Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλίνες μου!!

Angelique να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Ό,τι επιθυμείτε!!

Ειρήνη θα σε μαλώσω, γεννήθηκες για να παιδεύεσαι παιδάκι μου?? Τις κουρτίνες δεν τις σιδερώνουμε!! Τις πλένουμε σε πρόγραμμα χωρίς στίψιμο και τις κρεμάμε κατευθείαν, έτσι υγρές!! Θες να τραβήξω φώτο στις κουρτίνες μου να δεις το αποτέλεσμα?? Just Perfect, καλύτερα και από σιδερωμένες!!

chris, πού το θυμόσουν καλό μου ότι είχα doppler σήμερα??

Σας έχω νέα!!! Μάλλον θα κονταροχτυπηθώ με την Νένα ποια θα γεννήσει πρώτα!!

Κάναμε την εξέταση σήμερα: η μπέμπα είναι 2525 γραμ., το doppler τέλειο όπως και ο πλακούντας, το αμνιακό... εξακολουθεί ελαττωμένο... Στις 2 εβδομάδες μειώθηκε απειροελάχιστα, αλλά ούτως ή άλλως αλλάζουν οι μετρήσεις όσο μεγαλώνουμε... Θέλει να με ξαναδεί την άλλη Τρίτη διότι τώρα ελέγχουμε το αμνιακό... Ο γιατρός μου ευελπιστεί να περάσουν 15 ημέρες, να καταφέρω να μπω στην 36η.

Κλασσικά εγώ τρόμαξα μην "εξατμιστεί" το υγρό μέσα σε λίγες ημέρες, με καθησύχασε και μου έκανε την εξέταση (η οποία ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!) με το χαρτάκι ηλιοτροπίου (καλά το έγραψα??). Ούτε σταγόνα διαρροής αμνιακού δεν έχω, οπότε δεν θα έχουμε κάποια δραματική μείωση μέσα σε λίγες μέρες!! Μου είπε να ξανακάνω ένεση με 2 αμπούλες κορτιζόνης διότι τώρα είναι επιβεβλημένη ανάγκη καθώς η μπέμπα μου καραδοκεί :D. Πρέπει να ετοιμάζω βαλίτσααααααααααα!!!

Για του λόγου το αληθές, ο γιατρός με πήγε στην μαία του και μου έκανε ξενάγηση στον χώρο του τοκετού και μου εξήγησε κάποια πράγματα: αν το μωρό γεννηθεί στα 2500-2800 λογικά δεν θα μπορεί να κάνει θηλαστικές κινήσεις, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε για αρχή θήλαστρο (ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ χθες, μεθαύριο θα πάω). Επειδή θα μπει παρακολούθηση δεν θα κάνουμε άντληση την πρώτη ημέρα, όταν βγουν οι οροί και οι καθετήρες την 2η ημέρα, τότε θα αντλήσουμε. Μου είπε να φέρω το θήλαστρό μου, ώστε να μην μου χρεώσουν θήλαστρο μαιευτηρίου, άλλωστε μου είπε ότι της Medela προσαρμόζεται σε αυτό του μαιευτηρίου. Καλά τα λέει ρε κορίτσια?? Υπάρχει περίπτωση να μου χαλάσουν το θήλαστρο?

Τι άλλο? Δεν θυμάμαι!! Πρέπει να πάω κομμωτήριο (αν είναι ανοιχτά θα πάω αύριο). Να μου αφαιρέσει το gel νυχιών η κοπέλα (θα επιστρέψει μέσα στο Σαβ/κο, πρέπει να έρθει Δευτέρα!!), να τρυπηθώ με κορτιζόνη...

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας πω...

καλημεραααααα!

κλελια μου μην αγχωνεσαι καλε..θα περιμενει η μπεμπα να μπει στην 36 εβδομαδα..ετοιμασε εσυ βαλιτσουλα..και ψυχραιμια.

ploigisi και γω triumph πηρα φαινονται βολικα και ειναι χωρις ραφες και μαλακα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλελουκω τι θηλαστρο παραγγειλεσ και απο που?

στην αγγελικη εκανα ΑΛΛΗ βλακεια και πηρα το χειροκινητο τησ chicco!!μεγα λαθοσ αλλα δεν το ηξερα!!!!

επειτα μου δανεισαν το avent τησ philips ηλεκτρικο(δεν εμεινα απολυτα ευχαρηστημενη ...αλλα απο το χειροκινητο ,σκαλεσ ανωτερο..)

τωρα σκευτομουν το madela.ισωσ δεν παρω ακομα αλλα αν δω τα ζορια να παραγγειλω τοτε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη παρήγγειλα το medela swing, είναι ηλεκτροκίνητο, φυσικά μονό! Το παρήγγειλα από το http://www.baby-years.com/ και μου κόστισε 90 ευρά! Τα μεταφορικά είναι 15 ευρά, αλλά η παραγγελία που έκανα είχε και άλλα πραγματάκια, οπότε το απόσβεσα το έξοδο...

Τα medela τα θεωρούν από τα καλύτερα. Αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ θα το διαπιστώσεις και εσύ! Η μαία αυτό σύστησε και μάλιστα μου είπε ότι στο ΜΗΤΕΡΑ και στο φαρμακείο απέναντί του το πουλάνε 80-90 ευρώ. Δεν με πολυέπεισε καθώς από μία έρευνα αγοράς που έκανα (αρκετόοοοοο καιρό) το έβρισκα 150 ευρώ, και μόνο σε μία περίπτωση το βρήκα 111. Δλδ στο κατάστημα του ΜΗΤΕΡΑ το έχουν πιο φθηνά??? Μπάααααα!

Και γενικότερα να διαλέγουμε ηλεκτροκίνητα θήλαστρα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσακια...

Δεν ειμαι και στα πολυ χαι μου σημερα....

αληθεια αυτο με το θηλαστρο πρεπει ολες να το παρουμε? αν και μου δωσανε ενα δεν το εχω ανοιξει απειραχτο ειναι στην ζελατινα του ...αλλα ολεσ το χρησιμοποιουν?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Όχι κοριτσάκι μου, δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί όμως να το χρειαστείς εν καιρώ... Απλά εγώ το παρήγγειλα διότι των φρονίμων τα παιδιά... Θέλω πριν έχω την ανάγκη του, να το έχω σπίτι. Και καθώς είναι ακριβό στο Ελλάντα, το παρήγγειλα από εξωτερικό νωρίτερα ώστε να έρθει στην ώρα του... Αφού έχεις θήλαστρο, σκασίλα σου, είσαι καλυμμένη...

Γιατί δεν είσαι up??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Όχι κοριτσάκι μου, δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσεις. Μπορεί όμως να το χρειαστείς εν καιρώ... Απλά εγώ το παρήγγειλα διότι των φρονίμων τα παιδιά... Θέλω πριν έχω την ανάγκη του, να το έχω σπίτι. Και καθώς είναι ακριβό στο Ελλάντα, το παρήγγειλα από εξωτερικό νωρίτερα ώστε να έρθει στην ώρα του... Αφού έχεις θήλαστρο, σκασίλα σου, είσαι καλυμμένη...

Γιατί δεν είσαι up??

Γιατι το βραδυ μ'επιασε ενα τρεμουλο , κρυωνα πολυ δεν μπορουσα να σηκωθω.. μετα απο πολλεεεεεςςςς προσπαθειες σηκωθηκα και πηγα να βαλω θερμομετρο ενιωθα ζεστη μετα 37,8 ...

Ηπια εναν χυμο εφαγα 2 φρυγανιες και μετα απο 2 ωρες με πηρε ο υπνος ξανα....:|

Δεν μπορουσα να ξυπνησω τους γονεις μου δεν ειχα δυναμη να φωναξω

9zlup2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Δεν ειμαι και στα πολυ χαι μου σημερα....

αληθεια αυτο με το θηλαστρο πρεπει ολες να το παρουμε? αν και μου δωσανε ενα δεν το εχω ανοιξει απειραχτο ειναι στην ζελατινα του ...αλλα ολεσ το χρησιμοποιουν?

οχι φωτεινη μου δεν ειναι απαραιτητο..εγω δεν το χρησιμοποιησα σχεδον ποτε!!παντως οποια χρειαστει θηλαστρο για τον πρωτο καιρο ειναι καλυτερα να νοικιασει νοσοκομειακο!! το swing ειναι κορυφαιο λενε αλλα για περιστασιακη αντληση.

κλελουκο πας να μας φας λαχανο;μην αγχωνεσαι το βαρος ειναι σουπερ!! αντε βρε παιδια να αρχισουν οι γεννες!!!βαρεθηκα!!!

εντωμεταξυ εμενα οτι και να μου λενε ειμαι σιγουρη οτι θα αργησω παλι να γεννησω!!! (δυσπιστη μανα)..αν και εχω γινει σαν εξωγηινος! μιλαμε εχω μια κοιλια απιστευτη..τωρα που γυρισαμε απο διακοπες και βλεπουμε γνωστους και φιλους ολοι μολις με βλεπουν λενε ΑΜΑΝ!!!! ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!

chrisaki τα επιπλακια θα στα στησουν κιολας! σε βλεπω να κατασκηνωνεις στο παιδικο σημερα!!:mrgreen::mrgreen:

νενακι που εισαιιιι!!!!! αντε επιτελους τι θα γινει;;:mrgreen::mrgreen:

Γιατι το βραδυ μ'επιασε ενα τρεμουλο , κρυωνα πολυ δεν μπορουσα να σηκωθω.. μετα απο πολλεεεεεςςςς προσπαθειες σηκωθηκα και πηγα να βαλω θερμομετρο ενιωθα ζεστη μετα 37,8 ...

γιατι παιδι μου; πηρες κανα γιατρο τηλεφωνο;

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον αντρούλη μου, να είστε καλά!

chrisaki θα τα έχεις παραλάβει ήδη τα πραγματάκια…. τώρα θα είστε στο στήσιμο… ζουλεύω :D

clelia τι είναι αυτό που διάβασα καλό μου; Θα μας φας το Νενάκι; Πάντως ότι και να γίνει τελικά η γκουσγκού θα είναι τέλεια!!! Μ’ αρέσει που είσαι στα πάνω σου! Βρε λες τελικά να μας τη σκάσει πρώτα το Ειρηνάκι;

Ειρηνάκι να μην τρως καθόλου αλάτι, για τα τουμπανοπόδαρα

Γιωτίτσα μου κι εμένα με πιάνει αγωνία…

Αχ βρε Φωτεινούλα τι έπαθες καλό μου; Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!

Πάω να καθαρίσω χορταράκια για αύριο και να κάνω μπανάκι, το βράδυ θα βγούμε έξω με τον αντρούλη μου, λόγω της ημέρας!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

φωτεινη περαστικουλια..εισαι καλυτερα σημερα? εχεις πυρετο?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Δεν την εχω παρει ακομα την γιατρο μου

και τωρα μου ειπε κατι ο αδερφος μ και με εχει κατατρομαξει :?

μηπως ειναι καμια λυμωξη δηλαδη να εχει κανει κακακια της η μικρη μεσα μου και να μου δημιουργησε τον πυρετο εμενα... τωρα δεν εχω πυρετο απλα δεν εχω διαθεση και νιωθω πολυ πολυ κουρασμενη ισως επειδη δενεκανα καλον υπνο:?

Σας ευχαριστω ολες παντως για την συμπαρασταση

9zlup2.png

Φωτεινούλα μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα, το καλοκαίρι είναι σύνηθες φαινόμενο να ανεβάζουμε δέκατα ή πυρετό (a/c σε συνδυασμό με καύσωνα κλπ), γιατί να επιλέγουμε τη χειρότερη εκδοχή;;; το μωράκι σου τα φυλάει για την ώρα που θα βγει έξω, είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο, βγάλ' το απ' το μυαλό σου και ρίξε ένα χαστουκάκι στον αδερφό σου, που σε τρομάζει.

Πάω για μπανάκι :tongue:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Φωτεινή, καλα ο αδερφός σου και μετα ο Φωσκολος, μιλάμε σου είπε το χειρότερο σενάριο, αυτο μπορει να συμβεί στο τέλος του 9ου μήνα και όχι τόσο νωρίς. Το ποιο πιθανό είναι να κρύωσες κάπως, εσυ δεν έλεγες οτι είχες κατι πονάκια και ήταν μάλλον απο κρύωμα. Πάρε το γιατρο σου για να είσαι σίγουρη και μην σκεφτεσαι τα χειρότερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Δεν διάβασα τίποτα μια καλησπέρα άσχημα τα νέα μας μου έσπασαν τα νεράχτες βράδυ

Εχω πάνω μια μικρή τρυπά προφανώς και τρέχουν είμαι με αντιβίωση και κάναμε το εμβόλιο για την προοροτητα των πνευμονος είμαι 31 εβδομάδες και ο μικρός 2 κιλά

θα τον κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε μέσα

κατόπιν συνεννοήσεις με την γιατρό υπέγραψα και έφυγα θα πάω πρωί βραδύ για έλεγχο στο νοσοκομείο και την απαραίτητη αγωγή και ελπίζω να πάνε όλα καλά θα 4 βδομαδες να μείνει μέσα και θα είμαστε ευχαριστημένη να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα πάω να διαβάσω στα σχετικά τόπικ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...