Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι εγινε με Νενα???ειδοποιησε καμια???:roll::roll::roll:

Ρενακι μου!!!!!!καλως μας ηρθες!!!!:P:p:p

τελεια η μπουμπου σου φτου και σε εσενα!!!

βρε κοριτσια εμενα ο γιατρουλης που ειναι 2250 η πριγκηπισσα μου ειπε οτι δεν ειναι μεγαλη ειναι στην κανονικη καμπυλη μονο το κεφαλακι μας ειναι στην μεγαλη καμπυλη αναπτυξης:roll:

Καλε τι ωραια λογακια λετε για την πατριδα μου....(την Λαρισα εννοω) μπραβο μπραβο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τσιπουριτσα μου γλυκια ο κορδελας μου τον τελειωσε τον τοιχο μια μερα πριν φυγουμε!!!εχουμε μια υπεροχη ζωγραφια τωρα και ολη μερα παμε και την χαζευουμε σαν χαζα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρυσακι καλοριζικο το δωματιακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ εψαξα ,εψαξα την ατακα τησ κουμπαρασ τησ ισι δεν την βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!μα τι ειπε?οτι ετυχε το 3ο παιδι τησ?κατι σαν κιντερ εκπληξη δηλαδη????:tongue::tongue::tongue:

αχ κατι τετοια μου θυμιζουν πριν λιγουσ μηνεσ που πρωτοεμεινα εγκυοσ ,που οσοι το μαθαιναν με ρωτουσαν<το θελατε ή ετυχε????:roll::mad::mad::mad:>

ακουστε λογια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα απο οτι ειχα παθει με το πρωτο μου να με ρωτανε αν ετυχε (ετσι απλα)μια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοουσαν εμεσοσ πλην σαφωσ οτι λογικα απο καποια απροσεξια εμεινα εγκυοσ και οτι ετσι απλα θα το κρατησω????

μα δεν παιζεται λεμε ο κοσμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α να καλοσωρισω και την fire

με το καλο κοριτσι μου και με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα δεν σχολιαζω τον ιδιοκτητη που νοικιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απαιχτοσ ο τυποσ!!!!!!!!!!!!!!τα νευρα μου τσαταλια εγιναν που τα διαβαζα!!!!!!!!!!...φανταζομαι τα δικα σου!!!!!απλα τωρα που δωσατε τοσα λεφτα για κουζινα κτλ θα πανε χαμμενα?...κ θα του μεινει και η καινουρια κουζινα!!!!!αυτα ειναι!!!!

α και καποια κοπελα ελεγε για το σιδερωμα και οτι το ανηψι τα εκανε λαμπογιαλο τα ρουχαλακια....

ε , προχτεσ σιδερωνα τησ μικρουλιτσασ (εσωτερικησ) κ ενω οσεσ φορεσ σιδερωνω η αγγελικη απλα κοιταζει κ δεν ακουμπαει ,εκεινην την φορα λυσαξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα με κατι καλτσακια του μωρου ξεσκονησαμε ολο το πατωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τυχαιο?δεν νομιζω!!!!!!:roll::mrgreen:ολα τα φορμακια τα εκανε χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

βρε βρε καλως την!!!Τι κανεις Ειρηνιω μου???:mrgreen:

Ευχαριστουμε για το δωματιακι τωρα αναμενουμε τα επιπλα και την καθαριστρια:mrgreen:

καλεεεεεεεεεεεεεεεεε που πηγε το τικερακι μου????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

κοριτσια δεν το βλεπω!!!!!:roll::?:(

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσαρες!!Καλη Κυριακη σε ολες μας!!

Χτες περασαμε πολύ ωραια με το συζυγο, αφησαμε τον μικρο με τους παππουδες και πήγαν σε εμποροπανηγυρη και εμεις πήγαμε και φαγαμε παραλιακα, διπλα στο κυμα..Τι ωραια που ηταν!!Στις 12 μετα απο τοσα που αραδιασα, εφαγα και ενα παγωτακι απο το Παρφε 8-):cool:, οι θεσσαλονικιες το ξερετε..

βρε κοριτσια εμενα ο γιατρουλης που ειναι 2250 η πριγκηπισσα μου ειπε οτι δεν ειναι μεγαλη ειναι στην κανονικη καμπυλη μονο το κεφαλακι μας ειναι στην μεγαλη καμπυλη αναπτυξης:roll:

Κι ο Αναστασης μου στην 34 εβδομαδα ηταν 2300, δεν μου ειχε πει κτ, τωρα ειμαι στην 32 εβδομαδα, ειναι όμως και οι υπολοιπες μετρησεις που βγαζουν την υπερηχογραφικη ηλικια του μωρου οχι μονο τα κιλά..Εξαλλου αν κοιταξεις τον υπερηχο θα δεις τι γραφει πάνω..ο δικος μου σε καποιες μετρησεις λέει 34w2d

Κλελια ηθελα να σου πω να μην γυρισεις τις πυτζαμουλες σου!!Αφου σου κανουν τωρα που εισαι μια ανασα πριν τον ενατο, οταν γεννησεις θα σου κολυμπάνε...Δεν σας ανεφερα οτι εγω στην κλινικη φορουσα τις κανονικες μου??Και πάλι το νουμερο μου προ εγκυμοσυνης πήρα..Θα πεσει τοσο η κοιλια σου που θα σου φαινεται περιεργο στην αρχη..Θα βλέπεις μνακι και δεν θα το πιστευεις!!!χαχα

Ρενα καλώς ηρθες!!!Και του χρονου με υγεια!!

Ειρηνη μπραβο σας!Τα καταφερνετε καλά διαβαζω με το κεφαλαιο υπνος..Να επιμεινεις λίγο ακομη, μην κανεις πισωγυρισματα τωρα, μονο στο κρεβατι της πια!!!

Νενα εφτασε η ωρα!!!!Αντε μες τη βδομαδα να μαθουμε τα ευχαριστα, με το καλό!!Περιμενουμε νεα!!

Πάω να κανω ενα μπανακι, μας κάλεσαν τα πεθερικα να βγουμε εξω για φαγητο..και εγω σηκωθηκα νωρις νωρις και μαγειρεψα..:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, φιλεναδουλες μου διαδικτυακες καλη Κυριακη!!!!

Επιστρεψαμε απο Βολο, τελικα φυγαμε απροοπτα Πεμπτη ξημερωματα αντι Παρασκευη. Πεμπτη κ Παρασκευη ηταν εφιαλτικες ημερες, ζεστη αφορητη, εφημεριδα ανα χειρας, πανω κατω στις πολυκατοικιες, ποδια λουκουμαδες απο το πρηξιμο και οι προσπαθειες ακαρπες... Σαββατο φερνει το μωρο την καινουρια εφημεριδα και του λεω "Λοιπον σημερα μωρο θα βρουμε σπιτι, τελειωσε", εκλεισα 4-5 ραντεβου, βρηκαμε το φανταστικο ολοκαινουριο τριαρακι μας με ολα τα υπερ και σε καλη τιμουλα, υπογραψαμε, τα μαζεψαμε και φυγαμε! Ετσι εχουμε το σπιτακι μας, θα στειλω το συνεργειο μου (μαμα-πεθερα-θεια) σε 20 μερες να καθαρισουν και να γινει η μετακομιση και ειστε ολες ευπροσδεκτες!

Ειμαι χαρουμενη γιατι τωρα μπορω να φανταστω το δωματιο του μωρου μου, θα παμε και για τις αγορες μας του σπιτιου και του μωρου, αλλα εεχω και λιγες τυψεις γιατι το βασανισα το παπακι μου αυτες τις μερες, το εψησα απο την ζεστη, το στριμωξα μπες βγες στο αυτοκινητο, αλλα δοξα τω Θεω ολα καλα. Ευτυχως δεν ειχα συσπασεις, πραγμα που φοβομουν και φαινεται πως τα χαπακια μου με κρατησαν. Τωρα ξαπλα και ξεκουραση να αναπληρωσω δυναμεις.

Σας φιλω προς το παρον, θα επανελθω να σας σχολιασω ολες τις τρελες αφου σας διαβασω, παω για ξαπλα!!!

φιλακιααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μπράβο βρε ellain!! Eίδες που όλα πήραν τον δρόμο σου?? Το παπί σου δεν έχει καμία ανάγκη μέσα σου, είναι μία χαρά εξασφαλισμένο, εσύ κοίτα να προσέχεις!! Καλορίζικο το σπιτάκι που θα υποδεχτεί το μπεμπάκι!!!

Πετρούλα τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι με τις πυτζάμες επειδή τις έπλυνα. Αλλά αφού όπως λες εσύ φορούσες τις κανονικές σου, άρα εγώ θα πλέω βρε!! Και ότι θα μου κολυμπάνε, αυτό τώρα είναι καλό?? Σαν τον φασουλή θα είμαι... Ήδη μου είναι άνετες, δλδ αν ήθελα θα τις φορούσα και τώρα... Προβλέπω να στέλνω την μαμά μου να μου αγοράζει πυτζάμες για να μην είμαι ο περίγελος στο ΜΗΤΕΡΑ...

chris είναι πολύ ωραίο το τικεράκι σου, απλά φαίνεται ότι υπάρχει κάπου και το παλιό σου. Προφανώς έχει κάποιο σφάλμα το site από όπου το πήρες, και λογικά σε λίγο θα εμφανιστεί και το παλιό σου...

Ειρηνάκι μπράβο κορίτσι μου που αρχίζεις να ρυθμίζεις το θέμα ύπνου της Αγγελικής!! Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια και τις απαράδεκτες απορίες των γνωστών σου, εσύ να τους απαντάς: Μήπως είσαι λίγο αδιάκριτος?? Την ερώτηση που μου έκανες την σκέφτηκες προηγουμένως ή απλά άνοιξες το στόμα σου και αντί να μασαμπουκιάσεις, εσύ απλά αμόλησες μία κοτσανάρα?? #@$%^ βλαμμένοι!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πολυ ωραια τα νεακια σασ ελαινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικο λοιπον και με το καλο να πατε να μεινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλιτσα μου το παλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντωσ ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!

θυμαμαι αρχη τησ εβδομαδασ που λεγατε για κιλακια κτλ,και συγκεκριμενα η κλαιλουκω ,οτι δυσκολα βαζεισ π.χ 30 κιλα!!!!!ηθελα να το σχολιασω...

το πιστευετε οτι στην πρωτη μου τα ειχα βαλει??????και μαλιστα πεινουσα!!!μιλαμε για τρομερη πεινα σε σημειο να γυριζει το ματι μου αναποδα!!!αστε!!!!!κ να ακουω και τισ ΚΑΤΣΑΔΕΣ απο το πρωην ντοκτορι μου οτι τρωω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!να φανταστειτε οτι τωρα τρωω τουλαχιστον τα διπλασια απο τοτε και αισιωσ ειμαι στα+5-6 και στην αγγελικη εβαλα συνολο 10-12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλα ειναι να σου κατσει ο λαχνοσ...:(τοτε με το που εμεινα τσουπ το +4!!!πριξιμο+φουσκωμα απιστευτο!!!....βλεπετε ο ντοκτορ δεν του εκοψε να μου πει οτι χαπι του θυροειδη + σιδηρο πρεπει να εχουν αποσταση 4 ωρων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα επαιρνα εγω μαζι με αποτελεσμα σαν να μην επαιρνα καθολου θυροειδη χαπι!!!!!!!!!!!!!!με το πολυ ψαξιμο το ανακαλυψα αλλα ημουν ηδη στον 5ο-6ο!!!με πολλα πολλα κιλα εξτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν υπολογισετε οτι εφαγα και αρκετουσ μηνεσ κρεβατομα σε συνδιασμο με ορμονεσ κτλ (λογω αποκολλησησ....).στον 5ο μηνα το πριξιμο ηταν παρα πολυ (ειχε κανει την εμφανιση τησ η εκλαμψια)αλλα με πολυ πολυ χαμηλη πιεση και ολοκαθαρεσ αναλυσεισ το ντοκτορι παλι στο φαγητο το εριχνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ολα αυτα που προανεφερα (και διαφορα αλλα μαζι)ηλθαν και εδεσαν ...και 7 μηνων ημουν αισιωσ 25-30 κιλα εξτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρα απο την εμπειρια μου δεν ειναι απαραιτητο να κοπανασ τουσ μπακλαβαδεσ κ τα γαλακτομπουρεκα για να τσιμπησεισ το 30κιλο!!!!ειναι να μην σου τυχει κ να μην πεσεισ και σε περιπτωση....

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

χρυσακι τι τελειο μωρακι στο τικερακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να κρατησεισ ενα παρομοιο σε 1 μηνακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκακι μου ασε ,απλα δεν τουσ απαντουσα.δεν αξιζει να ασχοληθεισ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη, αυτό που έγραψα αφορούσε περιπτώσεις ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ παθολογικές καταστάσεις, υποθυρεοειδισμό και άλλα που σαφέστατα δεν τα γνωρίζω. Όπως και η ξαδέλφη μου που ανέφερα έφτασε 6 μηνών με +27 κιλά επειδή δεν είδαν ότι είχε υποθυρεοειδισμό...

Μίλησα για υγιέστατους οργανισμούς, χωρίς καν διαβήτη κύησης, που πολύ απλά: έτρωγαν τον αγλέορα και ανέφερα και παραδείγματα για το τι έτρωγαν οι γνωστές μου που έβαλαν 25-30 κιλά (και η αδελφούλα μου μέσα σε αυτές)

GEXxp3.png

ουουου κοριτσια!!!εδω ειμαι!!Οχι οχι δεν γεννησα ακομη!!σημερα νιωθω καλυτερα..απο εβδομαδα θα παω να με ριξει μια ματια ο γιατρος!!!

Ειρηνη μου χαιρομαι που τα πηγαινετε καλυτερα με τον υπνο της αγγελικης,ετσι να στρωσει γρηγορα.και εγω καθομαι στο δωματιο μεχρι να κοιμηθει,δε το βρισκω προβλημα!

Πετρουλα και εμεις οι Σερραιες ξερουμε απο Παρφε!!!!!!μιαμ μιαμ!!!

μια χαρα βλεπω περασατε εχθες!!Μπραβο μπραβο!!

και εμεις πηγαμε σε μια πιτσαρια εχθες αλλα πραγματικα δε με χωρουσε ο τοπος,στριφογυριζα επανω στην καρεκλα..τελικα ποσο δυσκολος ειναι ο 9ος μηνας!

Χρυσακι μου μεγεια το δωματιακι σας και με το καλο να παρετε και τα αλλα πραγματακια!Θα αναμενουμε φωτο..Πριν γεννησω ε??????

Ελενη μου μπραβο που βρηκατε σπιτακι,αντε τωρα θα μπειτε σε εναν ρυθμο και θα φτιαξετε το δωματιακι που ονειρευτηκες για τον μπεμπουλη σου!!

με αφορφη αυτο που εγραψε η ειρηνη,αν ηταν τυχαια η εγκυμοσυνη,εσεις τι πιστευετε?

Πιστευετε δηλ οτι μια εγκυμοσυνη μπορει να ετυχε?

Η δικια μου η αποψη ειναι οχι,πιστευω οτι ενα ζευγαρι πλεον αν δε θελει κατι δε γινεται.και ουτε βασιζομαι στα αντισυλληπτικα και σε ολα αυτα.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κοίταξε Νένα μου, ατυχηματάκια συμβαίνουν, κυρίως με την αντισύλληψη της διακεκομμένης συνουσίας (= τράβηγμα) που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα οι παντρεμένοι... Όπως επίσης αν μία γυναίκα θέλει να κάνει κι άλλο παιδί και δεν συμφωνεί ο σύζυγος, μπορεί κάτι να σκαρφιστεί... Όπως και ο σύζυγος βέβαια... Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι εγκυμοσύνες δεν είναι καλοδεχούμενες, τουναντίον...

Αλλά πραγματικά, όταν κάποια σου λέει ότι είναι έγκυος, από πού κι ως πού να ρωτήσεις αν έτυχε, αυτό δεν το κατάλαβα... Μήπως θέλει και ντοκουμέντα από την πράξη για να καταλάβει αν όντως έτυχε ή απλά πέτυχε??

Ή το άλλο: από την στιγμή που δεν τα πηγαίνατε καλά, γιατί έμεινες έγκυος?? Λογαριασμό θα σου δώσει?? Ή μήπως έπρεπε να κάνει έκτρωση? Ή τα ζευγάρια που χωρίζουν με μεγαλύτερα παιδάκια, θα έπρεπε να τα δώσουν για υιοθεσία??

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι ηλίθιες απορίες ώρες-ώρες και τα παίρνω άσχημα!!

GEXxp3.png

Κοίταξε Νένα μου, ατυχηματάκια συμβαίνουν, κυρίως με την αντισύλληψη της διακεκομμένης συνουσίας (= τράβηγμα) που χρησιμοποιούμε στην Ελλάδα οι παντρεμένοι... Όπως επίσης αν μία γυναίκα θέλει να κάνει κι άλλο παιδί και δεν συμφωνεί ο σύζυγος, μπορεί κάτι να σκαρφιστεί... Όπως και ο σύζυγος βέβαια... Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι εγκυμοσύνες δεν είναι καλοδεχούμενες, τουναντίον...

Αλλά πραγματικά, όταν κάποια σου λέει ότι είναι έγκυος, από πού κι ως πού να ρωτήσεις αν έτυχε, αυτό δεν το κατάλαβα... Μήπως θέλει και ντοκουμέντα από την πράξη για να καταλάβει αν όντως έτυχε ή απλά πέτυχε??

Ή το άλλο: από την στιγμή που δεν τα πηγαίνατε καλά, γιατί έμεινες έγκυος?? Λογαριασμό θα σου δώσει?? Ή μήπως έπρεπε να κάνει έκτρωση? Ή τα ζευγάρια που χωρίζουν με μεγαλύτερα παιδάκια, θα έπρεπε να τα δώσουν για υιοθεσία??

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι ηλίθιες απορίες ώρες-ώρες και τα παίρνω άσχημα!!

EEE!!!!! ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

Ρε κοριτσια εγω δεν το ηθελα ακομα..και ηταν οντως ατυχημα..οχι οτι δεν ειμαι χαρουμενη τωρα αλλά η στιγμη που εγινε το χμ..χμ.. απλα ηταν λιγο εξαντρικ και δεν σκεφτηκαμε τι καναμε..και τσουπ..με τη μια...

για αυτο μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα...υπαρχει και το κατα λαθος..υπαρχει...

γεια σας κοριτσακια. τωρα μαζευτηκα σπιτι..σημερα τελειωσαμε με αυτοκολλητα δωματιου..πηραμε αυτα που κολλανε με σφουγγαριν και νερο, λιγο δυσκολο διαδικασια, αλλα το αποτελεσμα μας αρεσε πολυ.

ερωτησουλα: θελω να παραγγειλω καλλυντικα weleda. λεω να παρω κρεμουλα συγκαματος, σαμπουαν- αφρολουτρο και λαδακι. αντι για λαδι ειναι καλυτερα κρεμα?

και τα 3 τα βρηκα 26,13 ευρω με δωρεαν μεταφορικα απο ελλαδα. καλες τιμες ειναι? γιατι δεν ξερω να παραγγελνω απο εξωτερικο.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...