Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

EEE!!!!! ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

Ρε κοριτσια εγω δεν το ηθελα ακομα..και ηταν οντως ατυχημα..οχι οτι δεν ειμαι χαρουμενη τωρα αλλά η στιγμη που εγινε το χμ..χμ.. απλα ηταν λιγο εξαντρικ και δεν σκεφτηκαμε τι καναμε..και τσουπ..με τη μια...

για αυτο μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα...υπαρχει και το κατα λαθος..υπαρχει...

Εσύ τώρα τι εξάπτεσαι καλέ???? Αφού εγώ μαζί σου είμαι, και δεν θεωρώ τα ατυχηματάκια κάτι κακό απαραιτήτως (παλιο-ανώμαλο, σεξομάνιακ! Όταν λες εξαντρίκ για πε μας ανατριχιαστικές σεξουλιάρικες λεπτομέρειες!!)

μαμουνάκι όντως αυτή η τιμή που λες είναι πάρα πολύ καλή για ελληνικά δεδομένα, αφού είναι μαζί και τα μεταφορικά... Εγώ αυτά που λές τα πήρα από το εξωτερικό (μαζί με αποσμητικό και οδοντόπαστα) και μου κόστισαν με τα μεταφορικά 30,50 ευρά... Οπότε, μια χαρά τιμή βρήκες!! Όσο για αυτό που ρωτάς, εγώ πήρα baby-oil... Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, δεν είμαι μία έμπειρη μανούλα :-D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι σε αυτα τα ατυχηματακια συμφωνω και εγω,απλα λεω οτι αν καποιο ζευγαρι δε θελει παιδι,κοιταει να προφυλαχτει και οχι μετα να λεει ε μας ετυχε,δε θελαμε.

ουφ δε μπορω να βολευτω ουτε στο κρεβατι....

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Πολυ πολυ καλησπερα σαςςς

Μετα απο ενα ομορφο δροσερο τρελο

Σαββατοκυριακο ειμαι και παλι σπιτακι μου :D:D...

Καλε πηγαμε Ραφηνα με τον κομπαρο να πιουμε καφε και κοντευε να με παρει ο αερας... με κραταγανε απο την μια ο αντρας κι απο την αλλη ο κομπαρος μην τουσςφυγω λεγανε σαν μπαλονι:twisted::twisted::twisted:....

Ειρηνη αν δεν τα βρουμε στην εγγυηση , δηλαδη να μου δωσει τα λεφτα πισω θα του παρω τα πανω ντουλαπια της κουζινας ... τον εχω προειδοποιησει ...

Και δεν ειναι τυχαιο καθολου .... πριν που γυρισαμε ειδα στην εισοδο κολημενο ενα "ενοικιαζεται" .... φευγει και η κορη του απο την πολυκατοικια .... φυσικα αλβανοπολυκατοικια την εκανε... ..

Κοριτσια εχω 2 πραγματα που ενιωσα εντονα το Σ/Κ ...πρωτον πολλες πολλες συσπασεις...

δευτερον οι ρογες μου και την ωρα που βγηκα χτες απο την θαλασσα {εκει τα ειδα ολα :(:(εκλαιγα απο τον πονο ....} και σημερα που δεν εκανα μπανιο στο ξεκαρφωτο .... πρηστηκαν πολυ ομως και ποναγανε δεν μπορουσα να τ'ακουμπησω... κι ετσι ημοιυν ολο το Σ/Κ χωρις σουτιεν ....

αλλο κι αυτο το θυμηθηκα που το λεγατε εδω οτι φορατε το σουτιεν και στον υπνο? καλα πως μπορειτε ???εμενα με πνιγει:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας κορίτσια!

ellain, τέλεια νέα, κορίτσι μου! καλωρίζικο το νέο σας σπιτάκι!!

Eύα, χαίρομαι που σου άρεσαν τα τόπικ! Θα τα λέμε και από εκεί! Εγώ σήμερα έκανα και την πρώτη μου κηραλοιφή με αγνό κεράκι μέλισσας, παρθένο ελαιόλαδο και μαστίχα! Είναι καταπληκτική! Όσο σκέφτομαι ότι στα παιδιά μου, τότε που δεν ήξερα έβαζα εκείνη τη sudocrem....

Αύριο έρχεται και ο vasdelos! Για μια βδομάδα και μετά γυρνάμε στο νησάκι μας, όλοι μαζί!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!

Μαμαλευτερακι την επομενη φορα που θα ρθουμε προς τα μερη σας i do let you know!

Eιρηνη σ ευχαριστω για το καλωσορισμα!

Vasdeli η ξαδερφη μου που εχει πορωση μ αυτα οπως και γω, εβαζε στο μωρακι της βιολογικο σπαθολαδο και δεν της συγκαηκε ποτε.. ποτε ομως!!

Εγω χθες ειχα για 1η φορα στην εγκυμοσυνη μου ενα περιεργο.. συμβαν και θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο

Χθες το μεσημερι λοιπον νιωθω ξαφνικα ενα περιεργο πονο χαμηλα στην κοιλια μου ο οποιος κρατησε 4-5 λεπτα.Οχι να διπλωθω, αλλα ενοχλητικος και συνεχομενος

Την υπολοιπη μερα που την περασα στον καναπε ημουν οκ,αν και ειχα μια περιεργη αισθηση χαμηλα στις ωοθηκες,τραβηγματα να το πω,τσιμπηματα να το πω..

Το βραδυ κοιμηθηκα μια χαρα και σημερα το πρωι εχω παλι την ιδια αισθηση και για να γινω οσο πιο κατατοπιστικη και περιγραφικη μπορω,νιωθω,οπως οταν το χειμωνα κρυωσουμε και εχουμε μικροενοχλησεις στις ωοθηκες, ε κατι τετοιο

Ειναι συμπτωμα του μηνα μου αυτο? τα φωτα σας παρακαλω :roll:

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

καλή μας εβδομάδα!

τι έχουμε εδώ? νένα νομίζω ότι έχεις ακόμη καιρό για να γεννήσεις... μου φαίνεται λιγάκι νωρίς... δηλαδή πιστεύω σε κανα 2 βδομάδες, μαζί με τη συνυφάδα μου!

ελενάκι καλως όρισες, καλορίζικο και το σπιτάκι! σε άκουσα χαρούμενη και πολύ μου άρεσε! με το καλό να το ετοιμάσετε και φυσικά να το χαρείτε μαζί με το παπάκι σας!

ειρήνη μπράβο με την αγγελικούλα! έτσι συνέχισε και σιγά σιγά θα τα καταφέρετε! άντε να μας πεις και τα αποτελέσματα του υπερήχου σου!

πετρούλα μου χαλάρωσες μια χαρά το σκ! άντε και σ' ανώτερα! και το φαγάκι δεν πειράζει, έμεινε για άλλη μέρα!

δέσποινα και κλέλια, και ειρήνη μου που αναρωτιέσαι, η κουμπαρα μου λέει ότι το τρίτο παιδάκι δεν ηταν στα άμεσα σχέδια τους, παρόλα αυτά έτυχε! πως μπορεί να έτυχε όταν αυτή χτυπιέται ότι δεν το ήθελε? αφήστε που είμαστε σίγουροι - μετά από συζητήσεις με τον κουμπαρο - ότι με τίποτα δεν έτυχε γι αυτόν! το ήθελε όχι τόσο για να κάνει τρίτο παιδί, αλλά νομίζω για δικούς του λόγους που δεν θέλω να αναφέρω εδώ τώρα! και βέβαια, κι εγώ πιστεύω ότι ατυχήματα γίνονται, αλλα οι περιπτώσεις όλες δεν είναι ίδιες... οπότε...

λοιπόν έχω κι εγώ να δηλώσω τα εξης: πήγαμε χθες σε μια φίλη που γέννησε πριν από 17 μέρες μια σκατούλα γατούλα μαυρούλα... πολύ ζουζούνι μωρό! σαν ψεύτικο ήταν! το αμόρε έχει πάθει πλάκα! πως και πως κάνει πια να περιμένει την κόρη του!!!

επίσης μίλησα με το θείο νεογνολόγο - παιδίατρο - ομοιπαθητικό και μου είπε: συμφωνεί με την καισαρική για να προφυλλάξουμε την υγεία του μωρού... δε συμφωνεί με τίποτα με την ινσουλίνη αφού είδε τις μετρήσεις μου και ήταν οριακές... (ειρήνη είδες που τελικά μάλλον καλά κάνουν και δε σου δίνουν εσένα)... η πιθανότητα το μωρό να μπει για παρακολούθηση είναι μηδαμινή αφού θα γεννηθεί στην 38η-39η εβδομάδα... η κορτιζόνη γίνεται μόνο σε περιπτώσεις κινδύνου προωρότητας... (αχ κλέλια δεν το ψάχνεις λιγάκι παραπάνω???) επίσης μου συστήνει να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο κα όχι σε ιδιωτική κλινική για λόγους ασφάλειας, παρόλο που είναι κι αυτός εξωτερικός γιατρός.

ακόμη εχω να παραθέσω τα εξής: η κουμπάρα μου η τσιπουρίνα, μάλλον μας δούλευε ψιλό γαζί όλο αυτό το διάστημε που τάχα μου όλο και κάτι τύχαινε και δεν πήγαιναν διακοπές...:cool: ήθελε να παρευρεθεί στο γάμο του πρίγκιπα και της τατιάνας και μας το έκρυβε!:roll: αλλά θα την ξεμπροστιάσω... κακομοίρα μου κανόνισε να φέρεις καμιά μπομπονιέρα kaisari γιατί δε θα σου ξαναμιλήσω!!!:tongue::tongue::tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κοριτσακια καλημερα!Σας ευχαριστω ολες για τα καλοριζικα για το σπιτακι :):)

βρε vasdelaki, βετερανα μανα και ψαγμενη με τα βιολογικα προιοντα, πες μας τι ειναι η κηραλοιφη και πού χρησιμοποιειται, γιατι απ' οτι καταλαβα θα ειναι εναλλακτικη της sudocream που υπολογιζα να παρω κι εγω για το παπακι.

Κι εσυ βρε fire τι ειναι το σπαθολαδο???? καλε εσεις ειστε πολυ μπροστα λεμε!! Οσο για τα πονακια που ειχες φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικα, εγω τουλαχιστον εχω που και που κατι ελαφρια που μοιαζουν με της περιοδου αλλα δεν ειναι ουτε δυνατα ουτε κρατανε πολυ και πιστευω οτι αφου περνανε με λιγη ξεκουραση δεν ειναι ανησυχητικα.

Ελενακι τελικα εσυ αποφασισες αν θα γεννησεις σε κλινικη ή σε δημοσιο?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Φωτεινή αυτό που νιώθεις με το στήθος σου, υπάρχει περίπτωση να προετοιμάζεται για να κατεβάσει γάλα?? Οι έμπειρες τι λένε?? Στην θέση σου θα έπαιρνα τον γιατρό μου, αφενός για να τον ενημερώσω για τις συσπάσεις, αφετέρου για να τον ρωτήσω για το στήθος. Όσο για τις κοπέλες που κοιμούνται με σουτιέν, νομίζω πως εννοούν είτε αθλητικό, είτε χωρίς μπανέλα...

vasdeli με το καλό να υποδεχτείς τον συζυγάτο σου!!

Fire μου φαίνεται ότι είναι συσπασούλες. Είναι πολύ συνηθισμένες στον μήνα που είμαστε, αλλά δεν παίρνεις τον γιατρό σου για να σε συμβουλεύσει πώς να πράξεις??

Νένα και Ploegisi, είναι αλήθεια πάντως πως όποια δεν θέλει, δεν μένει έγκυος. Είναι κυρίως στο χέρι της γυναίκας αυτό... Σε φάσεις που δεν έπρεπε να μείνω έγκυος με εντολή γιατρού δεν έμεινα, παρόλο που είμαι κουνέλα... Αλλά βρε Ίσι, αυτή η κουμπάρα σου... Είναι έγκυος και χτυπιέται ότι δεν το ήθελε αλλά της έτυχε?? Δεν φοβάται μην θυμώσει κάτι ή κάποιος εκεί πάνω? Εγώ θα φοβόμουν...

Σχετικά με την κορτιζόνη, να ξέρεις ότι υπάρχουν πρωτόκολλα που ακολουθεί η μαιευτική κοινότητα και δεν ξέρω κάτα πόσο διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή ή ανάλογα με το μαιευτήριο... Δλδ όταν ακούνε για διαβήτη κύησης σου κάνουν κορτιζόνη, τέλος!! Όλες μου οι γνωστές με διαβήτη κύησης που είχαν διαφορετικούς γιατρούς και γέννησαν σε διάφορα μαιευτήρια στην Αθήνα, τελειόμηνα και πολύ καλά στα κιλά τους μωρά, έκαναν κορτιζόνη! Η κορτιζόνη δεν κάνει πουθενά κακό (παρά μόνο στον πωπό μας που τον τρυπάνε με βελόνα), και αχρείαστη να είναι μόνο καλό κάνει στο αναπνευστικό του μωρού!!

Αυτό ισχύει και για την παρακολούθηση: όσες είχαν διαβήτη κύησης τα μωρά τα βάζουν 24 ώρες παρακολούθηση για να αντιμετωπίσουν κρίσεις υπογλυκαιμίας. Αν δεν τα παρακολουθήσουν, πώς θα την καταλάβουν την υπογλυκαιμία, με το μάτι?? Όντως πιστεύω πως βάσει των τιμών μας εμείς δεν έχουμε δημιουργήσει υπεργλυκαιμικό περιβάλλον στα μωρά μας, αλλά τι να πεις... Άπαξ και χαρακτηριστήκαμε διαβητικές, πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το %$#@πρωτόκολλο!!

Τελικά, σύμφωνα με την γνώμη του θείου, τι θα κάνεις? Θα σταματήσεις την ινσουλίνη??

Ούτε και εγώ έπρεπε να κάνω ινσουλίνη... Έχεις ακούσει διαβήτη κύησης να αντιμετωπίζεται με 4 μονάδες ινσουλίνης γμ το κέρατό μου?? Ακόμα και η νοσηλεύτρια που μου έκανε εκπαίδευση μου είπε ότι οι τιμές μου δεν ήταν για ινσουλίνη!!

GEXxp3.png

καλημερααααααααααα!!!

ploegisoula μου ουτως η αλλως σε 2 εβδομαδες μπαινω με προκληση να γεννησω!!!οποτε?περιμενω και εγω...

ναι τελικα αποφασισες αν θα γεννησεις σε νοσοκομειο ή κλινικη?με γιατρο ποιον θα εχεις?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κοριτσακια καλημερα!Σας ευχαριστω ολες για τα καλοριζικα για το σπιτακι :):)

βρε vasdelaki, βετερανα μανα και ψαγμενη με τα βιολογικα προιοντα, πες μας τι ειναι η κηραλοιφη και πού χρησιμοποιειται, γιατι απ' οτι καταλαβα θα ειναι εναλλακτικη της sudocream που υπολογιζα να παρω κι εγω για το παπακι.

Κι εσυ βρε fire τι ειναι το σπαθολαδο???? καλε εσεις ειστε πολυ μπροστα λεμε!! Οσο για τα πονακια που ειχες φανταζομαι οτι ειναι φυσιολογικα, εγω τουλαχιστον εχω που και που κατι ελαφρια που μοιαζουν με της περιοδου αλλα δεν ειναι ουτε δυνατα ουτε κρατανε πολυ και πιστευω οτι αφου περνανε με λιγη ξεκουραση δεν ειναι ανησυχητικα.

Ελενακι τελικα εσυ αποφασισες αν θα γεννησεις σε κλινικη ή σε δημοσιο?

Καλή μου Ελενούσκαγια....

Όταν ακόμη δεν ήξερα έβαζα την σουντοκρεμ η οποία είναι πολύ καλή, δεν λέω αλλά φοβερά δυνατή κρέμα και τοξική για το απαλόδερματάκι του μωρού...Να φανταστείς ότι αυτή την κρέμα την βάζουν στους ηλικιωμένους στις κατακλίσεις....για να μην ανοίγουν οι πληγές....Η κηραλοιφή, όπως και το σπαθόλαδο είναι εναλλακτικοί, φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του συγκάματος!!! Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα νομίζω, παραπέμπω την Εύα Σε κάποια σάιτ, ένα από αυτά είναι τα οικολογικά-βιολογικά. Μπες και θα λύσεις κάθε απορία σου...Προς Θεού, όχι σουντοκρεμ στο απαλό δερματάκι του μωρού!!! Εγώ έκανα μόνη μου κηραλοιφή και σπαθόλαδο μου έκανε η μανούλα μου και τώρα ξέρω....

Επίσης κορίτσια, όχι πλαστικά μπιμπερό στα μωράκια σας, μόνο γυάλινα...Αν διαβάσετε για τα πλαστικά θα δείτε ότι είναι τα περισσότερα τοξικά....Τα γυάλινα βέβαια σπάνε εύκολα αλλά εγώ προσωπικά δεν τα αλλάζω....Επίσης προτιμότερες είναι οι θηλές σιλικόνης παρά οι καουτσούκ...Φθείρονται βέβαια ευκολότερα αλλά είναι πιο υγιεινές....

Εύα ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σήμερα..τι περίεργο κι εγώ χθες είχα έναν παρόμοιο πόνο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

δυστυχώς τώρα, έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα δε γίνεται να σταματήσω την ινσουλίνη... κοντευω 1 μήνα που την κάνω... αλλά θα συνεχίσω μεχρι το τέλος και δεν πρόκειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αυξήσω τη δόση αν χρειαστεί σύμφωνα με τον ενδοκρινολόγο, ο οποίος μάλλον παει πολύ κατά γράμμα την ιστορία! anyway, εδώ που φτάσαμε δεν πειράζει!

επίσης για να απαντήσω σε όλες σας, έχω διορία ακόμη 2 βδομάδες για να αποφασίσω που θα γεννήσω... αν θέλω να έχω το γιατρό μου, θα σκάσω τουλάχιστον 4000?... διαφορετικά δεν ξέρω... πάντως αν είναι για κλινική θα πάω με κλειστά μάτια στο γέννεσις (είναι και ο θείος σύμφωνος, τη θεωρεί από τα καλύτερα μαιετήρια)... εδώ με τίποτα!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσακια!

ωραια δροσουλα εχει σημερα ε?

fire μαλλον συσπασεις ειναι..ειδικα αμα συνοδευεται και απο πετρωμα κοιλιας..εμενα βεβαια με πιανουν και κατι πονοι απο το εντερο πολλες φορες, λογω δυσκοιλιοτητας, αλλα καταλαβαινω τη διαφορα. ξεκουρασου και αν ξαναπονεσεις παρε γιατρουλη..

clelia ευχαριστω για απαντηση. λεω να προχωρησω την παραγγελια, αφου δεν ειναι μεγαλη η διαφορα με τα weleda απο εξωτερικο.

νενα σε 2 βδομαδες θα χουμε γεννητουρια? αντε με το καλο..

μια μια να παιρνουμε σειρα!!!:-D:-D:-D

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Eλενη το σπαθολαδο ειναι κατι που μπορεις να φτιαξεις ή ευκολοτερα ν αγορασεις απο ενα καταστημα βιολογικων.Χρησιμοποειτε ευρεως και κανει πολυ καλο στην επιδερμιδα και τη δικη μας αλλα και των μωρων!

Vasdeli εσενα σου φυγε ή συνεχιζεις να χεις ενοχλησεις και σημερα?

Το μονο που δεν ηθελα ν ακουσω clelia μου ειναι αυτο.Συσπασεις απο τωρα?

ειμαι μολις στην 28η βδομαδα.. :-(

Οι συσπασεις δεν ειναι κατι που το εχεις με καποια περιοδικοτητα και για καποια ωρα??

Εγω νιωθω λες και καποιος εχει πιασει με 2 μανταλακια τις ωοθηκες μου και οταν σηκωνομαι ορθια δεν μπορω να ισιωσω τελειως το κορμι μου..

7 μηνες τωρα δεν χρειαστηκε να παρω καθολου τον γιατρο μου και αυτη ειναι η 1η βδομαδα που εφυγε ο ανθρωπος για διακοπες.. τι να κανω ,θα του τηλεφωνησω τ απογευμα :roll:

vasdeli και fire ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για κηραλοιφη και σπαθολαδο. Παω να διαβασω περισσοτερα σχετικα

fire μην αγχωνεσαι, ακομα κι αν υποθεσουμε οτι ειναι συσπασεις αυτο που νιωθεις (αν και οι συσπασεις συνοδευονται απο πετρωμα της κοιλιας), ισως ο γιατρος σου σου συστησει καποιο χαπακι, εγω παιρνω περιπου απο την εβδομαδα στην οποια εισαι εσυ τωρα και μαλλον θα τα συνεχισω για καποιο διαστημα ακομα.

Εχω κι εγω μια απορια, εχω πολλα υγρα (ελεγχω παντα να ειναι αοσμα) αλλα αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη αυτα ειναι υγρα αμνιακα απο καποια διαρροη που μπορει να γινει επικινδυνη για το μωρο πώς θα το καταλαβω? Εχω ακομα μια εβδομαδα μεχρι το ντοπλερ κι ο γιατρος μου ειναι στο εξωτερικο.Τι συμβουλευετε?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Fire μου κατ' αρχήν δεν είμαι γιατρός, υποθέτω ότι είναι συσπάσεις, μπορεί να γράφω βλακείες!! Μην αγχώνεσαι λοιπόν!! Πες όμως ότι είναι συσπάσεις, να ξέρεις ότι είναι συνηθισμένες από τον 7ο μήνα. Το σώμα προετοιμάζεται για τον τοκετό, δεν σημαίνει ότι θα γεννήσεις τώρα! Ειναι και το βάρος του μωρού, όλα παίζουν. Εγώ είχα από τον 6ο και δεν πήρα χαμπάρι. Απλά όταν κρεβατώθηκα για 2 ημέρες στον 7ο μήνα επειδή έκανα βλακείες και κουράστηκα, συνειδητοποίησα ότι όντως αυτούς τους πόνους τους είχα πιο ήπιους από τον 6ο. Εγώ ποτέ μου δεν ένιωσα πέτρωμα κοιλιάς, μόνο έναν πόνο όταν κινούμαι, όχι ακίνητη. Και δεν παίρνω κάποιο χάπι, παρά μόνο μαγνήσιο από την 12η εβδομάδα. Θα πάρεις τον γιατρούλη σου, αφενός για να σε καθησυχάσει, αφετέρου ένα τηλέφωνο δεν θα του καταστρέψει τις διακοπές! Μην μου αγχώνεσαι...

ellain και εγώ έχω πολλά υγρά, και έχω διαβάσει ότι έχουν πολλές. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τπτ, αλλά πάρε τον γιατρό σου (και ας είναι εξωτερικό) και πες του το... Το πολύ-πολύ να σε στείλει μία εβδομάδα νωρίτερα για doppler...

vasdeli και εγώ θα πάρω γυάλινα μπιμπερό (προσανατολίζομαι dr browns ή medela) και θηλές από σιλικόνη. Να σε ρωτήσω κάτι όμως, όταν το νινί μεγαλώσει και πίνει μόνο του κρατώντας το μπιμπερό (όχι με τα πόδια όπως το μωρό σου!!), δεν θα είναι πιο ασφαλή τα πλαστικά μπιμπερό?? Μην του πέσει από τα χέρια, μην πέσει μαζί με το μπιμπερό? Τα dr browns και τα medela πάντως έχουν τα καλύτερα πλαστικά bpa free. Το διάβασα σε όσες ψαγμένες έχουν ανοίξει θέμα εδώ στο φόρουμ.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...