Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ ευχαριστω Ελενη μου

Φανταζομαι οτι αν ειχα πετρωμα θα ηταν κατι που θα το καταλαβαινα, ετσι δεν ειναι? εχω μια απορια και γι αυτο αν θα το αντιληφθω

Διαβαζα για συσπασεις και πετρωματα, αλλα η αληθεια ειναι πως αν δεν τα νιωσεις, δυσκολα καταλαβαινεις τι ..εννοει ο ποιητης!!

Αν μπορω να σε βοηθησω ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε για τα υγρα να τον ενημερωσω οπωσδηποτε αν ειναι πρασινα.. για το λιγα ή πολλα μου ειπε οτι ειναι σχετικο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω κι εγω μια απορια, εχω πολλα υγρα (ελεγχω παντα να ειναι αοσμα) αλλα αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη αυτα ειναι υγρα αμνιακα απο καποια διαρροη που μπορει να γινει επικινδυνη για το μωρο πώς θα το καταλαβω? Εχω ακομα μια εβδομαδα μεχρι το ντοπλερ κι ο γιατρος μου ειναι στο εξωτερικο.Τι συμβουλευετε?

νομιζω οτι αδικα ανησυχεις γιατι τα υγρα ειναι φυσιολογικα.πολλες εγκυουλες εχουν αυξημενα υγρα. φροντιζε να αλλαζεις συχνα εσωρουχο ´η σερβιετακι.

δεν εχεις επικοινωνια με καποια μαια να τη συμβουλευοσουν?

παντως και το γιατρουλη να παρεις δεν θα υπαρχει προβλημα. αυτοι εχουν παντα τα τηλεφωνα ανοιχτα και ειναι stand by γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να εχουν γεννα. ;)

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

fire εμενα συχνα πετρωνει η κοιλιτσα..ξαφνικα δηλαδη γινεται τοσο σκληρη που δεν ζουλιεται καθολου.

εδω και ενα μηνα που τοχω παρατηρησει μου εδωσε γιατρουλης μαγνησιο 3 φορες τη μερα..παντως και γω δεν τοχα παρει χαμπαρι και μια μερα που μου χαιδευε η αδερφη μου την κοιλια..το ειδε και μου ειπε οτι ειναι συσπαση.

παντως ειναι φυσιολογικο..προετοιμασια γινεται..δε σημαινει οτι γενναμε κιολας:-D

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

πετρώματα και συσπασούλες και υγρά πιστεύω ότι όλες έχουμε τελευταία! ο καιρός μας είναι! εμένα το μαγνήσιο μου το κοψε εδώ και 1 μήνα και κάτι, γιατί θεωρεί ότι από δω και πέρα είναι φυσιολογικάτα πονάκια! πιο πριν απλά θα ταλαιπωρούμουν και γι αυτό το έπαιρνα!

επίσης έχω να πω ότι η μπεμπούλα μου έχει ξασαλώσει! είναι παλουκάκι στην κυριολεξία! κατ' αρχήν κάθεσται σχεδόν πάντα στη δεξιά μου πλευρά και μου κάνει την κοιλιά στραβή! και εκεί κουνιέται! πάνω κάτω, μέσα έξω! την περασμένη βδομάδα που πηγα στο γιατρό για κουβεντούλα γελούσε που μ' έβλεπε χαλαρή στην πολυθρόνα και τη μικρή να κάνει πάρτυ!

επίσης εχει τώρα 2 βδομάδες νιώθω κάτι σαν βεντούζες αρκετά συχνά. εσωτερικά να με τραβάει κάτι! κυρίως κοντά στις σάλπιγγες... και μου είπε ότι είναι η προετοιμασία της μήτρας!

δε μου λέτε... αυτά που λένε κάποιες ότι νιώθουν αν αυτό που κουνάει είναι χέρι ή πόδι, το καταλαβαίνετε? εγώ όχι... μόνο όταν γυρνάει καταλαβαίνω το κεφαλάκι της... και το κωλαράκι της που το τουρλώνει! τι να πω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

fire εμενα συχνα πετρωνει η κοιλιτσα..ξαφνικα δηλαδη γινεται τοσο σκληρη που δεν ζουλιεται καθολου.

εδω και ενα μηνα που τοχω παρατηρησει μου εδωσε γιατρουλης μαγνησιο 3 φορες τη μερα..παντως και γω δεν τοχα παρει χαμπαρι και μια μερα που μου χαιδευε η αδερφη μου την κοιλια..το ειδε και μου ειπε οτι ειναι συσπαση.

παντως ειναι φυσιολογικο..προετοιμασια γινεται..δε σημαινει οτι γενναμε κιολας:-D

Ευχαριστω μαμουνακι

και γω παιρνω μαγνησιο 1 φακελακι την ημερα αλλα τη σκονη (trofocard)

Kαι αυτο που εγραψες για το εντερο εχει μια βαση, εχω δηλαδη αυτη την αισθηση οτι θελω να παω τουαλετα για να ξελαφρωσω..:-D

Διαφημίσεις

Εγώ την νιώθω να κουνιέται, δεν καταλαβαίνω τι κουνάει όμως!! Επειδή ξέρω τώρα πού είναι το κεφάλι, η ράχη και ο πωπός της, υποψιάζομαι ότι τα αντίστοιχα κουνάει. Βλέπω βέβαια και άλλα που πηγαινοέρχονται και εκεί δεν ξέρω αν είναι χεράκι ή ποδαράκι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εγώ την νιώθω να κουνιέται, δεν καταλαβαίνω τι κουνάει όμως!! Επειδή ξέρω τώρα πού είναι το κεφάλι, η ράχη και ο πωπός της, υποψιάζομαι ότι τα αντίστοιχα κουνάει. Βλέπω βέβαια και άλλα που πηγαινοέρχονται και εκεί δεν ξέρω αν είναι χεράκι ή ποδαράκι!!

το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ κλέλια μου! δηλαδή όταν μου λέει η άλλη ότι ένιωσε να τεντώνει το χέρι ή το πόδι, ή ότι έφαγε κλωτσιά κανονική και προεξείχε το ποδαράκι από την κοιλιά... δεν ξέρω... λες αργότερα? αλλά πόσο αργότερα?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γειά σας κορίτσια,

μόλις γυρίσαμε από έξω. Πήγαμε πήραμε στα παιδιά παπουτσάκια αθλητικά. Αυτή την εβδομάδα ο καλός μου είναι σε άδεια.

Από το πρωί όμως, έχω πονάκια αρκετά και πετρώνει η κοιλιά μου. Αυτό που ανησυχεί κυρίως είναι η συχνότητα. Μάλλον θα τηλεφωνήσω το απόγευμα στο γιατρό μου αν συνεχιστούν.

Όσο για το αμνιακό υγρό, η ποσότητα εξαρτάται από το σε ποιο σημείο θα γίνει η ρήξη. Το αμνιακό υγρό είναι κρυστάλλινο σα νεράκι και άοσμο φυσικά. Αν έχετε κάποια υποψία αλλάξτε εσώρουχο (χωρίς σερβιετάκι) και περπατάτε για λίγο. Αν ξαναβραχείτε σε λιγάκι κάτι σημαίνει. Αν κάποιος δεν είναι σίγουρος μπορεί να πάει σε ένα μαιευτήριο, εκεί σου βάζουν μια ταινία και έλεγχουν το ph και έτσι καταλαβαίνουν άν έχει γίνει ρήξη ή όχι.

για τις κινήσεις και εγώ υποθέσεις κάνω, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς κουνάει. Έχει πάντως πολύ πλάκα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κοριτσάκια γεια σας, επέστρεψα και εγω η ασωτη κορη, αυτη την φορα ομως για να μείνω οπότε μπορώ να ευχηθώ καλό χειμώνα στα κορίτσια που εχουν επιστρέψει απο τις διακοπές εκτος απο την Τσιπούρα που μόλις έφυγε και ελπίζω να περάσει σούπερ.

Απο το πρωί προσπαθω να σας διαβάσω, μιλάμε οτι διάβασα 17 σελίδες, πολυλογούδες.

Τα νεάκια σας σε γενικές γραμμές ειναι πολύ καλά , τα μωράκια σας μεγάλωσαν αρκετά.

Σας ευχαριστω πολύ όλες τις κοπέλες για τις ευχες σας και απο το Fb και απο sms. για την γιορτή μου και ανταποδίδω λέγοντας όλες συντομα να κρατάμε τα μωράκια μας υγιή στην αγκαλιά μας.

Fire καλως ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου.

Δεσποινα περαστικα στην Μελίνα ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα το μαναράκι μου.

Ellain καλορίζικο το καινούριο σπιτάκι, είδες τελικά που όλα πήραν το δρόμο τους και σχετικά γρήγορα.

Nenaki αντε κοντευεις σιγα σιγα, θα είσαι η πρώτη που θα δει το μωράκι της.

Εμεις ειμαστε πολυ καλά γενικα, την Πέμπτη εχουμε γιατρό να δουμε την μπέμπα. Τώρα που γύρισα θα τα λέμε συχνότερα, μου λείψατε πολύ, φιλια πολλα σε όλες τις κοπέλες.

Ηθελα πολλα πραγματα να σχολιάσω αλλα δεν τα θυμάμαι τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γύρισα από διακοπούλες!!!!!!

Όλα καλά! Περάσαμε όμορφα και κάναμε τα μπανάκια μας. Έχω ακόμα μια εβδομάδα άδεια αλλά ο σύζυγος θα δουλεύει.

Η μπεμπούλα μας είναι μια χαρά, κάναμε μια επίσκεψη στις 14/8 σε γιατρό της περιοχής, που μου σύστησε μια ξαδέρφη, έτσι απλά για να δούμε το μωράκι μας! Τότε ήταν 1400 γρ. Ο γιατρός ήταν πολύ καλός εξηγούσε τα πάντα και ο υπέρηχος πολύ αναλυτικός! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε ένα αστεράκι μας είπε και να μη φοβάμαι τίποτα. Μας είπε επίσης ότι την βλέπει πολύ ψηλή, έχει μακριά πόδια το μανακένε μου!!!! Είχε και τον ομφάλιο λώρο στο στόμα και έπαιζε, πράγμα που δείχνει εξυπνάδα όπως είπε γιατί βρίσκει τρόπους να περνά την ώρα της εκεί μέσα! Είναι σε εγκάρσια προβολή με σταυρωμένα τα ποδαράκια, επιτέλους κατάλαβα τι βρίσκεται σε κάθε πλευρά της κοιλιάς και έχει πλάκα γιατί διασκεδάζω πολύ με τις κινήσεις της. Αμνιακό και τράχηλος super και μου σύστησε να κάνω μπάνια μέχρι και 3/9. Σαν πρώτη πρόβλεψη το βλέπει το μωράκι μας γύρω στα 3400-3500, για να δούμε! Μου πέταξε και κάτι για αγοράκι, αλλά φυσικά δεν είδε τίποτα να προεξέχει ανάμεσα…

Το vasdelaki τελικά ντουντουνάκι ε;;;;;;; Γερό να είναι πάνω απʼ όλα εννοείτε!!!

Είχα επικοινωνία με κάποιες αυτό το διάστημα αλλά γενικά δεν ξέρω και πολλά για τα νέα σας. Είδα ότι κάποιες έκαναν ντόπλερ, πχ Clelia, Δέσποινα κλπ. Α ξέρω ότι έκανε και η Γιωτίτσα και έχει και επαναληπτικό. Γενικά γράψατε πολλά, αυτό που θυμάμαι είναι ότι μεγαλώσανε πολύ τα μωράκια σας πάνω από 2 κιλά απʼ ότι είδα. Επίσης κάνατε και αγορές. Πολύ χαίρομαι!!!!!

Με το Νενάκι τι γίνεται; Είδα ότι θα μπει με πρόκληση; Ποια η θέση του μωρού-ξαναγύρισε;

Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες!

Την Πέμπτη θα πάω στο ΙΚΑ για την άδεια, για να δούμε… Ντόπλερ έχω στις 2/9

Να καλωσορίσω και τις καινούριες κοπέλες mamounaki και fire και να τους ευχηθώ με το καλό να αγκαλιάσουν τα ζουζούνια τους!!! Καλέ πείτε ονόματα και βάλτε και κανένα τικεράκι να βλέπουμε σε ποια εβδ είστε…

Το τσιπουράκι διακοπάρει επιτέλους!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Γιώτα και Αγγελική ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

Χάρηκα πολύ που τα περάσατε τέλεια!! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!

Αγγελική τέλειο το μωράκι σου!! Το μωρό της Νένας είναι με το κεφαλάκι κάτου!! Όπως το θέλαμε δλδ... Έπιασε η συμβουλή της chris για γκλιν-γκλιν-γκλον στο "ηχείο" :tongue:. Υπομονή, τελειώνει η δουλίτσα σου, άντε!!

GEXxp3.png

Αγγελικούλα καλως ηρθες, μάλλον γράφαμε ταυτόχρονα.

Κλειώ είσαι ηρωιδα, τόσες ενέσεις και ούτε κιχ μπράβο βρε θηρίο.

Ελένη περιμένουμε νέα σου απο το γιατρό για τις συσπάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Γιωτίτσα μου, αφού το ξέρεις καλύτερα αυτό: τα μωρά μας να είναι καλά και εμείς κρεμόμαστε ανάποδα από το ταβάνι... :)

Χαλάλι τους!!

GEXxp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Γιωτα και Αγγελικη καλώς ηρθατε!!!

Αγγελικη πες του διακοπογιατρου να μην σου κανει τετοιες λαχταρες με το φυλο του παιδιου!Οχι τπτ αλλο, πως βαζεις αγορακι να κοιμαται μες τα ροζ??

Οπως κι ο δικος μου προχτες με ξαναρωτησε (μετα τον υπερηχο..:confused:) τι ειπαμε εχουμε????

Γιατρε του λέω, "Κατσε καλά!!Κοιτα να πάω να γεννησω τον γιο και να μου ερθει η κορη!!

και απανταει εκεινος Αν δεν τη θες, τη θελω εγω!!! (εχει και εκεινος 2 γιους)

Ελενα καλοριζικο το σπιτι και καλο γεμισμα τωρα!!Με επιπλα και ομορφες στιγμες!!!Να ξεκουραστεις ομως τωρα λίγο, το δυσκολο κομματι τελειωσε, ε??

Ελένη θα περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρό..Ολα θα ειναι καλά!!

Vasdelaki πως τα πας εσυ???

Εγω χρησιμοποιησα πολύ λίγο τα πλαστικα μπουκαλια της avent, τα οποια πήρα απο την αρχη αλλα ο μικρος τα χρησιμοποιησε μετα τον 8ο μηνα και τα επιανε εκεινος.. μιας και ειναι σχεδον καινουρια ελεγα να ξαναχρησιμοποιησω τωρα με το καινουριο μπεμπε, αλλα με βαλατε σε σκεψεις..Νομιζα πως χρησιμοποιουσαν ενα αλλο υλικο και οχι καθαρο πλαστικό

Κοριτσια εχω και εγω υγρα (ειναι και ιδρωτας να εχετε υποψιν) και συσπασουλες και πετρωματα..Τα ειπα ολα αυτα στο γιατρο μου και μου ειπε πως ειναι απολυτως φυσιολογικα και αναμενομενα γιατι αυτο σημαινει οτι προετοιμαζεται το σωμα και ο οργανισμος..Και για τους πονους στη μεση μου ειπε οτι μετατοπίζεται το κεντρο βαρους και επιβαρυνεται πλέον η μεση..

Καλα θα κανετε και εσεις να περιγραψετε ακριβως τι νοιωθετε και ναι, να τους ενοχλήσετε ΚΑΙ στις διακοπές!!Εξαλλου τα χρηματα πουπληρωνουμε νομιζω δικαιολογουν το γεγονος να τους ενοχλήσουμε και μια φορα στο τοσο για ουσιαστικες αποριες..

Μου ηρθαν τα σουτιενακια (3) τα οποια ειναι ελαφρως ανετα..χαχα

Ελπίζω με το πρηξιμο του στηθους μετα τον τοκετο να εφαρμοσουν καλύτερα

Ααα πήρα και ενα τζιν με ολες τις επιφυλαξεις μου, αλλα τελικα εκατσε γαντι!!Πολύ ωραιο, εφαρμοστο και μονο με 35 ευρουλάκια!!Ενα σκουφακι του μπεμπουλι (πολύ πλάκα εχει) και μια μπλουζα του Ανασταση μου..Αυταααα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγκυουλες μου καλησπέρα δεν σας διάβασα ελπίζω να μην μου γεννήσει καμία?

θα σας διαβώ και θα σας σχολιάσω

πέρασα ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με πολύ καλή παρέα στο χωριό μου

μας βγήκε λίγο ξινό ο σύζυγος χτες βραδύ είχε τρελό στομαχόπονο μάλλον από κάτι τσιπουομεζεδες και εγώ έπαθα κάτι κράμπες χτες παναγία μουυ

μέλλων από την οδήγηση σήμερα στην λαϊκή περπατούσα και πονούσα ακόμη

τώρα κάνω ένα ποδόλουτρο να ξεκουραστούν τα ποδαράκια μου φιλιαααααααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...