Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες!!

καλως επιστρεψατε οι θαλασσινες!!!!

Αγγελικη,μετα την μια εβδομαδα θα ξαναγυρισεις δουλεια????εως ποτε????καλα καταλαβα??

Ελενη μου περιμενουμε νεακια σου απο τον γιατρουλη,αν και δε βλεπω να ναι κατι ιδιαιτερο,θα σου πει λογικα ξεκουραση.

Fire εμενα μαλλον μου ακουγεται ολο αυτο που λες σαν να κρυωσες.τελευταια και εγω ενιωθα ετσι επειδη ειχα την μπαλκονοπορτα ανοιχτη και τα ξημερωματα εβγαινε δροσια και μετα 2-3 μερες χαλια η κοιλια χαμηλα.και εγω ηθελα να πηγαινω τουαλετα.

Απο υγρα και εγω αλλο πραγμα..ανεκαθεν βεβαια ειχα,τωρα ηρθε και εδεσε..

Απο συσπασεις να μη ξαναπω οτι φυσικα και εχω,τωρα στο τελος της εβδομαδας σταματαω και τα πρεπαρ που περνω,ωχ παναγια μου.

Αυτην την εβδομαδα θα παω γιατρο,δε ξερω ποια μερα,σημερα μαλλον θα ξερω το απογευμα.

Απο πλαστικα και εγω χρησιμοποιησα της avent για κανενα τριμηνο απο 6-9 μηνων και ολα τα αλλα γυαλινα,μεχρι και τωρα που το πινει μονη της και μετα πηγαινει το βαζει στο παγκο,παντα με την επιβλεψη μου (εχω ενα φοβο μη σπασει)

αχ σε 2 βδομαδες σχεδον κοριτσαρες ,θεου θελοντος θα ακουσω το κλαμα της μικρης μου πριγκιπεσσας....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενουκω ολο και πλησιαζεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια εχω ξεπατωθει λεμε...οσο και να προσεχω ,βαφει ο συζηγοσ το δωματιο μασ (αναγκαστικα πρεπει να γινει τωρα αυτο ,πριν μπει το μωρο μεσα...)γιατι ειχε παρουσιασει υγρασιεσ...

ε και οσο ναναι μια να πληνω τισ κουρτινεσ ,μια να πληνω καροτσια κτλ του μωρου και δεν συμαζευεται!!!!!ολο βρισκονται δουλειεσ!!ε για να πω την αληθεια ειναι και το ατιμο το συνδρομο!!!!...τησ φωλιασ εννοω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

το εχω παρατηρησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θυμομουν και περσυ!!

Ειρήνη, αυτό που έγραψα αφορούσε περιπτώσεις ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ παθολογικές καταστάσεις, υποθυρεοειδισμό και άλλα που σαφέστατα δεν τα γνωρίζω. Όπως και η ξαδέλφη μου που ανέφερα έφτασε 6 μηνών με +27 κιλά επειδή δεν είδαν ότι είχε υποθυρεοειδισμό...

Μίλησα για υγιέστατους οργανισμούς, χωρίς καν διαβήτη κύησης, που πολύ απλά: έτρωγαν τον αγλέορα και ανέφερα και παραδείγματα για το τι έτρωγαν οι γνωστές μου που έβαλαν 25-30 κιλά (και η αδελφούλα μου μέσα σε αυτές)

καταλαβα τι εννοεισ κλελουκακι...απλα τα ειχα διαβασει προ ημερων και χωρισ να τα ξαναδιαβασω ,μπηκα και σχολιασα...!!!!....παντωσ δεν φανταζεσαι τι σπασιμο ηταν να μην ΤΡΩΩ και ολο να παιρνω 5κιλα!!!!!!!!!!και να τα ακουω και απο πανω!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

DnfMp3.pngqTarp3.png

αγγελική και γιώτα καλώ μας ήρθατε! κι ας αργήσατε! περάσατε καλά κι αυτό έχει σημασία! άντε να δείτε κι εσείς τα μωράκια σας σύντομα, να τα δούμε κι εμείς να χαλαρώσουμε!

δε μου λέτε? υπάρχει κανένα σύνδρομο με όνειρα? έχω ώρα λίγες μέρες βλέπω πολλά όνειρα τρομακτικά που δεν τα θυμάμαι, θυμάμαι μόνο να είμαι πανικόβλητη, να τρέχω, να έχω άγχος... και ξυπνάω τρομαγμένη και τρομάζω και το γκουγκουφκάκι μου! ξυπνάει κι αυτό και άντε να σταματήσει μετά... πολύ στενοχωριέμαι...:( λέτε να καταλαβαίνει? να περνάνε και σ' αυτό τα όνειρά μου?

ελένη να δεις που δε θα είναι και τίποτα ανησυχητικό και όλα θα είναι καλά!

πετρούλα εγώ για υτό αποφεύγω τις αγορές από το ιντερνετ όσον αφορά ρούχα... μην τυχόν δε είναισ το μέγεθος που πρέπει και άντε μετά μπελάς για την αλλαγή... μεγειά σου πάντως! μεγειά σας οικογενειακώς!

ρε νένα... κάθε φορά που το λες συγκινούμαι!!! άντε βρε κοπέλα μου! τζα θα κάνει η μικρούλα σου!

ειρηνάκι δε βάζεις κ@λο κάτω έ??? άντε λιγάκι ξεκουράσου! άντε ας κάνει και κανένας αλλος δουλίτσες!

εγώ μπιμπερό ακόμη δεν πήρα... πόσα πρέπει να πάρω? στις λίστες γράφουν μέχρι και 10... υπερβολικά δεν είναι? και ποιο μέγεθος? καλά για γυάλινα έλεγα έτσι κι αλλιώς... και πιπίλα μου είπαν μία 0+ για αρχή, μήπως δεν την πάρει και καθόλου... από φαρμακείο να τα πάρω ή κάνουν και από μαγαζιά με παιδικά? σουτιέν θηλασμού λέω για 3-4, είδα της triumph, που τα φοράω πολλά χρόνια και την εμπιστεύομαι σαν μάρκα. έχετε ιδέα?

αύριο θα έρθουν πάλι η μανούλα με τη θεία για άλλες αγορές... τους έχω κάνει μια λίστα που θα τρομάξουν...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Εγω χρησιμοποιησα πολύ λίγο τα πλαστικα μπουκαλια της avent, τα οποια πήρα απο την αρχη αλλα ο μικρος τα χρησιμοποιησε μετα τον 8ο μηνα και τα επιανε εκεινος.. μιας και ειναι σχεδον καινουρια ελεγα να ξαναχρησιμοποιησω τωρα με το καινουριο μπεμπε, αλλα με βαλατε σε σκεψεις..Νομιζα πως χρησιμοποιουσαν ενα αλλο υλικο και οχι καθαρο πλαστικό

Για οσες ενδιαφερεστε δειτε εδω μια πολύ καλή επιλογη για bpa free μπουκαλια και γυαλινα σε θηκη..Διαβασα για αυτα και βρηκα ενα site που στελνει και Ελλάδα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1671278&posted=1#post1671278

weego9ozsky.jpg

Uploaded with ImageShack.us

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Nενακι πολυ πιθανον να συμβαινει αυτο που μου λες γιατι ο γιατρος μου μολις μου ειπε οτι ετσι που του το περιεγραψα δεν νομιζει οτι ειναι συσπασεις..

Θα προσεξω λιγες μερες το aircondition και τον ανεμιστηρα μηπως ειναι οντως αυτα που μου κανουν ζημια.. :-(

Περσι κοροιδευα την ξαδερφη μου που κυκλοφορουσε κατακαλοκαιρο μεσ το σπιτι της με καλτσακια.. κατι θα ηξερε!!

Ανεκαθεν δεν ηθελα aircondition σπιτι αλλα ας οψεται η κατασταση!!:-D

Διαφημίσεις

Άντε βρε Νένα!! Στο πρόσωπό σου βλέπω τον εαυτό μου μετά από μερικές μέρες... και ανυπομονώ!!

Ειρήνη δεν προσέχεις και μετά πονάς και στενοχωριέσαι!! Όλες κάνουμε δουλειές, αλλά κάπως προσέχουμε βρε ματάρες!! Έχεις και την Αγγελικούλια μονίμως αγκαλιά (είδα τις φώτο)...

Ploegisi, είναι ο μήνας που σκεφτόμαστε τα μωρά μας, οπότε παίζει να δεις την μπέμπα στον ύπνο σου! Μην τρομάξεις αν την δεις πχ άσχημη, διότι αφενός θα βγει μια καρακουκλάρα, αφετέρου τα όνειρα αντικατοπτρίζουν τους φόβους μας. Δλδ μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις και εφιάλτες με άσχημα πράγματα για το μωρό... Δεν θα συμβεί τπτ, απλά αγχώνεσαι και αυτό μεταφέρεται στον ύπνο σου (όχι όμως στο μωρό, μην ανησυχείς!!). Θα πάρεις σουτιέν που θα σε βολεύουν, η triumph είναι πολύ καλή μάρκα... Όσο για τα μπιμπερό, σκέφτομαι να πάρω 3-5 για αρχή γυάλινα, και στο κάτω-κάτω τα υπόλοιπα πες τους να σου τα πάρουν δωράκι :-D...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΓκαστροΠεπελάρες μου σας χαιρετώ από τις Σπέτσες! χιχιχιχιχιχιιι

Μα τέτοιο γκλαμουρ πια.... τί να πω! Μονο η κουμπάρα μου υποψιάστηκε τον λόγο ... τον βασιλικό γάμο χιχιιχιχιχιχιχι

Ενα θα σας πω, τι έγινε το μεσσημέρι!

Να είμαι με το καφτάνι και την σαγιονάρα πάνω στη μηχανή φοτρωμένη με μαναβική και να τραβάει το σταρ πλανα! Αν υποψιαστώ ότι θα βγει όλη μου η κυταρίτιδα στα κανάλια θα γίνει της κακοκομοίρας!

Σας διάβασα στα γρήγορα γιατί μόλις καταφέραμε να κλέψουμε ιντερνετ.... τον έχω ξεχε τον τσιπούρο μου από χθες γιατί δεν βρίσκαμε με τίποτα (λες και φταίει... έχει φέρει και ενισχυτή σήματος... οργανωμενο το έγκλημα.... κουμπαρα εσύ καταλαβαίνεις καλύτερα)

Να πω στην Νένα μας να περιμένει να γυρίσω

στην Ελενα με γεια και χαρά και πολλά μωρά το καινούργιο σπιτάκι!

σε όλες σας να κάτσετε φρόνιμες και να με περιμένετε για τις γέννες!!!!!!!!!

κλέλια αύριο εχεις το ντοπλερ, παρακαλώ να μου στείλεις sms γιατί δεν ξέρω αν θα βρω πάλι ιντερνετ, άσε που θα έχω και τις ετοιμασίες για το γάμο!!!!!! (μπιφτέκια έχει αύριο το πρόγραμμα!)

Δεν προλαβαίνω να σας γράψω πολλά γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για το μπατσελορ.... στο μουράγιο (ορίστε σας δίνω και πληροφορίες)

στην πραγματικότητα σας αφήνω για να δω τα φασολάκια που μαγειρεύω!

χιχιχιχιχιιχιχι

να ενημερώσω ότι μου ήρθε η περίοδος σήμερα και χάρηκα πολύ γιατί ήρθε ακριβώς την 29η ημέρα, ακριβώς όπως πρέπει!!!!!

επίσης σχετικά με τις εγκυμοσύνες που πέτυχα ή έτυχαν... η δική μου με το καλό σίγουρα δεν θα είναι τυχαία!!!!! αλλά θα προσπαθήσω να γίνει όσο πιο επιμελημένα ατημέλητη γίνεται.....

σας φιλώ και σας σκέφτομαι!

μουτς!

Tσιπουρίτσα ψωνάρα!! Μην δεις κανάλι, εσύ να ποζάρεις!!!

Καλά να περνάτε!! Αν δούμε μια κούκλα στο σταρ θα καταλάβουμε ποια είναι!!

Για πες κι άλλα για την γκαστριά σου που έρχεται οσονούπω... Για πε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αγγελική και Γιωτίτσα καλώς ήρθατε!!!

τσιπούρα κάπου πήρε κάτι το μάτι μου για το γάμο στις Σπέτσες αλλά δε σε είδα! Θα είμαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά!

Ευτυχώς οι πόνοι υποχώρησαν αρκετά το απόγευμα και έτσι δεν τηλεφώνησα το γιατρό. θα του τηλεφωνήσω σε λίγες μέρες, αύριο θα πάω για εξετάσεις αιματολογικές και ούρων και ελπίζω ως το τέλος της εβδομάδας να με δει.

δείτε και αυτή τη σελίδα για όσες ενδιαφέρονται

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/Articles.php

Μπουκάλια όσες χρησιμοποιήσετε μόνο γυάλινα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μπουκάλι αφού σταμάτησε ο θηλασμός επομένως μη πάρετε προς το παρόν πολλά.

Σήμερα για καλό και για κακό αγόρασα και πιπίλες μήπως θελήσει η μικρή, βρήκα κάποιες στα jumpo που γράφουνε ότι είναι από λατεξ φυσικό και είναι BPA free της ΜΑΜ. Φυσικά δε σημαίνει ότι και η μικρή θα συμφωνήσει με την επιλογή μου, θα δείξει...

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλησπερα κοριτσαρες/.....

ειμαι πολυ πολυ καλα ξεκινησε η καθαριοτητα στο καινουργιο σπιτακι μας...βασικα καθαριστρια φωναξα... της οποιας της βγηκε ο πατος για τα καλα...την λυπηθηκα...

αυριο ψεκαζει ο συζυξ με κατσαριδοφαρμακο στα μπαλκονια και μετα ξεκιναει η μεταφορα κουζινικων και ρουχων ....

Νιωθω πολυ καλα που θα φυγω απο το καταρεμενοσπιτο ....

Με πηγαν και μια βολτα στην θαλασα ο αδερφος μου με την νυφη μ και τον ανιψουλη μου... κανανε μπανακι και ηρθαμε ,εγω ο,τι μπανιο εκανα εκανα δεν κανω αλλο αρχισα να ψιλοφοβαμαι μεσα στο νερο ....

Οσο για τα γυαλινα μπουκαλια κι εγω ολα γυαλινα της τα πηρα της μικρης... και μικρα και μεγαλα...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, Γιωτίτσα μου κι εσύ το ίδιο!

stone καλοφόρετα!

nenaki μου πολύ χαίρομαι που βρήκε το δρόμο της η κορούλα σου, άντε και στα δικά μας, που είναι βέβαια σε εγκάρσια προβολή αλλά μάλλον έχουμε χρόνο ακόμα για να αγχωνόμαστε. Πάντα συγκινούμε όταν διαβάζω ότι φτάνει ο καιρός σου, σε σκεφτόμουν έντονα στις διακοπές. Όσο για τη δουλειά, την Πέμπτη έχω ραντεβού στο ΙΚΑ για να μου γράψουν την άδεια, όπως το έχω υπολογίσει εγώ μου βγαίνουν 3 ημέρες δουλειάς, αλλά έχω υπόλοιπο άδειας και δεν ξέρω ακόμα, πάντως πριν φύγω τους χαιρέτησα… να δούμε τι ημ/νία θα μου γράψουν και οι ειδήμονες… σκέφτομαι πάντως να πάω, λες να μου έλειψε ήδη;;;

Ελένη μου να το παρακολουθήσεις και για οτιδήποτε τηλεφώνησε στο γιατρό σου.

Ειρήνη προσοχή με τις δουλίτσες κι εγώ έχω πολλά μπροστά μου, θα παραγγείλουμε κρεβατάκι, καροτσάκι, θα μεταφέρουμε κάτι πρίζες, θα βάλουμε κουρτινόξυλα και κουρτίνες, θα πάρουμε φώτα, θα μεταφέρουμε βιβλιοθήκη, pc και παλιά ντουλάπα, θα πετάξουμε το παλιό κρεβάτι για να μπει η καινούρια ντουλάπα η οποία αφού τοποθετηθεί θα χρειαστεί και μετατροπή από ξυλουργό, γιατί δεν την έβγαζε το εργοστάσιο όπως τη θέλαμε, θα πρέπει να καθαριστεί, να αεριστεί καλά… να βαφτεί το δωμάτιο… να πάρουμε τα πρώτα ρουχαλάκια και κάθε τι απαραίτητο για το μωράκι, να πλυθούν-σιδερωθούν, για να τοποθετηθούν όπως πρέπει κλπ…. Πρέπει να τακτοποιήσω και τη ντουλάπα στη δική μας κρεβατοκάμαρα…. ένας χαμός δηλαδή….

Ploegisi γίνεται χαμός με τις λίστες, κάθε μια λέει και τα δικά της…. κι εγώ έχω πελαγώσει με όλα αυτά...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Vasdeli εσενα σου φυγε ή συνεχιζεις να χεις ενοχλησεις και σημερα?

Το μονο που δεν ηθελα ν ακουσω clelia μου ειναι αυτο.Συσπασεις απο τωρα?

ειμαι μολις στην 28η βδομαδα.. :-(

Οι συσπασεις δεν ειναι κατι που το εχεις με καποια περιοδικοτητα και για καποια ωρα??

:roll:

Ακριβώς, μην ανησυχείς! Οι συσπάσεις έχουν περιοδικότητα, το ίδιο και οι μπράξτον χικς. Εμένα μου έφυγε σήμερα ο πόνος....

vasdeli και fire ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για κηραλοιφη και σπαθολαδο. Παω να διαβασω περισσοτερα σχετικα

Εχω κι εγω μια απορια, εχω πολλα υγρα (ελεγχω παντα να ειναι αοσμα) αλλα αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη αυτα ειναι υγρα αμνιακα απο καποια διαρροη που μπορει να γινει επικινδυνη για το μωρο πώς θα το καταλαβω? Εχω ακομα μια εβδομαδα μεχρι το ντοπλερ κι ο γιατρος μου ειναι στο εξωτερικο.Τι συμβουλευετε?

Ελπίζω να βγάλεις άκρη!

Τώρα, όσο για το αμνιακό, όταν έσπασαν σε μένα τα νερά ήμουν καθιστή στον καναπέ(2 μέρες πριν την ΠΗΤ) και με το που σηκώθηκα έφυγε μια τεράστια ποσότητα , τόσο που λερώθηκαν μέχρι και η σαγιονάρες μου...πώς βλέπεις τα παιδάκια να ανοίγουν τα πόδια και να κατουράνε....ε, κάτι τέτοιο!!!:mrgreen:

Αυτά που έχεις είναι τα φυσιολογικά της εγκυμοσύνης....Να προσέχεις καθε φορά αν είναι πρασινωπά....τότε συναγερμός!!!

vasdeli και εγώ θα πάρω γυάλινα μπιμπερό (προσανατολίζομαι dr browns ή medela) και θηλές από σιλικόνη. Να σε ρωτήσω κάτι όμως, όταν το νινί μεγαλώσει και πίνει μόνο του κρατώντας το μπιμπερό (όχι με τα πόδια όπως το μωρό σου!!), δεν θα είναι πιο ασφαλή τα πλαστικά μπιμπερό?? Μην του πέσει από τα χέρια, μην πέσει μαζί με το μπιμπερό? Τα dr browns και τα medela πάντως έχουν τα καλύτερα πλαστικά bpa free. Το διάβασα σε όσες ψαγμένες έχουν ανοίξει θέμα εδώ στο φόρουμ.

Λοιπόν, αυτό είναι ένα θέμα...Με γυάλινο μπιμπερό, ποτέ δεν άφησα παιδί να πιει γάλα χωρίς να το βλέπω...:roll: Απλά, πρέπει να φυλάς καραούλι, ή αν είναι μέσα στην κούνια του...ηρεμείς κάπως....και πάλι όμως το ένα μάτι εκεί....

Η λύση που πρότεινε κάποια κοπέλα(δεν θυμάμαι ποια ακριβώς) το μπιμπερό με την επικάλυψη καουτσούκ αν δεν κάνω λάθος, είναι καλή λύση!:D Τότε δεν υπήρχε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε μπηκα για λιγο να δω τι γραψατε και απο οτι καταλαβα εσεισ ξεσαλωσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεταμεσονυκτιεσ ολεσ σασ ε????:tongue::tongue::tongue:

ελαινακι κι εγω αυριο πρωι πρωι αναλυσεισ!!!!!!!!!!!

αγγελικουλα καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο τωρα και τα ταχτοποιηματα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α καλα ειδα εγω μια περιφερομενη τσιπουρα ενω εβλεπα ειδησεισ στο σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ βρε κοριτσια προσπαθω να μην ζοριζομαι!!!!!!!!!!!!!και μολισ νιωσω συσπασουλα ή ενοχληση καθομαι!!!!!!!!!!!!!!!!αναγκαστικα ειναι πραγματα που πρεπει να γινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και αναγκαστηκα ειναι πραγματα που πρεπει να γινουν μονο απο εμενα (ειπαμε μαμα δουλευει ωρεσ των ωρων και πεθερα..:rolleyes:).οσο μπορει και μαλιστα με το παραπανω βοηθαει ο συζηγατοσ αλλα τωρα τι να του πω?σιδερωσε την κουρτινα?????:confused::confused::rolleyes::rolleyes:θα μου πει οτι ειναι μια χαρα και ασ ειναι πλισε απο το τσαλακωμα!!!!!

α και για σηκωμα τησ αγγελικησ!!!!!!καλε μονο για τισ φωτο την σηκωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα μαλιστα περπατησαμε και εχουν αραιωσει λιγο τα σηκωματα!!!!!!!!

καλο βραδυ ποπελαρεσ μου και ονειρα πολυ πολυ γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α για μπιμπερο που λετε....

λοιπον περσυ επεσα θυμα τησ πωλητριασ που μου συστησε τα chicco τα αντικολικα και οτι με αυτα το μωρο δεν εχει κολικουσ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μουφα!!!!!!περα απο αυτο τα πλαστικα τησ συγκεκριμενησ εταιρειασ (δεν ξερω για τισ αλλεσ..)αγανακτουσα και αγανακτω να τα κρυωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν παιρνουν ειδηση!!!!!!!!!!

φετοσ λοιπον πηρα παλι τησ ιδιασ εταιριασ αλλα γυαλινα.

πιστευα περσυ κι εγω οτι τησ συγκεκριμενησ μαρκασ και λογω του οτι ειναι πανακρυβα δεν θα ειχαν τα bpa ...

(να σημειωσω οτι και φετοσ η πωλητρια παλι σε αυτα με πηγαινε:rolleyes:,μετα ειδα ομωσ οτι τα αντικολικα-πλαστικα ειχαν σχεδον 13 ευρω ,ενω τα γυαλινα 7!!!!!!!!!!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...