Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εχουμε μπει στην τελικη ευθεια ε??????

Με το καλο σε οσες ειναι στις μερες τους και καλο κουραγιο στις υπολοιπες!!!!

Εμεις καλα....την τριτη εχω doppler και μαλλον θα μου πει και ημερομηνια(λογο καισαρικης...)

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα!

τι κανετε?

chris γελασα πολυ με το ανακοινωθεν προς ολα τα μωρακια:P:p:p

και γω παντα μπρουμτα κοιμομουν και τωρα εφαρμοζω το "πλαγιομπρουμυτο" με μαξιλαρακια.

ploegisi καλα λεει clelia αμα το ενοχλουσες θα χες φαει πολυ κλοτσια..εδω στα πλαγια καμια φορα και με τρελαινει να αλλαξω πλευρο...

αυριο και γω εχω γιατρουλη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Εχουμε μπει στην τελικη ευθεια ε??????

Με το καλο σε οσες ειναι στις μερες τους και καλο κουραγιο στις υπολοιπες!!!!

Εμεις καλα....την τριτη εχω doppler και μαλλον θα μου πει και ημερομηνια(λογο καισαρικης...)

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Καλημερα κοπελαρεςςςςςςςςςς...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Fire περαστικά στην ξαδέρφη και ελπίζω να είναι όλα καλά και με το μωράκι της.

Ελένη και τσιπουράκι σας ευχαριστώ!

ploegisi έλα πες μας για τα ψώνια σου…..

μαμαλευτεράκι πιστεύω ότι θα μπεις στο μήνα σου και μετά θα γεννήσεις!

ellain ωραίο το φεγγαράκι σήμερα ε;

Δέσποινα περαστικά στο Μελινάκι.

Γυρίσαμε από φαγητούλι με τον αντρούλη!

Η κόρη σήμερα μας έκανε ναζάκια και δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου η σκατούλα, τώρα το βραδάκι όμως μας αποζημίωσε!

Πήγα και απʼ το motherbaby μια βόλτα να δω τι παίζει, μου φάνηκε λίγο προχειρότητα η όλη δουλειά με τα κρεβατάκια… άσε που δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ με μια βλαμμένη πωλήτρια…. επίσης είδα ότι σχεδόν σε όλες τις κούνιες-καναπεδάκια το σχέδιο ήταν σε αυτοκόλλητο…. μόνο σε κάτι κρεβατάκια ήταν κανονική ζωγραφιά… πήρα και 2 ζευγάρια γαντάκια για τη μπουμπού μου, έτσι για το καλό! Τα πρώτα πραγματάκια της!!! Μου έκαναν δώρο και το γνωστό μαξιλάρι, μέσα έχει κάτι μπιλάκια…. δεν είχα ιδέα βεβαίως, νόμιζα ότι θα είναι αφρολέξ ή ότι άλλο τέλος πάντων (έτσι είναι όλα; για πείτε εσείς που έχετε ήδη)… αλήθεια αυτό πλένεται; γιατί αν όχι… δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω…

Αυτά από μένα κι ελπίζω αύριο να έχουμε υπέροχα νέα για όλες, ξημερώνει μια καινούρια μέρα!!!!!!

Όνειρα γλυκά μανούλες!!!

Αυτο το μαξιλαρι μου το δωσανε κι εμενα στα motherbaby το ειχε και η νυφη μ και το επλυνε οπως ειναι στο χερι το γραφει και η ετικετα... αυτο κοιταγαμε με τον συζυξ χτεσ το βραδυ να το πλυνω να ειναι ετοιμο να ξαπλαρει η μικρη τσουπριτσα μου ....

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι κανετε?

Εγω εδω σπιτι,με χιλια ζορια κινουμε..Απο εχθες αρχισαν να με πονανε και οι κλειδωσεις πανω στο μπουτι.οι ηδη μανουλες σας ειχε τυχει κατι τετοιο?και στην χριστιαννα μου ειχα τετοιους πονους αλλα δε θυμαμαι ποτε ακριβως ωστε να δω ποτε γενναω!!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω με το λουσιμο των μαλλιων πως τα πατε????????

Αχχχ νενακι αυτο με τους πονους το εχω εδω και μερες :|:neutral:ν

Ασε που θελω γερανο να με βοηθησει να σηκωνομαι απο καρεκλα - καναπε - κρεβατι κτλ κτλ ... πικραα.. τα ισχυα μου που με πονανε τοσο εντονα μου ειπε η γιατρος μ οτι αρχιζει και ανοιγει για τα καλα η λεκανουλα μου για να παρει θεσουλα η μικρη ... Δεν περνανε και οι μερεσ να ερθει η Παρασκευη να παω να την δω στο Ντοπλερακι... πουφφφφφφφφφφφφ

Ααα το καλο δεν σας το ειπα :D:D:D

Χτες το βραδυ ο συζυξ πηρα και φαγαμε κρεπουλες... η μια απο αυτες ηταν μιση μιση γλυκεια.. την οποια την δικια μ την εβαλα στο ψυγειο γιατι ειχα σκασει και δεν μπορουσα να φαω τιποτα....εεε την εφαγα λιγο λιγο οσες φορες σηκωθηκα τα μεσανυχτα για πιπι μ εκανα και μια επισκεψη στο ψυγειο :oops::oops::oops::oops:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα σε ολες!!

Σημερα το απογευμα θα κανω την 1η μου ερευνα στα μαγαζια για στρωμα για το κρεβατακι.

Μου κανει πολυ εντυπωση ποσο πολυ διιστανται οι γνωμες στο θεμα αυτο και θα με βοηθουσατε πολυ αν οι -ηδη- μανουλες μου λεγατε αν ειστε ευχαριστημενες με τα στρωματακια που διαλεξατε για τα μπεμπινια σας και οι μανουλες to be αν εχετε διαλεξει..

Ploegisi αυτο που σου γραψε η κλελια ειναι σωστο.Επειδη και γω ειμαι του μπρουμυτου, οταν ξεφευγω με κοπαναει ο μικρος και κανω ..διορθωτικες κινησεις :-D Αν τον ενοχλουσες θα σε κοπανουσε και θα το καταλαβαινες σε οσο βαθυ υπνο και αν βρισκοσουν!!

Νενα αν καταλαβα το θεμα που θιγεις, τα μαλλια ειναι ο λογος που δυσκολευομαι να παρω αποφαση να μπω για μπανιο.Επειδη εχω μακρυ μαλλι και αφανα μετα το 1ο ξεβγαλμα ειναι ηδη οι ωμοι μου κουρασμενοι..

Οποτε τ αλλα 2 ξεβγαλματα τ αναλαμβανει ο καλος μου!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Πλοηγησουλα μου ασε ασε αυτες τις 2 μερες κι εγω μπρουμυτα σηκωνομαι και η μικρη δεν με κλωτσαει οπως αλλες φορες λες και της αρεσει ...

Αλλα περνω και το φιδακι ( το μαξιλαρι που λεμε) μου αγκαλια και κοιμαμαι τοσο ευκολα ...

9zlup2.png

Aχαχαχα!! Φωτεινή εσύ τα συνδυάζεις όλα: πιπί και μαμ!!

Μόλις έκανα παραγγελία από το ΛΗΤΟ 2 μπιμπερό dr brown's, θηλές σιλικόνης, βουρτσάκι καθαρισμού, καλτσάκια (!!), μία αλοιφη Purelan medela (ακούς vasdeli?) . 54 ευρώ όλα με δωρεάν μεταφορικά!! Μπράβο βρε Stone που μου το είπες... Εγώ ΛΗΤΩ δεν κοιτούσα καν επειδή ξέρω ότι είναι πανάκριβο, αλλά προφανώς σε αυτά που πήρα ήταν μια χαρά οι τιμές του και καλύτερες από έξω...

Έκανα και μια κοτσανάρα στο amazon να σας πω να φρίξετε!! Παρήγγειλα την αλοιφή lansihoh και κάτι καλτσάκια, σελτεδάκια, σκατουλάκια κλπ που είχαν κόστος 20 ευρώ όλα μαζί... Προχωράω στην παραγγελία, εγώ μαθημένη από το e-bay περίμενα τελευταία στιγμή να μου βγάλει κόστος μεταφορικών. Δεν το έκανε, απλά επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου... Μου ήρθε e-mail αναλυτικό με τα κόστη των προϊόντων και τα μεταφορικά: 70 ευρώ!!!!! Μου έπεσαν τα μαλλιά, τα έχασα, φρίκαρα!!! Πήρα στο καπάκι την citibank και ακύρωσα την κάρτα μου, θα γίνει επανέκδοση και σε λίγες ημέρες θα μου στείλουν με απλό ταχυδρομείο κάρτα και αργότερα pin. Οπότε, μικρό το κακό, εν τω μεταξύ έχω άλλες τόσες κάρτες, δεν έγινε τπτ... Αν ήταν πληρωμή με paypal δεν θα προλάβαινα ακύρωση, τπτ! Εντωμεταξύ η κάρτα μου έχει την υπηρεσία που όταν γίνεται κάποια χρέωση αυτόματα μου στέλνουν sms στο κινητό μου... Δεν μου έστειλαν τπτ, οπότε πρόλαβαααααα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εγω παντως αποφευγω να κοιμαμαι μπρουμυτα...φοβαμαι..ασε που δε μπορω κιολας με την κοιλια.Αναμεσα στα ποδια βαζω και εγω μαξιλαρι και κοιμαμαι στα πλαγια.

Για το λουσιμο εννοω πως λουζεστε,εγω ηδη απο τον 6-7 μηνα δε λουζομαι οπως λουζομουν δηλ εξω απο την μπανιερα και σκυφτει.δε με αντεχουν ουτε χερια,ουτε ποδια ουτε μεση.πλεον μπαινω στην μπανιερα και καθομαι και ετσι τα λουζω,αν και αυτη την σταση δε μου αρεσει καθολου,αφηστε που πιανονται και τα χερια μου.Αφου να φανταστειτε εχω φιλη κομμωτρια και στην πρωτη εγκυμοσυνη που πηγαινα,οταν με ρωτουσε τι θα κανουμε?της ελεγα λουσιμο!!!χαχα και το εννοουσα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

λέτε βρε κορίτσια? μακάρι, τι να πω... πάντως αυτό το παιδί τα βράδια είναι πολύ ήσυχο... μόνο αν ξυπνήσω αναστατωμένη δίνει από καμιά, διαφορετικά τίποτα! γι αυτό και λέω μήπως την πατικώνω... μπορεί και να βολέυεται κι αυτή όμως, ποιος ξέρει...

πάντως αν γεννηθεί και έχει το πρόγραμμα που έχει και στην κοιλιά, μου φαίνεται θα κοιμάααααμαι τα βράδια!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ασε ασε Κλελια μου ...εδω πριν πιω νερο πρωτα παω για πιπι μ και μετα πινω νερο :D:D:D

Οταν γεννησω με το καλο πρωτα ο θεουλης ... θα ξαναπινω 1 λιτρο ττην ημερα δεν ειναι δουλεια αυτη εχω ξεχασει το υπολοιπο σπιτι και το μονο δωματιο που επισκεπτομαι συχνοτερα ειναι η τουαλετα και το ψυγειο για τα μπουκαλακια μου με το νερο:mad::mad::mad:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κλελια προσοχη στις τοσες αγορες!!!αφου βρηκες ακρη παλι καλα..πω 70 ευρω μεταφορικα?Εσυ να πηγαινες και να τα επερνες τοσο δε θα κοστιζε!!!

Φωτεινη μια χαρα σε βρισκω!!!και εγω τρωω πολλες κρεπουλες!!!!!Οταν λες μιση μιση γλυκια σηλ πως ηταν?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ααα νενα αυτο εγω το εχω κοψει εδω και μηνες... :(:(

τωρα που τα λουζω οταν ειμαι ολη στην μπανιερα και μετα το πεσιμο μου στην μπανιερα οταν φτανω στο κεφαλι φωναζω τον αντρουλη μ να μοιυ κραταει το τηκλεφωνο για να κατσω στην μπανιερα για να λουστω ανετα αλλιως.... θα μεινω εκει μεσα κανα τριωρο.

Πλοηγηση αν την ενοχλουσε θα σου εριχνε κατι κλωτσομπουνιδια αστα να πανε :P:pενα βραδυ με ξυπνησε με κατι καρατεριστικες κλωτσιες αστα να πανε... αλλα ειναι και φορες που μαλλον βολευεται και δεν την ενοχλει καν κι ετσι κοιμαααααααμαιιιιι ανεταα

9zlup2.png

χαχαχαχ! γεια σου ρε κλέλια! 1 κρέμα και 2 σελτεδάκια 90?!!! χιχιχιι!

πάλι καλά που το ακύρωσες!

πωπω τέτοια ταλαιπώρια για να λουστείτε...!? γιατί έτσι? περίεργο μου φαίνεται... εγώ δε δυσκολεύομαι καθόλου! ίσα ίσα που απολαμβάνω είτε το μπάνιο είτε το ντουζ καθημερινά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Παντα οταν παραγγελνουμε κρεπες με τον συζυξ περνουμε μια αλμυρη ο καθενας μας και μια γλυκεια και την μοιραζομαστε στην μεση ... αυτο ειναι η μιση γλκυκεια που λεω ... μιση μιση με τον αντρουλη μου :P:p

9zlup2.png

Ναι βρε!! Τι ταλαιπωρείστε έτσι?? Εγώ όρθια κάνω ντους, όρθια λούζομαι. Για την ακρίβεια όποτε είναι να λουστώ πρώτα κάνω μαλλί και μετά σώμα... Και έχω μακρύ μαλλάκι και μπουκλέ και τα ξεμπερδεύω στο λούσιμο... Γιατί λούζεστε σκυμμένες?? Ε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...