Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Ειρηνάκι νυχτοπούλι!

Εγώ πάω για νανάκια γιατί έχει γενέθλια ο σύζυγος και θέλω να είμαι φρεσακαδούρα!!!!!! :tongue:

αναγκαστικα ειναι πραγματα που πρεπει να γινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και αναγκαστηκα ειναι πραγματα που πρεπει να γινουν μονο απο εμενα…. οσο μπορει και μαλιστα με το παραπανω βοηθαει ο συζηγατοσ αλλα τωρα τι να του πω?σιδερωσε την κουρτινα????? θα μου πει οτι ειναι μια χαρα και ασ ειναι πλισε απο το τσαλακωμα!!!!!
Όσο για το παραπάνω σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ μόνο το σύζυγο έχω που προσπαθεί ο γλυκούλης μου, αλλά είναι πράγματα που χρειάζονται τη σφραγίδα της μαμάς, πώς να το κάνουμε;;; Πάντως ανεκτίμητη η βοήθεια των μπαμπάδων, γιατί είναι γεμάτη αγάπη για το νινί και τη μανούλα!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Γιωτιτσα και Αντζελικα μου καλο χειμωνα να εχουμε με τα μωρακια μας:D:D:D

Κλελουκο σημερα περνεις την δοση σου παλι ε????αντε με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου!!!:mrgreen:

Ειρηνακι μου τι να πω βρε κοριτσι μου σε καταλαβαινουμε ειναι πολλα τα ατιμα που πρεπει να γινουνε αλλα εχε υπομονη και κανε οσα πιο λιγα μπορεις:roll:

Ελενιτσα μου χαιρομαι που δεν πονας πια αλλα βρε παιδακι μου εισαι πολυ δυνατη τι να πω εγω θα ειχα παρει οχτακασιες πενηντα φορες τον γιατρουλη ειμαι πολυ χεστρω νομιζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια εχω να σιδερωσω 2 πληντυρια της μπεμπουλας και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!επισης περιμενω τα επιπλακια της σημερα αλλα δεν ξερω αν τα στηνουνε ή απλως σου τα αφηνουνε:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα κουκλίνες μου!!

Angelique να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Ό,τι επιθυμείτε!!

Ειρήνη θα σε μαλώσω, γεννήθηκες για να παιδεύεσαι παιδάκι μου?? Τις κουρτίνες δεν τις σιδερώνουμε!! Τις πλένουμε σε πρόγραμμα χωρίς στίψιμο και τις κρεμάμε κατευθείαν, έτσι υγρές!! Θες να τραβήξω φώτο στις κουρτίνες μου να δεις το αποτέλεσμα?? Just Perfect, καλύτερα και από σιδερωμένες!!

chris, πού το θυμόσουν καλό μου ότι είχα doppler σήμερα??

Σας έχω νέα!!! Μάλλον θα κονταροχτυπηθώ με την Νένα ποια θα γεννήσει πρώτα!!

Κάναμε την εξέταση σήμερα: η μπέμπα είναι 2525 γραμ., το doppler τέλειο όπως και ο πλακούντας, το αμνιακό... εξακολουθεί ελαττωμένο... Στις 2 εβδομάδες μειώθηκε απειροελάχιστα, αλλά ούτως ή άλλως αλλάζουν οι μετρήσεις όσο μεγαλώνουμε... Θέλει να με ξαναδεί την άλλη Τρίτη διότι τώρα ελέγχουμε το αμνιακό... Ο γιατρός μου ευελπιστεί να περάσουν 15 ημέρες, να καταφέρω να μπω στην 36η.

Κλασσικά εγώ τρόμαξα μην "εξατμιστεί" το υγρό μέσα σε λίγες ημέρες, με καθησύχασε και μου έκανε την εξέταση (η οποία ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!) με το χαρτάκι ηλιοτροπίου (καλά το έγραψα??). Ούτε σταγόνα διαρροής αμνιακού δεν έχω, οπότε δεν θα έχουμε κάποια δραματική μείωση μέσα σε λίγες μέρες!! Μου είπε να ξανακάνω ένεση με 2 αμπούλες κορτιζόνης διότι τώρα είναι επιβεβλημένη ανάγκη καθώς η μπέμπα μου καραδοκεί :D. Πρέπει να ετοιμάζω βαλίτσααααααααααα!!!

Για του λόγου το αληθές, ο γιατρός με πήγε στην μαία του και μου έκανε ξενάγηση στον χώρο του τοκετού και μου εξήγησε κάποια πράγματα: αν το μωρό γεννηθεί στα 2500-2800 λογικά δεν θα μπορεί να κάνει θηλαστικές κινήσεις, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε για αρχή θήλαστρο (ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ χθες, μεθαύριο θα πάω). Επειδή θα μπει παρακολούθηση δεν θα κάνουμε άντληση την πρώτη ημέρα, όταν βγουν οι οροί και οι καθετήρες την 2η ημέρα, τότε θα αντλήσουμε. Μου είπε να φέρω το θήλαστρό μου, ώστε να μην μου χρεώσουν θήλαστρο μαιευτηρίου, άλλωστε μου είπε ότι της Medela προσαρμόζεται σε αυτό του μαιευτηρίου. Καλά τα λέει ρε κορίτσια?? Υπάρχει περίπτωση να μου χαλάσουν το θήλαστρο?

Τι άλλο? Δεν θυμάμαι!! Πρέπει να πάω κομμωτήριο (αν είναι ανοιχτά θα πάω αύριο). Να μου αφαιρέσει το gel νυχιών η κοπέλα (θα επιστρέψει μέσα στο Σαβ/κο, πρέπει να έρθει Δευτέρα!!), να τρυπηθώ με κορτιζόνη...

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας πω...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσάκια μου.

Αγγελική να χαιρεσαι τον αντρούλη σου να είναι πολύχρονος.

Clelia με το καλό να δεις την μπεμπούλα σου σήμερα, περιμένουμε νεα και φωτο.

Ειρήνη σε καταλαβαίνω απολυτα όσο και αν βοηθάνε οι σύζυγοι καποια πραγματα πρέπει να περάσουν απο τα χέρια μας, αλλα με ρέγουλο και με πολλα διαλείματα ξεκούρασης.

Χρυσα με το καλο να δεχθείς τα επιπλάκια σήμερα, νομίζω οτι τα στήνουν κιόλας και το βράδυ θα κάτσετε και θα τα χαζευετε, οσο για το σιδέρωμα σιγουρα είναι το πιο ευχάριστο απ όλα γιατι συνειδητοποιείς οτι η μικρή έρχεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

εεεεεεεεεεεε δε παιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

ποια θα μου φαει την πρωτιαααααααααααααααα??????????????????

θα αλλαξω καφε ,αν παω στις νοεμβριου εχω πιθανοτητες να με πρωτη???εεε????χιχιχιχι

Κλελουκο ειπε ο γιατρος κατα τις 36 εβδομαδες να γεννησεις απο τωρα θα φτιαξεις μαλλι?????εκτος κι αν φορας περουκα!!!!σε πειραζω ετσι!!!!

Δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα με το αμνιακο,δε θα ελλατωθει.να μην αγχωνεσαι (χαχαχα μου θυμιζω εσενα!!!!)θα μας φανε τα μηνυματα αλληλουποστηριξης!!!οσο για το θηλαστρο οχι παιδι μου τι να στο χαλασουν,αληθεια ποσο παει το ενοικιασμα του μαιευτηριου?

Αγγελικουλα μου να χαιρεσαι τον συζηγο και να σε κανει παντα ευτυχισμενη!!!Σε ευχαριστω που με σκεφτοσουν και εσυ,οπως και οι αλλες κοπελες!!!Σμουτσ σε ολες!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

ααα για τις κουρτινες και εγω ετσι τις κανω,απο το πλυντηριο στο κρεμασμα,αλλα ειναι καποια υφασματα που οντως θελουν σιδερο!!!

Χρυσακι ελπιζω να σας τα στησουν τα πραγματακια σας και να αρχισετε να τα χαιρεστε!!!μεγεια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Clelia μου τέλεια απο βάρος η μπεμπουλα σου μεγάλωσε πάρα πολύ, όσο για το αν θα έρθει νωρίτερα οποτε να έρθει με το καλό ας έρθει, είναι αρκετα μεγάλη και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ετοιμασε τη βαλιτσουλα σου να είσαι ετοιμη, πω πω οσο σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρός, με πιάνει μια αγωνία. Οσο για το θηλασμό μην αγχώνεσαι, αναλόσγως θα την βρείτε τη λύση.

Thank yououououou κουκλίνες μου!!

Νένα, μου είπε η μαία για 30 ευρώ χρέωση μαιευτηρίου για θήλαστρο, πιστεύω ότι είναι εφάπαξ, δλδ δεν είναι η φορά πχ. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, αλλά δεν με νοιάζει!!

Επίσης ο γιατρός είπε: "μακάρι να φτάσουμε στις 36 εβδομάδες!!". Δλδ παίζει να πάω την άλλη βδομάδα και να μου πει "Έλα αύριο για τοκετό". Τότε θα τρέχω?? Δεν νομίζωωωωωωωω!! Θα πάω αύριο για ανταύγειες και αν και όποτε μου πει να πάω για τοκετό, θα πάω απλά για χτένισμα (καθώς είμαι μία ψωνάρα!!).

Η μαία επίσης μου είπε να πάρω πλαστικές σαγιονάρες για το μπάνιο, παρήγγειλα αυτές τις φούξια http://www.myshoe.gr/index.php?main_page=popup_image&pID=1308&attr_id=9. Do you like?? Να μην πάρω μαζί μου σερβιέτες, πετσέτες κλπ, να πάρω αποσμητικά, καλλυντικά, σαμπουάν κλπ. Αυτά!!

Γιώτα εμένα με έχει πιάσει ανυπομονησία!! Θέλω να δω το μωρό μουουουου!!

GEXxp3.png

δε νομιζω τοσο γρηγορα να σε βαλει μεσα...ολο και κατι θα κανουν για να μη γεννησεις τοσο προωρα.το παπουτσικο μου αρεσε,πολυ τρεντυ.επισης μαλλι θα φτιαξω και εγω που δεν ειμαι ψωναρα!!χαχα

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Μωρέ, ούτε αυτός θέλει τόσο νωρίς, αλλά μου είπε 36-37 εβδ θα γίνει τοκετός οπωσδήποτε, δλδ 9-16/9. Αν δεν αλλάξει κάτι... Ο διαβήτης κουράζει το μωρό και δεν κατουράει, οπότε εξού και το μειωμένο αμνιακό. Το πολύ θετικό είναι το βάρος της, γι' αυτό και χαζο-χαίρομαι... Αλλιώς θα ήταν λίγο πιο σκούρα τα πράγματα... Τώρα θεωρείται μεγάλο μωρό για τον κόσμο αυτό τον μάταιο :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Ολα θα πάνε καλα μην αγχώνεσαι, όσο για το κομμωτήριο και τη σαγιονάρα τι να πω αμα είσαι trendy, είσαι, το έχεις βρε παιδί μου που λένε. Τέλεια η σαγιονάρα.

Αντε βρε κορίτσια να κάνετε την αρχή και να ακολουθήσουμε και οι υπόλοιπες.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη κλελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ποπελαρα μου γλυκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι ολα να πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ψιτ ψιτ βρε λετε να σασ την σκασω εγω πρωτη??????αλλεσ να περιμενουμε και αλλεσ να βγουν πιο μπροστα?σαββατο εχω ντοπλερακι επαναλληπτικο κ δευτερα ραντεβου στο ντοκτορι...

σημερα πηγα για αναλυσεισ!!!!επισησ μου εγραψε το ντοκτορι λευκωμα ουρων....δεν ειναι η αναλυση που την βρισκουν ετσι απλα απο την γενικη ουρων αλλα θα μου δωσουν ενα δοχειο να κανω τσισακια ολη μερα και μετα να τα παω στην μικροβιολογο πεσκεσι:tongue::tongue::tongue:.αληθεια το εκανε καμια σασ?μηπωσ θελει να δει τιποτα για εκλαμψια κτλ?θα δειξει!!

εν τω μεταξυ σε 2 μερεσ εκανα πολυ κατακρατηση κ τουμπι τωρα τα ποδια μου!!!!!..πηρα και 1-2 κιλακια αμμεσωσ!!!!!!!!!!!!!σημερα το μενου εχει πολυ νερακι μηπωσ κ ξεπριστω..:rolleyes:

Κοριτσια εχω να σιδερωσω 2 πληντυρια της μπεμπουλας και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!!!επισης περιμενω τα επιπλακια της σημερα αλλα δεν ξερω αν τα στηνουνε ή απλως σου τα αφηνουνε:roll::roll::roll:

λογικα τα στηνουν αυτοι!!!γι αυτουσ ειναι παιχνιδακι!!!!

Ειρήνη θα σε μαλώσω, γεννήθηκες για να παιδεύεσαι παιδάκι μου?? Τις κουρτίνες δεν τις σιδερώνουμε!! Τις πλένουμε σε πρόγραμμα χωρίς στίψιμο και τις κρεμάμε κατευθείαν, έτσι υγρές!! Θες να τραβήξω φώτο στις κουρτίνες μου να δεις το αποτέλεσμα?? Just Perfect, καλύτερα και από σιδερωμένες!!

το ξερω το κολπακι κλελουκω!!!!!απλα οπωσ ειπε και η νενα ειναι καποια κ@λουφασματα που θελουν σιδερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

οσο για την μπεμπουκω σου μια χαρα βαροσ εχει και μια χαρα θα σου θηλασει!!!!!!!!!!!!!!σκεψου η αγγελιξ ηταν 2550:roll::tongue: 38 εβδομαδων και μια χαρα τα καταφερε!!!!!εσενα εστω και μια εβδομαδα να παρει θα παει γυρω στα 2800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα σουπερ θα πανε και να μην σκασ απο τωρα για τον θηλασμο!!!!θα ελθουν απο μονα τουσ τα πραγματα!!!!!

αγγελικακι να χαιρεσαι τον συζηγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ και κατι αλλο...καταφερα να κοιμαται η αγγελιξ στο δωματιο τησ οπωσ σασ ειπα (ουτε εγω το περιμενα...).τωρα ομωσ πιασαμε αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξυπναει 2 κ 3 φορεσ μεσα στην νυχτα και αναγκαστηκα για να ξανακοιμηθει καθομαι διπλα τησ(μολισ παω να φυγω ,αφου κοιμαται το καταλαβαινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)...τι να πω ενα πραγμα φτιαχνω αλλο μου χαλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχε να ξυπνησει νυχτα απο 40 μερων!!!!!!!!!!!!:confused:

α εξου και τα ποδια τουμπανο που σασ εγραψα!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη σε καινούριο μπελά σε έβαλε το τέκνο :D. Τα παιδιά παιδεύουν!! Σχετικά με την εξέταση, δεν ξέρω τον λόγο που σου την έκανε, αλλά πιστεύω θα σου το έλεγε. Πώς σου είπε ότι είναι για να ελέγξει αν υπάρχει λεύκωμα, θα σου έλεγε το κάνω και για τον τάδε λόγο... Δεν κρύβονται οι γιατροί από εμάς, θέλουν να μας τα λένε και ας μας τρομάζουν... Οπότε να μην αναρωτιέσαι!!

GEXxp3.png

Ενταξει σιδερο τελος!!!ηταν υπεροχα και πολυ συγκηνητικα επισης:roll::roll::roll:

Γυρω στις 12.30 θα ερθουν τα επιπλακια..για να δουμε:mrgreen::mrgreen:

Μαρη Κλελιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηη ζουλιαρα ακουσες την Νενα και αμεσως θελεις και εσυ???ε???

αγαπη μου η μπουμπουκα σου εχει παρα πολυ καλο βαρος φτου φτου και σε κανα δυο εβδομαδες που θα ερθει με το καλο θα ειναι σαν να την γεννησες τελειωμηνη,φτου φτου σκορδα ολα τελεια θα πανε:P:p:p

το καλο ειναι οτι δεν εχεις να ετοιμασεις και πολλα αν θυμαμαι καλα ε??θυμαμαι???:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ευτυχώς Χρύσα μου, σχεδόν όλα έτοιμα!! Όλα τα "βαριά": καρότσι, 2 αυγά, καλαθούνα, πορτ μπεμπέ κλπ πλυμμένα τακτοποιημένα! Από ρούχα και σεντόνια (2 ντουλάπες) επίσης πλυμμένα σιδερωμένα!! Μου μένει μία σακούλα μικρούουουουλα για να πλύνω και να σιδερώσω, περιμένω να μαζέψω ρουχαλάκια πετσετούλες για να βάλω ολόκληρη πλύση και όχι μισή!!

Κάτι ήξερα και λύσσαξα να τα ετοιμάσω!! Παρήγγειλα κιόλας, μου ήρθαν οι πιτζάμες και τα βρακάκια, τα προϊόντα της weleda, περιμένω σουτιέν, θήλαστρο κλπ!!

Με το καλό να δεχτείς τα πραγματάκια του μωρού σου!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...