Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia δες εδώ τη γράφει η Αγλαϊα σχετικά με τις κρέμες

Είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε προϊόντα που δεν θέλουν ξέβγαλμα μετά το θηλασμό. Οι αλοιφές από καθαρή λανολίνη όπως η purelan και η lansinoh είναι ειδικές γι αυτό το σκοπό και επειδή δεν χρειάζονται απομάκρυνση, δεν ερεθίζεται το στήθος.

Επίσης η κεραλοιφή, μια αλοιφή που μπορούμε να παρασκευάσουμε με παρθένο ελαιόλαδο και κερί μέλισσας, δεν χρειάζεται απομάκρυνση και είναι κατάλληλη γι αυτή τη χρήση.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ Stone!!

Δεν είχα βρει πιο φθηνά μπιμπερό από ό,τι έψαξα εδώ... Αλλά πριν παραγγείλω θα κοιτάξω καλύτερα και τα άλλα που θέλω να πάρω όπως και τα έξοδα αποστολής και αναλόγως θα πράξω!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

συμφωνω με πετρουλα! και εγω την purelan ειχα παρει (την οποια τη βρισκεις σε ολα τα φαρμακεια, κουνησου μαρη και λιγο απο το σπιτι ολα μεσω ιντερνετ τα πηρες!), και ειναι πολυ φθηνη αν θυμαμαι καλα. παντως εγω δεν τη χρειαστηκα τελικα ποτε αφου η μαιμουδιτσα ηταν καλο παιδι και δεν μου πληγωσε ποτε τις θηλες.:mrgreen:

για τα μπιμπερο εγω πηρα της nuk τα γυαλινα με το μεγαλο ανοιγμα και αλλαξα τις θηλες καουτσουκ που ειχε με σιλικονης. πηρα 4 αλλα μαλλον υπερεβαλα αφου και στη μελινα δεν τα χρειαστηκα παρα μονο μετα το τελος του θηλασμου που ειχε σταματησει και η αποστειρωση και το γυρισα σε πλαστικα..οποτε ψιλοαχρηστα πηγαν..παρε κανα δυο για νερακι η κανα χαμομηλι για αρχη. τα μπιμπερο που λες δεν τα ξερω καθολου

Παιδιά, τι γίνεται εδώ;

Έχω αγχωθεί τόσο με αυτά που διαβάζω που πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα γεννήσω!!!:D

Τι πάθατε καλέ όλες;

Μαμαλευτέρη, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να φτάσεις την 36 εβδομάδα!

Εύα, περαστικά στην ξαδέρφη!

Φωτεινή περαστικά...

Κλειώ παιδί μου! Λες να γεννήσεις πρώτη; Χαλάρωσε και αφέσου στα χέρια του γιατρούλη και της μαίας...Λοιπόν, από κρέμα χρησιμοποιούσα την purelan της medela, όντως δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Αλλά ρε κορίτσι μου γιατί να πάρεις 3 κουτιά; Εκτός και αν θέλεις να τις έχεις και για.... το τρίτο παιδί!:tongue: Εγώ ούτε ένα σωληνάριο δεν τελείωσα και θήλασα το καθένα 1 χρόνο...Τα μπιμπερό εμένα με ενδιαφέρει να είναι γυάλινα και με θηλές σιλικόνης...Τώρα όλα τα άλλα είναι για ψυχοθεραπεία της μαμάς...If you know what I mean....;) Η σαγιονάρα σούπερ! αλλά ρε παιδί μου πολύ ίντερνετ αγορά έχει πέσει...Τεσπά, το θήλαστρο να υπενθυμίσω ότι πρέπει να το αποστειρώνεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιήσεις, είτε πετάς το γάλα(μην το κάνεις!!!) είτε όχι...Δεν θα σου το χαλάσουν αρκεί να μην είναι άσχετοι(που δεν το νομίζω).Επίσης όταν το συναρμολογείς εννοείται ότι θα το κάνεις με την λαβίδα που εννοείται ότι θα την έχεις αποστειρώσει και αυτή!

Τσιπούραααααααααααααααα...που είσαι μαρή; Αυτές τρελλάθηκαν όλες!!!:-D Συναγωνίζονται ποια θα γεννήσει πρώτη!!! Έλα να κάνουμε παρέα!!! Μου λείπεις!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Fire περαστικά στην ξαδέρφη και ελπίζω να είναι όλα καλά και με το μωράκι της.

Ελένη και τσιπουράκι σας ευχαριστώ!

ploegisi έλα πες μας για τα ψώνια σου…..

μαμαλευτεράκι πιστεύω ότι θα μπεις στο μήνα σου και μετά θα γεννήσεις!

ellain ωραίο το φεγγαράκι σήμερα ε;

Δέσποινα περαστικά στο Μελινάκι.

Γυρίσαμε από φαγητούλι με τον αντρούλη!

Η κόρη σήμερα μας έκανε ναζάκια και δεν κουνιόταν σχεδόν καθόλου η σκατούλα, τώρα το βραδάκι όμως μας αποζημίωσε!

Πήγα και απʼ το motherbaby μια βόλτα να δω τι παίζει, μου φάνηκε λίγο προχειρότητα η όλη δουλειά με τα κρεβατάκια… άσε που δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ με μια βλαμμένη πωλήτρια…. επίσης είδα ότι σχεδόν σε όλες τις κούνιες-καναπεδάκια το σχέδιο ήταν σε αυτοκόλλητο…. μόνο σε κάτι κρεβατάκια ήταν κανονική ζωγραφιά… πήρα και 2 ζευγάρια γαντάκια για τη μπουμπού μου, έτσι για το καλό! Τα πρώτα πραγματάκια της!!! Μου έκαναν δώρο και το γνωστό μαξιλάρι, μέσα έχει κάτι μπιλάκια…. δεν είχα ιδέα βεβαίως, νόμιζα ότι θα είναι αφρολέξ ή ότι άλλο τέλος πάντων (έτσι είναι όλα; για πείτε εσείς που έχετε ήδη)… αλήθεια αυτό πλένεται; γιατί αν όχι… δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω…

Αυτά από μένα κι ελπίζω αύριο να έχουμε υπέροχα νέα για όλες, ξημερώνει μια καινούρια μέρα!!!!!!

Όνειρα γλυκά μανούλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αααααααααααααααααααααααα..............τι γινεται εδω καλε???εεεεεεεεε????

εχω χασει την μπαλα ποια γενναει γιατι και ποτε τα εχω κανει ενα αχταρμα στο κεφαλι μου!!!με το που εφυγε το γουροψαρο μας για διακοπουλες αρχισατε τα κολπα???

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΒΕ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ 37ΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ.:roll::roll:

Εχω γυναικα σημερα και μου καθαριζει και τα επιπλακια της μπουμπους τα οποια δεν χορταινω να κοιταω και να ονειρευομαι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαμαλευτερακι κρατα γερα ευτυχως που μπορει να παρει και μηνα αυτη η κατασταση χωρις να βγει το νινι.......κανουμε καταγραμμα οτι λεει ο γιατρουλης ε???:rolleyes::P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μαρηκρισάκι είδες??? μας αναστάτωσαν οι πεπέλες και αγχωθήκαμε!!! τι κατάσταση είναι αυτή???

εσύ όλα καλά πάντως! τυχερούλα που σου ήρθαν τα επιπλάκια... εμένα αυτήν την εβδομάδα είχαν πει ότι θα πάρουν τηλέφωνο για το πότε θα έρθουν! αλλά δεν ανησυχώ! σίγουρα θα έχρουν πριν από το γκουγκουφκάκι μου! για 1-4 οκτώβρη με κόβω να γεννάω... να τ' αφήσω??? αύριο έχω γιατρούλη να δούμε το κορίτσι μας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι κανετε?

Εγω εδω σπιτι,με χιλια ζορια κινουμε..Απο εχθες αρχισαν να με πονανε και οι κλειδωσεις πανω στο μπουτι.οι ηδη μανουλες σας ειχε τυχει κατι τετοιο?και στην χριστιαννα μου ειχα τετοιους πονους αλλα δε θυμαμαι ποτε ακριβως ωστε να δω ποτε γενναω!!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω με το λουσιμο των μαλλιων πως τα πατε????????

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Απο την Ηλιανα δεν εχουμε κανενα νεο ε?/Την πήρα και εγω πριν λίγο αλλα δεν το σηκωνε, ελπίζω να μην το ακουγε..

Νενακι τετοιους πονους (στους προσαγωγους ) εχω και εγω εδω και κανενα 20ημερο..το ειπα στον γιατρο μου και μου ειπε πως ειναι απο το βαρος αλλα και απο το περπατημα...αλλα εγω δεν περπαταω:confused::confused:

Επισης παρατηρω πως γινονται πιο εντονοι οταν καθομαι για αρκετη ωρα και σηκωθω..πχ οταν σιδερωνω

Με τα μαλλια τωρα δεν εχω θεμα, αλλα στον Ανασταση μαρτυρουσα καθε φορα που ελουζα τα μαλλια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Vasdeli ποιος σου είπε ότι κάνω κάτι και δεν είμαι χαλαρή?? Ό,τι μου λένε κάνω, αυτό που λένε όμως είναι: Ετοίμασε βαλίτσα, αν είμαστε τυχεροί μπορεί να φτάσουμε στην 36 εβδομάδα, θα δείξει, θα δούμε μπλαμπλαμπλα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Δεν ήξερα πόσο πολύ την χρησιμοποιούμε αυτή την κρέμα, γι' αυτό έλεγα να πάρω συσκευασία των 3. Αλλά τελικά θα πάρω 1, τώρα που μου το λες... Το θήλαστρο πώς θα το αποστειρώνω στο μαιευτήριο?? Θα μου το φέρνουν αποστειρωμένο εύχομαι? Όπως και την λαβίδα?? Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει λαβίδα, θα μου δείξουν? Όσο για τις αγορές στο ίντερνετ, τις κάνω επειδή συμφέρουν απείρως από το Ελλάντα και δεν τρέχω στα μαγαζιά να ψάχνωωωω.

Αγγελική το μαξιλάρι μου έχει κάτι ειδικά μπιλάκια μικρά, μου φαίνονται αφρολέξ, δεν ξέρω όμως, μπορεί να μην είναι. Δεν πλένεται όλο το μαξιλάρι, μόνο η θήκη του. Μην το πλύνεις όλο!!

Ploegisi με το καλό να δείτε την γκουγκουφκίνα σας!!

Νένα μια χαρά τα πάω με το λούσιμο, τι εννοείς?? Κουράζεσαι?? Λούζεσαι με το κεφάλι κάτω για να έχουν όγκο (ή δεν ξέρω τι άλλο) τα μαλλιά σου?? Απλά κάνω πολύ περισσότερη ώρα για να λουστώ. Έκανα 10-15' και τώρα πια 20' στα σίγουρα...

GEXxp3.png

καλημέρα νένα, πετρούλα καικλειώ!!!

τι εννοείτε με το λούσιμο πρόβλημα? εγώ πάλι επειδή λούζομαι σχεδόν κάθε μέρα, κάνω ταυτόχρονα και μπάνιο η ντουζάκι, οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ μου... εκτός αν δεν κατάλαβα καλα τι σας συμβαίνει...

πόνους στους προσαγωγούς όχι, αλλά στη σπονδυλική στηλη και στη μέση αρκετους! κι επειδή μάλλον κρύολόγησα και λιγάκι, με πονάει και η ωμοπλάτη μου.. έτσι κάθε βράδυ το αμόρε πιάνει δουλειά! με κρεμούλα προ ύπνου και σαν πουλάκι!!!

ρε κορίτσια, σήμερα ξύπνησα μπρούμυτα... εντελώς μπρούμυτα... δεν το ελέγχω, στον ύπνο με πιάνει... λέτε να κάνω κακό στο μωράκι μου?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα κορίτσάκια

Μαμαλευτεράκι ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα και το μωρο να μείνει μέσα οσο περισσότερο γίνεται, πάντως είμαι της γνώμης να μείνεις στο νοσοκομείο για καλύτερη παρακολούθηση.

Χρυσα με έκανες και γέλασα, ετσι είναι όπως τα λές τα μωράκια να μείνουν στην μήτρα μεχρι νεωτέρας διαταγής.

Καλημέρα και φιλούθκια στα υπόλοιπα κορίτσια, σ αυτες που απολαυσαν βολτιτσα με φαγητάκι και φεγγαράκι αλλα και σε αυτες που έμειναν μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ίση κανένα κακό δεν κάνεις στο μπεμπέ!! Το σπιτάκι του είναι εργονομικά σχεδιασμένο για την περισσότερη άνεσή του! Τό ότι κατάφερες να κοιμηθείς μπρούμυτα (αλήθεια, πώς το έκανες?) σημαίνει ότι δεν το ενοχλούσες. Αν την ενοχλούσες θα σε τάραζε στα κλωτσίδια!!

Don't worry!!

GEXxp3.png

τι να πω... πως το έκανα... μάλλον έχω την φυσική τάση, καθώς σε όλη μου τη ζωή κοιμάμαι μπρούμυτα... τώρα βέβαια βάζω τα μαξιλάρια και το πόδι πάνω, οπότε γίνεται ένα πλαγιομπρούμυτο, έτσι για να ξεχνιέμαι... αλλά σήμερα τα μαξιλάρια ήταν στο πατωμα κι εγώ πλακωτή στην κοιλιά!!! και δε μ' ενοχλούσε καθόλου, δεν είχα δυσφορία! αλλά τόσο καιρό φοβόμουν...

για να ξαναρωτήσω το γιατρό αύριο!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...