Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα πες ετσι..και εγω λεω τι συνδυασμος ειναι αυτος!!!

μολις σκουπισα και ξαναηρθα να κατσω λιγακι...ουφ..ξαναφευγω ομως να απλωσω το πλυντηριο..α ρε δολια νοικοκυρα!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε!! Τι ταλαιπωρείστε έτσι?? Εγώ όρθια κάνω ντους, όρθια λούζομαι. Για την ακρίβεια όποτε είναι να λουστώ πρώτα κάνω μαλλί και μετά σώμα... Και έχω μακρύ μαλλάκι και μπουκλέ και τα ξεμπερδεύω στο λούσιμο... Γιατί λούζεστε σκυμμένες?? Ε?

εγω ποτε δεν συμβαδιζα λουσιμο με ντουζ.η το ενα η το αλλο.και οταν ηταν μαζι πρωτα ελουζα απο εξω απο την μπανιερα τα μαλλια και μετα εμπαινα μεσα.εμενα δε μαρεσει τα μαλλια να ακουμπανε στην πλατη κατα το λουσιμο και να πεφτουν οι τριχες στο σωμα..τι να κανω αφου δε μαρεσει!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

τον συνδιασμο της νενας τον εχω ακουσει ξανα ...

οχι εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα απλα οταν ημουν αδιαθετη και την πρωτη μερα δεν ηθελα ποτε να κανω μπανιο ετσι ελουζα τα μαλλια μου ...

Εγω δεν καθαριζω δεν σκουπιζω τιποτα.. απλα πρεπει να σηκωθω καποια στιγμη ν'αρχιζω να πακεταρω τα πιατα και τα ποτηρια, σημερα ξεκιναει η μετακομιση μικρων αντικειμενων σε απλο πακεταρισμα μην φανταστειτε γιατι οπως θα τα παρω απο εδω ετσι θα μπουν αμεσως στα ραφια τους στην θεση τους

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι κοιτα στο σαιτ του λητω για τα μπιμπερο...ακριβωσ οι τιμεσ που ειπα κ μαλιστα λιγο πιο ακριβα,προφανωσ λογω φπα...

http://www.letoshop.gr/default.asp?prOrder=0&prOrderBy=0&ct=1110206&pg=4&pid=39&la=1

αχ βρε μανουλα λευτερακι ευχομαι ολα να πανε πολυ πολυ καλα και να γεννησεισ με το καλο 36 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fire περαστικα στην ξαδελφη!!!!!!!!!!!!να μασ πεισ νεα τησ ε?

φωτεινουλα μου περαστικουλια κ σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

γούστα είναι αυτά... τι να πει κανείς? τα θες και τα παθαίνεις τότε νένα μου! πως να μην πονάς??? ε???

αχ βρε φωτεινή κι εσύ... μετακόμιση στον 8ο... το κανα κι εγώ, αλλά ήμουν στον 5ο... 2 μετακομίσεις, γραφείο και σπίτι! αλλά καμιά σχέση με τώρα! τώρα δεν το κανα με τίποτα! νιώθω τόσο βαριά, που ακόμη και τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού τις κάνω με ρέγουλο... να φανταστείτε σηλαδή, τζάμια και πόρτες (που έχω κόλλημα και τα έκανα 2 φορές την εβδομάδα), τώρα κάθε 15 μέρες και μόνο τα ψηλά! περιμένω τη μαμά για να κάνει τα χαμηλά, καθως όταν σκύβω πονάει η κοιλιτσα μου...

ειρήνη κι εγώ αυτά πήρα, αλλά πιο οικονομικά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ευχαριστω Ειρηνη μου...

Δεν καταλαβες Πλοηγησουλα... ειναι η 2η μετακομιση μεσα σε 3 μηνες, εδω ειμαι απο τα τελη Μαιου ... εγω δεν θα κανω και πολλα πολλα .... εγω το μονο που μπορω να προσφερω ειναι το αμαξι μου...θα το φορτωνουν απο το παλιο σπιτι με τις κουτες και τα σχετικα και μετα θα το πηγαινω στο καινουργιο 500 μετρα πιο περα και θα το ξεφορτωνουν αλλοι εκει :tongue::tongue:και μετα ξανα παλι στο παλιο ... εχει πεσει μεγαλο σχεδιο δρασης χαχχααχαχ

9zlup2.png

Λοιπόν, μου ήρθε e-mail από το Amazon ότι για κάποιον λόγο (ποιον άραγε) δεν μπορούν να κάνουν χρέωση στην πιστωτική μου κάρτα και αν δεν επιλυθεί το θέμα, θα ακυρώσουν την παραγγελία!! Καημό που το έχω!!

Ουφ, ησύχασα!!

Τώρα που έγραφα αυτό το μνμ, μου ήρθαν 2 sms στο κινητό μου, ότι απορρίφθηκαν 2 χρεώσεις από την πιστωτική μου σύνολο: 101,12 ευρά!!!!!!!!!!!! Τι σκ@τά είναι αυτό το amazon!!! Ποτέ ποτέ ποτέ μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το e-bay. Αν ματαμπώ στο amazon να με λέτε γουρουνόμορφη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Λοιπόν, μου ήρθε e-mail από το Amazon ότι για κάποιον λόγο (ποιον άραγε) δεν μπορούν να κάνουν χρέωση στην πιστωτική μου κάρτα και αν δεν επιλυθεί το θέμα, θα ακυρώσουν την παραγγελία!! Καημό που το έχω!!

Ουφ, ησύχασα!!

Τώρα που έγραφα αυτό το μνμ, μου ήρθαν 2 sms στο κινητό μου, ότι απορρίφθηκαν 2 χρεώσεις από την πιστωτική μου σύνολο: 101,12 ευρά!!!!!!!!!!!! Τι σκ@τά είναι αυτό το amazon!!! Ποτέ ποτέ ποτέ μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το e-bay. Αν ματαμπώ στο amazon να με λέτε γουρουνόμορφη!!

χαχαχαχαχαχα α ρε κλελια επεσα κατω απο τα γελια ...

9zlup2.png

clelia μου μπουρδουκλωθηκες εσυ με τοσο εμπειρια στις ονλαιν παραγγελιες..τεελος καλο οοολα καλα!

λοιπον εμενα το ματι ηταν γαριδα τα ξημερωματα..παλι ολα τα τελεμαρκετινκ εμαθα απεξω..οργανα γυμναστικης, μιξερ, στρωματα..ολα τα ξερω..τελικα καταλαβα πως αν δε φαω κατι, το ματι δεν ξανακλεινει..δρομολογια ψυγειο, τουαλετα, κρεβατι..:confused::confused::confused:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

σκ@τοamazon mamounaki μου!! Ποτέ δεν μου άρεσε σαν site, αλλά επειδή πολύς κόσμος το προτιμάει και παίρνει πραγματάκια σε super τιμές, υπέθεσα ότι είναι κάτι απλό, σαν το e-bay. Πού να ήξερα ότι σου έχουν εκπληξούλα το κόστος μεταφορικών. Εκτός αν έπρεπε στην σελίδα με τις εκατοντάδες πληροφορίες να πατήσω κάποιο link για να μάθω το κόστος μεταφοράς... Sorry, δεν έχω μάθει έτσι... Εγώ θέλω απλά πράγματα: κάνει τόσο, συν τόσο τα μεταφορικά. Τέλος!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα διάβασα αυτό http://www.babyspace.gr/Article/baby-talk/145-2286.html και μετά μου λέτε γιατί κλαίω και χτυπιέμαι που το μωρό μου θα μπει παρακολούθηση 24 ώρες :cry::cry::cry:

GEXxp3.png

Τώρα διάβασα αυτό http://www.babyspace.gr/Article/baby-talk/145-2286.html και μετά μου λέτε γιατί κλαίω και χτυπιέμαι που το μωρό μου θα μπει παρακολούθηση 24 ώρες :cry::cry::cry:

βρε clelia μου λιγο υπερβολικα δεν τα περιγραφει?

εξαλου ειναι ενα ανυπογραφο αρθρο..δεν τοχει γραψει καποιος παιδιατρος, μαια ή ψυχολογος...ας φιλτραρουμε οτιδηποτε διαβαζουμε στο ιντερνετ..θα εχουμε μια ζωη μπροστα μας για να τους δωσουμε όλη την αγαπη μας! για λιγες ωρες δεν νομιζω να παθει καταθλιψη και να κοιταει το κενο..σπαρακτικη περιγραφη..δε συμφωνω!

συγγνωμη παιδιατρος λεει τοχει γραψει αλλα και παλι δε συμφωνω.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki όντως είναι υπερβολική η περιγραφή του. Αλλά έτσι το σκεφτόμουν και εγώ, πριν το διαβάσω. Ότι το μωρό μου θα βγει από την μήτρα που του είναι τόσο οικεία, θα είναι σε ένα πυρεξάκι και θα είναι μόνο του... Δεν θα νιώθει φόβο?

GEXxp3.png

clelia μου μπουρδουκλωθηκες εσυ με τοσο εμπειρια στις ονλαιν παραγγελιες..τεελος καλο οοολα καλα!

λοιπον εμενα το ματι ηταν γαριδα τα ξημερωματα..παλι ολα τα τελεμαρκετινκ εμαθα απεξω..οργανα γυμναστικης, μιξερ, στρωματα..ολα τα ξερω..τελικα καταλαβα πως αν δε φαω κατι, το ματι δεν ξανακλεινει..δρομολογια ψυγειο, τουαλετα, κρεβατι..:confused::confused::confused:

Axxx μαμουνακι κι εσυ ολα τα βραδυνα προγραμματα βλεπεις???

ελα να κανουμε παρεα :D σημερα εγω εδωσα μια σπρωξια στον συζυγο ενιωθα τοσο μονη μου στο κρεβατι που του λεω μιλα μου καλε δεν κοιμαμαι ... απαντηση δεν πηρα {οχι οτι περιμενα κιολας αφου στην δουλεια ξεκολοθηκανε χτες αφου μου ηρθε 8 το βραδυ απο της 5 το πρωι ορθιος..}

Κλελια εγω εχω βρει ενα σαιτ που οτι απορια εχω την ριχνω εκει μεσα και μου απαντανε γιατροι θελεις να σου πω ποιο ειναι ?

9zlup2.png

Φωτεινή γράψε το για να το ξέρουμε. Αλλά δεν έχω κάποια απορία, η μπέμπα θα μπει παρακολούθηση επειδή έχω υψηλό ζάχαρο ούτως ή άλλως...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...