Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.gyn.gr/ver02/

Παντως και ο ανιψιος μου που μπηκε στην ΜΕΘ ενταξη δεν τον ειδα εγω προσωπικα και οι επισκεπτες καθολου οσο ηταν στο μαιευτηριο αλλα η νυφη και ο αδερφος μου πηγαινανε συχνα ... εγω μονο οταν γεννηθηκε τον ειδα...

δεν ειναι και τοσο τραγικα αν ειναι για το καλο τους κιολας Κλελια μου μην ανησυχεις

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για το ενδιαφέρων σας νομίζω πως η θετική ανεργία έφτασε κοντά μας :-D:grin::-D

Όλα πάνε καλά ευτυχώς από χτες δεν έχασα καθόλου υγρά

και η ποσότητα αμνιακού που έχουμε με την μικρή ροη που έχω

θα φτάσει έως τις 36 εβδομάδες μιας και αναπληρώνετε καθημερινά :wink: σήμερα μου βαλαν κ 2 ώρες ορό τωρα σας γράφω και έχω την πεταλούδα στο χέρι το βραδάκι θα μου ξανά βάλουν για ενυδάτωση

η γιατρός μου είπε πως αν δεν με ήξερε ότι θα κάνω τα παντα κατά γράμμα δεν θα με άφηνε να φεύγω

Όσο για τον θέμα ξεκουράσεις μου θα πω κάτι και μου φεύγουν δάκρυα

ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ σαγαπαω μπομπονα μου πολυυυυυυυυυυυ τακουσσσσσσσσσσσσσ ........???????????

Είμαι τυχερή διάλεξα σπουδαίους φίλους

σήμερα από της 8 ήταν εδώ η φίλη μου μέχρι πριν λίγο που κοίμισα τον μικρό

πρόσεξε τον μικρό μου

μαγείρεψε μπιφτέκια ανάλατα

και έκανε και σκούπα

μέχρι την δευτέρα θα έχει άδεια από την δουλεία της και θα ερχετε τα πρωινά που λείπει ο σύζυγος μετά έχει ο θεός θα δούμε

το βασικά είναι ότι είμαι καλυτέρα ψυχολογικά μιας και όλα πηγαίνουν ρολόι φιλιααααααααα θα πάω να σας διαβάσω να ξεχαστώ λιγάκιελπιζω να ειστε ολλεσ καλα

:tongue::tongue:

μαμαλευτερακι

χαιρομαι που και ολα πανε καλα και που ανεβηκε το ηθικο σου

Φιλους λενε κανεις πολλους αλλα μερικοι απο αυτους τους καλους ειναι ελαχιστοι εως και μηδαμινοι ειναι σπανιο να βρεις καλους φιλους να σου σταθουν διπλα σου.

Εγω εχω τον κουμπαρο μου που ειναι ο κολητος μου..δεν λενε πως φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας δεν μπορει να υπαρχει ...? εεε μα αυτον αγκαλιτσα κοιμομασταν μεχρι περσυ και δεν μας βγηκε ποτε κατι τετοιο .. ειμαστε αυτοκολλητοι και οτι χρειαστει ο ενας η ο αλλος τρεχουμε..τωρα εχει κολησει με τον αντρα μου αλλα δεν με νοιαζει ξερω οτι και παλι ειναι διπλα μου και ξερω ποσο πολυ αρεσει και στον αντρα μου να νιωθει εναν αντρα πολυ φιλο του .... {η πρωην του αντρα μου του ειχε κοψει τις πολλες πολλες φιλιες...για αυτο την εκανε μ'εναν συναδελφο του :mad::mad:γυναικες τσ τσ τσ τσ}

9zlup2.png

μαμαλευτερακι μπραβο ολα πανε καλα..μην ανησυχεις...και να σας προσεχεις!

εισαι τυχερη που εχεις τη φιλεναδιτσα σου να σε βοηθαει..στα δυσκολα φαινονται οι φιλοι μας ε?

clelia αν ηταν τοσο οδυνηρο στα ιδιωτικα μαιευτηρια ολα τα μωρακια θα παθαιναν στρεσ και καταθλιψη, αφου τα βουτανε αμεσως μετα τον τοκετο και τα πανε σε αλλο χωρο..και μεις ποσες φορες θα τα δουμε την πρωτη μερα νομιζεις? σκεψου λιγο πιο αισιοδοξα please! οταν πατε σπιτι οι δυο σας θα εχεις πολυ πολυ χρονο μαζι με το μωρακι σου!

σκεψου μια φιλη μου που εκανε διδυμακια προωρα ηταν ποσο καιρο σε θερμοκοιτιδα και δεν μπορουσε να τα εχει για μερες κοντα της..τωρα ουτε που το θυμαται πια..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου τι κανετε????

Γυρισα από διακοπούλες και σας δαβαζά όλη μέρα!

Τι νέα είναι αυτά; Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες. Μαμαλευτεράκι μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!

Εγώ κορίτσια απο ετοιμασίες δεν έχω κάνει τίποτα, να αγχωθώ???? Πρέπει να αρχίσω να φτιάχνω καμιά λίστα με το τι πρέπει να αγοράσω! Να σκεφτείτε σήμερα βαφουμε το δωμάτιο. Ούτε έρευνα αγοράς δεν έχω ξεκινήσει! ΑΧ! με αγχώσατε!

Φιλάκια σε όλες!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και για το κουράγιο που περνώ από εσάς πως πάνε η ετοιμασίες κλελια ποτέ γέννας εσύ?

ποια γενναίε πρώτη ελπίζω όχι εγώ ;););)

Ηλιάννα μου την Τρίτη θα πάω πάλι για doppler να δούμε το αμνιακό, αν είναι εντάξει ή ελαφρώς πιο μειώμένο, ο γιατρούλης θέλει να προχωρήσουμε σε τοκετό κατά τις 7-10/9. Αλλιώς... ό,τι μου πει την Τρίτη... Εμένα τώρα με έχει πιάσει άγχος, αφού είμαι σε στενή παρακολούθηση και ανησυχει, γιατί δεν με βάζει σε τοκετό αύριο, μπορείς να μου πεις? Τέσπα, κάτι ξέρει...

Προβλέπω η Νένα μας να είναι η πρώτη, χθες έγραψε ότι η κοιλιά της είναι πολύ-πολύ χαμηλά και έχει πονάκια και διάφορα άλλα, δεν μπορεί να περπατήσει κλπ... Είναι και το 2ο της, είναι και στον μήνα της, άντε οσονούπω κοντεύει η σκατούλα μας!!

Εσύ δεν θα γεννήσεις τόσο νωρίς, αφού ελέγχονται πια τα πράγματα εγώ είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις τις 34 εβδομάδες... και βλέπουμε!!

Λιάνα καλωσήρθες χαμένη μου!! Δεν έχεις κάνει τπτ ακόμα βρε θηρίο?? Σε λίγο μπαίνεις στον μήνα σου και θα κουράζεσαι βρε, από αύριο ψάξιμο και παραγγελίες...

mamounaki κάτι κρισάρες με πιάνουν ώρες-ώρες όμως. Ο λόγος που ήθελα μονόκλινο είναι (εκτός που δεν θέλω άνθρωπο δίπλα μου) να έχω το μωρό συνέχεια στο δωμάτιο... Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ελπίζω να περάσουν γρήγορα και για τις 2 μας αυτές οι 24 ώρες και να μου την φέρουν δίπλα μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μ'ολα αυτα που λετε εδω μεσα θ'αρχισω ν'ανησυχω μηπως και με την μετακομιση που ξεκιναει σημερα τ'απογευμα μηπως θελησει η μικρη να την κανει νωριτερα , αν και το συναισθημα αυτο το εχω καιρο τωρα.....

9zlup2.png

Ηλιαννα ευχαριστα τα νεα σου μπραβο,κανε κουραγιο και υπομονη κ ολα θα πανε τελεια.Μπραβο που εχεις κ μια καλη φιλη να σε βοηθαει.σπανιζουν πλεον οι καλες φιλιες.

λιανα καλως επεστρεψες.αντε να αρχισετε-τελειωνετε με τις αγορες!!ενταξει δε θελει αγχος!!

Κλελια μη αγχωνεσαι βρε πουλακι μου και εσυ,φτασαμε μεχρι εδω,ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη.Εγω παλι δε βλεπω να γενναω πριν της 10.αυριο να δω τι θα μας πει ο γιατρος..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή γιατί επηρεάζεσαι έτσι?? Από πού κι ως πού να έρθει νωρίτερα το νινί σου?? Εμένα υπάρχει λόγος και τον αναφέρω διεξοδικά... Η Ηλιάννα έπαθε μία στραβή... Η Νένα έχει μπει στον μήνα της...

Δεν είναι κολλητικό πάντως, μην ανησυχείς :tongue::tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Ηλιάννα μου την Τρίτη θα πάω πάλι για doppler να δούμε το αμνιακό, αν είναι εντάξει ή ελαφρώς πιο μειώμένο, ο γιατρούλης θέλει να προχωρήσουμε σε τοκετό κατά τις 7-10/9. Αλλιώς... ό,τι μου πει την Τρίτη... Εμένα τώρα με έχει πιάσει άγχος, αφού είμαι σε στενή παρακολούθηση και ανησυχει, γιατί δεν με βάζει σε τοκετό αύριο, μπορείς να μου πεις? Τέσπα, κάτι ξέρει...

Π

Δεν σε βάζει για τοκετό γιατί κάθε μέρα που περναει είναι συν για το μωράκι σου καλό μου φιλιααααααααααα :D:D

προαισθημα ειναι κλελια... δεν το λεω για αλλο λογο ...

Νιωθω πως δεν θα πιασω Οκτωμβριο...

Αυτο απο οσο εχω καταλαβει θα το δειξει το Ντοπλερ???

Καλε τωρα το ειδα εχασα το τικερακι της μικρης κλαψψψψψψψψψψ

9zlup2.png

Nαι Φωτεινή μου, το doppler είναι καθοριστικό και βλέπουν την κατάσταση του πλακούντα, αν δλδ είναι εντάξει και το μωρό διατρέφεται σωστά, την ποσότητα του αμνιακού υγρού που είναι απαραίτητο για το μωρό και τον ομφάλιο λώρο που δεν ξέρω για ποιο λόγο τον κοιτάνε, μάλλον για την σωστή αιμάτωσή του, ιδέα δεν έχω!! Στην δική μου την περίπτωση βάσει αμνιακού υγρού έκριναν πως ζήτημα αν θα φτάσω στον μήνα μου. Ο γιατρούλης μου έχει λυσσάξει να περάσουν 15 ημέρες για να αναπτυχθούν σωστά οι πνεύμονες του μωρού και εγώ προ ολίγου τσίριζα στον άντρα μου αυτό που έγραψα προηγούμενως: "Αν είναι να ανησυχούμε τόσο, ας γεννήσω αύριο!! 34 εβδομάδων είμαι, έχω κάνει κορτιζόνη για τους πνεύμονες του μωρού, άλλες γεννάνε 30-32 εβδομάδων χωρίς προετοιμασία και μια χαρά είναι τα μωρά τους!! Γιατί να τρελλαινόμαστε έτσι??". Ουφ!!

Νομίζω πάντως πως σε έχει πιάσει άγχος-ανυπομονησία κλπ... Και εγώ θα ήθελα να κοιμηθώ σήμερα και να ξυπνήσω στην ημέρα που θα πάμε στο ΜΗΤΕΡΑ για να γεννήσω :D...

ΥΓ. Μην κάνεις τπτ για το τικεράκι, θα έπαθε κάτι το site από όπου το πήρες... Θα φτιάξει μόνο του το αργότερο σε λίγες ώρες!!

GEXxp3.png

Κλέλια ηρεμησε!!Ο γιατρος θα σε κατευθυνει, εσυ ασε τις αποριες σου και ηρεμησε..Γιατι σε επιασε τετοια ανυπομονησια??Ουτε χρειαζεται να εισαι ετσι σε αγχος και αγωνια..Νομιζω πως ο γιατρος λίγο σε ανησυχησε..και εμενα ηθελε να με στειλει 36.5 εβδομαδων και μου το ειπε 4 ημερες πριν..Ολα θα γινουν...Πάντως αλλο 34 εβδομαδων και αλλο 36 ή 37..δεν ειναι το ιδιο..οσο πιο πολύ μενει το μωρο στο περιβαλλον του τοσο καλύτερα για αυτο..

Γενικα κουλάρετε!!!

Ηλιανα εμεις τα ειπαμε..να εισαι καλάκαι θετικες σκεψεις!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...