Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Σας έχω χάσει τελευταία και ο λόγος είναι ότι το Σάββατο φύγαμε ξαφνικά για Σέρρες. Ο πεθερός μου είναι στο νοσοκομείο. Πόσο θα παραμείνουμε και τι θα κάνουμε ακόμα δε το γνωρίζω.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ ελενη ελπιζω να ναι κατι περαστικο.αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου,ή εστω να θελεις να βγεις μια βολτα να ξεσκασεις,ευχαριστως να ερθεις να πιουμε ενα χυμο!!!

κοριτσια χαιρομαι που σας αρεσει το blogοσπιτακι μου!!!

ειρηνη (amelie) οχι δεν μπορεσε να διακρινει με βεβαιοτητα τι ηταν το μωρο (αυτο μου δινει ελπιδες να ναι κοριτσι)!!!!αντε με το καλο η αυχενικη σου!!

ellain θα επρεπε να σου δωσει γενικες αιματος κ ουρων πιστευω.γιατι δεν τον ρωτας πριν πας μονη να τις κανεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νενακι τέλειο το μπλογκ σου, ειλικρινα σας θαυμάσω εσας τα άτομα που έχετε τόσο καλές ιδέες και πιάνουν τα χέρια σας.

Ellain νομίζω οτι ο γιατρός σου μάλλον ξέχασε να σου πει για τις εξετάσεις γιατί αυτές υποτίθεται οτι γίνονται κάθε μήνα.

Ελένη ευχομαι περαστικά στον πεθερό σου.

Tsipouritsa βλέπω το τικεράκι σου είναι μες το ρόζ, μήπως παρακαλάμε για κοριτσάκι.

Όσο για τις καρμπονάρες τώρα μας το λές, εγω χτύπησα μια την προηούμενη εβδομάδα, πάντως απο κιλά εχω ήδη χάσει 1και μισό λόγω εμετών και συνεχίζω ακάθεκτη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

ελένη μου, περαστικά!!!!!!!

όσο για την καρμπονάρα.... ε μια φορά δεν πειράζει φαντάζομαι

ρωτήστε και τους γιατρούς σας πάντως, τι να πω;

.... παρακαλάμε δεν παρακαλάμε για κοριτσάκι ... ότι έσπειρε έσπειρε ο σύντροφος..... ;)

Kalimera koritsia ,diladi kalo mesimeri....

Ki edo xionizei apo ti nuxta poluuuuu,alla fetos to varethika edo pera to xioni,diladi ftanei eleos!Telos panton milate gia fagita,ta ligoureuomai kai den mporo na ta fao..aporo pou de sas peirazoun tuxeres!Emena o,ti fao apo tis duo kai meta ta vgazo,ki etsi apofasisa na min troo...klaps klaps..:cry:

Nenaki polu oraio to kalathi,fantastiko mpravo sou!

Ego pao gia auxeniki stis 18,tin alli pempti ki exo agonia den mporo na po.

Nenani mipos sou eipe kai to fulo o giatros?

Filia se oles!

Για αυχενικη στις 18 ακουω!!!!!αντε τι καλα πολυ κοντα ειναι η δικια σου θα σε ανακρινουμε και εσενα μετα:mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι που με προβληματιζει. Ο γιατρος μου δεν μου εδωσε να κανω εξετασεις ουρων και γενικη αιματος. Εκανα εκεινες τις πρωτες για τοξοπλασμα, HIV, αντισωματα κτλ.Εσεις εχετε κανει?? Σκεφτομαι να παω να τις κανω μονη μου, αλλα φοβαμαι μηπως γινομαι υπερβολικη...

Εκανα ολες αυτες που λες και μου ειπε οτι καθε μηνα θα κανω γενικη αιματος και ουρων καθως και καλλιεργεια.μηπως σου πει πιο μετα???ρωτα τον στο επομενο ραντεβου και αν οχι κανε μονη σου εαν αυτο σε κανει να αισθανεσαι περισσοτερη ασφαλεια.φτανει τοσα αγχοι που εχουμε μην εχουμε και αυτο οι καημενες!!!!;)

Γειά σας κορίτσια!

Σας έχω χάσει τελευταία και ο λόγος είναι ότι το Σάββατο φύγαμε ξαφνικά για Σέρρες. Ο πεθερός μου είναι στο νοσοκομείο. Πόσο θα παραμείνουμε και τι θα κάνουμε ακόμα δε το γνωρίζω.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλιά!

Περαστικα να ειναι σου ευχομαστε και να βγει συντομα γερος ο ανθρωπος.Εσυ να προσεχεις πολυ στο Νοσοκομειο εαν μπορεις να φορεσεις μασκα τοτε ακομα καλυτερα.Φιλια πολλα περιμενουμε νεα σου.

ωχ ελενη ελπιζω να ναι κατι περαστικο.αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να επικοινωνησεις μαζι μου,ή εστω να θελεις να βγεις μια βολτα να ξεσκασεις,ευχαριστως να ερθεις να πιουμε ενα χυμο!!!

κοριτσια χαιρομαι που σας αρεσει το blogοσπιτακι μου!!!

ειρηνη (amelie) οχι δεν μπορεσε να διακρινει με βεβαιοτητα τι ηταν το μωρο (αυτο μου δινει ελπιδες να ναι κοριτσι)!!!!αντε με το καλο η αυχενικη σου!!

ellain θα επρεπε να σου δωσει γενικες αιματος κ ουρων πιστευω.γιατι δεν τον ρωτας πριν πας μονη να τις κανεις?

Νενακι δεν ξερω τι να πω μου αρεσει που ελεγες οτι πιανει λιγο το χερι σου....το πολυ δηλαδη πως ειναι ερωτω εγω???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Μπραβο κοριτσι μου τωρα ετοιμασου να σε πρηξουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελένη μου, περαστικά!!!!!!!

όσο για την καρμπονάρα.... ε μια φορά δεν πειράζει φαντάζομαι

ρωτήστε και τους γιατρούς σας πάντως, τι να πω;

.... παρακαλάμε δεν παρακαλάμε για κοριτσάκι ... ότι έσπειρε έσπειρε ο σύντροφος..... ;)

:lol::lol::lol: ασε και οχι τιποτα αλλο ουτε ενα ατομο δεν μου ειπε οτι εσυ μαλλον εχεις κοριτσι αφου πες πες πειστικα και εγω οτι εχω αγορι και μου ξεφευγει και του μιλαω στο αρσενικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ τι ωραιο τικερακι τσιπουριτσα μου μπραβο μπραβο αντε με το καλο τα νινακια μας!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ελένη μου περαστικά στον πεθερό σου!!

ellain, κάνε μόνη σου την γενική αίματος και ούρων, δεν είναι ακριβές ακόμη και ιδιωτικά να πας. Αν τυχόν σου πει τπτ ο γιατρός σου (γιατί τις έκανες χωρίς να σου πει), μπορείς να του πεις ότι είσαι ομαδικά ασφαλισμένη στην εργασία σου και έχεις τσάμπα την πρώτη εξέταση αίματος - ούρων στην εγκυμοσύνη (μούσι τρελλό, αλλά σου βρήκα και δικαιολογία για να μην τον κακοκαρδίσεις!).

Λοιπόν, βγήκε η ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης του συζύγου, όλα είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια. Ουφ!! Πήρα τον γιατρό μου και χάρηκε, μου είπε μας έφυγε ένα άγχος. Τον ρώτησα αν είναι περίεργο να έχω στίγμα, αφού πριν από 2 μήνες είχα 42 αιματοκρίτη και είμαι εθελόντρια αιμοδότρια, και μου είπε ότι τα αποτελέσματα της αιμοσφαιρίνης δεν δείχνουν στίγμα, απλά είναι αυξημένη η τάδε αιμοσφαιρίνη μου, θα μου πει από κοντά! Πάντως οκ, ηρέμησα!

Κορίτσια, αν θυμάμαι καλά, τα νινιά μας τα ακούμε κατά την 18η εβδομάδα, αν είμαστε λίγο τυχερούλες και προσεκτικούλες, άντε στην 16η εβδομάδα (κάποιες, όχι όλες!!).

Ακούστε κάτι περίεργο: κάπου διάβασα ότι στην 10η εβδομάδα που είμαι, κάποιες γυναίκες μπορούν να νιώσουν την μήτρα τους στην μέση της ηβικής τους σύμφυσης (ακαταλαβίστικα). Σαν όρθια και χοντρή :D δεν καταλάβαινα τπτ. Το μεσημέρι που ξάπλωσα όμως, όντως είναι πιο πρησμένο το σημείο (στην ουσία 2 παλάμες κάτω από τον αφαλό). Έβαλα και τον άντρα μου να το πιάσει. Εκεί μέσα είναι το νινί??? :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα τσουπρες!!!!!!!!!!ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

ελατε να πιουμε ενα ελαφρυ καφεδακι!!!!!!!αντε αντε!!!εδω χιονιζει απο εχθες ασταματητα..ειναι τελεια..

Νενακι δεν ξερω τι να πω μου αρεσει που ελεγες οτι πιανει λιγο το χερι σου....το πολυ δηλαδη πως ειναι ερωτω εγω???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Μπραβο κοριτσι μου τωρα ετοιμασου να σε πρηξουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχαριστω chris!!!για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαι εγω!!!!

Κορίτσια, αν θυμάμαι καλά, τα νινιά μας τα ακούμε κατά την 18η εβδομάδα, αν είμαστε λίγο τυχερούλες και προσεκτικούλες, άντε στην 16η εβδομάδα (κάποιες, όχι όλες!!).

Ακούστε κάτι περίεργο: κάπου διάβασα ότι στην 10η εβδομάδα που είμαι, κάποιες γυναίκες μπορούν να νιώσουν την μήτρα τους στην μέση της ηβικής τους σύμφυσης (ακαταλαβίστικα). Σαν όρθια και χοντρή :D δεν καταλάβαινα τπτ. Το μεσημέρι που ξάπλωσα όμως, όντως είναι πιο πρησμένο το σημείο (στην ουσία 2 παλάμες κάτω από τον αφαλό). Έβαλα και τον άντρα μου να το πιάσει. Εκεί μέσα είναι το νινί??? :D

χαχαχαχ εσκασα στα γελια!!!

κοιτα σε εκεινες τις εβδομαδες δηλ απο 18 και πανω νιωθουμε το ζουζουνι απο τεντωματα τα χερακια να ακουμπανε στην κοιλιτσα ,ποδαρακια και τετοια.εγω σε αυτην την εβδομαδα νιωθω απλα που και που να κινειται ελαφρα και ιδιαιτερα οταν ειμαι ειτε ανασκελα ειτε στο πλαι.

τωρα για το αλλο το κρουμπαλακι που επιασες βεβαια δεν ηταν τα ποδια του μωρου,αλλα ολο αυτο που το περικλειει και ναι καπου εκει μεσα βρισκεται το νινι σου!!!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Σκατούλα! Αυτό εννοούσα! Ότι είναι το σπιτάκι του!!

Αλλά δεν είναι ιδέα μου, διότι και σήμερα είναι σίγουρα πρησμένο (τώρα που το παρατήρησα δλδ)...

Χιονίζει, εεε? Τέλεια!! Εμείς έχουμε να δούμε χιόνι από πρόπερσι, και αυτό για λίγο...

Καφέ δεν πίνω, γαλατάκι με χαμηλά λιπαρά. Και περιμένω να τσακίσω την πίτα μου (που είναι το φαγητό μουουουουου???).

Γμτ! Έμαθα προ ολίγου ότι πέθανε το βράδυ ο μπαμπάς της κουμπάρας μου (θα της βάφτιζα τον γιόκα στις 29 Μαΐου, με τα τελευταία νέα δεν ξέρω, εννοείται πως δεν την ρώτησα αφού έκλαιγε).

Αυτά τα νέα μου!!

ΥΓ: Ήρθε το φαΐ μουουουου

GEXxp3.png

παλι πιτα ζουζουνα??????αχ αχ αχ.

κοιτα δεν ειναι κ πολυ καλο να εχουμε καρουμπαλακι συνεχεια γιατι δειχνει οτι πετρωνει η κοιλια μας.ενταξει δε το λεω να σε αγχωσω αλλα εχε το στο νου σου!!!

ωχ συλληπητηρια στην κουμπαρα σου.μαλλον θα αλλαξουν τα δεδομενα?ποσο ειναι το μωρακι που θα βαφτισεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κοριτσάρες καλημέρα τι κάνετε σήμερα;

κλελια συλληπητήρια για τον μπαμπά της κουμπάρας σου.

και οι εξετάσεις μια χαρά οπότε άδικα ανησυχούσες

νενακι πραγματικά το blog σου είναι άψογο μπήκα εχτές και το είδα καλύτερα πραγματικά έχεις να μας δώσεις ιδέες για πολλά πράγματα.

ρε κορίτσια εγώ πεινάω τρώω και μετά από μια ώρα μου ρχεται να τα βγάλω αυτό γίνεται δύο μέρες τώρα συν ότι το έντερο μου με έχει σκίσει.

chrisaki και εμένα στο πρώτο όλοι είχαν λυσάξει ότι θα είναι κορίτσι βλέπανε και το σχήμα της κοιλιάς το είχαν σίγουρο ελά που όμως βγήκε αγόρι

Επεξεργάστηκαν by maraki32

Διαφημίσεις

Καλημερα εγκυούλες!!!

Πως ειστε σημερα;;

Κι εδω χιονιζε ολο το βραδυ και τωρα ειναι όλα ασπρα..

Ελένη περαστικα στον πεθερό σου, ευχομαι συντομα να τελειώσει η ταλαιπωρία σας, και εσυ ν απροσεχεις φυσικα και να αποφευγεις τους χωρους του νοσοκομείου..

Κλέλια καλή ορεξη, εγω χτυπησα μπουγατσα με κρεμα...Ειναι απο αυτες που όσες και να φας θες κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη....Μπραβο και για τα αποτελέσματα των εξετασεων σου!!Τέλεια!!!

Συλληπητηρια όμως για το θανατο του κουμπαρου σας..

Νενάκι εσυ πως εισαι;;Βορεια Ελλάδα εισαι και εχετε χιονακι;;

Μαρακι τι νεα;;Αναγούλες διαβαζω;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

bonjourakia σε όλες!!!!!

σήμερα τουλάχιστον έχουμε γαλανό ουρανό και όχι κίτρινο.... :)

μπουγατσούλες, πιτούλες μιαμ!!!!

πήγα στην διατροφολόγο χθες, έχω πάρει 1 1/2 κιλό και με ξεχ....σε κανονικά

(έχει δίκιο γιατί είμαι παχύσαρκη.... και δεν πρέπει να βάλω πολύ βάρος γιατί θα είναι επικίνδυνο )

τουλάχιστον μου έδωσε κουράγιο να μην κάνω πάρα πολλές γουρουνιές!

έχετε κι εσεις πονοκεφάλους;;; δεν παίρνω κάτι, αντέχω προς το παρόν αλλά είναι κουραστικό

τα πρωινά έχω λίγη ζαλάδα και το στομαχάκι μου λίγο αλλά όχι αναγούλα

φιλάκια και καλή μας ημέρα :)

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

tsipoura δεν έχω συχνά πονοκεφάλους, μια στο τόσο απλώς. Όταν είμαι κουρασμένη, όταν ο καιρός είναι κίτρινος-μπλιαξ κλπ. Περαστικούλια σου!!

nenaki δεν είναι καρούμπαλο παιδί μου. Είναι σαν να έχει πρηστεί λίγο (απειροελάχιστα αλλά εγώ το καταλαβαίνω) το σημείο αυτό, στην ηβική περιοχή. Και είναι λογικό αν αναλογιστούμε πως η μήτρα έχει γίνει σαν γκρέιπφρουτ. Σάκος και έμβρυο πιάνουν χώρο όσο νάναι. Πάντως και στο ίντερνετ που διαβάζω την εγκυμοσύνη σε κάθε εβδομάδα αυτό αναφέρει, ότι κάποιες γυναίκες το παρατηρούν στην εβδομάδα που είμαι.

Ο μπέμπης που θα βαφτίσω είναι τώρα 9 μηνών...

Επεξεργάστηκαν by Clelia

GEXxp3.png

αααα τωρα που το αναφερατε ας βαλω να ψησω και εγω μπουγατσουλα!!!μιαμ μιαμ..

μαρακι ελπιζω συντομα βρε κοριτσακι να σταματησουν οι αναγουλες σου,υπομονη..να τρως ελαφρα και συχνα..

stone ναι βορεια ειμαι!!!στην Σερρες!!!

τσιπουρα κανε κρατει (οσο μπορεις βεβαια) και να ακολουθεις το προγραμμα της διατροφολογου σου,ωστε να μη παρεις πολλα κιλακια.πονοκεφαλους οχι δεν εχω,και οταν εχω δε παιρνω τιποτα,απλα ξαπλωνω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

nenaki δεν είναι καρούμπαλο παιδί μου. Είναι σαν να έχει πρηστεί λίγο (απειροελάχιστα αλλά εγώ το καταλαβαίνω) το σημείο αυτό, στην ηβική περιοχή. Και είναι λογικό αν αναλογιστούμε πως η μήτρα έχει γίνει σαν γκρέιπφρουτ. Σάκος και έμβρυο πιάνουν χώρο όσο νάναι. Πάντως και στο ίντερνετ που διαβάζω την εγκυμοσύνη σε κάθε εβδομάδα αυτό αναφέρει, ότι κάποιες γυναίκες το παρατηρούν στην εβδομάδα που είμαι.

Ο μπέμπης που θα βαφτίσω είναι τώρα 9 μηνών...

καλα ντε μη βαρας!!!!!:-D:-D:-D

κανει προεξοχη και το πιανεις ή πιεζεις λιγακι την κοιλια?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...