώνεσαι παραπάνω από αυτόπου φαίνεται! δεν πειράζει φυσιολογικό είναι και μάλιστα με αυτά που ακούς απο το γιατρο... άντε να πας την τρίτη και να είναι όλα τέλια και να μη χρειαστεί τίποτα απ όλα αυτά! (να προλάβει να γίνει ζυγάκι το κοπελούδι:tongue::rolleyes:)

μαμαλευτεράκι μπράβο που πηγαίνουν όλα καλύτερα! είναι πολύ νωρίς για σένα να έχεις γενητούρια! άντε κάνε το καλό στον εαυτό σου και μια χαρά θα πάνε όλα! επίσης αν έχεις τέτοιους φίλους δε χρειάζεσαι κανέναν άλλον!

λιάνα καλως ήρθες κοπελα μου! πέρασες καλα? μην τρέχεις σαν τρελή τώρα για τις αγορές! όλα θα γίνουν και με πρόγραμμα καλύτερα!

φωτεινή τέτοια προαισθήματα εχω κι εγώ, αλλά ξέρω ότι είναι από την πίεση της αναμονής! αυτός ο τελευταίος μήνας θα είναι δύσκολος! θα ξεκινήσουν όμως να μας φέρνουν γερά μωράκι αυτές που προηγούνται κι εμείς θα περιμένουμε με ανυπομονησία τη σειρά μας ναι??? όόοοοολα καλά θα πάνε για όλες μας!

αγγελική μου εσύ μην έχεις άγχος για τις αγορές! έχεις λιγάκι καιρό παραπάνω από όλες μας! και για ότι χρειαστείς, ξέρεις, εδώ είμαστε!

τελικά ειρήνη το μπρούμυτο σε λίγες βολεύει... είπαμε, αυριο θα πάρω κι εγώ ακόμη μια γνώμη!

ελπίζω να μας πει πολύ καλά νεάκια ο γιατρός μας για τη μικρούλα μας! να μου κάνει μια χαρά και το ντοπλεράκι μου, να μας κουνηθεί και λίγο... θέλω να τον ρωτήσω και για το περπάτημα και κάθε φορά το ξεχνάω... μια φίλη μαία μου είπε στον 8ο να μην περπατάω πολύ για να μην επέλθει τοκετός... από αλλού ακούω ότι δεν άκνει κακό, ίσα ίσα που προετοιμάζει το σώμα... θα τον ρωτήσω...

επίσης αυτές τις μέρες θα βάψουμε κι εμείς δωματιάκι, θα περάσουμε κουρτίνες, θα παμε να πάρουμε ντουλαπίτσα και ραφάκια (ικέα ή νεοσέτ, δεν έχω αποφασίσει ακόμη) και θα περιμένουμε και τα υπόλοιπα για να το στολίσουμε!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

λοιπον ελενακι...................

κοιτα τι παρατηρησα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν δεισ τα 2 τικερακια σου εχουν ακριβωσ τουσ ιδιουσ αριθμουσ...(εννοω του γαμου με του μωρου...):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::wink::wink::wink:

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ ειρήνη δίκιο έχεις! κοίτα να δεις! τα έπαιξα στο λόττο! λες???:confused::rolleyes::tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αχχχχ ειμαι κομματια κι ας μην κουβαλησα εγω τιποτα :?

το καλο ειναι οτι εφυγαν μπολικα πραγματα κι αλλα τοσα αυριο και το Σαββατο τα μεγαλα φορτια και ΤΕΛΟΣ...........

9zlup2.png

Διαφημίσεις

ΕΕΕΕ ναι αφου ξεκινησαμε το τελειωμα ειναι πιο γρηγορο αν και αυτη η μετακομιση ειναι αστραπη :tongue::tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

Φωτεινούλα! τώρα είδα το τικεράκι σου... φρεσκοπαντρεμένη ε; Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό το νινάκι σας!!!!!!

ploegisi με το καλό κι εσύ το ντόπλοερ!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι Αγγελικη με πολιτικο ομως...απο τωρα ψαχνω για τον Θρησκευτικο και την βαφτιση της μικρης για τον επομενο Αυγουστο ή Οκτωμβριο....

9zlup2.png

Με το καλό!!!!!! 2 σε 1!!! Μ' αρέσει!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...