Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαμάλευτεράκι ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Φωτεινή περαστικά σου! Δε θα είναι κάτι το σοβαρό αλλά αν δεν νιώθεις καλά να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό σου.

Αγγελική καλά να περάσετε σήμερα. Να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Πετρούλα μόνο απόγευμα μπορώ αν βολεύει και τις υπόλοιπες και κάπου δροσερά!!!

Clelia δε γνωρίζω πολλά για μπιμπερό για νεογέννητα. Οι θήλες είναι από σιλικόνη. Τη κρέμα τι τη θέλεις;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη, η μαία μου είπε να την βάζω στις θηλές για τους μικροτραυματισμούς κλπ... Έτσι κατάλαβα, αλλά από την άλλη, είχα πολλά στο μυαλό μου όπως καταλαβαίνεις...

Να μην την πάρω? Έχει τοξικά και άλλα κουλά?? Ή μπορεί να μην την χρειαστώ?? Ποια είναι η γνώμη σου??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλέεεεεεεεεε! ποια βιάζεται??? η γκουσγκούνα??? ωχ μωρέ το πουλάκι μου! θέλει από τώρα να ανοίξει τα φτερά της το καλό μου???

άντε βρε κλέλια μου! άντε όλα με το καλό να έρθουν!!! πολύ 'ησυχη σε ακούω παρόλα αυτά και πολύ χαίρομαι! εγώ θα 'χα χεστεί πάνω μου! είδες που το χες το προαίσθημα και τα ετοίμασες όλα νωρίς νωρίς! μια χαρούλα τώρα! άντε να δούμε ποια ΠΕΠΕΛΟΥΔΑ θα έρθει πρώτη!?!?!?!?!

αχχχ!!! να ρθει και η σειρά μας!!!

βρε ειρήνη? ποια μπουκάλια της chicco έχουν 7???? εγώ πήρα 2 250ml με 5? και 2 400ml με 5,50? το ένα... το 0+ πήρα...

καλέ τι γίνεται εδώ? έχασα πολλα επεισόδια! δεν διάβασα μια σελίδα και έγινε πανικός???

μαμάλευτεράκι νοσοκομείο γρήγορα! μπορεί και χωρίς εσενα ο μικρός! αλίμονο δηλαδή! τι θα πει υπεγραψα κι έφυγα???

νένα τέτοια να μας λές!!! από μέρα σε μέρα!

φωτεινή περαστικά! και να προσέχεις πολύ!

fire τι έγινε με το κουνούπι??? και σε μας έχει πολλά κρούσματα, για υτό ρωτάω!!!

αχ! με αγχώσατε!!!

και ήθελα να σας πω για τα ψώνια μου αλλά χέστα τώρα! έχουμε άλλα! γενάμε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κορίτσια συγγνώμη αν σας τρόμαξα αλλά ένιωθα την ανάγκη να τα πω κάπου αχ ένια να μην σου κάτσει περίμενα να σπάσουν νωρίτερα τα νερά αλά όχι τόσο νωρίς και δεν παίζει ρολό η σεξουαλική επαφή

ο τράχηλος μου για καλή μου τύχη είναι σχεδόν 3 εκατοστά :D:D

ακόμη και δεν έχω καθόλου συσπάσεις η ποσότητα που χάνω είναι ελαχίστη και αναπληρωνετε τουλάχιστον προς το παρών;);)

θα το παρακολουθούμε και να δούμε κάτι μεταβλητό

θα μπω να μου βάλουν ορό αναγκάστηκα

και αν μετά κάνω διαστολή σε οποία εβδομάδα κ αν είμαι θα γεννήσω

οσο ποιο κοντά στις 36 είμαι τόσο ποίο λιγοι θερμοκοιτίδα

ελπίζω και εύχομαι να μην μπει καθόλου

φιλιαααααααααααα σε 1 ωρα θα παω να τον δούμε πάλη

:tongue::tongue:

Κλελια,ploegisi, μιση ωρα εμαθα οτι ειναι καλα χωρις πυρετο και αυριο το πρωι θα την παν σε καρδιοτοκογραφο - αν καταλαβα σωστα- για να τσεκαρουν και το κοριτσακι της που βεβαιως βεβαιως το εχουν ηδη δει με υπερηχο

Η κοπελα σ ολη της την εγκυμοσυνη δεν πηρε ουτε ενα ντεπον και τωρα ποιος ξερει τι ειναι αυτες οι αντιβιωσεις που της δινουν..

Tα θεωρουσα υπερβολικα ολα αυτα με το συγκεκριμενο κουνουπι,αλλα τι να πω δεν ξερω :roll:

Μαμαλευτερακι σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια..:-D

Διαφημίσεις

Ελένη, η μαία μου είπε να την βάζω στις θηλές για τους μικροτραυματισμούς κλπ... Έτσι κατάλαβα, αλλά από την άλλη, είχα πολλά στο μυαλό μου όπως καταλαβαίνεις...

Να μην την πάρω? Έχει τοξικά και άλλα κουλά?? Ή μπορεί να μην την χρειαστώ?? Ποια είναι η γνώμη σου??

το καλύτερο φάρμακο για πληγωμένες θηλές είναι το ίδιο το γαλατάκι. Αυτό μας ειπαν και στα μαθήματα τώρα. Θα ψάξω να βρω περισσότερες πληροφορίες.

Νομίζω ότι η κρέμα δεν είναι απαραίτητη, ίσως να μη τη χρειαστείς και καθόλου. Να σου πω την αλήθεια και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει κρέμα αλλά δε τη χρησιμοποίησα τελικά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοπελάρες μου πήρατε φόρα!!!!!

μαμαλευτεράκι εύχομαι να πάνε όλα πρίμα και να κλείσεις και την 36η εβδομάδα!!!!! αλλά να κάτσεις στο νοσοκομείο κοπέλα μου να σε παρακολουθούν!!!!

fire εύχομαι περαστικά στην ξαδέλφη σου! μα τί πράγμα κι αυτό! όσο για τις αντιβοιωσεις κλπ μην εχεις έννοια, να γινει γρηγορα καλά η κοπελα και με το καλό όλα!!!!!

ειρηνη μου όλες καλες θα είναι οι εξετάσεις σου! είσαι δύναμη!

αγγελικούλα μου να χαίρεσαι τον καλό σου! χιλιοχρονος και χαρούμενος!

κλέλια η γκουσγκούνα σου είναι ίδια εσύ!!!! ανυπόμονη να σε δει! ας κάτσει λίγο μέσα ακόμα , έτσι για το ρόδισμα! (από κιλά είναι μια χαρά έτσι κι αλλιώς!)

νενάκι πήραν φόρα πολλές να σε περάσουν στην κούρσα;;;;

δεσποινάκι όλα καλά; είσαι χαλαρή; μΕ αρέσεις!

Μαρηκρισάκι μου σιδέρωνες κι έλιωνες;;;; <3

Πετρούλα, γιώτα, φωτεινή, ελενη vasdelion ellain φιλιά σας!!!!!!

όποια ξέχασα διπλό παγωτό!

και... καθήστε φρόνιμες!!!!!!!! έχετε καιρό ακόμα! <3

Τσα......

Την πηρα την γιατρο μου .... Μου εβαλε χερι γιατι ενω ειδα οτι εχω πυρετο γιατι δεν πηρα ενα αντιπυρετικο μου ειπε...

Τωρα απο την στιγμη που εχω δεκατακια δεν θελει να μου δωσει αντιβιωση αφου δεν εχω αλλα συμπτωματα και να πινω κα8ε 6 ωρες ενα Ντεπουνακι...

Μου ειπε τελος οι βολτες στον ηλιο , τελος τα μπανακια {καλα εγω το ειπα το Σαββατο εκανα το τελευταιο μου μπανιο για φετος...}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ρε παιδια τι γίνεται σήμερα???:confused::confused:

κλελια τι ηταν αυτο που πεταξες καλε οτι θα γεννησεις την τριτη?? εχασα κατι??:confused:

φωτεινη με τρελανε ο γαμπρος!!! και εγω ειχα παιδι μου μηκωνιο στη μελινα (ηταν καταπρασινα τα νερα οταν γεννηθηκε) αλλα αυτο εγινε γιατι καθυστερησε πολυ να γεννηθει (40+2)...τι λεει ο ανθρωπος μωρε???περαστικα σου κοριτσι μου!!

μαμαλευτερακι πως θα τα βγαλεις περα με το παιδι στο σπιτι???εγω τα εχω παιξει με τη μελινα.δεν υπαρχει κανεις τουλαχιστον να σε βοηθήσει??

fire με φρικαρες με το κουνουπι!!! που μενεις??θεσσαλονική??(χριστε μου που θα παω να μεινω!!!εχει σαρκοβορα οντα εκει!!)

φιλια σε ολες..ευχομαι να ειναι τα τελευταια ασχημα νεα που ακουμε!!

tsipouraki σε ειδα στην tv στον γαμο...κουκλα καλε!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ρε παιδια τι γίνεται σήμερα???:confused::confused:

κλελια τι ηταν αυτο που πεταξες καλε οτι θα γεννησεις την τριτη?? εχασα κατι??:confused:

φωτεινη με τρελανε ο γαμπρος!!! και εγω ειχα παιδι μου μηκωνιο στη μελινα (ηταν καταπρασινα τα νερα οταν γεννηθηκε) αλλα αυτο εγινε γιατι καθυστερησε πολυ να γεννηθει (40+2)...τι λεει ο ανθρωπος μωρε???περαστικα σου κοριτσι μου!!

μαμαλευτερακι πως θα τα βγαλεις περα με το παιδι στο σπιτι???εγω τα εχω παιξει με τη μελινα.δεν υπαρχει κανεις τουλαχιστον να σε βοηθήσει??

fire με φρικαρες με το κουνουπι!!! που μενεις??θεσσαλονική??(χριστε μου που θα παω να μεινω!!!εχει σαρκοβορα οντα εκει!!)

φιλια σε ολες..ευχομαι να ειναι τα τελευταια ασχημα νεα που ακουμε!!

tsipouraki σε ειδα στην tv στον γαμο...κουκλα καλε!!:mrgreen::mrgreen:

Mε κανες και γελασα,να σαι καλα!!!

Ενταξει μονο τα κουνουπακια μας ειναι σαρκοβορα, οι ανθρωποι ειμαστε οκ!:wink:

Τα κουνουπακια μεχρι μεσα Σεπτεμβρη φανταζομαι θα μας ενοχλουν,οποτε φανταζομαι δεν θα τα προλαβεις...

ρε κοριτσια τι γινεται εδω???

ξεκιναω απο τα πιο σοβαρα, Ηλιανα μου περαστικα σου καλη μου και μην κανεις την ηρωιδα, κανε κατα γραμμα οτι σου λενε οι γιατροι, προσεξε με το παιδακι σου, μην κουραζεσαι καθολου, ειστε στην τελικη ευθεια!!!

Κλελουκο τι λες μαρη τρελη??? ποτε γεννας??????????????τι γινεται εδω??? πες της γκουσγκουνας να κατσει καλα και να μεινει κι αλλο μεσα!!

τσιπουριδιον να περνας καλα!

φωτεινη αχ αχ αχ, περαστικα σου αλλα κατσε καλα, τελος οι βολτες, ο,τι ειπε η γιατρος σου!

Παω βολτιτσα με τον αντρουλη μου να δουμε το φεγγαρακι, σας χαιρετω θα επιστρεψω αυριο με ερωτησεις. σας φιλω ολες και περαστικα σε οσες πασχουν!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μανούλες έμπειρες, τα φώτα σας!! Ρώτησα σε ένα άλλο θέμα ότι θέλω μερικά μπιμπερό για νεογέννητο και μου σύστησαν να πάρω αυτό http://www.pedleybaby.co.uk/product_info.php?products_id=598. Είναι εντάξει η ροή του, το μέγεθός του κλπ για νεογέννητο?? Θέλω να παραγγείλω 4, όπως επίσης και αυτές τις θηλές http://www.pedleybaby.co.uk/product_info.php?cPath=11_41_91&products_id=25. Είναι από σιλικόνη??

Επίσης η μαία μου είπε να πάρω αλοιφή lansinoh για το στήθος, αυτή εννοεί?? http://www.amazon.com/gp/product/B001EPQ1US/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1QNDSU4PQI1ZB. Η τιμή για 3 μπουκαλάκια είναι εντάξει? Είναι καλή σαν αλοιφή ή να πάρω άλλη??

Πείτε μουουουου

To ξαναγράφω επειδή θέλω την γνώμη από τις μανούλες!! Πείτε μου καλέ αν είναι να τα παραγγείλω, κυρίως τα μπουκάλια, αλλά και για την αλοιφή πείτε μου!!

Κορίτσια δεν γεννάω Τρίτη, απλά θα πάμε για επανέλεγχο και είμαστε σε επιφυλακή σε κάθε επίσκεψή μου στο ΜΗΤΕΡΑ. Η μαία μου είπε να ετοιμάσω βαλίτσα και ο γιατρούλης τα μάσαγε αν θα φτάσω στην 36 εβδομάδα!!

Φωτεινή καλά σου έκανε και σε έκραξε η γιατρός σου!! Τους ενοχλούμε τους γιατρούς πλέον (και ανέκαθεν βέβαια) λέμεεεεεεε!!

Δέσποινα πότε θα πάτε Θεσσαλονίκη τελικά?? Ο σύζυγος θα πάει πρώτος? Για πες...

Και πείτε μου την γνώμη σας για αυτά που ρωτάωωωωωωωωωωωωωωωωω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλέλια τα μπουκαλια ειναι καλά, όπως επίσης και η κρεμα..Εγω εβαζα την purelan της medela (παρομοιες ειναι) αλλα γιατι βρε παιδι μου να τα παρεις απο εξωτερικό?Αυτα τα βρισκεις και εδω και το ποσο δεν ειναι τεραστιο..Εγω για αρχη ειχα πάρει 2 μεγαλα και 2 μικρα και τελικα τα χρειαστηκα μετα απο 6 μηνες οταν ξεκινησαμε τις στερεες τροφες και πίναμε νερακι..

Παρε ενα μεγαλο και ενα μικρο..αν χρειαστεις περισσοτερα αγοραζεις στην πορεία

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...